1819
>
-
#1459 Bele sem kezdtem volna, ha nem ilyen ellenszenves módon kommentezik. :) -
#1458 egyet azért megtanulhatnál: nem kell a másikat minősítgetni
lassan tényleg kezdelek megunni
egyszerü: ne szólj hozzám
htx -
shrike7973 #1457 Haggyátok már abba.. -
#1456 Milyen supportról beszélsz ? Ne legyél már ennyire láma ha kérhetlek. Ennyi erővel más scripteket, programokat és egyéb szoftvereket a telefonra sem linkelgetünk és nem beszélünk róla. Én ezt kérdeztem illetve kértem ha van valakinek. Nincs akkor nincs, szarom le, fóliával megoldottam.. Legyél olyan kedves és ne fárassz már szombat este, thx. -
#1455 nem kell 2-3 órát tölteni 10-20 perc is elég
egyébként meg #1454 -
#1454 Ki okoskodott veled szemben? mert azt mondtam, szard le és töltsd fel? igazi sértés az ilyen, de tényleg!
mit mondtak mások? ragaszd le.
amelyik válasz megfelel azt hazsnáld
mást nem tudunk mondani, nem tudjuk megoldani a problémád, ez itt nem az SE support, bármennyire is mérges vagy rám
ez egy ilyen konstrukció, ha ez nem felel meg cseréld le a telefont mondjuk a 810-re annak más az optikai fedele
esetleg nézzek is neked utána? ki ne cseréljem?
és még te jössz azzal, hogy én arcoskodom
ragasztás, töltés, telefoncsere
más megoldás nincs
ha meg van, és találtál, akkor majd megosztod itt velünk, hogy mi is tudjunk róla, és legközelebb már mondhassuk azt
de ezt senki nem fogja helyetted megkersni -
#1453 Az, hogy még mindig nem megoldást írtál amikor arra volt szükség. Amúgy meg én kb (ha a kamera fedél nem csúszik el) így is 2 naponta töltöm nulláról 100%ra mivel sokat telefonálok mint ezt lentebb is említettem. Ergo, ha mindig töltőre kellene tennem, hogy telefonálnék mond már el ?! Többet ér az, hogy ha normális megoldást mondasz és elolvasod normálisan amit írok, nekem a telefon munkaeszköz tehát tökre nincs időm naponta 2-3 órákat tölteni mert van mikor otthon se vagyok. Egy átlátszó fóliával viszont megoldottam a dolgot és így már nincs problémám, tehát SZÁMOMRA az volt a megoldás, na ennyit a tartalmas hozzászólásról amit lentebb említettem.
A továbbiakban ha tanácsot kérek itt vagy tippet valamire akkor próbálj meg átlépni a hozzászólásom felett, köszönöm. -
#1452 több mint 2 éve megvan a K800i-m. Akkor vettem amikor a Pannon 80k-ért adta előfizetéssel. Az eredeti gyári akksi van benne, 2 naponta, kb a fele töltöttségnél már rászoktam tenni a töltőre. sosem kapcsolom ki, még éjszakára sem, és talán ha 2 év alatt 2x merült le. Ez az mp3 lejátszóm, készítettem több mint 4000 fotót, opera minivel netezni is szoktam, és még telefonálok is vele. Tehát elég intenzíven használom, a joy kezd az egyik irányt nehézkesebben érzékelni, az 5-ös gombról lekopott a fólia egy része, de semmi más baja nincs, az akksi is bírja. A optikafedél se csúszik le, bár már előfordult. Tehát akkor mi a problémád? -
#1451 Beállítások - Kapcsolódás - Mobilhálózatok - GSM/3G-hálózatok - Csak GSM kiválaszt -
shrike7973 #1450 Hogy lehet kikapcsolni a 3G-t.. nekem már amióta megvan a teelfon be van kapcsolva.. azthittem csak értesítés hogy van 3G elérhetőség.. De hogy fogyasztaná az aksit azt nem tudtam.. viszont sose használom, szal akkor inkább lenyomnám. -
#1449 Peeter már írt egy hozzászólást amiben adott egy normális ötletet, engem csak az zavar, hogy Mike meg a korszakalkotó ötlete.. Már előtte megválaszolták a kérdésemet normálisan, értékelhető hozzászólásnak is tekintettem mert jó ötlet és nem gondoltam rá. Erre megjelenik egy ilyen "töltsd fel" hozzászólással Mike. Hát gondoltam én, hogy tölteni kell ha merül, de ennek az elkerülése végett, hogy naponta rakjam töltőre.. e-végett kértem valami tanácsot. -
#1448 Mert jót tesz neki, hogy naponta töltögetem. Én nem szoktam fél évente cserélni a telefonomat, hogy szarjak bele és abba, hogy milyen az állapota. Legalább 2-3 évet örülnék ha kihúzna ez az egyik. Alapfeltétel meg az, hogy ha talán kapott volna egy opciót amivel ki lehet kapcsolni, hogy a telefon kamerája automatikusan bekapcsolódjon amikor a fedelet elhúzzák ez a másik. A harmadik fele meg az, hogy ne velem szemben akarj okoskodni meg arcoskodni.
#1446: Ha számodra majdnem anyázás az, hogy kb a nullával egyenértékű hozzászólást fűzül valamihez akkor lehet, hogy kicsit vissza kellene nézned az általános iskolába egy kis nyelvtan órára mert köze nem volt hozzá.
Máskor inkább ne szólj semmit ahhoz, amihez nincs értelmes ötleted azon kívül, hogy töltsem fel az akkumlátorát. -
#1447 "Köszönöm a tartalmas hozzászólást."
Azért az anyázástól még nagyon messze van/volt! -
#1446 nem én kezdtem
jó hogy nem küldött el anyámba (csak majdnem)
lemerül a telefonja valamelyest? na és
feltölti az akksit
lipo akksi, akár naponta is töltögetheti -
#1445 Tartalékoljátok az erőtöket arra, hogy a Nokiásokat öljétek! De mikor már 2 K800i owner esik egymás torkának! -
#1444 a töltés kinyirja az akksit? na ez nekem új
alapfeltétel? micsoda? hogy ne csúszkáljon? nekem nem csúszkál
mint irták, ragaszd le
de tőlem le is cserélheted az alapfeladatait ellátni nem tudó készüléket legalább nem írsz ide többet
ha meg maradsz, akkor legközelebb egy kicsit kevésbé agressziven! -
#1443 És ez mióta megoldás ? Nyírjam ki az aksit egy olyan dolog végett ami alapfeltétel lenne egy telefonban ? Köszönöm a tartalmas hozzászólást. -
#1442 1. ha kikapcsoldo, akkor természetesen nem
2. szolgálató illetve csomag függő, de alapból kb 70-100 HUF per perc
-
#1441 3G? internetes kapcsolat
3G - wiki -
#1440 vegyetek egy azstali dokkolót
hazamész, beleteszed, és tölti a telefont, nincs vele több gond -
#1439 otthon rádugod a töltőre -
torokandras #1438 Tisztában voltam h videhóhívás is van rajta,csak a "3G" kifejezés nem volt egészen világos.
A két kérdés engem is érdekelne!Főleg h mennyi a tarifa.
Még én sem használtam de kíváncsi lennék rá.
-
#1437 Videótelefonálás! Ezért van a képernyő felett a hangszóróban egy kamera a K790i-vel ellentétben! :)
Én nem használom!
De lenne 2kérdésem:
1: Ha kikapcsolom, akkor bírnak engem videóhívni? XD
2: Mennyibe kerül a videótelefonálás? -
torokandras #1436 ÉS pontosan mit takar a 3G kapcsolat?
Ti használjátok? -
#1435 ragaszd le attetszo folia burkoloval. nekem is azzal van. nem hagy nyomot rajta, es a karcolastol is ved. csak nekem a karc vegett van rajta nem azert hogy lezarja. amugy festekboltban vagy papirboltban lehet kapni. ugyan olyan mint a kijelzo vedo folia csak ezerszer jobban ved meg tapad. mar tobb mint egy eve rajta van es semmi baja nincs a festesnek. szoval csak ajanlani tudom. (ha ez a megoldas megfelel) -
torokandras #1434 Köszi szépen!!! -
#1433 Az a 3G kapcsolatot jelzi. Ha nem használod akkor a beállításokban kapcsold ki mert csak fölöslegesen eszi az akkumulátort. -
torokandras #1432 Sziasztok !
Nemrégóta van ilyen telefonom és maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Egyet nem tudok, amit a leírásban sem találtam meg ,h mit jelent balra fennt a térerő mellett ,a kis négyzetben a kék ovális csíkok..
Lehet laikus vagyok ,de nagyon megköszönném a segítséget.
-
#1431 Nem lehet mindenre gondolni... -
#1430 Tokot nem használok hozzá mert naponta 2-4 órát is telefonálok és nincs kedvem ki-be pakolni. De ez is egy vicces dolog, hogy nincs benne opció erre az esetre. -
#1429 Kemény telefontok! Nekem ugyan ilyen problémám volt! -
#1428 Nem igazán hallotam még róla, hogy van ilyen script, de én a helyedbe nem csinálnám meg ezt a telóval. Próbáld óvatosan zsebre rakni akkor nem csúszik el. Én is zsebben hordom és nagyon ritkán aktiválódik a kamera. -
#1427 Valaki nem tud egy módszert, ötletet, scriptet, programfrissítést, hogy a kamera fedél mikor elhúzódik ne kapcsolódjon be a kamera ? Most a mínuszokra való tekintettel kesztyűt hordok és mikor zsebre vágom a telót van mikor elhúzódik a fedele aztán mikor kiveszem látom, hogy kb 20%-al van lentebb az aksi.. -
#1426 Csak arra vigyázz, hogy ha garanciás még a telefon, akkor az ugrik! -
#1425 Szoftvercsere -
krisz940122 #1424 vag=vagy -
krisz940122 #1423 vag szoftvert hogy kell cserélni? -
krisz940122 #1422 hát annyira nem értek hozzá nekem tök mindegy mit csinálok vele csak vmi királyabb menüt akarok nem ezt a gyárit.vmi ötlet? -
#1421 SEUS nem szoftver csere hanem szoftver frissítés. Én nem crackelt softra gondoltam hanem rendes original MAIN-re és FS-re. -
#1420 Hát haver, én tettem már újra softot, de nem lett más menü. Fater W200i jének T-Mobilos menüje van, de soft csere után is az maradt.
Na persze gondolom te nem arra gondoltál mikor azt mondtad hogy csere, hogy a SEUS-al, hanem vmi crackelt softra gondoltál. Javíts ki ha tévedek.