Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
Mi volt vele a baj?
Kezdem ott hogy életem legjobb telójának tartom a mai napig.Külsõre nem a legszebb de a tudása engem is lenyûgözött.
Még éjszakai bulizások alkalmával is nagyon jó képeket tudtunk vele csinálni.Egy mobilon a vaku villanására még odafigyelnek az emberek.
Autofókusz ami szintén nagyon hasznos.Hosszasan sorolhatnám a funkcióit de ezeket mindenki tudja.
A baj ott kezdõdött, hogy ha tele volt a memkártya
(tele? elég volt a 40% is néha :S) akkor már akadozott.
Néha ki kellett kapcsolni mert behülyült.
Volt mikor hiába kötöttem rá a gépre usb-n keresztül nem történt semmi.
10-ik ujracsatlakoztatás után jó lett.
Persze ezek a dolgok mindig akkor lettek idegesítõek mikor siettem valahova de emiatt nem ment. 😄
A másik hogy voltunk egy olyan eseményen ami nagyon fontos volt és szinte megismételhetetlen.
Az ottani képeim közül jónéhányat magától "összemixelt" a teló.
Egymásra másolta a 2-3 képet egyiknek a teteje látszott másiknak az alja.Volt amikor a pixeleket keverte össze és egy zöld paca lett az egész.
Az akksi % jelzõje is hol 10%on volt aztán fél óra zenehallgatás és 50%ot mutatott😄
Nem hinném hogy a SE feltalálta az energiatermelõ telefont...
Az ilyen apró, de annál idegesítõbb hibák miatt lett elegem ebbõl a telóból,márkából.
Ha csinálna valaki megfizethetõ áron egy ilyesmi tudású szép kivitelû telefont az lenne a tökély számomra.
A samsung úgy tûnik megvalósította.
Samsungom volt már!Drágább de nincsnek afférok.
("Röviden" ennyi XD)
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Igazából ha rajta van a hologrammos matrica stb akkor nem lehet nem eredeti.Megismerni a piacos hamisítványt meg a minõségi de olcsó darabokat ami a "kamionról esett le".
Tényleg jó teló.Most viszont Samsungot veszek mert igaz hogy drága de nem csinál hibákat.Nekem volt egypár apró afférom a k800-al ami elásta elõttem s SE-t.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
-Nem vagyok milliomos, nekem is jobb ha olcsóbban ugyanazt megtudom venni, de sokkal jobban megbízok abba amit boltba garanciára kapok mint, valami utcai árustól aki esetleg a hozzá nem értésem miatt rám sóz valami hibás cuccot! Egyébként nem költötem 60-70.000ft-ot vagy többet a telóra! Összesen 55.390Ft volt a 4GB Sandisk memóriával és egy jó headsettel úgy, hogy a headset 2200 ft-al drágábban vettem meg, de nem akartam várni a rá ezért inkább megvettem ott! Amúgy nagyon tetszik a telefon, egész nap fotózgatok vele! Már van legalább 50-60 minõségi képem!
Nem kereskedem semmivel csupán jóindulatból mondtam ha kell eladom.Meg van a számla is szal. nincs itt adócsalás.
A hü**ét meg jóindulattal használtam azért van ott a 😄 fejecske.
Sajnos nincs pénzem 3szoros áron megvenni a dolgokat.Ha lenne lehet megtenném.
De most komolyan ráköltesz egy ilyen telóra 60-70.000Ft ot vagy lehet hogy még keveset is mondtam.
Kb. 10-15öt spórolhattál volna.Szted a kereskedõ majd odaadja az államnak a pénzt igaz?Hát el vagy tévedve kicsit.
Ha meg mégis eljut az államhoz akkor õk szarják el de mind1.
Ez csak egy jótanács volt.
Én személy szerint megpróbálok ott spórolni ahol lehet fõleg ha ugyanazt megkaphatom olcsobban is.
De örülök hogy másoknak ez nem jelent gondot legalább veszik a drágábbat😄
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Egyébként nagyon kényelmes! Az eddigi fülhallgatók amiket mp3-hoz, mp4-hez kaptam fél óra után szétvágták a fülem és fájt tõle. Ez meg olyan mintha a fülembe se lenne!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mint láthatjátok a fülhallgatóba menõ két vezeték nem egyforma hosszú és ha a telefonra van kötve és egy kicsit mozgok rögtön kiugrik abból a fülembõl a fülhalgató amelyiken rövidebb a vezeték! Ez most direkt így van vagy kifogtam egy hibás példányt? Elnézést a hülye kérdésemért, valószínûleg ilyen gyárilag, de engem baromira zavar, szóval inkább megkérdezem tõletek!
mp4
mondjuk a quicktime exportjával az bevált nekem
vagy a dvdvideosoft
ha az e-digitalnál vásárolsz, akkor a weboldalukon megveszed a cuccot, de nem kérsz házhozszállítást, hanem bejelölöd melyik boltban veszed át
kapsz sms-t hogy mehetsz a cuccért, elmész a boltba, kifizeted, átveszed
így olcsóbb, mintha helyszinen vennéd meg
érted-e már a lényeget?
Kb 1,5 éve vettem az 1gigás sonyM2õt 3500Ftért most a 2gigás van 5 körül.
Gondom nem volt vele ugyanazt a hologramm matricás sony terméket kapod kibontatlanul csak nincs rajta a 3-4 viszonteladó kapzsi adója.'
Gigás van most egy ha kell valakinek 3 körül megkaphatja.Az ok?Samsungot veszek abba sajna nem jó ez.De ez különleges okok miatt márkabltban lett véve még számla is van róla...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
kérdezd meg az SE-tõl, készségesen válaszolnak
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
olcsóbb mintha a helyszínen vennéd meg
szoftverfrissítés többféleképpen mehet, pl. a telefonnak is van ilyen opciója, de csinálhatod a SEUS-szal is, usb kábelen keresztül
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray