1819
>
-
#1699 Hmm...
Na jó még talán egy kisebb vidéki üzletben el tudom képzelni! -
#1698 igen sok penzert -
#1697 Most komolyan gyerekek! Szerintetek a T-Mobile-ba FÜGGETLENÍTENEK? XD -
#1696 Szerintem T-mobilba is megcsinálják. Esetleg előtte telefonon egyeztess, hogy vállalnak-e ilyet és ha igen mennyiért. Aztán mást is felhívhatsz. -
Köszi. Szerintem akkor én is megpróbálom valahol.
A T-mobileról nem tudod esetleg? :) -
#1694 Én a nyugatinál vittem be valami mobil kereskedésbe, ott 4 ezerért függetlenítették. Szerintem nem basszák el. Boxra rádugják aztán megvan hip-hop. Ha cid52 lenne akkor otthon is megtudnád csinálni. -
Amúgy ha pl bevinném a telefonom a T-molibehoz, ők is kifüggetlenítenék? Mennyibe kerülhet, vagy ők nem foglalkoznak ilyesmivel?
Vagy ha beviszem egy használt-kereskedésbe, ahol foglalkoznak függetlenítéssel, mennyi esély van rá, hogy nem rontják el? Vagy ez már nem számít annyira új telefonnak?
Bocs a sok hülye kérdésért, de félek... :D -
Ok, köszi - akkor inkább boltban... :D -
#1691 Ha cid53-as telód van ne próbálkozz. -
#1690 Nekem egyszer sikerült!
Leírom hogyan kell!
Végy egy madzagot és a K800i-det! De legyen kéznél egy olló is!
A madzagot kösd rá a telefonra [alul, ahol töltöd, ott van egy erre kitalált kis fém cucc]
Ezután függeszd fel a csillárra!
Vágd el...
Hopp.. Függetlenítetted is!
Jó! Bocsi! :D Csak jó a kedvem most!
ON:
Vannak függetlenítő szoftverek! De ha még nem csináltál ilyet, akkor ne próbálkozz vele, kérd meg egy barátod, vagy valakit! [Végső esetben pár ezerét boltban megcsinálják]
De ami fontos, hogy mindig olvasd el a [még hosszúnak is tűnő] leírást, mert ha pl. kódolás közben lekapcsolod a gépről akkor kuka! -
Hello!
Valaki házilag függetlenítette már ki ezt a telefont? :) -
#1688 szerintem meg jobb a joy mint a nagy billenőgombok
szándékosan joy-os telefont vettem -
#1687 azbizony -
#1686 Sűrített levegőre gondolsz?
-
#1685 tipp: nekem is volt k800i-m és nekem is a joyyal sok problémám volt, 3szor cseréltek benne joy-t miután megutáltam és eladtam a telót azelőtt én tudjátok lehet ilyen office depot auchanban is talán ilyen magasnyomást tartalmazó palackot olyan mint a dezodor és akkor azt odafujtam és minden piszok kirepült. -
#1684 kezd el az elejéről
ha nem sikerül, szerviz -
#1683 jó -
Hucuka #1682 Sziasztok nekem van egy k800i es hibas volt olvasgatam forumokat azt mondtak flashaljem el kezdtem de anyam ide ult es le huzta a telefont a kabelrol most meg nem kapcsol be nem fejezte be a flashalest nem tudjatok hogyan tudnam meg oldani az ujra mukodeset? -
#1681 Tisztítsd nekem ki! :D -
#1680 mert koszos -
#1679 Aham. ertem majd lehet meg probalom ... -
Coco #1678 megoldódott közben, csak visszaállítottam mindent az eredeti beállításra :) -
#1677 az nekem is elofordul, hogy nem jelzi a nem fogadott hivasokat.
DE csak azokat akiknek nincs meg a szamom kicsit vicces amely
szamok le vannak mentve azokat ki mutatja...:| -
Coco #1676 üdv
1,5 éve megvan a telefonom, garancia lejárt már, elég érdekes a probléma: nem jelzi a hívott, a fogadott, és a nem fogadott hívásokat. ha van egy nemfogadottam belép egy full másik menübe. a másik pedig, hogy nem ismeri fel az usb-t a gép, a telefon igen, de a gép még azt sem észleli, hogy bedugtam volna. valakinek van valami ötlete esetleg? köszi -
#1675 Aki nem tudja levenni a hátlapot/előlapot annak ajánlom a következő videót!
hogyan cseréljük ki a k800i házát -
Lipi1980 #1674
Egy másik kép ugyanazzal a problémával -
Lipi1980 #1673 A kép két széle az egy kép lenne ami kb. 2 hete készült!
A közepe pedig egy ergóméteres evezőbajnokságon készült kb. 1 hónapja...
Tanácstalan vagyok -
Lipi1980 #1672
Nem tudom, mennyire látszik a képen az a probléma amit korában jeleztem, hogy összevágja a korábbi képekkel??? -
Lipi1980 #1671 Nem tudom, de emlékeim szerint nekem is egyszer a szervízben szedték szét és ott is úgy, hogy letöltött a belső hálózatról egy magyarázó videót, hogy most itt csavard, és itt nyomd, meg itt húzd, stb. Érdekes volt...
-
en is;
varom a segitseget....:D -
Atys91 #1669 Előlapot énse tudom h kell levenni..
Vki esetleg?
Nagyon szét kell bombázni? -
#1668 Csak 1 ötlet volt! :D -
shrike7973 #1667 Az kicsapódik és megfagy rögtön levegőn.. -
#1666 Sziasztok, otthon sima adatkábellal lehet függetleníteni vodás k800i-t? -
#1665 nekem egy honapja van meg kb
a telom de fogalmam sincs h kell
le venni az elolapot meg a hatlapot...
nem linkeltek be valami kepeket,
ami segitene rajtam
koszi ...;) -
#1664 Nekem van egy ötletem... még csak elméleti síkon megy...
Ugye kell valami, ami folyékony, fújható, mert az leviszi a koszt és nem marad a készüléken, hanem mondjuk 'elpárolog'...
GÁZ! ... öngyújtókhoz levet venni Gáztöltő spray-t! ... Mi lenne, ha azzal esnék neki? :D -
Lipi1980 #1663 Ha lusta vagyok elvinni a szervízbe, akkor azzal a sprayvel, amivel a szg-ket is szokták portalanítani...
Ha az nem segít rajta, akkor leszerelem az előlapot és onnan adok neki...
De inkább marad a szervíz... -
#1662 Te hogyan/mivel szoktad? -
Lipi1980 #1661 Szerintem csak "ki kell porolni"... -
#1660 Nekem az előző Sonym jojsickja még mindig bírja (már 5éves, de "csak" 4 évig használtam:P)