1819
>
-
#459 Ahogy mike már megmondta M2es megy bele az kisebb mint a MSD.Ebbe ilyen fajta megy.Persze drágább is de sztem a 6 jó ár volt érte.Persze nem a márkaboltban kell venni:D Van hozzá egy adapter ami átalakítja.Aztán azt bele ey kártyaolvasóba és úgy rákötni gépre.Mert usb-n keresztül nekem igencsak lassan(100 Kb/sec)másol.Majd hétvégén megpróbálom kártyaolvasóval hátha gyorsabb mert mire az 1 gigát felrakom belehalok:D Ha valaki tud valami jobb, gyorsabb megoldást az szóljon. -
#458 -
#457 Adatkábellel véletlenűl nem a MicroSD kártyára, hanem a telefon memóriájára másoltam be zenét és lehet, hogy tele lett, mert be sem fejezte a másolást és a képernyő átment fehérbe, azóta is azt csinálja.
Ki sem lehet kapcsolni, akkut le, 2-3 perc mulva vissza, akkor bekapcs, de ugyanaz a fehér képernyő.
Valami tipp? -
#456 mert ugye az M2 megy csak bele, azért :)
-
#455 1 gigát vettem bele év elején 12k-ért -
#454 Az miért jó? 1 gigás Kingston miniSD 3ezer forint. Vagy van valami lényeges különbség, olvasis/írási sebességben? -
#453 M2 es megy bele.Én most vettem 1 Gigás Sony-t 6000-ért -
#452 Én rádiót hallgatok rajta néha, meg a netet használom rajta, aztán ennyiben ki is merül az extrák asználata.
Vetél bele miniSD-t? Mennyi most a memóriája? -
#451 öcsémnek nokiája van
egyszerüen felfoghatatlan számomra a menürendszere, minden el van dugdosva :)
mondjuk a 810-hez képest a 800-asnak normálisabbak a gombjai
az autofocus meg tök jó, compact kategóriában nekem teljsen megfelel, kéznél van, szoktam vele kattingatni :)
de még újságcikket is szoktam vele fotózni
vagy árcimkét, vagy bármit, amit így kényelmesebb, mint felirni
emelett pedig mp3 lejátszónak is ezt használom
szal :)
telefonálni szoktam vele a legkevesebbet -
#450 Rájöttem, hogy nekem tök fölösleges a 3.2-es kamera autófókusszal. Meg a gombjai nagyon nem tetszenek. :( Ráfizetéssel vennék egy Nokia E51et inkább, az valahogy jobban tetszik, csak még nem jött ki a szolgáltatóknál.
Amúgy meg, amit múltkor kérdeztél jackes átalakító van csomó a vateran. olyan 1-2ezer forintért. -
#449 elég volt belőle? -
#448 ingyenes
max a wapéert kell fizetned
-
#447 szerintem igen
a telefon a tied, nem a licenszét vetted meg :) -
#446 Vaterán 46ezret licitáltak egy k810ire. és még hátra van fél nap. :)
Lehet eladom akkor az enyémet. -
#445 30-35-40 között -
#444 nekem annó w810i-n volt ilyen kilehet kapcsolni beállitásokban
ha rányomsz,akkor felmegy a netre és nem fog találni frissitést -
#443 Néha bejön a telefonon egy "frissítési kérdés"...azt kérdezi, hogy frissítések keresése most, vagy később?!
Eddig még nem mertem rányomni az igenre, mert nem tudom, ingyenes
-e.
Ilyen másnak is van? -
#442 Szerintetek mennyiért lehet eladni egy tmobilos K810i-t? 2 év garancia van rá, és a telefon max 4 hónapos.
Átlehet ruházni valahogy hivatalosan a tulajdonjogot, ha nem kártyafüggetlen? A garancia miatt kérdezem. -
#441 nálam ilyen nem volt. max ha erősen nyomom -
#440 Annyira engem se :D bár ennyiért már várnám hogy ne legyen hibás.De attól féltem hogy gyárihiba ami csak az enyémre jellemző.Típushibának elmegy.Meglátszik hogy sony ericsson.:((( -
#439 Szewa.
Már előfordult nálam is .. engem nem zavar annyira .. -
#438 Hali tegnapelőtt vettem meg a mobilt.Zsír újan.És ma vettem észre hogy miközben a képeket nézegetem a joyon egyet huzok és néha 2őt ugrik.Nálatok ez nem fordult elő még?Suerintetek gond?Visszavigyem? -
runner 125 #437 Nah tegnap előtt megvettem a használtat :)Teljesen szép/karcmentes állapotban van ah az eladó mondta(még az obijektív csúszka is levolt tixózva :) ),járt vna hozzá egy spéci head set is,arra nem volt szükségem,így anélkül 32 000ft-ért sikerült megvennem :P :)+ingyen házhozszállítás
(512mb-s kari,Brando fólia+doboz+tartozékok+gari)
Sztem jó vételt csináltam :)
-
#436 nemtom -
runner 125 #435 ;)
Így vétel előtt; Felmerült bennem h mégsem kellene Voda-nál venni újat,hanem egy szép állapotú használt is "megteszi".Nos találtam is egyet.Pár info róla: Áprilisban vásásrolt,gyárilag kártyafüggetlen,512mb-s mem.kari,Brando fólia,karcmentes,12hó+ 12 hó korlátozott gyártói gari(azaz még 5 hó + 12 korl.)Frissítések megtörténtek.
Kb ennyi infom van róla...mindezért 38E pénzt kellene leszurkolnom.
Ti mit szóltok hozzá? Ez legyen,vagy inkább egy új Voda-s?
Köszönöm!
-
#434 jöhetsz :) -
runner 125 #433 Rendben,nagyjából a forumot is átolvastam,akkor e mellett teszem le a voksom. Valamikor megvásárlom -remélem ha "elakadok" jöhetek ide segítségért :)
Köszi nektek!
Üdv -
#432 semmi baja :)
konkurens topikokba menj, ott biztos akad, aki szivesen fikázza az SE telefonokat
az SE nem is tudom, egyfajta klub, ha megszereted nem akarsz majd másfajta telefont -
#431 Nálam kifogástalanul működött eddig minden része. Szoftverfrissítés kellett neki. -
runner 125 #430 Sziasztok!
Előre kérek elnézést,biztos feltették már a ezt kérdést :)-idő hiányában még nem olvastam át a forumot :$
A Vodafone-nál jelenleg akciózva van ez a teló,elképzelhető h vásárolok egyet.
Milyen hibái/hátrányai vannak ennek a telónak? Gondolok ez alatt pl.: a joystcik-ra stb.. Jöhetnek a negatív vélemények :)
Nagyon megköszönöm a segítségeteket!
Üdv
-
#429 vmilyen korrektül működő sms backup progit keresek -
#428 nekem a hátlap recseg -
#427 nekem 4szer repült a földre :( de nem .. -
#426 bal oldalt felül kicsit igen, de az régóta már. -
gyupee #425 nyikorog az előlapom most vettem észre... nektek nem? -
#424 kellene nekem egy olyan bigyó a K800-hoz, amin lehet számot léptetni, hívást fogadni, stb, és van rajta egy 3,5-es jack bemenet, hogy bele tudjak dugni más gyártó fülhallgatóját
ergo fülhellgató nem kell -
#423 google -
pipsy #422 Sajna azt nem vágom, hogy kell!
Hogy tudok updatelni?
Köszönöm -
#421 ezt már mintha kérdezted volna -
#420 #401 "van magyar nyelvü szoft a K800i-re"
sztem updatelni kell a szoftveredet