2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
#2320 FAQ -
#2319 Valaki tud nekem regisztrációs kódot küldeni a játékhoz? -
#2318 nyilakkal + d vel ugrálsz jobbra balra
-
#2317 én jobb szeretem inkább ezt tenni: " hát ez mi volt???" "Rohadjál szét spori" "(góllövésnél) Ezt kapjátok be" "(ők rúgnak gólt)*********************" -
Bankrupt #2316 Nekem bevált a billentyűzet gombjaitól való megszabadulás, azaz a szétverése, és a hangfal püfölése -
Akuma #2315 Izzadó kézzel, néha "köcsög bíró"-t bekiabálva ajánlott.
Vígasztalasnák meg persze jöhet a "hátde nem is oda akartam" szöveg... :) -
adan #2314 Hello!Vki megtudná mondani ,hogy hogyan kell irányítani a játékot? -
#2313 Nyíl, ember! -
#2312 már évek ota nem fifáztam... :) -
#2311 Ne szorakozzál! :) -
#2310 hogy kell a kapussal vetödni 11eskor? :D -
mikiking #2309 kössz
-
#2308 Cipő olyan lesz rajtuk, mint ami a valóságban. A labdákat meg a play now-ban tudod használni. -
Bankrupt #2307 Na látod, megy ez ha akarod :)) -
#2306 sikerült gólt lőnöm szabadból!!!:)
2-t is,csak az egyik megpattant,és úgy sikerült,viszont a másikat bezúztam a léc alá -
Bankrupt #2305 Ezt felesleges megkérdezni bárhol is.
#2303 -
mikiking #2304 segítsetek már, vettem egy pár labdát meg egy pár cipőt,de nem tudom hogy kell megcsinálni hogy azzal a labdával játszak a vb-n , vagy az a cipő legyen rajtuk, lehet egyáltalán ilyet? -
#2303 Megkövezünk. -
#2302 Lehet megköveztek de öö honann tudnám letölteni a játékot?
-
#2301 hy
nekem is ezt irja ki mint ''Ati''-nak
nem akarja elinditani a telepítést '''Win32'''
segítsetek pliiiz
-
#2300 Hello! Felakarom rakni a játékot és azt irja ki h' nincs Win32 honnan szedhetek le?
-
#2299 Trükkösen rugj egy pipa kapufát ugy hogy bepattanjon és Gól lesz! A kapust is becsapod mert azt hiszi kapufa lesz.. -
mikiking #2298 rámész a 2157-re és ott vannak szabadrugáskor,hogy ca mr wp bo , ezek mire vannak?
továbbá: nem lehet azt hogy milyen mesziről fusson neki a szabadrugáskor?
és olyasmi volt irva hogy uj trükkük vannak a 11-es rugáskor amivel be lehet csapni a kapust, ilyenről nem tudtok? -
#2297 mit?
-
mikiking #2296 nem tudjátok? -
mikiking #2295 #2157 -
mikiking #2293 figyeljetek már , ez mire van amikor rugom a szabadrúgást?
nem lehet állítani hogy milyen messzziről rugja?
mert azt tudom hogy lehet csavarni ,de azt hogy milyen messziről fusson neki?
vagy 11-eskor hogy van valami trükk hogy lehet becsapni a kapust. mit kell nyomni? -
#2292 #1314 -
mobal #2291 sziasztok! kéne egy kis help. hogy kell használni a billt. értsd hogy tudok sprintelni stb stb... ? -
#2290 A magyarokkal nekivágtam a sorozatnak World Class fokozaton. Az egyik problémám, hogy a magyar kapus a mutató alapján miért sokkal bénább, mint valamelyik ténylegesen futbalnemzet kapusa?
A másik problémám pedig, hogy szinte lehetetlen gólt rúgni, mert az ellenfél kapusai mindent védenek. Esetleg tudtok valami tanácsot adni, hogy miként érdemes kapura rúgni, mikor már csak a kapust kell legyőzni egy-az-egyben? -
#2289 milyen nehézségi fokozatban? -
Kolett15 #2288 Megnyertem magyarországgal a VB-t:))
Döntőben Portugálok ellen 4-0 -
#2287 ne légy láma , benne van a FAQ-ban "ha nem menne a játék:" azt olvasd el, vagy tölts le egyet innen -
#2285 Tudod, hogy ez nem az a topik ugye?
De válaszolok a kedvedért:
Nem fog kijönni
-
mikiking #2284 csá, nem tudjátok ,a fifa street 2 ki fog jönni pc-n? -
#2283 ja, kb. így. Akkora ficakot lőttem!!! Del Pieroval -
#2282 sokat kell gyakorolni, a lényeg, hogy teljesen menj "le" a lefelé mutató gombal, nagyon szélre kell helyezni, és nagyon jó háromnegyed erősséggel lődd el a labdát...
Nekem már sikerült egy jópárszor..
-
#2281 de lőttél már szabadból gólt?h kell?:) -
Bankrupt #2280 Én azért nem tudok jól rúgni, mert megszoktam a 06-ost, itt meg teljesen másmilyen. :| De ha meg rászokok erre 06-ba nem megy. :l -
#2279 ti már rúgtatok szabadból gólt?:) áruljátok már el,h mi a titka!:)