2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
#1244 azért annyira nem jó játék ez :| -
#1243 faq-t meghesszelés htx
amugy lejebb találsz egy gyep peccset azt ha beteszed akkor királyul fog kinézni -
#1242 füvet ati catalist control centeren kereztül hogyátállítás htx :o -
#1241 asznemértem, hogy a 2005-ben a gecikirály direct szabadrúgásos eljárást mért nem lehetett ebbe belerakni :-c -
#1240 Henry goljánál adriano annyira megörült,hogy felszaladt gyorsan a francia közönséghez :CCC
-
#1239 ma volt szerencsém kipróbálni elösször és elég csúnya a játék grafikája -
Curesz #1238 breki egy multi?vagy lassu?:S -
#1237 de írtam kb 6* zdata10 -
Curesz #1236 egyáltalán nem bonyolult a zdata_10ben van -
gaspy #1235 bízzunk benne... -
theodor #1234 Mind 1 ez nekem annyit nem ér majd valami patch vagy driver úgyis jönni fog. -
gaspy #1233 nemigy értettem
Lehet hogy énvagyok hülye de nemértem ezalapján a leirás alapján mit kell csinálni de majd megprobálom...
pl melyik zdataban van a fű mert azt nemirod... -
#1232 ennél pontosabban?
tessék
"Import with BigGUI, then regenerate with Fatgui. It will create new fifa.dat. Delete it and rename fifa.dat.bak back to fifa.dat.. "
-
#1231 klikk -
gaspy #1230 Bocsi de én nemegészen igazodok ki ezen a leiráson...
Nemtudná vki kicsit pontosabban megfogalmazni?
mert asszem megcsinálom mert g*cianda a fű:-( -
theodor #1229 És azok a fájlok hol vannak amit beakarok rakni. -
theodor #1228 Nem kérdeznék mivel most próbálom megoldani. -
#1227 nem :-)
ha ki tudnád szedni a 2006-os zdata-ból akkor nem kérdeznél ilyeneket
amúgyis ahhot teljesen más gyepet csináltam -
theodor #1226 Tuti hogy meg lehet csinálni de azt légyszíves mond már meg ,hogy melyik fájl az a játékban amit átszerkeszttetél -
Curesz #1225 "1. Készíts mentést !!! (kezdők egész data könyvtár profik zdata file-k: mind nemcsak a nagyméretűek)
2. Bigguival megnyit az aktuális zdata (open ugye)
3. Megkeresed azt a file amit be akarsz rakni (lehet egyszerre több is ha már profin csinálod és tudod, hogy mind ugyanabban a zdata-ban van).
pl xy.fsh megvan a zdata 22-ik sorában (tökmindegy hányadik sor csak ugyanaz legyen). Fontos megnézni, hogy a sor végén yes vagy no van a packednél (általában yes ez azt jelenti be van csomagolva), mert berakás után no lesz és általában be kell csomagolni.
4. tehát megvan a file ráállsz jobb egérgomb vagy felül import (fejből irom)
ha jó alul kiirja hogy felülirja-e és leokézva látszik, hogy megteszi.
utánna sajnos elugrik, de könnyű megtalálni, mert kijelölve marad, ilyenkor jön az hogy packed tehát becsomagolás és a sor végén no yes-re változik. BIztos van kivétel de 99% hogy be kell csomagolni.
5. Ha ez megvan jön a következő fsh-ha nincs több simán kilépsz, esetleg leher rebuild de én nem alkalmazom mostanában." (by Breki)
+visszamásolod az eredeti fat fájlokat (2 db)
A Biggui és a FatBHBuilder progi kell hozzáá!!!!
-
theodor #1224 Vagy azt nem lehet megcsinálni, hogy a sima 2006-nak azt a fájlját amiben ezek vannak átmásolom a World Cup-ba?Azért kellene tudnom,hogy melyik fájl ez? -
#1223 te lusta vagy visszaolvasni, de én ne legyek lusta ugyanazt 10*-re leírni? -
theodor #1222 És ezt melyik programmal lehet megnyitni? -
#1221 talán ha a füvet beírnád angolul.......... -
theodor #1220 És mit csináljak vele amikor azt sem tudom hogy mit keresek. -
#1219 nem véletlen van alul a kereső -
theodor #1218 De akkor legalább azt mond meg hogy hova írtad. -
theodor #1217 Hi nem tudja valaki hogym it lehet a fűvel csinálni?Gondolom hogy erről már volt szó de nincs kedvem keresgélni.Ami a FAQ-ban az nem megoldás mert az nem segít semmit sem- -
reanimator #1216 Nincs:)
Privben írj vagy itt közösbe. -
#1215 attól csak olyan ronda lesz mint alapból nvidia-n
csak legalább látod, hogy ronda :-) -
#1214 Én megcsináltam a fűszépítést, ha kész a dvdírás akkor meg is nézem. -
#1213 thx
fraps progival felvettem a gólt
utána a videót animation shopba behúztam,és máris ilyen gif formátummá alakitotta
csak nem volt kedvem levenni emiatt a grafikát mert amugy nem szaggatna a gif -
Curesz #1211 sztem akkor se lesz teljeen olyan a fű ha kijön az ATI driver mintha megcsinálnád! -
gaspy #1210 Akkor most fog jönni egy atidriver amibe világosabb lesz a fű?
mert ha igen akkor nemkezdek neki a fűszépítő eljárásnak... -
#1209 help
#1199 -
Curesz #1208 Látom jó a füved;)...szép volt a gólod!!!
Amugy hogy tudtál ilyen videót beszurni ide? -
#1206 www.fraps.com -
#1205 nem irom le 10-edszer ugyanazt
képeket itt találsz
klikk -
SeLFisCH #1204 egy frapset dobhattok plz.
egy kérdés: miért van az mondjuk , ha nyomomfel-és-jobbra billentyűket a, amikor kaputól balra vagyok az alapvonalon és lőnek egyszerűen megáll.... szélről hogy a faszba lehet lőni? -
reanimator #1203 Pimasz az átemeléses gól :)