2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
#2669 vedd meg eredetiben a játékot!!! -
matta #2668 Valaki tudna segíteni az online játékkal kapcsolatban? Mi aza a Registreirungscode? Mikor kapom meg vagy mit kell oda írni? -
#2667 Hello!
Akinek van kedve hamachival egy Fifa bajnokságot játszani, vagy csak úgy játszogatni, az lépjen be, szoba név: "fifawc06-dave" / jelszó: "fifawc06-dave" -
Hay #2666 #2646 folytatása:
5. meccsen végre legyűrtem Argentínát 2:0-ra, de továbbra sem érzem, hogy ezen a fokozaton honnan lehet gólt lőni... a 2 gólom úgy esett, hogy az 1.-nél szöglet után kijött a kapusról a labda, s a kipattanót sikerült belőni 1m-ről... a 2. is valami hasonló volt. Most elődöntőzök a németekkel, eddig 1x próbálkoztam, azt elvesztettem 11-esekkel 4:5-re, az 5.-et én szúrtam el, túl erős volt a lövés, mellé ment... -
Hay #2665 1 GHz celeron, 64 mb nvidia geforce2 mx/mx400, 512 mb sdram-on 1024/768 felbontással akadás nélküli maga a játék, kicsit szaggat csak a "közbeni" eseményeknél: szögle, szabadrúgás előtt, csere közben. De mondom, amikor konkrétan játszom (irányítom a játékosokat, szal megy a meccs), minden o.k. -
#2664 Nemtom, nekem athlon 2600+, 256 MB RAM, 128 MB Radeon 9200 és max. grafon simán megy. Mostanában neten akad picit. -
#2663 Igen, te becsületesen megvetted!!! -
balint08 #2662 figy, én nem azt kértem hogy engem fikázz, hanem hogy segíts! -
#2661 te tiszta hülye vagy! Ennek nagy a gépigénye???? NEkem max grafikán töksimán megy a game, pedig hasonló gépem van mint neked... Nem a géppel van gond, hanem a kalózmásolatoddak -
balint08 #2660 hali!
miér ien ku**a nagy a gépigénye???!!!!
van egy athlon 3000+os procim, 1 giga RAM, meg ati radeon x800as karim, és 800x600ban úgy szaggat mint az állat!!!
vlmi megoldás? -
#2659 Q-t tartod lenyomva, D-vel rúgsz -
#2658 hát a nyilakkal lehet helyezni a d vel meg rárúgni, De baró jól kell helyezni, ahhoz hogy bemenjen
-
Gold00 #2657 hello all........
Kérdésem elég lamara vall ....... mégpedig az lenne hogy hogy a fenébe lehet szabadrugást rugni van valami gomb amivel tom hogy hova menjen a labda???
Elég lama kérdés de ez van nem tok szabit rugni :S:S:S
Elöre is köcce aki válaszol rá -
#2656 megvan az a music importer, megásoltam a fájlokat a data/audio mappába, az ex.bat-ot indítanám de azt írja ki hogy ezt a fájlt jelenleg egy másik program használja -
#2655 ez mehetne a másikba
nem kel megkérdezni mindig, hogy mikor kezdődjön, amjd kezdődik:!
-
mikiking #2654 ok
-
#2653 Már 10-en vagyunk. -
#2652 Várjunk a 16 emebrig. -
mikiking #2651 a bajnoksággal mi lessz ?
várjunk még vagy mehet 9-en?
-
#2650 jah, teljesen igazad van FLashBack -
#2649 így van
Ráadásul niny olyan hülye aki .r fájlokban tárolja a gémet.
-
#2648 úgyse fogja senki sem odaadni,mert mi tisztes fórumozok vagyunk -
#2647 bazz töltsd le valahonnan -
Hay #2646 Na, bátorkodtam végre én is world class nehézségre váltani... Elefántokkal kijutottam a VB-re, első csoportmeccsen nagy nehezen 1:0 ide Irán ellen. jött Mexikó. 1. félidőben itt is vezetek 1:0-ra, a másodikban kaptam 3-at... Ki-ki meccs Ukrajnával, 1:0 ide. Szinte mindent védenek az ellenfél-kapusok, nálam ami eddig bement (pl. beadás utáni fejes, vagy a 16-os 2 sarkáról lövés), az most nem, még nem jöttem rá, hogy e fokozatban honann érdemes lőni. Pl. vezetem rá a kapusra egy az egyben Drogbával a bőrt, lövök, ahogy gyengébb fokozaton ráállt "az ujjam", a kapus hihetetlen bravúrral véd...
Sebaj, megyek 8-ad döntő Spanyolok ellen. Első "próbálkozásra" kihúzom a 11-esekig, ott az utsó játékosom bal alsó sarokba tartó lövését szinte kifejeli a kapus... Másodszorra rögtön a 10. percben a középpályán elkövetett(?) szabálytalanságért ("D" gomb, tehát nem becsúszás!) egy elefántom "bepirul". 5 perc múlva 1:0 oda, ez is marad a végére. Harmadik meccset 1:0-ra hozom valami véletlen folytán. Köv. Argentína a negyeddöntőben, eddig 3x kaptam ki, kísértetiesen hasonló körülmények között, mint a Spanyolok ellen. Ezektől nem lehet elvenni a labdát... :-)))
Kérdés: Én csak akkor tudom beállítani a támadó + védekező taktikámat, amikor már elkezdődött az adott meccs (támadó: 3 passz, ellentám. - védekező: les, emberfogás). Hol lehet belőni, hogy mindig ez legyen, és ne kelljen minden mérkőzés elején ezzel foglalkozni? -
neoplan #2645 HY all azt szertném valaki letöltötte a Fifa Wc 2006-ot valami ilyesmi formárumban: rld-wc06.r00, rld-wc06.r01, rld-wc06.r02 ... kéne az utlosó 3 file mert apám lenyomta az automatát!!
A válszt előre is kösz! -
#2643 Már megint nem nyitja meg. -
#2642 ez új
-
mikiking #2641 msot a másik bajnoksággal mi lessz?
vagy ez ugyanaz? -
#2640 Reklámozzam a bajnokságot? -
#2639 mégis megnyitja -
#2637 klikkű -
#2636 Mért nem nyitja meg nekem? -
#2635 így van, de ez már a másik topikba, ami ki van linkelve a bannerban -
#2634 16 embernek kell jelentkezni?
-
#2633 fenn a bannerban, SG Bajnokság
-
#2632 igen, ha van kedved jelentkezz a másik topicban:-) -
#2631 Hol nyitottál olyan topicot ahol kereshetünk játszótársat? -
#2630 Directten játszunk? -
#2629 ti ketten csak, meg esetleg még én:-))
Bankrupt:
Azért is nyitottam a másik toipkot, mert ott kereshetnek az emberkék maguknak "játszótársat":-)
-
#2628 Eddig hány ember jelentkezet?