1819
>
-
#1499 ja és van benne bluetooth türkáló meg számítógép vezérlő? -
#1498 remélem azért annyira nem rossz a hangminősége mert most egy (szégyellem) Nokia 5300 ám van (azt fogom k800i-re cserélni) az meg ugye zenetelefon na de a lényeg a külső hangszóró az nem múlik ki hamar és ha igen milyen drága cserélni? -
#1497 A vodásnál normáli a két legszélén a felvevő lerakó gomb? -
shrike7973 #1496 Eléggé gagyi lehet a hangminősége, gondolom a gyári füles drivere van benne, és szilikonos hangszigetelés sincs. Egy dolog miatt viszont biztos beszerzek egy ilyem hpm-65-t. Az pedig a futás.. ^^ Folyton kiesik a fülemből a hpm-70.. ennek meg van ilyen pántja, ott tartja. Remek. -
#1495 Remélem segítettem! :) -
Coco #1494 na zsir :D ilyen kell nekem :D -
#1493 HPM-65! Nagyon olcsó és meg vagyok már féléve vele elégedve. pedig ömlött már rá folyadék, és mindig a táskámban van! Amit dobálok és stb. Szal BÍRJA! :) -
tirpitz #1492 Csak megerősíteni tudlak: a HPM-82 nálam 4 hónapig bírta, aztán ugyanúgy a csatlakozónál megtört, pedig (mint általában a cuccaimra) vigyáztam rá. Én mostantól a legolcsóbbat fogom megvenni, mert nem mindegy, hogy egy 6-8 ezres cuccot vágok ki a kukába 4 hónap után, vagy egy 2-3 ezreset. -
shrike7973 #1491 :D
Én nem javaslom hmp82 t mert rendkivül sérülékeny, csak ha nagyon vigyázol akkor vedd meg. Ha kicsit hanyagabb vagy és rendesen használod akkor inkább egy hmp70 sima szilikonos mert olyan 2-3 hónap után megnyivadnak általában a csatlakozónál megtörik a kábel. -
Coco #1490 aha. köszi, ezt néztem énis úgy emléxem csak az a baj sajnálok rá ennyi zsét. 5-8ezer egy heccettre :/ . telefont kapok annyiért :D -
#1489 Sony-Ericsson HPM-82, 1.5 éve bírja -
Coco #1488 az lenne a kérdésem hogy milyen headsetet használtok zenehallgatásra? mert nekem volt 2 gyárim, az első elég sokáig húzta, de a második 1 hét után feladta.. szokásosan az egyik szólt csak (pedig másodszorra direkt kíméltem még a legkisebb gyűrődésektől is :) )
köszi -
#1487 Ahha csak sok jó! az a jó! -
torokandras #1486 Én a w300 i-t cseréltem le k800 i- re.
MAximálisan meg vagyok elégedve zenehallgatásra és fényképezésre kiválló.egyetlen bajom h az aksi nagyon hamar merül a w300 hoz képest.kb 2-3 naponta töltöm ,míg a régebbit hetente -
#1485 huzza a zsebem nekem duci ipod nano-mhoz képest puffancs :D -
#1484 Az aksi nagyon bírja!
Ár/Érték arányban mai napig verhetetlen sztem!
Gyönyörű képet csinál! De tényleg! Az összes mai W szériás SE-t veri!
Zenehallgatás: Ha többnyire zenét hallgatsz, akkor inkább egy W szériás SE-t ajánlok! A hangszórója nem a legjobb! De élvezhető! És egy kis hangszóróval vagy fülessel csoda! :)
Kicsit vastag? Hmm! Elegáns! Én így fogalmaznék! Nem b*zi divattelefon! Hanem elegáns! :) -
#1483 jo az akksi egesz jo képt csinál
zenehallgatasra is megfelelö , kicsit vastag ennyi :) -
#1482 Csak jót! :) [K800i owner]
De mire kéne? Ez a fő kérdésem! -
#1481 Hello! Kérdeznék valamit. Jó telefon a k800i mert most váltom le majd a k510ii-met. Mit tudtok róla mondani? -
#1480 tudod nemérdekel :D Jo vétel volt és kész :D -
#1479 Attól, h. ugyan úgy néz ki! :D -
#1478 :DDD ez baromság
Gondolom sufni 1500ft-ért de ugyanugy nez ki mint a gyári :C -
#1477 Azt majd jól ez is eltörik! Vagy leég a géped miközben bedugod!
Megtörtént eset: Kihúzom pendrive-om erre kitépi az USB felét! Azóta nem merek semmit beledugni! Mert ha valamit beledugok nem működik! Csavarhúzóval vagy más fém tárgyal érintve meg szikrázik! És kiírja Windows, h.: Teljesítménytúltengés vagy mi a HUBon! -
#1476 jah ilyen sufni utangyartott :D -
shrike7973 #1475 LOL!
Én elhagytam a kábelt, gsm boltban dobozos 3500, kicsomagolt (gondolom feketén) 2500 ft volt..
1500 o_O?
-
#1474 Vettem uj kabelt :D 1500ft :D -
#1473 -
shrike7973 #1472 Visszatörted?:D -
#1471 :D megvolt törve a kábel -
shrike7973 #1470 Szerintem kontakt szerviz, mert háttértárként kéne funkcionálnia, ha fájlcserére mész, mintha egy pendrive-ot nyomnál be. -
#1469 nem Vista kompatibilis a cucc probaltam :D -
#1468 Adtak hozzá fekete telepítő CD, berak! Felrak! Siker [talán] -
#1467 Üdv :) usb telefonba bedug meg masik fele gépbe is :D Vista kiirja nem ismerheto fel az usb eszköz... teendö,?? :S
-
shrike7973 #1466 Egyik szemem sír, másik nevet.. :D :'(.. -
#1465 elcsúszó kamerafedélre még 1 agyatlan megoldás: gyerkőcök beleborították a narancslevet, beleszáradt, most elég nehezen nyílik - nem is csúszik félre :P -
shrike7973 #1464 Mi az hogy ömlesztve tárolja az sms eket? -
#1463 kösszi szépen -
#1462 gyengesége, hogy ömlesztve tárolja az sms-ket, mert a programozók lusták
nem játszik le vorbis ogg-ot, mert a programozók lusták -
shrike7973 #1461 Beszerzed a Total Video Converter 3.12-t.
Berakod a listába akármilyen video cuccodat. Kiválaszotd a Sony Cellphone menüt, abban a 320*240 (k790 van kiirva, az ilyen szempontból azonos a k800al..), beállítod az fps t 25 re, és utána convártod..
3GP, MP4-et játszik, midn2 re van konvertálási lehetőség.
Ezt gondoltam gyorsan leirom, nincs időm gondolkozni gyengéken. Talán az az egyetlen gyengéje hogy nincsen flash menü. -
#1460 hi szeretnék venni egy k8ooi-t azt szeretném megkérdezni hogy mik a telefon gyengéi lejátszik avit vagy ha nem lehet olyan progit rakni rá?