2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mért ?
mé vagy olyan biztos benne ? <#mf3>#mf3>
valakinek nincs egy felesleges wanad** kódja???
De csak ezzel az egy játékkal van ilyen problémám. Az összes többi megy simán.
jajj. Rosszat néztem.
Melyiket nézzem meg a feladatkezelõn belül??
Melyiket nézzem meg a feladatkezelõn belül??
ÖÖÖ.
220Mega
220Mega
akkor szerintem nem az ATI lesz a gond
nézd meg feladatkezelõben, hogy a futó programok mennyi memóriát esznek öszesen...
nézd meg feladatkezelõben, hogy a futó programok mennyi memóriát esznek öszesen...
256MB.
ja, várjál... tényleg...😄
akkor lényegesen egyszerûbb hogy csomagljuk ki újta a fájlt lehetõleg WinRAR-al😄
elfáradtam ma😄
nocs
akkor lényegesen egyszerûbb hogy csomagljuk ki újta a fájlt lehetõleg WinRAR-al😄
elfáradtam ma😄
nocs
nem de ha MINDENt OFFolsz akkor nalam tokeletesen fut!!!!
akinek az inditasnal hibat ir ki es daemon tools-ja van az rakja pirosra(emulation->all options off)....igy mennie kell!
Az eddigi fifákat ismerve, multizni csak eredetivel, tört verzóval pedig csak DirectIP lehetõség van..
Vki tud válaszolni az #594 hozzászólásra
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
sztem az ati
nem nagyon szereti a játék
próbálj meg másik drivert
egyszerûbb ha vki akinek ilyen van beírja melyikkel megy neki
nem nagyon szereti a játék
próbálj meg másik drivert
egyszerûbb ha vki akinek ilyen van beírja melyikkel megy neki
igen
egy bizonyos torrent oldalrol olvastam h hogyan kell elinditani és ott irták
egy bizonyos torrent oldalrol olvastam h hogyan kell elinditani és ott irták
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
amd a64 3200+ ati 9600xt, 1024Mb memória, 160giga winyó.
Kell még valami?
Kell még valami?
Hali!
Olyan problémám van a játékkal, hogy amikor indulna a meccs minden elfehéredik és nem lehet látni csak a körvonalakat.
Mi lehet a gond???
Válaszokat elõre is köszönöm.
Olyan problémám van a játékkal, hogy amikor indulna a meccs minden elfehéredik és nem lehet látni csak a körvonalakat.
Mi lehet a gond???
Válaszokat elõre is köszönöm.
teljesen mindegy,akármilyen másik játéktól
csak átkell nevezni a fifáéra és megy
csak átkell nevezni a fifáéra és megy
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Van megoldás akinek nem megy a Fifa!!
Mindenki rakjon mellé egy .mds fájl-t minde1 milyen és nevezd át arra mint a .mdf. Daemonba pedig az .mds kell bemountolni.
Mindenki rakjon mellé egy .mds fájl-t minde1 milyen és nevezd át arra mint a .mdf. Daemonba pedig az .mds kell bemountolni.
Golyó69.Ment privát.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
nekem tetszik<#eljen>#eljen>...de azt is lehetne ,hogy oda középre szépen berakod a WB kupát, vagy hogy hívják..és az úgy mutatósabb lenne...sztem,de ez is nagyon yo.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Multiban lehet nyomni? LAN-on hamachin próbálta már vki?
Köszi!
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
látom gólgelle jól nyomja 😊