2006 FIFA World Cup Germany

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nalam:

Nalatok:

Start menü/Futtatás.../ ide írd be hogy dxdiag.exe, nézd meg hogy bead-e valamit

Hello!

Az a gondom van, hogy nem tudom feltelepíteni a játékot, mert kiírja, hogy DirectX 9.0c vagy nagyobbnak kell lennie, és szerinte nekem nincs, ezért töltsem le a legújabbat a ... linkrõl.
Megpróbáltam, letöltöttem onnan, de így is ugyanazt írja ki újonnani telepítésnél.
Megpróbáltam után a felrakni azt a DXet felrakni, ami a lemezen van, de annak a telepítésénél félúton egy hibaüzit kiír...

Mit lehet ilyenkor csinálni?

#2145 is azt hiszem ezért lett törölve...

The FlashBack
semmit, ez van

Talán nem kéne nyomni azt a gombot amivel kiszalad 😊 Magától nem szokott csak úgy kiszaladgálni sztem

Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a kapusom egyfolytában kiszalad és kapom sorra a gólokat. Mi a hiba?Tudjátok a megoldást?
Elõre is köszi!
Hassan B
Ha szeretnél bajnokságra jelentkezni ajálnlom ezt az oldalt.
Nem reklámozás. <#kacsint>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

vagy majd ha ezt lejátszottátok , (errrõl már lekéstem) mondjuk egy hónappal késõbb,vagy amikor akarjátok <#vigyor4><#vigyor0><#vigyor><#alien2>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

császtok , én nekem egy hét mulva lessz meg a game. nem lessz már semmilyen bajnokság? szerintem amikor fog menni a vb (junius 9 )-tõl , lehetne egy jó kemény bajnokságot csinálni, mit szóltok hozzá? (ez csak egy ötlet)

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Csátok!

Azt írtátok hogy új sorsolás nem lesz ,de akkor én hogy játszam le a meccseket mikor nem vagyok sehová besorolva. Nem tudom hogy ki ellen kellene játszani!
Nincs kiírva!! Mit csináljak ?

Csá

Breki33
nem kell õket törölni, ilyet sohase írtam

fatbhbuilder neve meg adja magát
Breki33
mivel ugyanaz volt a baja mint #2140 -nek gondoltam egyértelmû.......

úgy látszik van akinek mégsem
Be sikerult tennem a fuvet, a kovetkezo keppen:
1.Masolatot keszitettem a fifa.fat es big.fat fileokrol, ki is toroltem oket a konyvtarbol
2.bemasoltam a patch tartalmat a data dir be es a "importer TurfPatch.bat"-ot futattam
3.a fathbuilder nem indult
4.visszamasoltam a fileokat, de vigyazva, hogy meg maradjon egy masolatom a kulso konyvtarban is
5.fathbuilert futtattam
6.visszamasoltam a fileokat es voila 😄

tigeroo

ha a num 8-4-2-6-ot lenyomom akkor ezeket tudom aktiválgatni, mire jók:S

ja és ha a num 5-öt nyomom akkor ilyen nyilak jelennek meg.. fel-le..azok mit jelentenek? a csapat megindul fel-le a pályán?:S
#1302 az mi ??? hat ott minden van, csak info turf packrol nincs

The FlashBack
új sorsolás nem lesz
mindenkinek e hét csüt ig kell lejáccania a meccseit

Szevasztok!

Úgy emlékszem azt írtátok ,hogy Május 28-ig le kell játszani minden meccset!
Lehetne már vmi új sorsolás, mert játszani akarok!!!

Csá

Breki33
Ez sokkal rondább mint a korábban berakot képeken látható

De akik lusták, vagy bénák három lépést végrehajtani használják.

Mondjuk amíg az lejön ezt felrakod P
Zsolti9014
SOKKAL JOBB!!!

Hajrá Magyarország!

The FlashBack
a legnagyobb különség az, hogy itt országokkal a 06-ban meg klubcsapatokkal is lehet játszani
Ez jobb!

császtok , légyszi mondjátok már meg hogy ez a game jobb-e mint a fifa 06 , mert az nem híres, mindig egy-kettõ elveszik a labdát, vinklibe akarod rugni felé megy, gyenge a gólöröm , mindenkinél ugyanaz.... ez jobb? nektek jobban tetszik? légyszi mondjátok már meg,mert akkor nem huzom

The FlashBack
szerintem rátudod, bár én még sosem vettem cipõt😛😄

tigeroo
amit cipõt veszek az extráknál azt rátom tenni a csapatom lábára?? vagy csak akkor amikor új játékost kreálok?:p
bármeik verzióval és semmi nem kell hozzá

csû all!!1 kérdés, a multi az melyik verzioval a jo, és mi kell hozzá??
válaszokat elõre is köszönöm
üdv
exodus

http://www.fifahungary.com/letoltes.php?letoltid=5257 << ezt sokkal konnyebb feltenni, csak bemasolsz 2 filet...
ez is jo, vagyis ugyan azt csinalja, nem >?

The FlashBack
jólvan, ha visszaolvasna, én sem írnám el.
meg megmonodm a frankót, nem is erre figyeltem...

Breki33
inkább a #1302 -nál érdemes olvasni

fatbhbuilder nem lecserél hanem létrehoz
The FlashBack
Olvass vissza. Elõször lemented a .fatokat a fifából, utána a .bat ot elindítod, lefut, utána automat indul a fatbuilder, ami lecseréli amiket lekell, te meg a végén visszmásolod a fat-okat a fifába.
De levolt már írva párszor...

littleNorbi
A fû pack-ot hogy kell felé rakni, vmi run-time error-t ír ?

Zsolti9014
Kösz h szóltál<#eljen>

Hajrá Magyarország!

The FlashBack
változtattuk, jövõ hét Csüt-re, azaz 1.-re.

http://fifahungary.com/letoltes.php?letoltid=5213 << ezt valaki kiprobalta ?

Zsolti9014
Ezt ne töröld már, ma van a határidõ

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Curesz, geridoss, az SG-s meccseket játsszuk már le ha itt vagytok!

Hajrá Magyarország!

SG Bajnokság:

B csoport:
Ukrajna - Paraguay 2-2

ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT

The FlashBack
szerintem erre nincs peccs, ez így jött ki a gyárból. A fifahungary-s mezek, szeirntem mindenhol koszolódnak, nézz utánna

mike0013
én nem tudom, de nézelõdj pl ITT

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

nekem tudtok segiteni ?

The FlashBack
mimért kell magasabb?
egyébként nem tudom, de utánanézek

Sly06
Sztok..
Létezik olyan patch amivel a felbontást tudom nagyobbra állitani?,mert alap 1024x768 és ez a max..

milyen patch-el lehet kijavitani azt a jelenseget, hogy a jatekosok hasan levo szam konturje megmarad, mikor a mez tobbi resze saros, tehat a szam es a konturje mindig tiszta...

Zsolti9014
Valaki meg tudná mondani, hogy a mezeken a betûtípusokat lehet-e vmi patchcsel javítani? Pl. az olasz mezen

Hajrá Magyarország!

vezérszuszu
Nagyon elhúzzuk már ezt a bajnokságot!

Zsolti9014
Nekem még hiányoznak a meccseim, a csoporttársakkal egyszerûen nem tudok egyeztetni, msn-en sem elérhetõk.

Hajrá Magyarország!

vezérszuszu
Hello!Úgy emlékszem, az lett megbeszélve, hogy május 28-ig nyomjuk le a meccseket!
Szerintem már mindenki lejátszotta! Lehetne vmi sorsolás megint.

Hassan B
Szerintem sehogy, de lehet én vagyok hülye...<#nyes><#nyes><#nyes>
<#banplz>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

littleNorbi
Hogyl ehet azt hogy a fõkupájért minden csapattal kellje játszani ?

forzajuve5
Hello mindenkinek!

végre rájöttünk a haverommal, hogy hogyan tudunk egymás ellen játszani neten keresztül 😊 Most viszont az a baj,hogy a kezdõrugás után pár másodpercel megszakad a kapcsolat. Mitõl lehet? ha valaki tud legyen szíves segíteni!