2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nalatok:
Az a gondom van, hogy nem tudom feltelepíteni a játékot, mert kiírja, hogy DirectX 9.0c vagy nagyobbnak kell lennie, és szerinte nekem nincs, ezért töltsem le a legújabbat a ... linkrõl.
Megpróbáltam, letöltöttem onnan, de így is ugyanazt írja ki újonnani telepítésnél.
Megpróbáltam után a felrakni azt a DXet felrakni, ami a lemezen van, de annak a telepítésénél félúton egy hibaüzit kiír...
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Egy olyan problémám lenne, hogy a kapusom egyfolytában kiszalad és kapom sorra a gólokat. Mi a hiba?Tudjátok a megoldást?
Elõre is köszi!
Nem reklámozás. <#kacsint>#kacsint>
][ ВАЗ ][
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Azt írtátok hogy új sorsolás nem lesz ,de akkor én hogy játszam le a meccseket mikor nem vagyok sehová besorolva. Nem tudom hogy ki ellen kellene játszani!
Nincs kiírva!! Mit csináljak ?
Csá
úgy látszik van akinek mégsem
1.Masolatot keszitettem a fifa.fat es big.fat fileokrol, ki is toroltem oket a konyvtarbol
2.bemasoltam a patch tartalmat a data dir be es a "importer TurfPatch.bat"-ot futattam
3.a fathbuilder nem indult
4.visszamasoltam a fileokat, de vigyazva, hogy meg maradjon egy masolatom a kulso konyvtarban is
5.fathbuilert futtattam
6.visszamasoltam a fileokat es voila 😄
ha a num 8-4-2-6-ot lenyomom akkor ezeket tudom aktiválgatni, mire jók:S
ja és ha a num 5-öt nyomom akkor ilyen nyilak jelennek meg.. fel-le..azok mit jelentenek? a csapat megindul fel-le a pályán?:S
Úgy emlékszem azt írtátok ,hogy Május 28-ig le kell játszani minden meccset!
Lehetne már vmi új sorsolás, mert játszani akarok!!!
Csá
De akik lusták, vagy bénák három lépést végrehajtani használják.
Mondjuk amíg az lejön ezt felrakod P
Ez jobb!
válaszokat elõre is köszönöm
üdv
exodus
ez is jo, vagyis ugyan azt csinalja, nem >?
De levolt már írva párszor...
B csoport:
Ukrajna - Paraguay 2-2
ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Létezik olyan patch amivel a felbontást tudom nagyobbra állitani?,mert alap 1024x768 és ez a max..
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Szerintem már mindenki lejátszotta! Lehetne vmi sorsolás megint.
<#banplz>#banplz>
][ ВАЗ ][