2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
BUDA > miskolc.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
BUDA > miskolc.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nagyon jó lenne
És, akkor egyszavas kommenteket írnak, hogy: aki
akr játszani
velem ip
n
az
vegyen
fel
msn
re
tudom, nemrég töröltem, olyan huszat, banolni is kéne a srácot, no, nem csak ezért...
De felõlem mehet, csak zavaró volt, na mind1:-)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
EEE 1899
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
amúgy sem egy iszonyat pörgõs topik és azzal, hogy játszani akarnak egymással szerintem nem vétnek semmilyen szabály ellen
Aztmeg már az elején tisztáztuk, hogy ITT NEM fognak egymásnak beírkálni, hogy
ha valaki akar velem játszani ip alapján, az vegyen fel msn-re hü[email protected]
De jelenleg a keresõrõl nincs szó... Köszi.
flesbekknek:amúgy meg sokan csak segítséget kérnek,és esetleg nem olyan rutinosak sg-n mint TE.és nem tudják,h alul van keresõ,meg ilyenek.
és kérdeznek,mert gondolják,h itt majd segítenek,de flesbekk bácsi nem képes segíteni,ha kell,leírod szászor.
ha meg akarsz segíteni a többieknek,akkor meg minek vállaltad el,h házigazdaságot?h üzeneteket tudj törölni,meg ilyenek????
ReaL MaDRid x siempre
Akkor mire van ez a ki.....tt topic?
Direct IP. Annyi az egész hogy neked meg kell adnod haverod IP címét. õ indítja el a szervert jobb oldalt van az ipje kijelölöd és nyomod hogy join kicsit vársz és ha minden oks összejön a kapcsolat<#vigyor2>#vigyor2>
aztán ha ez megvan, a nem hostoló elkéri a hostoló ip.jét, és ez alapján konektel rá az ügyfélre, míg a másik a host opción várja a játékost. ennyi
Valaki segítsen pls! Az a problémám hogy hamachin keresztül szeretnénk játszani haverral. A hamachival nincs is gond, csak játékon belül direkt ip-vel próbálgattuk de nem jöttem rá hogy hogy is mûködne. Ha valaki tudja, hogy lehet összehozni az help pls!
Nekem is ez lenne az ohajom. XD
Msn-em amire válaszolhat erre a kérdésemre: [email protected]
PLS HELP má nagyon szeretnék jáccani Montlyval!!!
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Ha WINDOWS XP-d van akkor egyszeru a dolog. Eloszor is meg kell bizonyosodj arrol,hogy a 2 szamitogep latja e egymast. Ha nem akkor elmesz egy barmilyen PC uzletbe, s veszel LAN kabelt. Mondjad,h keszitsek el ok mert megcsinaljak (itt legalabb is ugy van). Jah es fontos: ha direkt kotod a ket gepet, tehat nem router-el vagy switch-el akkor mas csatlakozo kell (mufa). Mert ha switch-el csinalod akkor a 2 fej egyforma,de ha egy kabelt hasznalsz csak akkor mas kell legyen a ket vege. Emlitsd meg az uzletbe,s szertintem fogjak tudni mirol beszelsz. Ha nem akkor veszel egy switch-et. Nem olyan draga...
Sok sikert:
Valaki segítsen pls! Az a problémám hogy hamachin keresztül szeretnénk játszani haverral. A hamachival nincs is gond, csak játékon belül direkt ip-vel próbálgattuk de nem jöttem rá hogy hogy is mûködne. Ha valaki tudja, hogy lehet összehozni az help pls!
Nekem is ez lenne az ohajom. XD
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF