2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
my fifa world cupban keresd...
Éreztem😄😄
Játékon belül lehet? Esküszöm nem találom😄 SEmmilyen graf beállítást nem találtam😄
Játékon belül lehet? Esküszöm nem találom😄 SEmmilyen graf beállítást nem találtam😄
Én vagyok a hülye, vagy tényleg nem lehet felbontást állítani?
Tft-n mitnemondjak gyönyörû a 800*600.
Tft-n mitnemondjak gyönyörû a 800*600.
olyan jó, hogy egyesek tudnak faq-ot olvasni, vagy visszaolvasni a fórumban 😊 Netalán urambocsá' rákeresni vmi kulcsszóra...
Est Sularus Oth Mithas
Hello!Nekem az lenne a gondom hogy kiírtam haveromnak dvd-n és nemakar neki elindulni cracket kér
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Köszi ez olyasmi mint az omega?
mert azt egyszer felraktam de a játékok eléggé lelassultak tõle...
Mike369:elég régóta van atim és elég sok problémával találkoztam, olyanokkal amik nvidiánál nemfordultak elõ...Mivel az nvidia sokkal több játékot támogat ezért a fejlesztõk nvidiakártyákkal tesztelik a játékokat, velünk atisokkal nemnagyon foglalkoznak...ezért vannak ilyen hibák mint most például a FIFA WorldCup 2006-ban...
Ja és semmi kedvem valami kétes eredetû programmal szarakodni hogy szebb legyen a fû a játékban,ez nem az én dolgom hanem a játékíróke/driveríróké...
Na de bízzunk benne hogy nemsokára jön az uj catalyst és azzal jó lesz.
mert azt egyszer felraktam de a játékok eléggé lelassultak tõle...
Mike369:elég régóta van atim és elég sok problémával találkoztam, olyanokkal amik nvidiánál nemfordultak elõ...Mivel az nvidia sokkal több játékot támogat ezért a fejlesztõk nvidiakártyákkal tesztelik a játékokat, velünk atisokkal nemnagyon foglalkoznak...ezért vannak ilyen hibák mint most például a FIFA WorldCup 2006-ban...
Ja és semmi kedvem valami kétes eredetû programmal szarakodni hogy szebb legyen a fû a játékban,ez nem az én dolgom hanem a játékíróke/driveríróké...
Na de bízzunk benne hogy nemsokára jön az uj catalyst és azzal jó lesz.
ja kösz észrevettem
hello nem tudna nekem küldeni valaki teelpítsi kódot lécci
Azt is a numerikuson kell,csak nyomod közben a Q-t. Amúgy én a "sötétséget" úgy odlottam meg hogy átállítottam mediumra,amíg nem jön az új driver addig nem halok bele ha kicsit(pontosabban még) randább.
gaspy:INNEN le tudod szedni a control center nélküli optimalizált ATI drivereket
gaspy:INNEN le tudod szedni a control center nélküli optimalizált ATI drivereket
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
...vagy kicsit ismerd meg a kártyádat és tudd beállítani rendesen.
érdekes, nekem már 1000 éve ati-m van és soha, semmi megoldhatatlannal nem találkoztam még.
persze elõtte nvidiánál se... 😊
pont arra megy ki a játék, hogy mindenhez mindenki vegyen új cuccot.
érdekes, nekem már 1000 éve ati-m van és soha, semmi megoldhatatlannal nem találkoztam még.
persze elõtte nvidiánál se... 😊
pont arra megy ki a játék, hogy mindenhez mindenki vegyen új cuccot.
Ha valaki jönne direct ip-n játszani (router nélkül) akkor vegyen fel msn-en:
[email protected]
[email protected]
hmm ez jókérdés, én eddig azt hittem hogy a numoknál (8,4,6,2) lehet beállítani szabadrugásnál, hogy hol találja el a labdát😄
nekem már minden király, pedig ATI-m van szal...és a játékban végre világos a fû is
hellósztok! lenne egy kérdésem! ugye van az hogy lehet állítani attack tactikot meg defend taktkiot!namost az atack ugye alap billenyüben a numok! de a defend melyik gomb? vagy melyik gombkombináció?
,,│,, │.-_-.│ ,,│,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!
A k/rva anyját az atinak<#mf3>#mf3>a következõ kártyám nvidia lesz az tuti...
a hab a tortán, hogy az uj driverek mind controlcenteresek amit semmikedvem felrakni...
a hab a tortán, hogy az uj driverek mind controlcenteresek amit semmikedvem felrakni...
sikerült beállítanom hogy csak ott legyen.
és a gammát vagy a brigthnesst állítsam?
Jo megtalaltam akinek kell a jelszo a kitomoriteshez:
warez-bb.org
warez-bb.org
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ezért kell profile-ba
tehát hogy a játékhoz rendelve abban változik csak.
nvidianal beállítom neki az exe-t
De Ati-nál nemtudom hogy van.
Én egyszer belõvöm és onnan automatice
Csak ez a g..i fifa nem fut ablakban így hasra lövöm be míg a pesnél közben néztem
tehát hogy a játékhoz rendelve abban változik csak.
nvidianal beállítom neki az exe-t
De Ati-nál nemtudom hogy van.
Én egyszer belõvöm és onnan automatice
Csak ez a g..i fifa nem fut ablakban így hasra lövöm be míg a pesnél közben néztem
Hi all nem tudja valaki a rapshires tomoritett fajloknak a kodjat!! Tudjatok mikor ki akarom csomagolni!!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Tojesz-->#1049
Flashback-->nekem a 3D-nél lehet állítani (ATI Catalyst Control Center 6.11)
Breki--> az a gáz ha a gammát feljebb nyomom akkor a windowsba is világosabb lesz
Flashback-->nekem a 3D-nél lehet állítani (ATI Catalyst Control Center 6.11)
Breki--> az a gáz ha a gammát feljebb nyomom akkor a windowsba is világosabb lesz
Feltöltené vki vhova a FATBH Builder Version 2.0-t?
Mert sehonnan sem akar lejönni:S
200kb lenne pedig az egész
Köszi
Mert sehonnan sem akar lejönni:S
200kb lenne pedig az egész
Köszi
Hy a sötét fû az áltakános probléma vagy csak ati kártyával ilyen?
megnézem sztem tudok rajta világosítani, flashback melyik driver van fent?mert belinkelek egy képet, hogy hol lehet beállítani
nálam kicsit világosabb, de az a vicc, hogy én se élsimítást, és szûrést se raktam rá, mert nem találtam a driverben sehol:S
bocs a méretért:S
nah nálam kb ilyen a fû!minden maxon van, élsimitás és a szûrés is

amugy most mi a gond a játékkal?
HURRÁ!! Holnap má 100%-osan élvezhetõ lesz végre a gém!!!!
Ez aztán a gyors segítség!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
Ez aztán a gyors segítség!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
ATI Driver fix coming one day!!
--------------------------------------------------------------------------------
Chatting to EA Tech support this morning about the ATI graphics problems (Dark Turf and graphics) and they said the fault lies with the ATI 6.4 drivers and that ATI together with EA are working together to fix the problem, They will be releasing 6.5 Drivers with the FIX intergrated into them which will resolve this problem.
I do not know the time scale but they said it will be ASAP, so will will have to wait and see.
Forget what I said about rolling back your drivers, its makes no difference, EA tech are useless , They said roll back to 6.3...DID NOT WORK ...then they said roll back to 5.11...DID NOT WORK....so I give up.
Someone should have the balls to SUE EA and ATI for releasing a Game in which they have not tested The ATI drivers for .......I mean there must be thousands of people with ATI cards with the same problem...how much money do these companies want before they do their jobs properly...ssshhheeessshh
--------------------------------------------------------------------------------
Chatting to EA Tech support this morning about the ATI graphics problems (Dark Turf and graphics) and they said the fault lies with the ATI 6.4 drivers and that ATI together with EA are working together to fix the problem, They will be releasing 6.5 Drivers with the FIX intergrated into them which will resolve this problem.
I do not know the time scale but they said it will be ASAP, so will will have to wait and see.
Forget what I said about rolling back your drivers, its makes no difference, EA tech are useless , They said roll back to 6.3...DID NOT WORK ...then they said roll back to 5.11...DID NOT WORK....so I give up.
Someone should have the balls to SUE EA and ATI for releasing a Game in which they have not tested The ATI drivers for .......I mean there must be thousands of people with ATI cards with the same problem...how much money do these companies want before they do their jobs properly...ssshhheeessshh
Szevasztok! #985-re valaki esetleg?
nagyon kösz a segítséget, végre jó a fû
hy az a virtual magazin a meccsek után rndom modon jön be?mert egy ideje nem jelenik meg meccsek után...
jó rájöttem ám
fat visszamásolás????