2006 FIFA World Cup Germany

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

hüle

Avanti Crociati!

Golyo69
mekkora lol :D épp haver nyomtam neten és gólnál a szurkolók között ott ugrál Baros :D

GGMU

talpas
jaj ne pujáskodjmá...
tudvalaki, vagy nem tud !!!
Én ezt kérdeztem...

ONLY COD4 and WOW 4EVA

EmIn3m02
jajj ne má ittis :|w

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

talpas
valaki nem tud beszúrni egy linket ahol megtalálom a TELJES DVD Boritóját (PC) ??
Amúgy ha nemtudnátok Ronaldinho vok a FIFAHUNGARY ról... :)

ONLY COD4 and WOW 4EVA

asfa
nah akkor jo :DD

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

grizzly21
*elirtam:
tehát ezt leszámitva jobb a pes!

asfa
lol a fifa jobb mint a pes? :|||

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

grizzly21
az 5 nem sok ujitást hozott a 4hez képest de ezt leszámitva jobb a fifa persze..kivéve a mozgás..

Grafikailag az mennyivel jobb?
és mi az a (#1017)???????????
TrIp
nah igen... egy újabb, nevetségesen szánalmas próbálkozás az EA-tõl!! Annak jöhet be ez a játék aki még nem játszott a pro evo 5-el... és nem kell már sokat várni a 6-ra ami végképp a porba fogja alázni a szerencsétlen fifa sorozatot...

Valaki betudná link-elni azokat a fájlokat amik a fû megszépítéséhez kellenek? Az légyszi csinálja meg.
Falconer
EA Onlineon nem, mert ahhoz kell reg (vagyis igen, ha van reged :)). Direct IP az megy.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

warezos verzióval multizhatok?
mert regisztrálni kell magam vmi ea-s oldalon!
nem lessz ebbõl semmi gond?
Falconer
(#1017)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

azt már nemtom, nekem nem volt ilyen problémám

kösz
és most ezt hova tegyem be??????
alul keresõ...

hy
nem tudja valaki h honnan lehet angolosítást szerezni a játékhoz mert én letöltöttem de német francia meg olasz nyelv van csak!!!!!
help me
nem tudja véletlenül valaki hogy hogy lehet beállítani a szabadrugásnál hogy hol találja el a labdát?
amugy nemhinném hogy van hozzá, nemrég jött ki a játék...
muszályvolt ezt 3*?<#wilting>
Az az új ATI driver ma lesz kész vagy holnap?

Breki33
hát sztem a fú nem ilyen.....
k8bal
bocs pöcs voltam! már megvan... :D (#1017)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
csáó! most jött le a gém és német... :S
torrentrõl szedtem a CloneCD-st de csak német, olasz és francia nyelv van bennne...
és mivel egyiket setanulom eléggé gondot okoz! valaki nem tudná belinkelni az angol nyelvifájlokat?
vagy ez normális dolog?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

fistin
na már kezd hasonlítani a focihoz, nagyn messze van tõle, de már kezd :) így tovább ea

fistin
na már kezd hasonlítani a focihoz, nagyn messze van tõle, de már kezd :) így tovább ea

Terminátor14
Hi, multi? :)

CSAK a Fradi

visszakell másolni az eredeti .fat fájlokat (2 van)

Terminátor14
Mármint minek? Mert a játék szerintem full ilyen :D

CSAK a Fradi

Hi!

Ezt a fû patchet akartam telepíteni de hibaüzenettel kidob windowsba a fifa.

Letöltöttem a .fsh fájlokat ami ide be volt linkelve.
bigGUI programmal egyenként kicseréltem (zdata10-ben) a fájlokat
mindegyikre nyomtam hogy compress gombot és a no, yes-re változott
fathbuilder programot telepítettem a fifa world cup mappába és a buildra kattintottam
lefutott és kiléptem

Mit rontottam el??? Lécci HELP!
Breki33
na így kéne kinéznie

mountolni sztem az mds-t szokás...
buldozer99
Egy elégé érdekes elinditásom van elöszörn nem tudtam felteni sehogy se aztán mdf. fájlal dvd-röl és akkor le szedtem valami crackot az asztalra!!!!
Tehát nekem
1.DVD berakása
2.mdf fájl beunmotolása dvd-röl
3.amit letöltömem fájlt az asztalra azt kell megnyitni!!!!
Nem amit ki rakot eredetileg hanem amit letöltötem

Forca Barca

Falconer
Bazz. Nyomtam egy alt tabot, megláttam a saját belinkelt képem, és elöször azt hittem, hogy a win részlegesen nem frissitette magát :D Aztán rájöttem, hogy a brazil az elöbb volt, meg, hogy ez a forum :)

EmIn3m02
énse nagyon nyomom a fifát,de professionalon kezdtem,és elég könnyü

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

grizzly21
oo sry:)

Breki33
békén hagyni a fenekem
Falconer
Én pron kezdtem. De az is egy semmi. Ezt müveltem az 5. meccsemen:

grizzly21
a wc nehézsége a béka segge alatt van fifa 2006hoz képest, szerintem.

<#eljen><#hehe>...yo,csak én most kezdem el a fokozatot emelni..ha megy semi pro,majd tovább lépek a kövi szintre..szal úgy nézd,hogy én elég kezdõ vok

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Falconer
Azt, hogy Semi Prova az ovisok is tudnak játszani. Olaszokkal meg annál inkább. Én ugy kezdtem, hogy pron 3-0ra vertem az argentinokat a magyarokkal a legelsö meccsen. De az is elég gyenge eredmény. Mondjuk world classon kellet volna ugyanezt :).

Semi pron Italy-Usa: 4-0

olaszokkal vok vb selejtezõk...mit szóltok az eredményhez?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Falconer
Torghelle milyen kötényt adott a svéd kapusnak :D Jobb szélröl jött egy lapos passz, ez meg egyszerüen beguritja.

Falconer
Lál. De miért ilyen színhibás az egész?

Agent087
na nekem is van 1 kis videóm. ez a valóságban is megtörténhet?
videjó

Agent087
nyiri hogy vetted fel? fraps?

The FlashBack
na, ez nem semmi:D