2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Akkor tökéletes, ha mind2 félnél egy megás net van
(Horatio nekem is Radeon 9600-am van, és nekem semmi gondom nincs vele)
de ha úgy inditom hogy -->Sajátgép->(ugye benne van a Deamon-toolsba :D)Katt 2szer a DVD-meghajtóra bejön az autorun és ott katt a Play-re és nekem megy :D
GGMU
az mitõl van hogy elinditom icont crackelés után és irja hogy .exe hibát észlel stb?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
][ ВАЗ ][
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Az attól függ, hogy melyik csapattal játszol :) Szerintem a játék nehezebb lett, mert 06ban world classon porig aláztam mindenkit, itt meg prof szinten kellett gyakorolni, hogy jussak valameddig. (mondjuk a magyarokkal kezdtem a VBt :)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
nos:sztem a támadások még élethûbbek lettek,de így viszont könnyebb lett a játék.valószínû ez abból adódik,h a 06ban alig akartak megmozdulni a csatárok,mostmeg szépen lépnek ki mindig,viszont a helyzeteket már nem tudják úgy értékesíteni mint a 06ban,ez így élethûbb lett.
én azt vettem észre,h a kamera kicsit gyorsan mozog,néha egy pillanatra azt sem tudom,hol a labda,ezt sztem direkt így csinálták meg,h nehezebb legyen,meg ugye sötét is az egész játék,ez is sztem nehezítés a játékon.
de hát aki rutinból nyomja...:DDDDD ...annak nem lehet gond:)
ezért volt nekem furcsa,h elég könnyû,viszont változatosabb mint a 06,sokkal nagyobb az élmény.a menü meg sztem az eddig legjobb,bár még azokat a karikás gombokat még mindig nem tûntették el,amik a 06ban vannak,az sztem egy negatívum.
csodálatos amikor egy meccs elõtt mutatja a ceremóniát,szinte libabõrös leszek tõle,az intro is nagyon faxa.
ha a 2007 még ennél is jobb lesz,akkor le a kalappal az ea sports elõtt :)
ReaL MaDRid x siempre
Nem tudja valaki, h lehet komolyabb cseleket csinálni (a e,x,y-t már tudom de azok nem olyan jók)
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
#2232 --->Már elindult:D
Niki vagyok qrva jó lett a játék!De nekem kéne egy magyarosítás!Hol találok?Segítsetek!THX
jól hangzik ez az sg bajnokság, ez mikor indul? mert én még csak most tettem fel a játékot, de meglepõdve tapasztaltam hogy szinte nem is szaggat:D
Én felraktam és van benne pár, ami pl. még mindig angol.
Kilinkelhetnél egy magyarosítást, mert a sok IQ betyárok nem tudják, hogy 'play next match' meg hasonlók:]