2006 FIFA World Cup Germany

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
Ezer bocs midnekitõl, a topikot figyelem fél szemmel....

Breki33
rakd fel a mytempdir-re
felbontást lehet állítani, meg quality-t. Kb. ennyi 😊

Est Sularus Oth Mithas

Rage47
nem lehet graf-ot állitani?? nincs benn AA? nekem vhogy nagyon ratyinak tünik a graf😞( meg a menüben is vannak pixeles képek..lol
Sly06
fú én most próbáltam ki de sztem a pes5-höz képest egy szemét!Nemtom mit akar az EA 2006-ban ilyen graf-al, és 1álltalán.. ehh na mind1..

matyi08
én tudom
hova küldjem el?

Breki33
de, csak nemtudom melyik a nyelvi file
grizzly21
Azt kell mondjam nem rossz a játék, bár azért meg se közelíti a WC2002-t. Titkon reméltem hogy lesznek ahhoz hasonlo ujitások..

nekem nem kell sd4hide-ot használni, simán mountoltam az .mds-t, feltettem, és ment is.
Sd4 Hide-ot indítsd el, s nyomd meg a hide gombot
Ha ez megvan, csak akkor indítsd a programot

Ha kiléptél a játékból, nyomd meg a restoret, s zárd be az sd4hide-ot
nekem azt írja amikor elindítanám h please insert the correct DVD...mit csináljak?
Hú azta mindenit még a kommentátorok is németül beszélnek ez már menthetetlen.Másik verzió kell.
Se grafikát se semmit nem tudok állítani mert nem értek semmit.Fogalmam sincs hogy milyen verzió ez amiben nincs Angol ez már durva.Egy napig szedtem erre tessék nem érek vele semmit se.
szasztok:_ direct ip-znin akarok de eccerûen nem megy haverral neki kábelnetje van rouetrrel nekem meg T1 ..nincs router.-...hát tûzfal off meg minden ahogy kell. fifa06 ot is meg ezt is próbáltuk, hamachival is semmi, betöltené a gamet...erre egy fekete képpel kidob agame, azt annyi
thx
Neked nincs meg?
hali irna vki 1 keyt?
Breki33
a nyelvi file-t kell vhonnan megszerezned

ha nem túl nagy vki biztos felteszi
Hi nem tudna valaki nekem adni valamit hogy Angol legyen mert vagy Német,Olasz,Spanyol közül lehet csak választani.Lehet hogy rosszat szedtem le de nem lehet valahogy megoldani?
pedig én a D-vel szerelek..vagy A-val..és néha kapok lapot,mert ügyes vagyok<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nah kiírtam rw-re de úgy nem mûködik mert kéri a dvd-t. Remélem lesz hozzá valami crack vagy mini-image. Vagy még azt lehet, hogy a képfájlt írom ki dvd-re és onnan mountolom

3P
Van egy amatör kérdésem. Mivel kell szerelni, mert az A-gombbal ha becsúszok többnyire lapot kapok érte, illetve a q-val is. A D-vel meg nem nagyon tudok sajnos normálisan szerelni...
Elnézést, ha bénának tûnök, de utoljûra a Fifa 99-el játszottam...

A játék egyébként picit könyûnek tûnik. Játszottam 1 barátságos meccset amit nehezen, de megnyertem, majd neki ugrottam a VB-nek a franciákkal, s simán megnyertem, igaz, hogy minden meccsen kaptam egy rakat lapot a folyamatos becsúszásokért...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Senkinek nem furcsa a nehézsége (könnyûsége) a játéknak? Nekem vhogy furcsa érzésem van vele kapcsolatban. Proffesional szinten magyarokkal játszom a selejtezõket. 5 selejtezõmeccs 5 gyõzelem, 13-4-es gólarány (svédeket idegenben 4-2re vertem), 2 barátságos meccs 2 gyõzelem, Brazilia ellen 2-1 Mexicó ellen 3-1. Sose voltam jó fifában, és nem hiszem, hogy egy isteni szikra megáldott volna hirtelen... Pláne úgy, hogy idén még nem is játszottam a 2k6-al sem, csak két meccset ennek a demójával.

Est Sularus Oth Mithas

Breki33
hát nézd meg, hogy a legújabb winrarod van-e

Szerintem nem a kicsomagolas a gaz, tc vel szedtem ki de winrar van beallitva neki, kiszedte felraktam, es megse indul el semmilyen modszerrel sem...igyjartam 😛
de nemtom mit kell ezzel vacakolni..én bementem oda,abba a mappába,ahol letöltöttem és extract files to....és kiválasztottam neki1külön helyet...szal nem naon értem ezt a kicsomagolási mizériát<#rolleyes>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Breki33
lehet total commander csak akkor be kell állítani a winrar-t a rar csomagolásához

a directx-es más tészta
Breki elõbb írta...csomagold ki nem total commanderrel és akkor hátha...

Vki megtudja ezt erositeni, hogy azert nem fut mer totalcommanderrel lett kiszedve? Mert feleslegesen nem toltenek le ujra 2,5 gigat..😄
oké-oké<#hehe>...csak gondoltam ezzel segíteni tudok rajtuk.úgyse értek ezekhez én annyira....tudod...ez amolyan yo szándék rúlz dolog volt<#wink>

Breki33
mégegyszer

nem a verziótol függ hanem vszínûleg másképp total commanderrel csomasgolták ki

Ne szedesd már le velük újra P
Breki33
valószinûleg a zdata10-esben, de ez meg kell nézni, hogy a to172_s.fsh melyik zdata-ban van (a demoban ugye zdata2)

biggiuval ki lehet szedni illetve betenni Fsh Ed-el pedig esetleg megnézni
jaja,nekem is így volt...csontnélkül elindult,csak cd keyt kért<#eljen>...szal Unleashed verzsön rúlz<#eljen>...akinek nem indult el vmiért,az kapja le ezt és fasza lesz

ezt a fájlt hova kell másolni vagy mit kell vele csinálni??????<#help><#help><#help><#help><#help>

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Breki33
adboardfifa2006World.zip

Link to the file:
http://www.mytempdir.com/625202
Breki33
Kicseréltem az eredeti gyepszínt

ilyen volt

ilyen lett

aztán ilyen

de ez csak példa egy fsh-ban 6 féle van

És cserélni kell magát a fûmintát is, hogy élethûbb legyen, tehát ne csak a színe legyen szebb hanem tényleg fûnek látszódjon

Hogyan csináltad meg hogy a fû ilyen jó nézzzen ki?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

mar akinek..
The FlashBack
<#eljen>
Megy ez.....😄

The FlashBack
na igen...
dehát az eddigi fiáknál ez is jobb lett (szerintem...)

Csak saját vélemény: Nem rosssz a gém, bár a Fifa 06-al hasonlítva, ott mintha kicsit élethûbb lenne a játékosok mozgása. Ebben egy kicsit "robotosabbnak" tûnik...Különben egész játszható, a passzolgatások és az irányítás mintha itt könnyebben menne. A fû, meg olyan amilyen...<#szomoru1>
nah felraktam az Unleashed-es verziót és kapásból indult. csak a telepítésnél kérte a kódot de azzal se volt gond

csum666
sztem nem nagyon épp az elõbb jöttem rá már semmire se való.

FIFA rulz😄 meg a fekete gyep😄

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

gabber_saviola
van ember aki még décézik? 😮

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

áááááá...a dönmtõ hangulata vmi eszméletlen nagyra sikeredett<#eljen><#worship>.A többi meccsé is naon yo, de a döntõ..na az üt mindent<#eljen>

Breki33
A képre kattintva bejön nagyban.

Még kicsit sötét mert nincs belöve a profile

Amúgy sztem a közönség itt jó a képen.
Breki33

Nah sikerült cserélni a teljes egy részében a füvet.

Az összesben még nem akartam mert többféle van.
A reklámtáblákat kell még cserélni.

Az egész a zdata10-ben van de ezt nem fogom egyben feltölteni P
nekem még csak most jön lefele az unleashedes verzió, de azért az érdekelne hogy kiírva is mükõdõképessé lehet tenni, vagy csak mountolva? Egyáltalán próbálta már valaki?

rage
Jó lenne ez a grafika, csak ne múlt volna el hat évvel 2000...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Blackman
Sokaknak nem világos, de attól még hogy directx9c van fent nem biztos, hogy a legújabb! Folyamaatosan frissítik.. most áprilisban is kijött egy új verzió.. innen sg-rõl is letöltheted assszem.. nézz be a letöltések menübe.. ha az van fent akkor tárgytalan..