2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
reanimator #1202 Hellótok. Aki megcsinálta a füvet írna nekem valami help-et honnét szedte hozzá a programokat? Esetleg képet is tudna betenni ,hogy megéri-e a szenvedés? Mert én csak akkor kezdenék neki ha tényleg szép. -
#1201 Oké köszi!! -
#1200 Olasz-Holland vb döntő
1:0 lett nekem
-
#1199 LÉCCI SEGITSETEK #836 leszedtem mind , de nincs a kicsomagoláshoz passwordom , nem tudja vlki? -
#1198 ooops, sorry, valami miatt egy hsz-szel feljebb ugrott a pirosvonal. Köszönöm egyébként -
Monoton #1197 #1170 -
Curesz #1196 lehet állítani
my fifa world cup-->controls -
#1195 #1169 ? -
#1194 :DDD
én elődöntőbe angolával mentem....a vicc az hogy csoportkörbe meg megvertek -
Curesz #1193 LOL Nigériával kerültem össze a döntöbe:D, én a franciákkal vok -
#1192 csak a demoban
amúgy szívesen -
dadek #1191 Hali!
Nagyon jó ez a turf pack, köszönet érte.
De a baj az, hogy cserénél mindig kidob.
Ez másnál is így van? -
#1190 www.cdcovers.cc itt nézz körűl -
#1189 meg ha ezt tudod elvileg más kiegészítőt is tudsz majd berakni -
#1188 az 50 mbyte és sztem lehet kell mellé a bh
megcsinálni talán bonyolult de berakni...... -
Curesz #1187 nem bonyolult csak szánd rá magad -
gaspy #1186 lehet hogy hülyét kérdezek de ha vki elküldené nekem azt a zdata-t amiben kicserélte a füvet és én azt bemásolnám akkor müxene?mert ha igen vki please küldje el mert elég bonyolultnak tünik ez a fűszépítési folyamat és nemvok biztos benne hogy sikerülne..
thx -
#1185 milyen füvet?
asszem erről lemaradtam O: -
Curesz #1184 tudom...de sztem a füvet feltehetnéd mer nekem sokat dobott az élvezhetőségen!!! -
#1183 az már nem az én hibám hanem az ea-é :D -
Curesz #1182 hu teh, hát ez nem valami szép...mondhatni ronda -
#1181 hát én nyomtam vagy 7meccset haverral,de ugy ment aránylag jól hogy lehúztuk full minimumra a grafikát
de késik nagyon....elég idegesitő -
#1180 volt mar akinek normálisan ment multiban? -
#1179 kicsit álitgattam a drivert,igy már lényegesen jobb
-
gaspy #1178 valaki nemjönne velem directip-vel nyomulni?
msn:[email protected] -
#1177 nem tudom nálam lanon is ilyen volt -
#1176 a multiban történő visszajátszás szerű lassúság ellen van vmi megoldás?? vagy ez csak routernél van? -
#1175 valaki nem tud beszúrni egy linket ahol megtalálom a TELJES DVD Boritóját (PC) ?? -
gaspy #1174 ez engem is érdekelne remélem lesz ontrolpaneles változatban bár nemvalósznű:-( -
SeLFisCH #1173 valakinek van ötlete , hogy mért nem lő amikor nyomom mondjuk a fel-és-jobbra nyilakat és egyzserűen megáll amikor hozzányomo lövés billt -
#1172 az az #1148 -
#1171 valaki tud segíteni???
#1150 -
gaspy #1170 myfifa worldcupban lehet... -
#1169 Nem vagyok egy nagy FIFA-s szal sorry, ha hülyeséget kérdezek, de az normális, hogy sehol nem lehet billentyűkiosztást állítani? Esetleg valaki leírhatná ha mégis én nézem el, vagy ha tényleg nem lehet, akkor mi micsoda. Köszi -
gaspy #1168 az egy olyan fajl amit ha bemásolsz a játék könyvtárába akkor angol lesz és azoknak az embereknek van akik rögtön rávetették magukat az első megjelenő verzióra függetlenül attól hogy angol vagy kínai e... -
#1167 Az új fűhiábát is javító Ati driver nem ma jött/jött volna ki???????? -
#1166 gyerünk kérdezd mééééég -
bmate17 #1165 mi az a (#1017)??????????? -
SeLFisCH #1164 ne angolosítottam :P
qrva jó , lehet vbt jáccani , vagy bárhonnan kvalifikálni -
#1163 :DDDDDDDDDDDDD