Sony Ericsson K800i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Szerintem sehol! Legalábbis én nem találtam ilyen menüpontot! Hát ne hallgasd hanem kelj fel az ébresztõra!😄

AVIRA - \"More than security.\"

Hogy lehet beállítani, hogy ébresztés közben ne rezegjen? Kicsit az agyamra megy...

slime001
Értem! Ezek valójában elég idegesítõ dolgok lehetnek! Amúgy nekem pont ma játszotta be azt, hogy nem hajlandó feltenni a képeket telóra!😄 De nem tudok rá haragudni! Ma kimentem hajnai 4-kor fotózni. Kb másfél, óráig kint voltam! Ha valakit érdekelnek a képeim nézze meg a fotóalbumom az aláírásomba. Az elsõ 4 kép készült ma hajnalba!

predat000r
Akkor a teló árát számoltam el.Mind1

Mi volt vele a baj?
Kezdem ott hogy életem legjobb telójának tartom a mai napig.Külsõre nem a legszebb de a tudása engem is lenyûgözött.
Még éjszakai bulizások alkalmával is nagyon jó képeket tudtunk vele csinálni.Egy mobilon a vaku villanására még odafigyelnek az emberek.
Autofókusz ami szintén nagyon hasznos.Hosszasan sorolhatnám a funkcióit de ezeket mindenki tudja.

A baj ott kezdõdött, hogy ha tele volt a memkártya
(tele? elég volt a 40% is néha :S) akkor már akadozott.
Néha ki kellett kapcsolni mert behülyült.
Volt mikor hiába kötöttem rá a gépre usb-n keresztül nem történt semmi.
10-ik ujracsatlakoztatás után jó lett.

Persze ezek a dolgok mindig akkor lettek idegesítõek mikor siettem valahova de emiatt nem ment. 😄
A másik hogy voltunk egy olyan eseményen ami nagyon fontos volt és szinte megismételhetetlen.
Az ottani képeim közül jónéhányat magától "összemixelt" a teló.
Egymásra másolta a 2-3 képet egyiknek a teteje látszott másiknak az alja.Volt amikor a pixeleket keverte össze és egy zöld paca lett az egész.

Az akksi % jelzõje is hol 10%on volt aztán fél óra zenehallgatás és 50%ot mutatott😄
Nem hinném hogy a SE feltalálta az energiatermelõ telefont...

Az ilyen apró, de annál idegesítõbb hibák miatt lett elegem ebbõl a telóból,márkából.
Ha csinálna valaki megfizethetõ áron egy ilyesmi tudású szép kivitelû telefont az lenne a tökély számomra.

A samsung úgy tûnik megvalósította.

Samsungom volt már!Drágább de nincsnek afférok.
("Röviden" ennyi XD)

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

slime001
Mi volt vele a baj? A memória 10.490Ft, a headset 9900, a telefon pedig 35.000Ft volt.

predat000r
Okok értem.Ígymár igen.Fejhallgató témában nem vok otthon de ti memkártyánál 10K körül fülesnél 10-15K körüli összegeket említettetek.ezt adtam össze a telefon körülbelüli árával.

Igazából ha rajta van a hologrammos matrica stb akkor nem lehet nem eredeti.Megismerni a piacos hamisítványt meg a minõségi de olcsó darabokat ami a "kamionról esett le".

Tényleg jó teló.Most viszont Samsungot veszek mert igaz hogy drága de nem csinál hibákat.Nekem volt egypár apró afférom a k800-al ami elásta elõttem s SE-t.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

slime001
"De örülök hogy másoknak ez nem jelent gondot legalább veszik a drágábbat😄"
-Nem vagyok milliomos, nekem is jobb ha olcsóbban ugyanazt megtudom venni, de sokkal jobban megbízok abba amit boltba garanciára kapok mint, valami utcai árustól aki esetleg a hozzá nem értésem miatt rám sóz valami hibás cuccot! Egyébként nem költötem 60-70.000ft-ot vagy többet a telóra! Összesen 55.390Ft volt a 4GB Sandisk memóriával és egy jó headsettel úgy, hogy a headset 2200 ft-al drágábban vettem meg, de nem akartam várni a rá ezért inkább megvettem ott! Amúgy nagyon tetszik a telefon, egész nap fotózgatok vele! Már van legalább 50-60 minõségi képem!

predat000r
Tudtam hogy ez lesz a válasz emiatt írtam hogy ez az 1 van mert lopás miatt már nincs hozzá telóm.
Nem kereskedem semmivel csupán jóindulatból mondtam ha kell eladom.Meg van a számla is szal. nincs itt adócsalás.
A hü**ét meg jóindulattal használtam azért van ott a 😄 fejecske.

Sajnos nincs pénzem 3szoros áron megvenni a dolgokat.Ha lenne lehet megtenném.

De most komolyan ráköltesz egy ilyen telóra 60-70.000Ft ot vagy lehet hogy még keveset is mondtam.
Kb. 10-15öt spórolhattál volna.Szted a kereskedõ majd odaadja az államnak a pénzt igaz?Hát el vagy tévedve kicsit.
Ha meg mégis eljut az államhoz akkor õk szarják el de mind1.

Ez csak egy jótanács volt.

Én személy szerint megpróbálok ott spórolni ahol lehet fõleg ha ugyanazt megkaphatom olcsobban is.

De örülök hogy másoknak ez nem jelent gondot legalább veszik a drágábbat😄

slime001
Nem nem! Minden nagyon jó! Ezzel a headsetel zenét hallgatni teljesen új élmény volt! Ilyet még nem tapasztaltam se a számítógépemnél, se az mp3-as lejátszómnál! Már meg van a telefon is! Minden mûködik, teljesen elvagyok varázsolva ettõl a telefontól! Gyorsan kiszaladtam és készítettem is egy képet az új telefonnal. Remélem nem gond ha megosztom veletek! Virág

ZilogR
én kaptam vele - de látva a hosszú történetet, míg eljutott addig, h összejöjjön neki az összes apróság, ráadásul még telója sincs, amihez "hozzápasszinthatja" és még magyarországon is vagyunk (ki tudja, mit adnak el az embernek ezek a fránya kereskedõk), már kezdtem aggódni, hogy kapott valami bóvlit a pénzéért...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Mike
te mikor vettél utoljára SE fülest?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

slime001
?

ZilogR
😉 látom, figyelsz...! 😛 😉

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

slime001
A jack dugót ebbe a henger alakú "cucc"-ba kell beledugni! Csak az egész nem fért volna rá a képre!😊

Egyébként nagyon kényelmes! Az eddigi fülhallgatók amiket mp3-hoz, mp4-hez kaptam fél óra után szétvágták a fülem és fájt tõle. Ez meg olyan mintha a fülembe se lenne!

slime001
Dehogy! A Jack dugaszt még nem a telóba kell dugni.

ZilogR
err.. és tényleg jack-dugaszt látok a végén?! mert ha igen, akkor téged erõsen megvezettek...! Próbáld a seggébe dugni a telódnak - mégy lyukat sem fogsz hozzá találni (hacsak nem kaptál hozzá adaptert...)

slime001
Nem baj, nekem így tökéletes lesz!😊

Mike at home
egyébként még igy is hosszú

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
<#hehe>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

slime001
Basszus bocsi! Most világosítottak fel, hogy át kell dobni a nyakamon a hosszabb vezetéket és akkor pont jó lesz! Lol most lehet röhögni egy darabig!😊 Bocsi mégegyszer, ciki<#miaz><#nemtudom>

slime001
Kibontottam a headsetet és egy kis furcsaságot tapasztaltam. Lehet, hogy maradi vagyok és most ez a trendi de akkor se értem!

Mint láthatjátok a fülhallgatóba menõ két vezeték nem egyforma hosszú és ha a telefonra van kötve és egy kicsit mozgok rögtön kiugrik abból a fülembõl a fülhalgató amelyiken rövidebb a vezeték! Ez most direkt így van vagy kifogtam egy hibás példányt? Elnézést a hülye kérdésemért, valószínûleg ilyen gyárilag, de engem baromira zavar, szóval inkább megkérdezem tõletek!

Mike at home
szívesen <#smile>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

slime001
Köszi szépen a segítséget!

Mike at home
ja ok

mp4

mondjuk a quicktime exportjával az bevált nekem

vagy a dvdvideosoft

slime001
Igen, eddig is értettem! Egyébként milyen fájlformátumba konvertáljam át a filmet, hogy megtudjam nézni telón?

Mike at home
na akkor legközelebb mert látom, nem értetted
ha az e-digitalnál vásárolsz, akkor a weboldalukon megveszed a cuccot, de nem kérsz házhozszállítást, hanem bejelölöd melyik boltban veszed át
kapsz sms-t hogy mehetsz a cuccért, elmész a boltba, kifizeted, átveszed
így olcsóbb, mintha helyszinen vennéd meg
érted-e már a lényeget?

slime001
Nem! Na most értem haza! A 4gb-os memóriakártya volt az Extreme Digitalba, a headsetrõl meg azt mondta, hogy nem is hallot. Mind1 azt meg megvettem a Sony Ericsson-ba, bár egy kicsit drágább volt. Most már csak a telót várom elvileg holnap meglesz és mehetek érte! 😊

Mike
de megvetted a neten a cuccot?

slime001
Már megvolt. Remélem válaszoltak mert lassan indulok BP-re az Extreme Digitalba.

Mike
miért hülye? mert nem csal adót?

Mike
akár azt, vagy a magyar SE-nek irj a weboldalakun

slime001
Érthet, lehülyézed azokat akik nem tõled veszik meg feketén!

predat000r
Slime001 ne haragudj de ha te boltban veszed a hasonló cuccokat értem én memóriakártya fejhallgató stb akkor hü**e vagy 😄
Kb 1,5 éve vettem az 1gigás sonyM2õt 3500Ftért most a 2gigás van 5 körül.

Gondom nem volt vele ugyanazt a hologramm matricás sony terméket kapod kibontatlanul csak nincs rajta a 3-4 viszonteladó kapzsi adója.'
Gigás van most egy ha kell valakinek 3 körül megkaphatja.Az ok?Samsungot veszek abba sajna nem jó ez.De ez különleges okok miatt márkabltban lett véve még számla is van róla...

davidka003
K750i is tudja a 4GB-ot használni. A K800 újabb akkor szerintem az is tudja.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

slime001
Ezért is veszem kártyafüggetlenül! Mármint hívjam fel a márkaboltot, vagy mire gondolsz?

Mike at home
nem tudom

kérdezd meg az SE-tõl, készségesen válaszolnak

Mike at home
meg felesleges is, a frissítés IMEI szám alapján megy, tehát az elsõ frissítés és lõttek a függetlenítésnek

slime001
Na szóval a legújabb szoftverrel vinni fogja a 4 giga memóriát?

slime001
Mert nem vagyok ilyen kibaszott kapzsi?<#nemtudom>

ZilogR
err... biztosan lámát kérdezek, de ha úgyis függetleníteni akarod, akkor miért nem veszel a T-Mobiltól 2db-ot 6990Ft-ért és utána azt mondod, h mindkettõt ellopták hazafelé a vonaton?!

slime001
Most jöttem a boltból! Csütörtökön megjön a Sony Ericsson k800i fekete telóm!😊

kuci06
A SEUS mehet sima, alap USB kábellel is (amit kaptál), a magyar nyelv is megmarad.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

slime001
Köszi szépen a tippet! A SEUS-t megtudom csinálni azzal az USB kábellel, amit a készülékhez adnak vagy ezt is külön kell megvennem? Illetve a magyar nyelv nem tûnik el?

Mike
rendeld meg neten, ne kérj szállítást, hanem vedd át a boltban
olcsóbb mintha a helyszínen vennéd meg

szoftverfrissítés többféleképpen mehet, pl. a telefonnak is van ilyen opciója, de csinálhatod a SEUS-szal is, usb kábelen keresztül

slime001
Nah rátaláltam egy jó boltra! Extreme Digital! Itt a 4 gigás memóriakártyát 10.490-ért árulják! És még a headsetbõl is van raktáron! Akkor holnap megyek Pestre az Extreme Digitalba megveszem a memóriát meg a headsetet, a telefont meg itt veszem majd meg ahol lakok!😊 Már csak az lenne a kérdésem, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy lássa mind a 4 gigát a teló, mert olvastam, hogy csak 2 gigát kezel, de szoftverfrissítéssel elérhetõ, hogy 4 gigát is tudjon kezelni! Errõl tud valaki valamit? Hogy megy ez a szoftverfrissítés? Amúgy köszi az eddigi segítséget!😊

Mike
2 giga 8-10k
82-es 12-15k
helytõl függõen

slime001
Már csak szeretnék hozzá egy 2GB-os memóriakártyát meg egy HPM-82 Headsetet! Errõl tudtok valami körülbelüli árat? Neten a 2gb-os 7900 volt, ahol meg a telót venném 1GB-ot 9900-ért adnak. 2GB-os nincs is. Remélem a Headsetért még egy másik városba kell utaznom, hogy megtudjam venni!<#falbav>

slime001
Pfffff! Felhívtam a pesti SE márkaüzletet és 52.000-ért akarták eladni! Utánna felhívtam az itteni Vodafone üzletet és kártyafüggetlenül 35.000! Pár nap múlva megjön a telóm! Ezt azért, hogy gondolják?

misterkrisz
50-60 körül leszel.

iPhone 3G

slime001
Valószínûleg szerdán megyek Pestre és veszek egy ilyen telefont! Mennyire számíthatok? Neten nézelõdtem és mindenhol más az ára egészen 36-tól 49 ezerig! Szeretnék még bele 2 giga memóriát és egy Sony Ericsson HPM-82 Headset-et! Ezek lesznek a Sony Ericsson márkaboltba vagy máshol kell majd beszereznem?