Amatőrfilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hála érte! 😄
Asus X52SG-AP176, C2D T5750 2.0GHz, 3Gb DDR2, GF 9300M G
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
pedig legtöbbször megmondom a usernek, hogy hajrá fogd a segged és keress utána 😊
És ott hol? mert nem tudok ám ilyeneket! 😄
amúgy Premiere-rel dolgozom általában... vegas-t csak megnéztem, de volt benne pár dolog, amit nem vágtam, így abbahagytam...
meg tudnád mondani, hogy hogyan oldhatom meg, esetleg lépésrõl-lépésre? 😉
nagy segítség lenne, megkímélnél egy fölösleges bluebox szenvedéstõl... hehehe
ismét kellene nékem egy technikai segítség...
két videót szeretnék egyszerre láttatni úgy, hogy a képet megfelezem.
De így sajna a közepén, ahol a vágás van, marad egy vékony fekete csík!
ezt nem lehet valahogy eltüntetni? vagy van arra egy másmilyen effekt, hogy egymás mellé tegyél két különbözõ videót?
elõre is kössz a segítsget a válaszadóknak!
de azért néha reménykedik az ember...
már csak azt kell megnéznem, hogy a digitális gépem tud-e sorozatfelvételt végtelenségig fevenni. eddig nem sikerült önkioldóval csak max 3 képet... 😊
amúgy arra figyelj, hogy állványt használj, mert elég hülyén nézne ki, hogyha 2 másodpercenként változna a perspektíva. És manuáison dolgozz, mert az is gáz, a képkockánként változik a fehéregyensúly, a záridõ, mélységélesség...
az egész filmet fényképekbõl állítsam össze azt mondod?
igaz nem tökéletes, de Color pass és color correction kombója...
lehet rajta finomítgatni... 😉
elég körülményes
Vegas-om is van... 😊
Premiere-ben is meg lehet sztem biztos
egy kisfilmet szeretnék összedobni, és a képi világra valami olyasmit gondoltam ki, hogy egy élõ felvételbõl (szereplõk, környezet stb.) utólag digitálisan megcsinálni a mozgást "darabosra". Mint mondjuk ahogy a South park figurái mozognak, csak ugye élõ felvételbõl.
Az fps-t már próbáltam lejjebb venni, de akkor olyan volt a videó, mintha a codec miatt szaggatna a film...
elõre is köszönöm a segítséget, ha vaaki tudja!!
más: ez nem annyira fontos, csak érdekel. olyat lehet csinálni, hogy színes felvételbõl monokrómot csinálsz(ez oké), és utána egy bizonyos színt mégis átengedsz rajta? pl: Sin city...
köszi!!
De k*rvajó géped van istenem....
Csak azért kérdem, mert valamikor a távoli jövõben én is tervezek összehozni egy amatörfilmet, és most az elõkészületek folynak. Forgatókönyvírás, a film technikai feltételeinek megteremtése, a film technikai feltételének anyagi alapjainak megteremtése, meg ilyenek.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Betehetek-e néhány másodperces részletet jogvédett zeneszánokból a filmembe? Pontosan milyen szabályok vonatkoznak erre?
Az állóképek elõtt a "kamera" mozgatását milyen programmal oldottad meg?
Az elsõ film végén a felhõs részt úgy csináltad, hogy a tábla mögötti részt lefedted egy kék lepellel, vagy crop-pal kivágtad a táblát, és mögötte lejátszottad a mozgó felvételt?
De k*rvajó géped van istenem....
maradok egy szaknál, de többet inmkább nem árulok mert nem errõl szól a topik.
kb 600an szoktak jelentkezni. ebbõl felvesznek 16ot. a 16-ból 10 protekcióval jut be, a maradék hat meg olyan, hogy elvbõl nem vesznek fel 25 évesnél fiatalabbat. én is oda akartam volna menni, de felesleges idõt pazarolni z 5 lépcsõs felvételire.
egész videó nincs fent, mert nem tok tömöríteni, meg a feltöltés sem az erõsségem. lentebb van pár kép a legutóbbi filmembõl. mondjuk az lett a legszarabb eddig. eddig csak klippeket csináltam, ez meg ilyen rövidfilm szerûség lett.
eddigi videóim akkor:
Kurityán
Egy kis videóklipp amikor tavaly kurityánba voltunk😊 haveri körökben egész jó volt a fogadtatás!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kurityán 2 trailerIdén is voltunk kurityánon, de most rendes digikamerákkal felszerelkezve, és ebbõl már nem csak egy 'videóklipp' fog készülni, remélhetõleg...
Ez csak ilyen kis elõzetes.
Kurityán 2 trailer 2.
Nos, az elõzõ, kurityán 2 cimû filmecske igy fog kezdõdni, bár szerintem erõsen máshogy fog végzõdni hogy illeszkedjen a többi videórészhez😊
Sajnos a hülyegyerek aki kamerázot bekapcsolva hagyott egy kameraeffektet ezért ilyen tök homályos, rajzhatás szerû lett a felvétel eleje😞
nem alegjobb, tom, nagyon kezdõ szinten vagyok még, de ha minden jól megy ezirányba fogok továbbtanulni 😊<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Ezt arra írtam, hogy a fehéregyensúly rosszul volt beállítva. 3 kattintással be lehet állítani akár mínusz 15 fokban is. Azért olyan kék a hó meg minden, nem pedig fehér, mert el volt csúszva.
Na, mind1. Veszekedés lezárva, egyáltalán nem bántásként mondtam, csak azért, hogy legközelebb erre figyelj. a 6 percbõl lehetett volna csinálni 3at 4et.
az EGO az már saját nonszensz dolog
tudom, hogy nem versenymû, és felõlem nyomhatod a kritikát, ami a movie-ra vonatkozik, tudomásul is veszem
amit viszont magadról habogsz, azt csakis magadrol irod le, mert engem ugyan nem érdekel, mondtam, hogy elsõ... anyag