2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
#2830 hello!
A vezetőséggel hogyan tudok tárgyalni?
PL pénzek stb. miatt -
mikiking #2829 Azért mert a ha hamchin kereszül jáccod,nem laggol annyira , mert egy küldön szervaer vagy mi. És egyltalánb nem bonyolult, csak ell hozzá egy kis prax(gyakorlat). -
#2828 Miert kell mindig a bonyolultabb verziot valasztani... -
mikiking #2827 beirod az ip-jét,vagy ő a tiedet, utánna fifa direkt ip, connenct,vagy host és örültök -
#2826 helo haverral játszani szeretnénk ip szerint, de annyira akad hogy 2mp-ént megy 1 mpre, utána 2 mp akadás, megint megy. mit lehetne csinálni? ezen segít a hamachi? elindítottuk de nem igazábol tom mit kell vele csinálni, létrehoztam egy "szobát" belépett a haverom. tovább nem tom kell e vmi -
mikiking #2825 jó ok ,bocs, meg lehet kérdezni,de nem lehet zenét betenni,de kivenni,assszem igen. -
#2824 Nem azt mondtam hogy nem tetszenek a zenék!!!Sőt szerintem nagyon is jók!!!!De attól még meg lehet kérdezni nem??? -
#2823 sziasztok, megvan a fifa wc 06 másoltan, ip alapján akinek van kedve jáccani az pls irjon és megbeszéljük. -
mikiking #2822 nem lehet zenéket berakni,de nem tudom mi nem tetszik neked ezeken a zenéken,sztem a fifák történetében ez a legjobb zeneileg, (meg amugy is) -
#2821 Valószínüleg azért nem válaszol senki mert nem tudják. Szerintem egyégyébként nem lehet zenét berakni... -
#2820 Kösz hogy válaszoltok!!! -
#2819 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdeni hogy lehet berakni a játékba zenét??? -
#2818 Ezt most jól megaszontad... -
#2817 most nem mind1 hogy kki ir vissza 1szer nem elég?amugy a kereső tök normális és a visszaolvasűs télleg gáz de kereső az ok -
Tom Tom #2816 Nem is neked írtam vissza mert te normálisan reagáltál rá hanem a többiekre
akiknek nemtom a nevét mert ahoz vissza kéne olvasni... -
#2815 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdeni hogy lehet berakni a játékba zenét??? -
#2814 Ha kinyitnád a szemed én egyből válaszoltam neki...
...csak ahhoz vissza kellet volna olvasni, igaz? -
#2813 ugye ha azt mondta volna, hogy visszaolvasott de nem találta...
keresővel megtalálható -
Tom Tom #2812 Valamien szinten meg lehet érteni redbullt mert egy 3000res fórumba nem a legkényelmesebb dolog visszaolvasgatni és a kereső sem mindig az igazi.
Nameg ahányszor leoltottátok annyi idő alatt el is tudtátok volna mondani neki az egészet háromszor is
szal erről csak ennyit... -
#2811 De legalább sikerült megcsinállni -
#2810 Pontosan. -
mikiking #2809 már le volt írva,hogy frissítsd a videokártyád driverét
-
mikiking #2808 arra hogy visszaolvass -
#2807 Ennyire ne legyél segítőkész. Akkor mire való a fórum??? -
#2806 Ezaz. Akkor kérdezni se legyen kedved. -
#2805 Tudom hogy volt róla szó csak nem volt kedvem vissza olvasni. -
#2804 Úgyemléxem mintha már lett volna szó erről...
Frissítsda videó karid driver-ét! -
#2803 Belépek a játékba és minden teljesen fehér.Mi lehet a gond???Valaki irja le!lécccci -
Tom Tom #2802 volt de akkor leszedem.Ki volt az a Jakab nevű valaki aki felvett msnen mert véletlenül kitöröltem... -
mikiking #2801 de van hamacid?
ha nincs tölts le 1-et. -
Tom Tom #2800 Én is benne lennék.Egyszer haweréknál öten nyomtuk hát úgy borzalom játszani de érdekes.
msn:[email protected] -
mikiking #2799 akárhogy akarod neten kerseztül ahoz is kell másik játékos , ha egedül akarsz játszani ,akkor nem kell neten keresztül ,hanem rendesen nyomod,ha akarsz direkt ip n nyomni ,akkor msn:
[email protected] -
jaker #2798 csak eredeti játékkal megy, hát valahonnan gondoltam :( na mind1, a direct ip-s változatot azt tudom de sajnos ahoz kell másik ember is, nincs itt valaki aki játszani mert én partner lennék benne! -
mikiking #2797 ONLINEON KERESZTÜL? vegyél egy eredeti játékot, direkt ip-n keresztül pedig már le van irva kresd meg -
jaker #2796 Hi, én online szeretnék játszani,de sajna nem megy sehogy, arra tudtok vmi megoldást?? Előre is köszi! -
samhun #2795 Hello! Ami a dmoban van szám, annak mi a címe? -
#2794 Flém OFF
-
Tom Tom #2793 Hát tényleg gáz amit most ezek csináltak.Nameg az olaszoknál... -
mikiking #2792 Akit érdekel :
itt vannak infok -
mikiking #2791 A zöld-fehéreket – akik nélkül eddig nem rendeztek élvonalbeli bajnokságot Magyarországon – kizárta a licencadó bizottság. Az FTC a bírósághoz és az UEFA-hoz fordul. Ez hivatalos tegnapi hir
Egy régi kérdés - 3 nappal ezelőtti kb.