Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keress rá googleban, láttam már magyar tesztet róla.
Plusz:
Keresek Java játékot a K800i-re!
Két játék érdekelne!
Sudoku és valamilyen Texas Hold'em póker játék!
Nincs internet kapcsolat a telefonomon, úgyhogy olyan kellene, amit a gépre tudok letölteni és onnan át a telora!
Köszike!
Azon kívül, hogy Memory Stick Micro M2-t?
Érdemes a drágább gyárit megvenni, vagy jó a Sandisk is kb. 10eFt-ért?
Ki mit tapasztalt? Írás-olvasási sebesség, stb...
THX
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ez már müxik...
Hál' Istennek újonnan, úgyhogy reggel viszem is be!
Tegnap még megnézettem egy szervizessel és azt mondta, hogy a jobb felsõ sarkán lévõ csavar nem lett jól meghúzva, mert amikor azon a ponton összenyomja, akkor megszólal <#falbav>#falbav>
Nem tudom, hogy bentfogják a szervízben, vagy alapból kicserélik a 72 órás cseregaranciában...
Egyébként köszike!
Na ezért nem veszek soha használtat!!!
#248 csomó java progi található hozzá, nézz át a java játékok topikba, ott elég sok oldal fel van sorolva, ahol vannak egyéb progik is
Naon tecccccik!
Egy problémám lenne!
Sehogy sem bírok elõcsalni a telefonból egyetlen hangot sem!
Még a demo videók lejátszásakor sem hajlandó megszólalni!!!
Próbálkoztam már:
- a cengetési módok (hangos, autóban, csendes, stb.) változtatásával;
- A #-kal a csendes mód ki-be kapcsolása;
Semmiféle (mp3, midi, stb.) hangot nem szólaltat meg!
Én vagyok béna, és nem veszem észre, hogy hol lehet beállítani, vagy kaptam egy szar telefon, amin nem müxik a hangszóró??<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav>
Segítséééég!!!!
Elõre is köszike!!!
THX
nagy különbség van a SE HPM-82 és SE HPM-70 hangzása között, vagy csak annyi a különbözõség, hogy a 82-vel lehet léptetni stb. stb. ?
azért kérdem, mert árban 2x annyi a 82, és ha a hangzásuk egyenlõ, akkor az olcsóbbat választom...
Múltkor volt a kezemben egy N sorozatos Nokia, és annyira kezelhetetlen volt, hogy a menüt elõhoznom is 2 percbe tellett!
Ezért sem jegyeztem meg a pontos típusát!
Természetesen K800-i! Én is ilyet veszek még ebben a hónapban!!!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
1ébként kipróbáltam tesómmal(k610i) a videótelefont, és tök jó:D
Azért nem fizetek havonta több ezer plusszt, hogy blogolhassak a telomról! Megoldom úgy, hogy lementem és a PC-rõl rakom fel a Blogra a képeket!!!
Azért köszke!
Érdemes azért Itt szétnézni, mert sok okos dolgot lehet megtudni a telefonról...
Nekem leginkább a Blogolás (mint telefon funkció) kötötte le a figyelmem, mert én eddig errõl nem is hallottam, hogy ilyet is lehet csinálni egy telefonnal!
A Syncronization funkció is érdekes, de az azoknak lehet hasznos, akiknek állandóan tele a határidõ naplójuk!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
de hnap utánanézek jobban
A 3G lassan az összes nagyobb városban van, T-Mobilenál egy jó ideje már HSDPA képes is, Pannonnál is nemrég fejlesztették fel. Vodánál ott tényleg csak Pest egyelõre.
jah és kösz a választ:)
Aktiválni kell a szolgáltatónál.
+ kell hozzá egy másik ember akinek 3G-s telója van.
+ egy jó munkahely mivel k...a sokba keül:)