2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Est Sularus Oth Mithas
Ha ez megvan, csak akkor indítsd a programot
Ha kiléptél a játékból, nyomd meg a restoret, s zárd be az sd4hide-ot
thx
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Elnézést, ha bénának tûnök, de utoljûra a Fifa 99-el játszottam...
A játék egyébként picit könyûnek tûnik. Játszottam 1 barátságos meccset amit nehezen, de megnyertem, majd neki ugrottam a VB-nek a franciákkal, s simán megnyertem, igaz, hogy minden meccsen kaptam egy rakat lapot a folyamatos becsúszásokért...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Est Sularus Oth Mithas
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
a directx-es más tészta
nem a verziótol függ hanem vszínûleg másképp total commanderrel csomasgolták ki
Ne szedesd már le velük újra P
biggiuval ki lehet szedni illetve betenni Fsh Ed-el pedig esetleg megnézni
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
ilyen volt
ilyen lett
aztán ilyen
de ez csak példa egy fsh-ban 6 féle van
És cserélni kell magát a fûmintát is, hogy élethûbb legyen, tehát ne csak a színe legyen szebb hanem tényleg fûnek látszódjon
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
FIFA rulz😄 meg a fekete gyep😄
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Még kicsit sötét mert nincs belöve a profile
Amúgy sztem a közönség itt jó a képen.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10