2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
Tom Tom #2790 A kérdés egyértelmű volt...
8-9 mp-t vesz fel de ennek több mint a fele szinte állókép mert 4mp vesz fel ténylegesen aztán beszaggat de irdatlanul 10mp szünet és aztán visszatér a kép.
Windowsba megnézve a videót kb 9mp de úgy szar ahogy van.
Nem tudom miért van ez de hogy nem a program vagy crack hiba az tuti mert vagy 5 különbüző helyről töltöttem le és mindig ugyanaz volt.De már annyira nem is érdekel mert tönkre bassza a gépet -
#2789 tökéletesen egyet értek veled
@Tom Tom: tanulj meg előbb kérdést feltenni és utána hülyézz le!!! Mert 10 mp-et irtál... nekem általában a góljaim gif-ben 3 Mp-esek... -
#2788 1. Anyád a hülye
2. Lehet hibás a program v. a cracked
3. Ha nem teccik menj el a bús pi***ba és kérdezd meg ott...
-
Tom Tom #2787 ...
Hülyegyerek én a gólról beszélek és nem perceket akarok felvenni de te biztos jobban tudod...az mégse normális hogy 5 mp aztán fagyás azt csá -
#2786 -
Grusi #2785 Mit? A játékot? Hülye vagy, édes fiam? -
Udum #2784 valaki el tudja küldeni nekem msn.ben? -
#2783 talán csak a gólt kéne felvenni
és pár mp is pár MB... -
Tom Tom #2782 ok megnéztem leszedtem de a frapssel bajaim vannak szal csak 8-9 mp-t vesz fel aztán mintha befagyna és 10 mp után megy tovább a játék.Mindig az van hogy minden belefér csak a gól nem a vidóba.na majd megkérdezem a frapses topicba ha van -
#2781 Üdv!
Van egy olyan topik, hogy fifa06
Belemész, a fejlécben klikkelsz a FAQ-ra, és az odallon részletesen 10lépésben le van írva.
-
Tom Tom #2780 Hali emberek nekem lenne pár videóm szép gólokról csak nem tudom őket berakni meg kimenteni...Szóval valaki írja meg hogy mien progival csinálja vagy átküldöm neki a fifa által lementett fájlokat amin a videók vannak és rakja majd be ide mert van egypár gyönyörű gól többek között egy 45 méteres meg egy szép q+d-s is stb... -
#2779 Lenyomva tartod a Q -t és ugyanúgy a num-okkal... -
#2778 kössz, és a védekező taktikák milyen gombokkal érhetők el? -
#2777 Nézd meg a Saját FIFA World Cup -ba a Taktikai Súgót. Ott le van írva... -
#2776 heló!
Valszeg volt róla már szó, de a numpadon állítható cuccokat valójában mit csinálnak gém közben? gondolom valamilyen taktikai utasítások lennének... pontosabban mik? -
a zsírkereskedő #2775 már megoldottam:D
szóval nálam anglia let a győztes...
bár itt is k*va idegesítő h kihagytak embereket...
pl materazzi...ribery...lennon...
ezért szar a fifa mert piripócs fcből mindenki fasza de normális játékosok meg sokszor nem szerepelnek benne... vagy nagyon leoltják őket
pl 2003as fifában sebők vili a cottbusban jobb volt mint sol campbell v akár nesta.. ennyit erről:D
-
#2774 bízd profira ;) -
a zsírkereskedő #2773 a történetem annyi h megpróbáltam drivert frissíteni a fű miatt...
erre vmi miatt nem megy és most minden szar:D
fasza!
tanulság: ha nem értesz a géphez ne basztasd:D -
#2772 De mire tegyem a Q-t nálam a Q-szöktetés és igy a Q+D nem működik! -
#2771 Q+D -
#2770 nem tudja valaki hogy lehet a kapus felett úgy átemelni a labdát hogy abból gól is legyen???próbáltam az a-val és a d-vel is mindenhogy de sehogy nem megy be a gólba!!! -
#2769 driver frissítés -
#2768 van egy problémám, mikor elkezdődik a meccs akkor minden fehér az emberek a fű, a háttér, minden, mi lehet a baj? a mneüben minden rendben van! haveromnak nincs vele smi gond -
blade9595 #2767 Sziasztok!Beírtam a Virtual Server be az ip-met,a public portot,private portot,kipipáltam az enable-t.De most sem jön össze a hamachin a server csinálás,ugyan úgy lát a haverom de nem kapcsolodik össze.A kérdésem az lénne hogy a haveromnál is engedélyezni kell a 3658-as portot vagy elég ha nálam van engedélyezve?????????Kérlek írjatok!!!
SMC routerem van! -
#2766 LOL, ez állati -
mikiking #2765
Érdekes szitu -
#2764 akkor töltsd fel máshova -
mikiking #2763 A képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett a fórumba képeket linkelni.
ezt irja -
#2762 tedd fel kepfeltoltes.hu-ra és linkeld be ide -
mikiking #2761 de ha gifben teszem 170 kb és csak 20-at enged feltenni,hogy tegyem fel? -
#2760 nem gifbe nézd meg: http://www.sg.hu/galeria/11426150281153312306tn.jpg -
mikiking #2759 gifbe mentettem,nézd meg a galériámat -
#2758 ne jpg-be mentsd hanem gif-be ;) -
mikiking #2757 bocs,de valami nem sikerült
-
mikiking #2756 érdekes szitu :
-
blade9595 #2755 Sziasztok!Beírtam a Virtual Server be az ip-met,a public portot,private portot,kipipáltam az enable-t.De most sem jön össze a hamachin a server csinálás,ugyan úgy lát a ha verom de nem kapcsolodik össze.A kérdésem az lénne hogy a haveromnál is engedélyezni kell a 3658-as portot vagy elég ha nálam van engedélyezve?????????Kérlek írjatok!!!
SMC routerem van azt mellé teszem! -
blade9595 #2754 Sziasztok!Beírtam a Virtual Server be az ip-met,a public portot,private portot,kipipáltam az enable-t.De most sem jön össze a hamachin a server csinálás,ugyan úgy lát a ha verom de nem kapcsolodik össze.A kérdésem az lénne hogy a haveromnál is engedélyezni kell a 3658-as portot vagy elég ha nálam van engedélyezve?????????Kérlek írjatok!!! -
#2753 pedig csak keress! Le van írva -
balint08 #2752 sziasztok skacok! kellene eggykis helpp!
már kerestem vissza, de sajna nem jutottam semmire,van valaki , aki leírná nekem RÉSZLETESEN hogyan kell Direct IP-n keresztül jáccani ?
előre is köszönöm neki a helpet!
-
gergelyanevem #2751 aha, szerintem igen, nálam is hasonló(applicatipns és gaming címszó alatt van nekem)