2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
#2361 s-el nem a kapu előtt kell fejelni, de amúgy nagyon is jó használni a S-et, csak mondom NEM a kapu előtt -
#2360 az s fejelést nem én írtam -
#2359 Hello!
Az miért van , hogy ha elmentem a játékot, kilépek és viszza akarom hozni akkor a mentés előtti verziót adja be?
Tehát mindha nem is mentettem volna!
Eddig nem volt ilyen csak mióta újratelepítettem!
-
#2358 arra gondoltam hogy a képfájlon van a nocd, mint nekem...nomind1
s-sel fejelni sztem hülyeség de te tudod nem akarla kritizálni -
Oszi #2357 Valaki elmondaná hogy gamepadon hogy kell szabadrugást lőni?Amúgy most nyertem Iránnal professionalon vbt!A portugálokat vertem a döntőben. -
#2356 én az S-el szoktam fejelni :D -
#2355 nah ez hülye kérdés... Nyomsz egy D-t (lövést) és a nyilakkal irányítod, hogy merre fejelje! Persze majd ájössz, hogy ez nem ennyire egyszerű -
#2354 és hogy kell fejelni ha szélről beívelek? -
#2353 hát easy-n ne csodálkozz, az még a fifa06 ban is menne, itt pedig jelentősen csökkentették a játknehézséget minden fokozatban:)) -
#2352 öh,rájöttem amúgy,h a tökéletes nehézség csak annyi,h gyorsabban,és pontosabban passzolgatnak,nameg csítelnek.de vhogy úgy éreztem,h tökéletes nehézségben is hibázik a "gép".de kb ez hasonlít leginkább a valódi focihoz -
Desert #2351 Tök tuti kis game :)
Tegnap kezdtem gyakorolni a szélről való beívelést + fejelést és egész jól megy sikerült pár szép gólt összehozni.
bár easy-n vittem a bajnokságot a Magyarokkal majd az Elefántcsontpart(ECS) játékosaival és a wb-n győztem meglepő volt hogy a csoportban Argentína - Elefántcsontpart 0:7 utána Holland - ECS 1:4 bár tudom easyn nem nehéz de majd gyakorlok és megnézem félprofin, profin
Addigis sok gólt kívánok mindenkinek -
#2350 akkor nézz valami peccs után, vagy frissítsd a vidkari driverét, az sokszor segít -
#2349 Koszi, de nem ilyen jellegu a problemam. Itt valami kepfrissitesi hiba lesz, mert hiaba allitom Slow-ra a jatekmenetet, az egesz elvezhetetlenul (kb. 5x gyorsabb), mint kellene lennie. Anno volt ilyesmi gond a Pro Evolution Soccer 4 demojaval is, aztan kesovbb kihozak egy javitott demot, ami mar jo volt. -
#2348 options ban, gameplay speed, vagy valami hasonló ha van, akkor vedd lejjebb.
Úgy emléxem, régebbi fifáknál is volt ilyen, de ott lehetett állítani ezen:) -
#2347 Nah figyi mondom mit tegyél:
1. mondtad hogy fenn van a gépeden a gamma... ez eddig ok
2. Ezt töltsd le
3. A kicsomagolt fájlt pedig másold a C:\Program Files\EA Sports\2006 FIFA World Cup (TM)\ -be és írd felül a fájlt
4. Ezek után nincs más dolgod mint megnyerni a Spanyolokkal a VB-t:D -
#2346 Én is letöröltem a képfájlt, noCD-vel mégis megy... -
#2345 Felraktam a demot, de valamiert iszonyat gyors a jatek. Mintha 5x sebesseggel futna. Otlete van valakinek? (Visszaolvastam, masnal is jelentkezett a hiba, de megoldast nem talaltam a problemara.) -
#2343 általában mindegyiknek van egy ún. NFO file-ja amiben minden info le van írva
-
#2342 De ha bemountolom akkor csak megnyitja a CD-t és semmi más.Ha el akarom indítani a játékot akkor még mindig kéri a helyes CD-t -
#2341 találtam egy ilyet na de ez nekem nem magyarul van......pl minek másolat a külső könyvtárba?safe copy? -
#2340 Be sikerult tennem a fuvet, a kovetkezo keppen:
1.Masolatot keszitettem a fifa.fat es big.fat fileokrol, ki is toroltem oket a konyvtarbol
2.bemasoltam a patch tartalmat a data dir be es a "importer TurfPatch.bat"-ot futattam
3.a fathbuilder nem indult
4.visszamasoltam a fileokat, de vigyazva, hogy meg maradjon egy masolatom a kulso konyvtarban is
5.fathbuilert futtattam
6.visszamasoltam a fileokat es voila :D -
#2339 beirtammár hogy fű pack de amit találtam azt nemnam vágom minnyá becopyzom -
#2338 Hello!
Torrenten ha beirom, hogy fifa 2006, nagyon sok fajta verzió jön be van 3,50GB-os is meg 2,5GB-os is meg 4GB-os is.....honnan tudjam, hogy melyik lenne jó nekem (persze nem akarom letölteni :P) -
Beckentakony #2337 Szeva valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan rakjam be a mezeket, vagy labdákat a fifába??? -
#2336 alul van a kereső
beírod hogy fű pack, és már meg is lett a megoldás a problémádra:)
-
#2335 tehát a miniamge megvan?
Azt kell bemountolni ha fennvan a gém...
-
#2334 látom nem vok egyedül.......nekem nem segitség az hogy már 100szor levoltirva....azért forum hogy leirják még 100szor -
#2333 Nekem is jól kisegítettetek...Na vki csak tud vmi megoldást!!!! -
#2332 kössz most jol kisegitettél -
#2331 már legalább százsor levolt írva, hogy hogyan kell -
#2330 jaés afű pack nem megy fel runtime errort ir ki vki nemtud segiteni? -
#2329 nem vágod hogy letörölte a képfájlt? -
#2328 van hozzá noCD csak meg kellene keresni -
Bassboy #2327 kicsit offtopic, de nem tudtok egy kis programot, ami szepen mutatja a csoportokat (lejatszott meccsek, golok szama, stb...) meg utana a kieseses reszt is, es magatol toltse le az eredmenyeket, meg a meccsek datuma es orajat is??? -
#2326 Ez most egy válasz volt?Mert ilyen oldal nincs :P -
#2325 World cup -
#2324 Sziasztok emberek.Most a Foci VB alkalmából kedvet kaptam a játékhoz de van egy kis problémám.Az image-t letöröltem a gépemről de a játék még fentvan rajta.Van egy lehetőség , hogy ne kelljen mégegyszer letöltenem a játékot?Légyszives ne olyan válaszokat kérek amibe 1 szó van h mini-image mert elvileg ez a mini-image megcsinálja azt h ne kelljen a CD hozzá azaz az image.Amikor mountolom a mini image-t akkor kijön h mi van benne de akármelyik exe-t indítom semmi nem történik.Vmi magyarázatot talán linket kérnék ha lehetne.
Kössz és üdv. -
#2323 Te nem tudnál mondani? -
#2322 Akkor menj el a boltba!
És szevasz!
-
#2321 Online játékhoz kell.