2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GGMU
tudvalaki, vagy nem tud !!!
Én ezt kérdeztem...
ONLY COD4 and WOW 4EVA
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Amúgy ha nemtudnátok Ronaldinho vok a FIFAHUNGARY ról... :)
ONLY COD4 and WOW 4EVA
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
mert regisztrálni kell magam vmi ea-s oldalon!
nem lessz ebbõl semmi gond?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
és most ezt hova tegyem be??????
nem tudja valaki h honnan lehet angolosítást szerezni a játékhoz mert én letöltöttem de német francia meg olasz nyelv van csak!!!!!
help me
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
torrentrõl szedtem a CloneCD-st de csak német, olasz és francia nyelv van bennne...
és mivel egyiket setanulom eléggé gondot okoz! valaki nem tudná belinkelni az angol nyelvifájlokat?
vagy ez normális dolog?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Ezt a fû patchet akartam telepíteni de hibaüzenettel kidob windowsba a fifa.
Letöltöttem a .fsh fájlokat ami ide be volt linkelve.
bigGUI programmal egyenként kicseréltem (zdata10-ben) a fájlokat
mindegyikre nyomtam hogy compress gombot és a no, yes-re változott
fathbuilder programot telepítettem a fifa world cup mappába és a buildra kattintottam
lefutott és kiléptem
Mit rontottam el??? Lécci HELP!
Tehát nekem
1.DVD berakása
2.mdf fájl beunmotolása dvd-röl
3.amit letöltömem fájlt az asztalra azt kell megnyitni!!!!
Nem amit ki rakot eredetileg hanem amit letöltötem
Forca Barca
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
olaszokkal vok vb selejtezõk...mit szóltok az eredményhez?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!