2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
Light #1456 Hello!
Ha vki esetleg majd rájön az általam beposztolt - 1417es probléma kulcsára, kérem, jelezze számomra.., nagyon sok helyen néztem körül, találkoztam ilyen hibával, de még nics megoldása, nem volt, aki tudott volna rá válaszolni (jó, a Windows uninstall, de azt kihagynám..:)
Köszi!
Üdv -
Curesz #1455 d-vel:D
mondjuk én már kitapasztaltam egy jó lövési módszert:D -
#1454 olyan kérdésem lenne még h. mikor szabadrugás van 18m röl akkor mivel küldi rá egészségesen a kapura?? -
#1453 ívelés "a" lövés"d"
-
Barthez #1452 Az a és a d gombra lennék kíváncsi játék közben melyik micsoda?
Melyik az ívelés és melyik a direkt rálövés? -
#1451 thx -
Bassboy #1450 taktikak
CA - Counter Attack
WP - Wing Play
MR - 3rd Man Release
BO - Box Overload -
#1449 hali
nemtudom h. h. keressek rám igy megkérdem:) nem tudjátok h. Kép]ez mi ? mire jo? -
Bassboy #1448 kosz
-
#1447 javítva
-
#1446 látom, mindjárt javítom:P
-
Bassboy #1445 a Turf_Pack + installer nem letoltheto, help -
#1444 hülyültem, látom nem vetted a poént, te bajod
-
#1443 Na jól van, álljál le, aztán meg nyiss mégegyet kiegészítős topikot...
Hajrá! -
#1442 geri13, megmondtam, hogy ne itt szedjél fel embereket multira, utoljára figyelmeztetlek
-
#1441 ááááááááááááááááá
amivel fsh-t editálsz
-
geri13 #1440 amugy mi az a fsh editor??? -
#1438 igen, privátban, utána meg menjetek fagyizni, de azt se itt, hanem PÜ-ben:D Köszi
-
#1437 multi? -
#1436 mert?LoL
-
Curesz #1435 jujez gáz volt, hirtelen azt hittem hogy a konami topikba vok:D -
#1434 ip alapján tudsz... elkéred a személy ip-jét, (vagy ő adja meg neked az övét), és akkor eksön:D
-
Curesz #1433 van eredeti játékod? -
#1432 Vki írja már le részletesen, hogy lehet multizni. És akkor már játszhatnánk is 1 meccset!!! -
szatyor #1431 Kösz. Legközelebb használom a szörcsöt. -
#1430 Akkor még egyszer
#952 -
szatyor #1429 Üdv..játszik valaki gamepaddel (controllerel..)?
Most raktam fel a játékot, faszásan felismeri, kezdésképpen nyomtam egy practicet, reagál, futnak, passzolnak, dejó. Csakhogy nem a megszokott módon volt belőve, passzok-lövés felcserélve, stb.
Controlst megkeres -> átállít. Most pedig nem hajlandó egyáltalán a controllelre reagálni semmilyen körülmények között, viszont ha nyomok egy selectet, kilép a menübe, ott pedig már működik!
Várom az ötleteket, hogy ne a notebookom bánja a dolgot...
Kösz! -
Curesz #1428 Nah szal a turf pack a füveket javítja!
#1427--> te meg elbasztál vmit -
maniakuss #1427 ha felteszem az a turf pack-ot, akkor nem indul el a fifa. valaki elmagyarázná, hogy mit kell csinálni vele? -
geri13 #1426 van magyarosításom ami működik(kb. 70%-os, de az is valami)
dc-ről töltöttem és nem tudom hogy lehet feltölteni -
geri13 #1425 hy 2 kérdésem lenne
mi az a :
Turf_Pack + installer
és a
fsh editor
??? -
#1424 Jó, valamiért nekem a Save gomb nem akart működni
Feltettem az új cracket (Proper) most már jó. -
#1423 Amikor elkezdem játszani a selejtezőket, minden meccs után ment a gép, nem?
Most is megkérdezte, akarom-e felülírni a profilt, mondom igen.
A főmenüben van egy Save gomb, de azon kívül, hogy felül kiírja, EA2006, semmit nem lehet ott csinálni
Kilépek a játékból, indítom újra, kiválasztom a Fifa World Cup-ot, de a Load-ra azt írja, nincs mentett állásom
Hogy mentsem el, hogy tudjam folytatni a megkezdett sorozatot?
Köszi... -
Curesz #1422 formázd le a géped:D, néha nemárt -
Light #1421 hello újra.
Nos, felraktam az áprilisi Directx-et, de semmi.., a h*lye Fifa az elején ugyanúgy próbálkozik a DirectX installal, és megint nem jó a végén, így nem enged tovább.., a win2000 sem segített.., 5let? -
gaspy #1420 az autorun kompatibilitását allitsd win2000-re... -
#1419 És ne a fifa dvd-ről hanem jó helyről szedd le! -
#1418 nemtudom, talán rakd fel a fifa telepítés előtt a direct x-et
-
Light #1417 Hali!
Az lenne a kérdésem, h (mivel a faq-ban nem találtam, meg amúgy sem a neten megoldást) h lehet megkerülni a bu*i automatikus DirectX 9 install-t? Vagy mi arra a megoldás, amikor kiírja a DirectX telepítése végén, h nem tudott felrakni pár fájlt, ezért cumi, magát a játék telepítését is leállítja? Sok helyen néztem, de passz..
Az összes játékom megy amúgy, szal csak a Fifa nem..:(
Köszi
Koszta -
#1416 #1225
erre, mondjuk