2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
#2278 nekem 512-es van mégis kitűnően megy -
#2277 FAQ
-
Anti Flag #2276 Hi all! valaki tudna nekem registration code-ot adni a Fifa W.C. 06-hoz??? -
#2275 akkor az hostoljon akinek rosszabb a nete
-
#2274 nálam jó, a másiknál már :C -
#2273 vagy lassú a net, valamelyikőtőknél.
Akkor tökéletes, ha mind2 félnél egy megás net van
-
#2272 vedd le a detailt+a felbontást. Nekem így tökéletes
-
#2271 HI!
Mi a helyzet az sg bajnoksággal?
Mikor folytatjuk? -
#2270 ha direck ip-vel játszok valakivel neten keresztül, jászhatatlanül lassú a game:S:S mitől? pedig ha nem netne játszok akkor viszonylag jó -
Marksz #2269 thx -
#2268 nem -
Marksz #2267 Sziasztok, ha direct ipvel akarok játszani ahoz is eredeti game kell?
(Horatio nekem is Radeon 9600-am van, és nekem semmi gondom nincs vele) -
Horatio #2266 HELP! Feltelepítettem a WC-t semmi baja nem volt ,becrackeltem minden OKé, elindítom vornom kell egy kicsit majd bejön EA logo és utána feketeség... és a program nem válaszol. A géppel nincs semmi baj , a ATI Radeon 9600-om van és eddig sosem volt hasonló progbléma másik játékkal. -
#2265 ez meg offtopic:)
sebaj
-
sonic88 #2263 Sziasztok! Sztem a 2002-es Fifa óta ez lett a legjobb rész. De please vki mondja meg hogy miért nem tudom feltelepíteni haverom gépére a játékot ? Azt írja ki a telepítő, hogy Directx 9.0c szükséges hozzá, nemtudja folytatni mert a gépen ettől régebbi van keressem fel a Microsoft honlapját blablabla. Na a poén csak az hogy Áprilisi Directx 9.0c van a srác gépén hála a windows update-nek. Minden más gém megy (Oblivion, H5, Ghost Recon) szal nem hiszem hogy a DX-el lenne gond. Nem lehet valahogy kikapcsolni ezt az ellenőrzést ? Köszi előre is !
-
#2262 eltévedtél ez nem az a topik
-
#2261 köszi szépen -
#2260 nemtom :D nekem is azt írja ki :D
de ha úgy inditom hogy -->Sajátgép->(ugye benne van a Deamon-toolsba :D)Katt 2szer a DVD-meghajtóra bejön az autorun és ott katt a Play-re és nekem megy :D -
#2258 Hogyan lehet játékokból, meg videókról zenét felvenni. -
#2257 hali
az mitől van hogy elinditom icont crackelés után és irja hogy .exe hibát észlel stb? -
Dexantreal #2256 thanks..de amint látom, ez még béta verzió...szal megvárom a fullt. Amúgy meg végülis értem én ott a dolgokat, de azért magyarral mégisjobb. -
#2254 #1314
-
mikiking #2253 kössz tesó -
#2252 Q+D -
mikiking #2251 csá , mondjátok már hogy kel átemelni a kapuson a labdát, billentyüzetem van -
Bankrupt #2250 Khm... -
Dexantreal #2249 egyébként hogy-hogy magyar? -
Dexantreal #2248 én is 3-2-t játszotttam Franciák ellen...csak az döntő volt és Brazilokkal voltam -
#2247 az azé nemjó mer midnefél eismeretlen vannak, én meg csak sg-n akarok:S -
#2246 Bocs, ho ismétlem magam de megin ezt kell mondanom: [URL=http://www.gameswc.tk]Games "WC"[/URL]. -
#2245 06online bajnokság? az a gáz, hogy faterom rühelli ha gépezek, szoval nem birom a meccseket lejátszani rendszeresen :) -
#2244 bajnokságba gondolom már nincs hej!!! -
#2243 Mivan? Ezt most nem értem. -
#2242 valaki akarjon má jáccani:D -
#2241 "a 06ban alig akartak megmozdulni a csatárok,mostmeg szépen lépnek ki mindig"
Az attól függ, hogy melyik csapattal játszol :) Szerintem a játék nehezebb lett, mert 06ban world classon porig aláztam mindenkit, itt meg prof szinten kellett gyakorolni, hogy jussak valameddig. (mondjuk a magyarokkal kezdtem a VBt :) -
#2240 tökéletes beszéd, te Cicero kettő:D -
-
#2238 én még el sem mondtam a véleményem a játékról:)
nos:sztem a támadások még élethűbbek lettek,de így viszont könnyebb lett a játék.valószínű ez abból adódik,h a 06ban alig akartak megmozdulni a csatárok,mostmeg szépen lépnek ki mindig,viszont a helyzeteket már nem tudják úgy értékesíteni mint a 06ban,ez így élethűbb lett.
én azt vettem észre,h a kamera kicsit gyorsan mozog,néha egy pillanatra azt sem tudom,hol a labda,ezt sztem direkt így csinálták meg,h nehezebb legyen,meg ugye sötét is az egész játék,ez is sztem nehezítés a játékon.
de hát aki rutinból nyomja...:DDDDD ...annak nem lehet gond:)
ezért volt nekem furcsa,h elég könnyű,viszont változatosabb mint a 06,sokkal nagyobb az élmény.a menü meg sztem az eddig legjobb,bár még azokat a karikás gombokat még mindig nem tűntették el,amik a 06ban vannak,az sztem egy negatívum.
csodálatos amikor egy meccs előtt mutatja a ceremóniát,szinte libabőrös leszek tőle,az intro is nagyon faxa.
ha a 2007 még ennél is jobb lesz,akkor le a kalappal az ea sports előtt :) -
#2237 Hát pl van a D+y!
Ez csak az ellenfél térfelén működik! -
#2236 Sziasztok!
Nem tudja valaki, h lehet komolyabb cseleket csinálni (a e,x,y-t már tudom de azok nem olyan jók)
Előre is köszönöm!