2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Nemtudja valaki véletlenül hogy-hogy lehet embert le cserélni mecs közben?
Elõre is köszi!!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
de hawerom mondot valami progit is csak nem tom má mivolt az!
tud vki vmi leírást füpack felbuherálásáról?
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem jelent meg magyarul a gém, így a fifa06-os módszer nemjó.
De vanmár magyarosítás, amit itt megtalálsz
Magyarosítás készül a játékhoz, vagy ugyanúgy müködik, mint a FIFA2006 hogy át kell írni valamit???Aki tudja lécci segítsen, mert tök jó írások vannak benne, de az angool és német tudásom hiányos!!!!
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Akinek van kedve hamachival egy Fifa bajnokságot játszani, vagy csak úgy játszogatni, az lépjen be, szoba név: "fifawc06-dave" / jelszó: "fifawc06-dave"
5. meccsen végre legyûrtem Argentínát 2:0-ra, de továbbra sem érzem, hogy ezen a fokozaton honnan lehet gólt lõni... a 2 gólom úgy esett, hogy az 1.-nél szöglet után kijött a kapusról a labda, s a kipattanót sikerült belõni 1m-rõl... a 2. is valami hasonló volt. Most elõdöntõzök a németekkel, eddig 1x próbálkoztam, azt elvesztettem 11-esekkel 4:5-re, az 5.-et én szúrtam el, túl erõs volt a lövés, mellé ment...
Hajrá Magyarország!
miér ien ku**a nagy a gépigénye???!!!!
van egy athlon 3000+os procim, 1 giga RAM, meg ati radeon x800as karim, és 800x600ban úgy szaggat mint az állat!!!
vlmi megoldás?