2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
#2872 szerintem a kit raptor progit kéne leszedned a socceracces-ről -
#2871 hogy lehet kicserélni a játékban a mezeket?
pl átrajzolni?
hova kell az újat rakni? -
#2870 Időben kijött
Ati-soknak
http://largedownloads.ea.com/pub/patches/Fifa/2006FIFAWorldCup/2006FIFAWorldCup-DisplayPatcher.exe -
mikiking #2869 Sehogysem , csak a Játék mostban jácchatsz vele (ha tévedtem bocs,de én igy tudom) -
Attlen #2868 Az lenen a kérdésem, már biztos volt hogy ha a boltba veszek egy jó kis labdát a játék most-ba beállitom de vb-n hogy játszhatnák vele,?:) -
#2867 Ekkora állatot...pfff... -
#2866 én megmondanám neki ha eredeti lenne.....
5000-6000 FT-ért cserébe xD -
#2865 De ugye nem gondoltad komolyan, hogy azt barki is megmondja neked?
-
Oldunlock #2864 na jóvan csak azért kérdeztem hogy meg van e vkinek eredetibe mert kéne egy eredeti serial kód ahhoz hogy tudjam nyomatni Online -
#2863 En tudtam allitani. (par hete mar nem jatszottam vele, de ez biztos) -
#2862 egyetértek! -
mikiking #2861 ilyen ökör kérdést! Szerinted meg van valakinek? Nem csak a tört verziót adták ki tudo, nincs meg senkinek sem eredetibe, gyönyörű kérdés volt. -
#2860 igen -
Oldunlock #2859 Megvan valakinek EREDETIBEN a FIFA WC 2006? -
#2858 másik topikba. a bajnokságba
-
magozoli #2857 hi all valaki nem akar jatszani velem egy meccset??? Aki akar az vegyen fel msn-en: [email protected] -
#2856 Nem, ismétlem, NEM megyünk le ovis szintre.
-
#2855 ne vitatkozzatok már, amúgy a pfff meg a f... nincs egy súlycsoportban! -
#2853 pfff... space -
#2852 Hi!van egy kis gondom
multizni szeretnék a haverokkal
rámegyek a direct ip-re és host, eddig jó a hever rámegy hogy connect és
a csapatválszatás. eddig megvan de a felállásnál nincs nekem olyan hogy ready vagy csak nem találom?:) please segítsen valaki
előre is köcccccc
-
#2851 Letezik Music extractor ehhez a jatekhoz? -
mikiking #2850 bocs ez nem ide akart menni -
#2848 szuivesen, sok sikert
-
#2847 én akármilyenre állítottam ot a nehézséget, mindig ugyanúgy nyomtak. pedig nem tartom magam rossz fifásnak azé:|
-
#2846 pontosan! és igen van rá patch!!! mivel azzal... -
#2845 Bocsi!
Nem voltam beszámítható állapotba mikor írtam!
Még1x bocs! -
#2844 Helló, azért ezt nem kéne!!!! Honnan tudod, hogy nincs erre vmi patch? Vagy trainer. Meg ha tényleg nem, akkor sem kellene így szidni. -
#2843 kösz ez jól esett! ÉS IGEN TUDOM VÁLTOZTATNI!!!!!!!!!!!!!!!! HAGYJATOK MÁR EZZEL NEKEM MEGY ÉS KÉSZ!!! ENNYI... és te meg lenyugodhatsz -
#2842 Mekkora egy fasz vagy bazz!Hogy lehetne már változtatni ott a nehézséget?
Nem is vagy normális! -
Pulyka9 #2841 persze ki vagy te,hogy neked lehet változtatni a nehézséget???flashback kösz az infot,megpróbálom..... -
#2840 hehe, én tudom változtatni:) -
#2839 nem
ahogy mondta, a kihívásoknál automat mehézségi fok van...
-
#2838 lehet váltani a nehézséget te nyomi -
#2837 moderáld magad légyszives.
Egyébként én úgy csináltam, hogy kezdéskor, egyből a jobb szélre szöktettem a labdát laposan, azon az oldalon nincs senki, és felívelve befejeled a labdát. -
Pulyka9 #2836 "válts easy-re!"gratulálok te nyomi gondolod,hogy ennyi lenne a sok éves fifa tapasztalatod ezt tudja......csak felvilágosítás képpen a globális kihívásnál nem te szabod meg a nehézségi szintet! -
#2835 Valts easy-re! -
Pulyka9 #2834 Üdv!
Az Ausztrália - Salamon-szigetek meccset aki meg tudja nyerni vagy már megnyerte az feltétlen mondjon vmi taktikát,mert már megőrülök kb 50szer próbáltam újra és újra de esélytelen számomra..... -
#2833 Relativ bonyolult. A direct IPhez keppest. Es sokkal jobban laggol, mint ha a fifan belul nyomod a direct IPt. Mert annal kozvetlenebb kapcsolat nincs. -
gaglito #2832 Talán itt tudják rá a választ: Egy fórum -
#2831 izé... ez nem taktikai!