2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Elsõ meccsen gyakorlás nélkül profin szinte minden támadásom kapuralövéssel végzõdik, csak a kapus véd jól ez a nehézség

A FAQ felelõs pontosíthatná, hogy melyik kártyánál hol kell állítani az AA - t és az AF - et driverben. Lehet, hogy néhányan nem tudják és nagy segítség lenne.
THX!
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
York kal 24 gólig jutottam😄
Josh a párja 10 et termelt és még a többiek😄
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
8-0 10-0 7-1 1-0 meg 3-1 meg még volt pár szép meccs... majd feljebb tolom a feladatok télleg jók 69 edik perctõl kell 3 gólt rugni stb...
A fû hát pocsék AA és AF feltolás után is! majd csak lesz pecs..
amugy faja télleg😄
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
ja persze biztos van benne hiba 😄 de a legjobb fifa akkor is 😄
na megyek is Multizok egy haverral majd jövök 😄
GGMU
én a fifa06-ban pár hete jöttem rá egy szögltes trükkre, (bug) mégpedig ha egy bizonyos szögbõl mellé fejelem a labsát, gólnak veszi, de ez ugye nem fifa06 topik, csak úgy megemlítettem, hogy a hibák még csak ezután jönnek ki, ha vannak egyáltalán
ez 1000 szer jobb 😄
nekem nagyon bejön :d
és eddig nem tapasztaltam olyan hibákat mint a fifa 06 ban 😄
GGMU
A lehetõ legjobb fifa amivel eddig játszotam 😊 (1994- tõl minden fifával játszottam )
nagyon nagy gólokat lehet lõni😄
nagy passzokat lehet adni ( les határról indul a játékos )
a játék élmény szerintem nagyon jó lett... csak az a fránya fû...
igaz van benne normális fû is 😄
Tetszenek a zenék ill a játék hangok 😄 Szurkolók stb. 😄
na most ennyi 😄 majd még írok 😄
GGMU
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
De demóval nyomtam😄DDDDD
De amúgy tényleg 220Mb volt annyit esznek a programok.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
nekem Nvidia van
tegyél fel újabb directx-et
le is van írva a hibaüzenet végén, hogy honnan lehet
bár elég gyér minõség, (és a szemes is fáj😄) én ezt vettem ki