2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
ide?
hát...
-
Bankrupt #2626 talán elfért volna ide, úgy sincs nagy forgalom.. -
az
Miért, valami gond van vele?
-
Bankrupt #2624 ez muszáj volt... -
[b]
Itt, jelentkezzetek -
nytok neki a sajátban egy toipkot!
-
ezt ott bezséljük meg és addig lehet jelentkezni amíg összenem gyűlik a 16 ember -
mikiking #2620 hogy hogy miet?
világbajnokságot
-
Te mien bajnokságot játszol? -
mikiking #2618 ezt meg kéne még beszélni -
Hogy fogunk ezen a bajnokságon játszani? -
mikiking #2616 segitsetek már, mi lehet nekem a baj?:
ha rendesen tolom a gamet,akkor megy semmi probléma nélkül.
De ha direkt ip-n keresztül, akkor akadozik , vagy (most volt rá példa , hogy a kezdőrúgás után ezt irta ki:the connecting was lost). mit csináljak, hogy jó legyen , mert nem akarom elrontani a bajnokságot.
Játék közbe nincs nyitva az msn sem.Seemi patcht nem tettem fel,sem a magyaritást,szóval semmit, még a fű packot sem.
A gépem 512 mb ram, 2 vagy 2,4 ghz processor,80 gb hard disk G-force 5200 - 128 mb
A netem 1 mb/s-el megy, és 120 kb/s-el huz (kb.) (szóval nem olyan lassú)
mi lehet a baj? -
mikiking #2615 mddig van a jelentkezési határidő? -
mikiking #2614 meddig lehet jelentkezni? -
World Cup 2006 és FIFA 06 bajnokság ITT !!! Először regizz utána jelentkezz;) -
mikiking #2612 és én szivesen segítek a megrendezésben The FlashBack -
mikiking #2611 
az első én vok:Mikiking -
mikiking #2610 akkor aki szeretné hogy legyen bajnokság,de csak az ,aki le is fogja játszani a meccseket,az küldjön egy ilyen smájlt
, vagy ha jobb jut az eszetekbe irjátok meg.Ha valaki ugy érzi , hogy tutira semmi érteleme és nem is akarja ezt a bajnokságot az meg üljön ott hon ,fogja be és ne küldjön semmit
-
vagy nézzük meg, mennyi az érdeklődő:-))
ha vagyunk elegen, akár megszervezem énis, ha lesz segítőm:-))
-
hát nem tudom...
felőlem mehet, de akkor most szervezze más:-))
-
mikiking #2607 na csináljunk mer egy fasza kis bajnokságot és megbeszéljük (mindenki az ellnefelével, hogy mikor lessz lejátszva a mecss. ok?
-
Kanál #2606 hat persze, ketszer szoltam neked hogy jatszunk mindketszer azt mondtad hogy nem, kesobb meg nem kerestel ugyhogy ne gizdulj hogy ok bezzeg nem jatszottak le a meccseket, te sem kapartal utana -
mikiking #2605 szóval akkor azok nélkül , akik nem játszották le a meccseket,nem lehetne egy bajnokságot inditani? , please -
nem k*rták el, csak nem játszották le a meccseket
-
mikiking #2603 és azokat akik el...ták a multkorit azt nem engedni jelentkezni -
mikiking #2602 meglehetne csinálni mégegyszer a bajnokságot , ne is haragudjatok de egy próbát megér -
no komment
a szervezéssel semmi baj nem volt, inkább veletek annál több...
-
Kanál #2600 gany volt a szervezes -
idézek:
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
:) -
mikiking #2598 nem fog indulni sg. bajnokság?
nagyon jó lenne -
Zavart, mert ha engedem, csak ilyen kommentek lennének, csak ezért regelnének emberek.
És, akkor egyszavas kommenteket írnak, hogy: aki
akr játszani
velem ip
n
az
vegyen
fel
msn
re
tudom, nemrég töröltem, olyan huszat, banolni is kéne a srácot, no, nem csak ezért...
De felőlem mehet, csak zavaró volt, na mind1:-)
-
teljesen normálisan feltettem egy kérdést mert nem igazán értettem, hogy miért zavar, de választ sajnos nem kapok úgy látom -
Vki játszon velem Directten.Msn:[email protected] -
am melyik portokat használja e játék?mert h routeres vagyok. -
de igaza van neki -
köszi
-
mostmár csak azért is:D HA VALAKI AKAR JÁTSZANI IP ALAPJÁN VELEM AZ IRJON PÜ-t:D:D:DXD -
Oldunlock #2590 Ha valaki akarná velem nyomni direct IP-n, az vegyen fel msnre!!!
[email protected]
-
mikiking #2589 igazed van gabber_saviola, nem tudom hogy mit akar ezzel. -
Kedves The FlashBack miért zavar téged, hogy a játék saját topikjába akarják egymással felvenni a kapcsolatot?
amúgy sem egy iszonyat pörgős topik és azzal, hogy játszani akarnak egymással szerintem nem vétnek semmilyen szabály ellen