2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
Curesz #1116 visszakell másolni az eredeti .fat fájlokat (2 van) -
#1115 Mármint minek? Mert a játék szerintem full ilyen :D -
hello #1114 Hi!
Ezt a fű patchet akartam telepíteni de hibaüzenettel kidob windowsba a fifa.
Letöltöttem a .fsh fájlokat ami ide be volt linkelve.
bigGUI programmal egyenként kicseréltem (zdata10-ben) a fájlokat
mindegyikre nyomtam hogy compress gombot és a no, yes-re változott
fathbuilder programot telepítettem a fifa world cup mappába és a buildra kattintottam
lefutott és kiléptem
Mit rontottam el??? Lécci HELP! -
#1113 na így kéne kinéznie
-
gaspy #1112 mountolni sztem az mds-t szokás... -
#1111 Egy elégé érdekes elinditásom van elöszörn nem tudtam felteni sehogy se aztán mdf. fájlal dvd-röl és akkor le szedtem valami crackot az asztalra!!!!
Tehát nekem
1.DVD berakása
2.mdf fájl beunmotolása dvd-röl
3.amit letöltömem fájlt az asztalra azt kell megnyitni!!!!
Nem amit ki rakot eredetileg hanem amit letöltötem -
#1110 Bazz. Nyomtam egy alt tabot, megláttam a saját belinkelt képem, és elöször azt hittem, hogy a win részlegesen nem frissitette magát :D Aztán rájöttem, hogy a brazil az elöbb volt, meg, hogy ez a forum :) -
#1109 énse nagyon nyomom a fifát,de professionalon kezdtem,és elég könnyü -
#1108 oo sry:) -
#1107 békén hagyni a fenekem -
#1106 Én pron kezdtem. De az is egy semmi. Ezt müveltem az 5. meccsemen:
-
#1105 a wc nehézsége a béka segge alatt van fifa 2006hoz képest, szerintem. -
Dexantreal #1104 ...yo,csak én most kezdem el a fokozatot emelni..ha megy semi pro,majd tovább lépek a kövi szintre..szal úgy nézd,hogy én elég kezdő vok -
#1103 Azt, hogy Semi Prova az ovisok is tudnak játszani. Olaszokkal meg annál inkább. Én ugy kezdtem, hogy pron 3-0ra vertem az argentinokat a magyarokkal a legelsö meccsen. De az is elég gyenge eredmény. Mondjuk world classon kellet volna ugyanezt :). -
Dexantreal #1102 Semi pron Italy-Usa: 4-0
olaszokkal vok vb selejtezők...mit szóltok az eredményhez? -
#1101 Torghelle milyen kötényt adott a svéd kapusnak :D Jobb szélröl jött egy lapos passz, ez meg egyszerüen beguritja.
-
#1100 Lál. De miért ilyen színhibás az egész? -
#1099 na nekem is van 1 kis videóm. ez a valóságban is megtörténhet?
videjó -
#1098 nyiri hogy vetted fel? fraps? -
#1097 na, ez nem semmi:D
-
Nyiri #1096 Hazaadas Francia modra. :) -
gaspy #1095 my fifa world cupban keresd... -
Torry #1094 Éreztem:D:D
Játékon belül lehet? Esküszöm nem találom:D SEmmilyen graf beállítást nem találtam:D -
#1093 te vagy a hülye:) -
Torry #1092 Én vagyok a hülye, vagy tényleg nem lehet felbontást állítani?
Tft-n mitnemondjak gyönyörű a 800*600. -
vizoo #1091 olyan jó, hogy egyesek tudnak faq-ot olvasni, vagy visszaolvasni a fórumban :) Netalán urambocsá' rákeresni vmi kulcsszóra... -
#1090 Csá hol találok mds fájlt?????????????????? -
#1089 Hello!Nekem az lenne a gondom hogy kiírtam haveromnak dvd-n és nemakar neki elindulni cracket kér -
gaspy #1088 Köszi ez olyasmi mint az omega?
mert azt egyszer felraktam de a játékok eléggé lelassultak tőle...
Mike369:elég régóta van atim és elég sok problémával találkoztam, olyanokkal amik nvidiánál nemfordultak elő...Mivel az nvidia sokkal több játékot támogat ezért a fejlesztők nvidiakártyákkal tesztelik a játékokat, velünk atisokkal nemnagyon foglalkoznak...ezért vannak ilyen hibák mint most például a FIFA WorldCup 2006-ban...
Ja és semmi kedvem valami kétes eredetű programmal szarakodni hogy szebb legyen a fű a játékban,ez nem az én dolgom hanem a játékíróke/driveríróké...
Na de bízzunk benne hogy nemsokára jön az uj catalyst és azzal jó lesz. -
Diosgyor521 #1087 ja kösz észrevettem -
#1086 nem elég nagy a FAQ... -
Diosgyor521 #1085 hello nem tudna nekem küldeni valaki teelpítsi kódot lécci -
#1084 Azt is a numerikuson kell,csak nyomod közben a Q-t. Amúgy én a "sötétséget" úgy odlottam meg hogy átállítottam mediumra,amíg nem jön az új driver addig nem halok bele ha kicsit(pontosabban még) randább.
gaspy:INNEN le tudod szedni a control center nélküli optimalizált ATI drivereket -
#1083 Nekem töéletesen megy a game és nagyon király! -
mike369 #1082 ...vagy kicsit ismerd meg a kártyádat és tudd beállítani rendesen.
érdekes, nekem már 1000 éve ati-m van és soha, semmi megoldhatatlannal nem találkoztam még.
persze előtte nvidiánál se... :)
pont arra megy ki a játék, hogy mindenhez mindenki vegyen új cuccot. -
#1081 inkább az ea-nak........ -
#1080 Ha valaki jönne direct ip-n játszani (router nélkül) akkor vegyen fel msn-en:
[email protected] -
Curesz #1079 hmm ez jókérdés, én eddig azt hittem hogy a numoknál (8,4,6,2) lehet beállítani szabadrugásnál, hogy hol találja el a labdát:D -
Curesz #1078 nekem már minden király, pedig ATI-m van szal...és a játékban végre világos a fű is -
CCSCsibe #1077 hellósztok! lenne egy kérdésem! ugye van az hogy lehet állítani attack tactikot meg defend taktkiot!namost az atack ugye alap billenyüben a numok! de a defend melyik gomb? vagy melyik gombkombináció?