Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem, hogy magyar nyelvet tudok e rakni a k800-asomba?
Csak angolul tud a drága!
Létezik szoftver hozzá a neten, vagy el kell vinnem telefonoshoz?
ha kevés a fény, elég vacak képet csinál, de ebben semmi meglepõ nincs
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Gaba323
Nemisolyanszar😄
Gaba323
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Itt nézz szét, elég sok telefonos dolgot árulnak.
Nekem nem asztali telefontöltõ kell, hanem csak akkumulátortöltõ (mivel a telefonom nem tudja rendesen feltölteni az akksit).
Amit belinkeltem, az olyan, de az k750-hez van... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Úgyhogy nem tudom... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ez elvileg jó ehhez a telcsihez is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az lenne a kérdésem, hogy magyar nyelvet tudok e rakni a k800-asomba?
Csak angolul tud a drága!
Létezik szoftver hozzá a neten, vagy el kell vinnem telefonoshoz?
Thank You!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Már 1 hete boldog tulaja vagyok egy K800i mobilnak 😊
Engem is a függetlenítés és a lámpa mód érdekelne!
Hol lehet leszedni a lámpás cuccot?
Mikor lesz használható függetlenítõ progi hozzá?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
már a K500i-nél sem kellett akksit ki/berakva újrabootoltatni
ha lefagy, vársz, esetleg hosszan megnyomod a vissza gombot
simán újrabootol
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Mert én még nem találtam, de lehet nincs is!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sony E. K800i =cybershot mobbil ergo k*rva jo 3.2megapixeles(+vaku) fenykepezo,emellett van olyan jo mint egy walkman mobil (zenehallgatas szempontjabol)
Hát elöfizetéses olccsobb , kártyás meg nem (nekem kártyás pl)te döntessz 😊
Nagy választás elõtt állok.
Szeretnék venni egy telefont a két jelölt a Sony W300i-je és a K800i-je.
Szerintetek melyik érné meg jobban?
Feltöltõs vagy elõfizetéses telefont vegyek?
Válaszokat elõre is köszi!
régikkel 2 giga
Néztem hozzá memóriakártyát. A 750-es már az 1GB-tõl belassult, ezért 512-est tettem bele.
A k800-nak van ilyen problémája?(Ha nincs akkor 1 GB-st veszek bele)
nekem mûködik total commanderben is, mióta újraraktam a win-t...😊 azelõtt pc-suite-t használtam