Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sehol, illetve ki lehet kapcsolni a lekapcsolást, egyébként ez a mániája, lekapcsolni a legváratlanabb helyzetekben a képernyõt
sziftveres hiba
a hardverben ugyanis rengeteg lehetõség van, csak ugye szoftverben ezt nem használják ki
ha SE telefonod van akkor pappfer.hu alap!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Itt van egy csomó játék, meg szerintem van ezzel foglalkozó topik is, és még ebben a topikban is linkeltek korábban pár játékot, azt hiszem.
Karácsonyra kaptam egy Vodafonos k800 i-t.
Meglepõdve tapasztaltam hogy semmi full játék alkalmazás nincs benne.
Ez nektek is így van?
Kisfiamnak szeretnék egy-két jobb játékot,de nemigazán szeretném aktiválni a wap-ot.
Lehetséges valahonnan letölteni a netröl Java játékot közvetlenül a telefonra ?
Ja és még egy kérdés!
Hol lehet beállítani az idõtartamát annak hogy egy alkalmazás meddig látszódjon a képernyõn.Mert nekem nagyon hamar elsötétül a képernyõ.
Ezen az idõn szeretnék növelni és nem találom hogy hol kell.
Ha valaki megtisztelne a válaszával azt nagyon megköszönném.
Bocs a láma kérdésekért de nem igazán vagyok otthon a telefonos témákban.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
meg hamar bve is tellik
nekem most már inkább 4 giga kellene :)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Próbáltad letörölni már?Ha azt sem lehet akkor meg szoftverfrissités.Keress rá neten mert azt nem tudom pontosan hogy kell de ez magyarul "RESET":D És akkor sztem minden jó lesz.
Nem tervezek elõre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Nem tervezek elõre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Ki sem lehet kapcsolni, akkut le, 2-3 perc mulva vissza, akkor bekapcs, de ugyanaz a fehér képernyõ.
Valami tipp?
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
Vetél bele miniSD-t? Mennyi most a memóriája?
egyszerüen felfoghatatlan számomra a menürendszere, minden el van dugdosva :)
mondjuk a 810-hez képest a 800-asnak normálisabbak a gombjai
az autofocus meg tök jó, compact kategóriában nekem teljsen megfelel, kéznél van, szoktam vele kattingatni :)
de még újságcikket is szoktam vele fotózni
vagy árcimkét, vagy bármit, amit így kényelmesebb, mint felirni
emelett pedig mp3 lejátszónak is ezt használom
szal :)
telefonálni szoktam vele a legkevesebbet
Amúgy meg, amit múltkor kérdeztél jackes átalakító van csomó a vateran. olyan 1-2ezer forintért.
a telefon a tied, nem a licenszét vetted meg :)
Lehet eladom akkor az enyémet.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
ha rányomsz,akkor felmegy a netre és nem fog találni frissitést
Eddig még nem mertem rányomni az igenre, mert nem tudom, ingyenes
-e.
Ilyen másnak is van?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Átlehet ruházni valahogy hivatalosan a tulajdonjogot, ha nem kártyafüggetlen? A garancia miatt kérdezem.
(512mb-s kari,Brando fólia+doboz+tartozékok+gari)
Sztem jó vételt csináltam :)
Így vétel elõtt; Felmerült bennem h mégsem kellene Voda-nál venni újat,hanem egy szép állapotú használt is "megteszi".Nos találtam is egyet.Pár info róla: Áprilisban vásásrolt,gyárilag kártyafüggetlen,512mb-s mem.kari,Brando fólia,karcmentes,12hó+ 12 hó korlátozott gyártói gari(azaz még 5 hó + 12 korl.)Frissítések megtörténtek.
Kb ennyi infom van róla...mindezért 38E pénzt kellene leszurkolnom.
Ti mit szóltok hozzá? Ez legyen,vagy inkább egy új Voda-s?
Köszönöm!
Köszi nektek!
Üdv
konkurens topikokba menj, ott biztos akad, aki szivesen fikázza az SE telefonokat
az SE nem is tudom, egyfajta klub, ha megszereted nem akarsz majd másfajta telefont
Elõre kérek elnézést,biztos feltették már a ezt kérdést :)-idõ hiányában még nem olvastam át a forumot :$
A Vodafone-nál jelenleg akciózva van ez a teló,elképzelhetõ h vásárolok egyet.
Milyen hibái/hátrányai vannak ennek a telónak? Gondolok ez alatt pl.: a joystcik-ra stb.. Jöhetnek a negatív vélemények :)
Nagyon megköszönöm a segítségeteket!
Üdv
ergo fülhellgató nem kell
Hogy tudok updatelni?
Köszönöm