449
Amatőrfilmek
  • GCsab
    jaj :(
    nincs kedvem most keresgélni
  • bertino
    Google a barátod
  • GCsab
    és ezt honnan lehet letölteni?
  • Fülüke
    Ulead Video Studio 10-el.
  • GCsab
    Fülüke!
    A filmedbe a zenéket melyik programmal ilesztetted be?
  • GCsab
    ahha
  • Fülüke
    :) Az szeptember 30. án volt és mi is voltunk. Nem volt közvetlen egy nyertes. Szavazni lehetett a filmekre. :) DE nyertes nem, volt. Öszességében mindegyik film tetszett mindenkinek. :)
  • GCsab
    Ahha! Azt már lehet tudni hogy melyik film nyert?
  • Fülüke
    Igen és így is van. Laci játszotta Hitlert én meg Muldert. :)

A halivud napon meg elismerést lehet kapni. Nincs nyeremény csak a közönség elismerése, hogy megnéztéka filmet tettszett e nekik stb... :)
    Itt az oldala: Magyar Halivud

Egyébként a filmünket Komáromba is lejátszották. :)
  • GCsab
    De amúgy mi ez a Halivud nap? Mit kapok ha nyer a filmem? Elismerést?
  • GCsab
    Dehát az előbb azt írtad hogy csak Hitlert játszotta Laci és te játszottad Muldert
  • GCsab
    Félre nyomtam a biciklinél :)
  • Fülüke
    GCsab: Először is a biciklit K-val írják. :) Hát tudod nem bírtuk ki nevetés nélkül. A nyersanyagban rohadt sokszor elnevettük. + ott vannak a bakik is az oldalon. :) CSillagromboló(bicikli) Hitler vagyis Lacinak végig kellett tekernie az egész falun hogy eljussunk vele a forgatási helyszínre :) Mondhatjuk nem volt kis égés. :D Ja amúgy válaszoltunk a fórumba. ;)

Bertino: Köszi. Majd ha megnézted légyszi írj az oldalunk fórumába. :)
  • GCsab
    Azthittem hogy ugyan az játszotta:) Hogy birtátok ki nevetés nélkül? PL a bicigli mint csillagromboló:D azt hogy birtad ki?
  • bertino
    nagyon jo film, most nézem, egyik legjobb amatőrfilm, amit eddig láttam, atomlol :DDDD
  • Fülüke
    Nem én a filmben Muldert játszottam, és az iker testvérem játszotta Hitlert.
  • GCsab
    De amúgy te az a srác vagy aki a filmben Hitlert játszotta?
  • GCsab
    Hááát én mondjuk most a kamerámmal szenvedek, mert KB 15 éves, tegnap kaptam nagyanyáméktól, recseg, rossz hozzá az aku meg minden féle balya van, most PL.:tiszta sötét a kép és az villog a tetelyén hogy: AF
  • Fülüke
    Vagyis mond névileg hogy melyiket, mert valamelyiiket lelehet amúgyis tölteni. Pl LSMaker lsmaker
  • Fülüke
    Torrent oldal.
  • GCsab
    ahha, és ezeket a programokat honnan lehet letölteni? Tudtok valami oldalt?
  • dani75
    Új filmes lapok a startlapon:

Andy Vajna.lapOperatőr.lapDokumentumfilm.lapProducer.lap
  • Fülüke
    A fénykard és villám LSMakerrel készültek.. Tehát nem nagy cucc. A hologrammok Bluebox-al + Randy Marsh is. De amúgy az Ulead Video Studio 10-el.
  • hellnight
    AV Voice Changer pl hangtorzításra, de sztem az ingyenes Audacity is tudja ezt.
    Videószerkesztésre elég sok program van. Adobe After Effects 7, Adobe Premiere Pro 2, Sony Vegas 6 vagy 7, Ulead Video Studio, Pinnacle Movie Studio Plus 9 vagy 10
  • GCsab
    Fülüke!
    Megnéztem a filmedet a "Somós sziti"-t és naon tetszett, jókat röhögtem rajta :) és azt szeretném kérdezni hogy a filmtrükköket és a vágásokat milyen programmal csináltátok, tehát mi a program neve?
  • Fülüke
    Ez tök jó. :)
  • GCsab
    Amúgy én is tervezek 1 filmet! Az lenne a címe hogy "Álmok", és arról szolna hogy van 1 vírus amit ha valaki elkap annak az álmába betud menni és úgy öli meg az embereket, tulajdonképpen 1 Trailer lenne :)
  • GCsab
    Ez a film tényleg jól hangzik, de adnál 1 kis segítséget? Mégpedig azt hogy mi a film honlapja
    Meg még azt szeretném kérdezni hogy a filmekbe melyik programmal lehet a beszédét és a hangokat átváltoztatni ,ás hangra amit én felveszek mikrofonon?
  • Fülüke
    biztos jó film lesz.
  • Gladiator
    koszi, de mi a film honlapja?:)
  • Egyszarvúcska
    Sziasztok!!
    A nyárra (júni vége felé) tervezzünk egy amatőr fantasyfilm forgatását, a szereplők már megvannak, bár még előfordulhat, hogy esetleg valaki nem ér rá.
    Lényegében mi statisztákat keresnénk a filmhez (pl csatajelenet).
    A forgatás helyszíne Fonyód lenne, a Fonyódi vár és környéke, kb 1 hétre tervezzük, nem messze a helyszíntől van egy camping is.
    Ezen kívül bármilyen ötletnek örülünk a fimkészítéssel kapcsolatban, valamint ha tudna valaki egy jobb kamerát hozni, azt is megköszönnénk.
    Tersmészetesen a film teljesen önköltségű, mindenki a saját szállását utazását állja(amit megpróbálunk a legkeveebből kihozni).
    A sztori és egyéb hasznos infók a film honlapján.
    Jelentkezés pedig Tristannál a [email protected] e-mail címen!
    Előre is köszi mindenkinek az érdeklődést: Egyszarvúcska
  • Fülüke
    Hát ami azt illeti a erdőben a régi elhagyatott őrlőmű télleg jó helyzín.... De inkább nem kockáztattuk a testi épségünket. :D
  • Arrin
    Egyébként nagyon jó helyszíneket sikerült találni, csak szerintem nem sikerült jól kihasználni őket. Egyébként a film jópofa, de ilyen stílusban roppant hosszú. :) Voltak benne azért ígéretes megoldások, javaslom, hogy kisebb filmeket csináljatok, de akkor a-tól z-ig mindenre igyekezzetek figyelni.
  • Fülüke
    csak az volt a baj hogy recsegett teknikai okok miatt.
  • Arrin
    Volt szerencsém hozzá a HaliDay-en :)
  • Fülüke
    Itt van az oldalunk ahonnan letöltheted a filmünket.
    Oldalunk
    Innen meg a filmet amúgy 70 perces. :D
    Sómos Sziti
  • Arrin
    Most próbálgatnám, csak az a gond, hogy nálam csak az "uncompressed" jelenik meg, az xvid és társai meg nem... pedig van fent mindenféle codec, Afterhez is használom őket, szóval... az én VirtualDub-om 1.6.4-es, de végülis az opció megvan...
  • bertino
    Nincs mit, szívesen

kipróbáltad már ? :)
  • Arrin
    Köszönöm!
  • bertino
    aztazeget, nem semmi
    ez a semmiből frankót c. lemez volt nálad/tok, tényleg gratula, főleg, ha csak egyedül dolgoztál az effektelésen igazán, hiába volt benne más is, sztem

íme itt a kétmenetes tömörítésről a tutorial

gyorsan dobtam össze, ez nem igényes munka :_ D