2912
2006 FIFA World Cup Germany
  • Zsolti9014
    nekem 512-es van mégis kitűnően megy
  • The FlashBack
    FAQ
  • Anti Flag
    Hi all! valaki tudna nekem registration code-ot adni a Fifa W.C. 06-hoz???
  • The FlashBack
    akkor az hostoljon akinek rosszabb a nete
  • akyyy
    nálam jó, a másiknál már :C
  • The FlashBack
    vagy lassú a net, valamelyikőtőknél.
    Akkor tökéletes, ha mind2 félnél egy megás net van
  • Zsolti9014
    vedd le a detailt+a felbontást. Nekem így tökéletes
  • vezérszuszu
    HI!
    Mi a helyzet az sg bajnoksággal?
    Mikor folytatjuk?
  • akyyy
    ha direck ip-vel játszok valakivel neten keresztül, jászhatatlanül lassú a game:S:S mitől? pedig ha nem netne játszok akkor viszonylag jó
  • Marksz
    thx
  • The FlashBack
    nem
  • Marksz
    Sziasztok, ha direct ipvel akarok játszani ahoz is eredeti game kell?
    (Horatio nekem is Radeon 9600-am van, és nekem semmi gondom nincs vele)
  • Horatio
    HELP! Feltelepítettem a WC-t semmi baja nem volt ,becrackeltem minden OKé, elindítom vornom kell egy kicsit majd bejön EA logo és utána feketeség... és a program nem válaszol. A géppel nincs semmi baj , a ATI Radeon 9600-om van és eddig sosem volt hasonló progbléma másik játékkal.
  • The FlashBack
    ez meg offtopic:)
    sebaj

• sonic88
    Sziasztok! Sztem a 2002-es Fifa óta ez lett a legjobb rész. De please vki mondja meg hogy miért nem tudom feltelepíteni haverom gépére a játékot ? Azt írja ki a telepítő, hogy Directx 9.0c szükséges hozzá, nemtudja folytatni mert a gépen ettől régebbi van keressem fel a Microsoft honlapját blablabla. Na a poén csak az hogy Áprilisi Directx 9.0c van a srác gépén hála a windows update-nek. Minden más gém megy (Oblivion, H5, Ghost Recon) szal nem hiszem hogy a DX-el lenne gond. Nem lehet valahogy kikapcsolni ezt az ellenőrzést ? Köszi előre is !
  • The FlashBack
    eltévedtél ez nem az a topik
  • raziel.
    köszi szépen
  • Golyo69
    nemtom :D nekem is azt írja ki :D
    de ha úgy inditom hogy -->Sajátgép->(ugye benne van a Deamon-toolsba :D)Katt 2szer a DVD-meghajtóra bejön az autorun és ott katt a Play-re és nekem megy :D
  • Zsolti9014
    Hogyan lehet játékokból, meg videókról zenét felvenni.
  • raziel.
    hali

az mitől van hogy elinditom icont crackelés után és irja hogy .exe hibát észlel stb?
  • Dexantreal
    thanks..de amint látom, ez még béta verzió...szal megvárom a fullt. Amúgy meg végülis értem én ott a dolgokat, de azért magyarral mégisjobb.
  • Breki33

• mikiking
    kössz tesó
  • vezérszuszu
    Q+D
  • mikiking
    csá , mondjátok már hogy kel átemelni a kapuson a labdát, billentyüzetem van
  • Bankrupt #2250
    Khm...
  • Dexantreal
    egyébként hogy-hogy magyar?
  • Dexantreal
    én is 3-2-t játszotttam Franciák ellen...csak az döntő volt és Brazilokkal voltam
  • akyyy
    az azé nemjó mer midnefél eismeretlen vannak, én meg csak sg-n akarok:S
  • Hassan B
    Bocs, ho ismétlem magam de megin ezt kell mondanom: [URL=http://www.gameswc.tk]Games "WC"[/URL].
  • Falconer
    06online bajnokság? az a gáz, hogy faterom rühelli ha gépezek, szoval nem birom a meccseket lejátszani rendszeresen :)
  • akyyy
    bajnokságba gondolom már nincs hej!!!
  • Falconer
    Mivan? Ezt most nem értem.
  • akyyy
    valaki akarjon má jáccani:D
  • Falconer
    "a 06ban alig akartak megmozdulni a csatárok,mostmeg szépen lépnek ki mindig"
    Az attól függ, hogy melyik csapattal játszol :) Szerintem a játék nehezebb lett, mert 06ban world classon porig aláztam mindenkit, itt meg prof szinten kellett gyakorolni, hogy jussak valameddig. (mondjuk a magyarokkal kezdtem a VBt :)
  • mike0013
    tökéletes beszéd, te Cicero kettő:D
  • The FlashBack

• hunbasser
    én még el sem mondtam a véleményem a játékról:)
    nos:sztem a támadások még élethűbbek lettek,de így viszont könnyebb lett a játék.valószínű ez abból adódik,h a 06ban alig akartak megmozdulni a csatárok,mostmeg szépen lépnek ki mindig,viszont a helyzeteket már nem tudják úgy értékesíteni mint a 06ban,ez így élethűbb lett.
    én azt vettem észre,h a kamera kicsit gyorsan mozog,néha egy pillanatra azt sem tudom,hol a labda,ezt sztem direkt így csinálták meg,h nehezebb legyen,meg ugye sötét is az egész játék,ez is sztem nehezítés a játékon.
    de hát aki rutinból nyomja...:DDDDD ...annak nem lehet gond:)
    ezért volt nekem furcsa,h elég könnyű,viszont változatosabb mint a 06,sokkal nagyobb az élmény.a menü meg sztem az eddig legjobb,bár még azokat a karikás gombokat még mindig nem tűntették el,amik a 06ban vannak,az sztem egy negatívum.
    csodálatos amikor egy meccs előtt mutatja a ceremóniát,szinte libabőrös leszek tőle,az intro is nagyon faxa.
    ha a 2007 még ennél is jobb lesz,akkor le a kalappal az ea sports előtt :)
  • vezérszuszu
    Hát pl van a D+y!
    Ez csak az ellenfél térfelén működik!
  • SD456
    Sziasztok!

Nem tudja valaki, h lehet komolyabb cseleket csinálni (a e,x,y-t már tudom de azok nem olyan jók)

Előre is köszönöm!