"Kalózakció" a szabad szoftverek nevében

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a "winfos" is stabil... hmmm.
(nem kell a flém)
Hasonlítsd össze az almát a körtével.
Nálam az nyer, amin mennek a directX-es játékok.
Szövegszerkeszteni, képet, videót editálni, zenét szerezni, magyarán melózni bármin lehet, talán még mikrohullámú sütõn is.

Azt mondja, hogy nem tesznek fel a live cd-k semmilyen fájlt. EZ NEM IGAZ! Én több live cd-s linuxot is próbáltam, és mindegyik feltett többszáz megás fájlokat a winchesteremre. Sõt volt olyan, hogy egy régit próbáltam, ami nem támogatta az NTFS-t, és rinyált érte, hogy nincs használható partíció, ahová felpakolhatja a fájljait.
aka
Sz@r a Linux kezelõfelülete?
Láttál te Mandriva disztribet?
1ébként is SOKKAL stabilabb a vinFOSnál :)

\"Az ember végtére is a vágyait szereti, nem azt amire vágyik.\" Nietzsche: Túl Jón és Rosszon. IV. rész: Mondások és Közjátékok 175.

Ajánlom a figyelmedbe ezt: egy linux desktop ilyen is lehet :D
Azért nem mondanám hogy annyira szar az a kezelõfelület :) Inkább azt hogy más mint a Windowsé.

BuzzFuzz
a Linux elterjedését fõleg a szar kezelõfelület és a támogatás (pl játékok) hiánya okozza... :)

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

BuzzFuzz

"A fejlesztõ akciói során úgynevezett Live-CD-ket használ, vagyis nem telepíti fel a számítógépekre az adott disztribúciót, hanem CD- vagy DVD-lemezrõl futtatja azt. Miután sikerrel járt, jön a munka nehezebbik része: bízik abban, hogy az eladók ne vegyék észre mit is csinált, különben alaposan megkergethetik."

ez már több mint szánalmas...LOL de legalább egy jót röhögtem <#nevetes1><#nevetes2>

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Lacc
Ja, nem is rossz. Bár itthon sok értelme ennek nincs, általában Linuxot találok a kiállított gépeken.
Seaweed
Tetszik az 5let!
← ElőzőOldal 3 / 3