Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
videotelefonálni hogy lehet vele? kell aktiválni a szolgáltatónál?
Csak az elsõben tudok segíteni nekem megy .. a telot és a memokarit is külön maghajtóként ismeri fel és lehet másolgatni összevissza .. bár hozzáteszem ehez egy win reinstall kellett mert csak akkor ismerte fel így mind2öt ..ne kérdezd miért <#hehe>#hehe> de nálam így müxik .. másikban nemtok bocs..
Gaba323
Sikerûlt e már valakine a készülékhez mellékelt USB-kábellal fájlokát átküldeni, vagy vleszedni rólla?
A másik, meg a beépített szoftver frissítést mikor elindítom - kiírja:
Készülékkezelés SonyEricson A komunikáció megszakadt.
Holott a GPRS szolgáltatásom, stb rendben mûkszik.
Mik lehetnek a problémák?
Mutatós darab<#taps>#taps>
Köszönöm
mhorvat
Hát James Bond telefonja!
Élõben sokkal jobban nézett ki...
Állítólag 5 megapixeles kamera lesz benne...
A #191-es hozzászólásomban mellékelt kép alapján a K810 sem teccik a gombok miatt, de ez egyenesen förtelmes!
Bár a kémfotókon bemutatott telo sokat szokott "szépülni", mire a boltok polcaira kerül, de ez akkor is csúnya! A hátoldaláról meg nem is beszélve...<#levele>#levele>
Miért kell azok a jó kis formás gombokat így elcseszni???
Ugyanez volt a K750i utódjának számító K550i-nél és hogy a Walkman sorozat se maradjon ki az újításból a W200i billentyûjét is "beújították" és a W610i-n és a W880i-n ezt az alig nyomogatható vékony szutykot alkalmazták!
A Joy mondjuk elõnyére változott szerintem de a billentyûk hátrányukra! SZVSZ!
vodánál elérhetõ már a január végi R1JC002
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem kártyafüggetlen, T-Mobile-os és még legelsõ firmware fut rajta (R1CB001).
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
amikor én vettem tavaly decemberben akkor volt a vodánál 55 a C
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Csak az az egy gondom van, hogy májusban jár le az elõzõ telómról a 2 éves hûségnyilatkozat, amirõl én kis naív azt hittem, hogy az a "szolgáltató felé hûség" nem pedig a "teló felé"...<#nemtudom>#nemtudom>
Úgyhogy május közepén irány a bolt!!!
Hátha addig még lentebb megy az ára...
A joy nekem is teccik, csak egy kicsit jobban kell rá vigyázni a piszkolódás miatt! De hát egy ilyen király telóra csak jobban vigyáz az ember, mint egy ócska vacakra <#crazya>#crazya>
Utánna néztem a K810i-nek és rá kellett jönnöm, hogy egyátalán nem tetszik! Hogy miért?
Mert a gombokat is sikerült elcseszniük, és a joystick is maradt olyan, mint volt, csak kicsit lesüllyesztették. Igaz, hogy így nehezebben koszolódik, de nehezebben is lehet hozzáférni!
A K750i utódjának (K550i) is nagyon elcseszték a billentyûjét! Alig lehet nyomkodni!
Asszem maradok a K800i-nál!!! Csak menne lentebb egy kicsit az ára...<#szomoru1>#szomoru1>
nekem pont tetszik a joy
de ha neked nem szimpi, akkor 810
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
És az a Joystick!!!
Anno volt egy T610-esem, és annál egy idõ után bepiszkolódott a joystik és alig tudtam használni...
Mi a tapasztalatok errõl a SE hibáról???
Ismert szoftverhiba - nálam mostanába nem nagyon játsza el, de amikor megvettem, az elsõ pár hétben szinte mindig elfelejtette a shortcut beállításokat.
Mostmár úgy látszik az eszébe véste :)
Témák, games, stb
Email: [email protected]
Tel: 70/561-9054
Valóban így van, vagy csak félre lettem vezetve?
Ha van, akkor milyen progi, és hol lehet utánnanézi hogy mit tud, és honnan lehet letölteni?
THX<#worship>#worship>