1819
>
-
#499 bár lehet, mégse kell :(
[elolvasott pár tesztet] -
#498 végülis nincs bajom a K800-zal, csak vmi normális oprendszere lenne symbian, linux, hogy végre lehessen rajta emulálni pl. dos-t
no meg elegem van a szoftver bug-jaiból, amit ha akarnának ki tudnának javítani a SE-nél, de nem akarják -
#497 wifi, symbian, autofocus, touchscreen
ezek kellenek nekem
eddig egy telefont találtam SE W960
ha ez kártyafüggetlenül 120, akkor jóeséllyel idén erre váltok -
#496 mobilarénás tesztet nézegetve, a k800i jobban tűnik. sztem nézd meg jól mindegyik telefon adatait, és döntsd el mi fontosabb azok közül... -
Bircsike #495 Sziasztok! Most akarok a héten új telefont venni, a K800i-n gondolkozom nagyon erősen és a W660i között. Szerintetek melyik érné meg jobban? Mindkettő 40.000-be kerül most. De nem tudom miért érdemes az egyiket vagy a másikat megvenni. Gondoltam ti itt már jobban értetek ehhez. Előre is köszi a segítséget. -
Ráraktam a játékot..játszottam vele, aztán ráraktam a PES08-at, Fifa 08-at
és nem indítja el a játékokat
"A művelet végrehajtása sikertelen"
és a játékok mappába se enged belépni..
Mi a teendő és mi lehet a próbléma?:S -
#493 általában az enyém sem bírja tovább -
duality666 #492 Jajj meg még arra válaszoljatok már, hogy nekem a régi w300-as töltőm van amivel töltöm a k800-at (tölti semmi baj nincs) csak azt vettem észre hogy ne bírja 3 napnál tovább:S!! Nem rég gondolkodtam el rajta hogy lehet a töltővel van baj, mert az 450 mA-es, a teló aksija meg 950 mA-es, szóval az lehet hogy a mA eltérés miatt nem tölti fel normálisan? -
duality666 #491 Értem...
de marad a következő kérdés erre nem tudtok semmit se?
Olyan softwaret keresek amivel a billentyűzárat lelehet kódolni. -
#490 én úgy tudom, hogy vagy mindenkit letiltasz, vagy csak a listán szereplőn hívhatnak -
#489 Letiltani?Erre én is kíváncsi vok. néha jól jönne! :S XD -
duality666 #488 Sziasztok!
Nemrég vettem egy k800-at, és vannak kérdéseim...
-Letíltani hogy egy bizonyos szám ne hívjon, hol lehet beállítani? kerestem de nem találtam.
-Olyan softwaret keresek amivel a billentyűzárat lelehet kódolni.
Előrre is köszönöm segítségeteket:) -
#487 Na most viszont jöttem segítségért..
Ráraktam a játékot..játszottam vele, aztán ráraktam a PES08-at, Fifa 08-at
és nem indítja el a játékokat
"A művelet végrehajtása sikertelen"
és a játékok mappába se enged belépni..
Mi a teendő és mi lehet a próbléma?:S -
#486 köszi ;) -
#485 Magyar verzió:
/hírességek verzió/
LINK
/2. rész/
LINK
az angol, 3D-s:
LINK -
#484 Magyar inkább
mondjuk megnézném a 3d-st is :D -
#483 melyik része kell? Van egy új is, ami angol, viszont 3D-s :D -
#482 Okés, de a Legyen ön is milliomost hol lehet letölteni? :D
mert az SEportálon nem találom :\ -
#481 google/sony ericsson themes creator download
Egy kicsit tényleg kereshetnél bár így egyszerűbb mi?XD -
#480 #469
és legközelebb olvass is, ne csak kérdezz! -
#479 és a Legyen ön is milliomos-t K800i-re honnan lehet ingyen letölteni? -
#478 FC Bayern Münchenes témát tudna vki csinálni? vagy olyan prograot adni amivel tudok csinálni? -
#477 köszi! -
#476 HPM 62
Amúgy Bp Térkép
Jah, és tudtátok, hogy pár napja jött ki egy módszer, amivel lehet VKP patcheket feltölteni K800-re? Szóval már lehet ezerrel ezt is moddolni, mint egy K750i-t ;) -
#475 tudja valaki mi a tipusa annak a fülesnek, amit gyárilag adnak a K800-ashoz? -
#474 pappfer.hu-n vannak fent ilyenek vagy ha ott nincs akkro seria.hu -
#473 Magyarország és Budapest térkép kellene, már itt gubbasztunk meg keresgélünk jobbra-balrta :) -
#472 nekem van egy Wisepilot nevű, de ahhoz kell netkapcsolat, GPS-féleség -
#471 milyenre gondoltál ? -
#470 Hali!
Épp itt ülök egy havernál, és ugyn ilyen mobilja van, viszont nagyon szeretne rá egy térkép programot, valaki ebben tudna segíteni nekem? :)
Nagyon megköszönném -
#469 lehetséges letölteni persze
sehol, illetve ki lehet kapcsolni a lekapcsolást, egyébként ez a mániája, lekapcsolni a legváratlanabb helyzetekben a képernyőt
sziftveres hiba
a hardverben ugyanis rengeteg lehetőség van, csak ugye szoftverben ezt nem használják ki
ha SE telefonod van akkor pappfer.hu alap! -
#468 Nekem voltak benne alapból játékok, úgy emléxem. Előtted linkeltek pár játékot, ha jól látom, de nem próbáltam azt.
Itt van egy csomó játék, meg szerintem van ezzel foglalkozó topik is, és még ebben a topikban is linkeltek korábban pár játékot, azt hiszem. -
#467 Sziasztok !
Karácsonyra kaptam egy Vodafonos k800 i-t.
Meglepődve tapasztaltam hogy semmi full játék alkalmazás nincs benne.
Ez nektek is így van?
Kisfiamnak szeretnék egy-két jobb játékot,de nemigazán szeretném aktiválni a wap-ot.
Lehetséges valahonnan letölteni a netröl Java játékot közvetlenül a telefonra ?
Ja és még egy kérdés!
Hol lehet beállítani az időtartamát annak hogy egy alkalmazás meddig látszódjon a képernyőn.Mert nekem nagyon hamar elsötétül a képernyő.
Ezen az időn szeretnék növelni és nem találom hogy hol kell.
Ha valaki megtisztelne a válaszával azt nagyon megköszönném.
Bocs a láma kérdésekért de nem igazán vagyok otthon a telefonos témákban. -
#466 par jatek
games
(own upload) -
#465 Köcce.
Boldog vagyok, mert nem hittem volna, hogy 40nél többért elmegy :) -
#464 gratta. -
#463 Na eladtam a K810imet. 45ért. -
#462 hejesirrás rulz :)) -
#461 szerintem annyira nem sok idő
meg hamar bve is tellik
nekem most már inkább 4 giga kellene :) -
#460 Lehet hogy leszedett valami fontos dolgot is a másolás miatt.Bár nekem a vista kiirja az elején hogy nincs elég hely aztán így elkerülöm.Én is írtam azt a problémát lejjebb hogy lépegetek a képek közt és 2őt ugrik néha.Amióta megvettem az M2-est a telefon memórián semmi nincs és így sokkal gyorsabb lett meg megszűnt az ugrálás.Szerintem a te problémádat is ez okozza.Nem szereti ha tele van a memója.Ha a kártya megtelik akkor beszarik e?Nem tudom még csak 200mega van rajta majd meglátom egyszer.De ha ilyen lassan másol akkor lehet hogy mégsem:D
Próbáltad letörölni már?Ha azt sem lehet akkor meg szoftverfrissités.Keress rá neten mert azt nem tudom pontosan hogy kell de ez magyarul "RESET":D És akkor sztem minden jó lesz.