1819
>
-
#1019 namégegyszer a skinek
-
#1018 Van egy, ami a KD Player névre hallgat.
Elég komoly, már rengeteg verzió kijött belőle :)
Skinek támogatása, equalizer-állítás, több formátum támogatása, playlistek használata ...
ez a jelenlegi legújabb verzió, magyarul:
http://www.files.to/get/264016/k9qvx04lxy
skineket például itt találsz:
30 oldalnyi KD Player
néhány skin kedvcsinálónak:
-
shrike7973 #1017 k800 hoz van proginak zenelejátszó? Szal amit te raksz fel nem ami alapból fennvan.. Másik hogy az jobb? Fut a háttérben.. stb..? -
#1016 én ezt csak úgy olvastam. k800 akkor is jobb -
shrike7973 #1015 Mondjuk nem mondanám hogy egy megcsupaszított k800, mert pár dologban többet tud, pl formátumtámtámogatás video és zenei téren is.. jameg ugyláttam hogy van rajta fényérzékelő.. MEg legalább nem joyos hanem navis. Negatívumnak csak annyi hogy a K770 undorító... -
shrike7973 #1014 Azt hogy kell? -
shrike7973 #1013 Hát ha lenne navis k800 tuti azt vettem volna.. -
shrike7973 #1012 Elérhető a 3G s kapcsolat. -
#1011 A térerő erősség jelző pálcikák mellett van egy kék ikon, az mi? Átnéztem a papírokat de nem találtam és olyan ábra sincs mint a régi kézikönyvekben ahol bemutatták, hogy mit jelentenek az ikonok a kijelzőn. -
#1010 már lejött, hát ezt nem fogom sűrűn nyitogatni :S -
#1009 na megvettem, hogy a picsmarekben kell leszedni az akssi takarót? egyszer lejött de most az istennek se akar, hol kell megnyomni? -
#1008 Nem félni kell a joysticktól hanem vigyázni rá!:) A beszélgetés rögzítése pedig működik (próbáltam)! -
#1007 na a telorol anynit,hogy én naon félek a joyos teloktol:S
mennyire kell ettől is félni?
valóban mükszik az a funkcioja hogy rögziteni tudom a hivo és hivott fél közti beszélgetést? -
#1006 a 770 egy lebutított 800. most megéri venni, naon lement az ára -
ssk3 #1005 megvan a k800i-m :D nagyon jónak tartom. csak annyi kis negatívum van, h ahogy elkezd megtelni a memóriája, akkor a képeket sokkal több ideig menti:( ha meg úgy állítom be h a memóriakártyára mentse, akkor meg megintcsak tök sokáig menti. memóriakártyára mindnekinek lassan menti? vagy ez kártyafüggő? -
#1004 Nekem most Nokiám van 2-3 mm-el vékonyabb, de majd csak belegyömöszölöm a zsebembe valahogy :) -
#1003 K800 az eddigi legjobb teló számomra, mindent tud amire szükségem van, és magas fokon. Max. annyi negatívuma lehet, hogy eléggé vastagocska, ez akkor jutott eszembe, mikor megláttam tesóm vékony Nokia-ját.:) -
#1002 Jobb a K800 i mint a 770?
Dominó csomagban most 21k -
#1001 engem is érdekelne -
#1000 szevasztok. azt szeretném megkérdezni, h wifire van e vmi eszköz amivel csatlakozni lehetne k800ivel? -
#999 Egyértelmű hogy K800i. Nos most azt kérdezném tőletek hogy lehet Shoutcast-et használni a telóval? Mármint van netem meg minden rajta, szóval megoldható? Mert szeretnék nagyon netrádiózni, igy akkor már ismét a maxot hoznám belőle :D Nos várom a tippeket, tanácsokat. Köszi előre is. -
#998 K800i egyértelműen jobb! -
#997 gsmarena.com alapján:
K800 - 2006.03
K550 - 2007.03
Ettől eltekintve sztem mindenben jobb a K800 -
#996 K800 jobb, de régebbi (?) és ezért olcsóbb
nagyobb, szebb kijelző
jobb kamera (szerintem a legjobb SE kamera még most is, a 3.2-es mpx-ben)
nagyon gyors (az egyik leggyorsabb java telefon, mindent visz)
zenét gyönyörűen viszi
-
#995 nagyobb,jobb -
ssk3 #994 a k800i nagyobb mint a k550i? ha igen mennyivel? és most a t mobile nál olcsóbb a k800i mint a k550i, de a k800i a jobb nem? Mert tudomásom szerint a k550i csak annyival jobb esetleg, h nem joystick-os. előre is köszönöm a válaszokat. -
#993 Üdv. Kössz az infót a videó konvertálásról, ki is póbálom amint lehet aztán írok róla. Nos a GPS ről annyit hogy nekem Voda Internetem van, olyan módon hogy a telót használom modemnek, azaz hordozható net. Na mind1, a lényeg hogy előtte egy T610-em volt, és ahol én élek ott nem igazán tudnak DSL-t hozni, más meg nem kell. Na ez sem lényeg szal ez van nekem, na de mióta K800i-m van rájöttem hogy ez a szépség olyan okos hogy ugyanazt az APN címet használja mint a számgép amikor csatlakozik a netre, szóval vagy telefonon netelek vagy gépen, ugyanaz a számlázás, vagyis adatforgalom. Nos a GPS, hát az úgy van hogy egy jó progi, és net kapcsolat telefonon, és kész is, na de ne értsétek félre, szószerint, azért nem mindegyik progi tudja megmondani hogy hol vagy, ugyhogy nem mindegyik használható szószerinti Helymeghatározó Rendszernek, némelyik csak térkép. Nos kb ennyi. Vmi kérdés szivesen válaszolok, bár ti jobban tudjátok amint olvastam itt a dolgokat :D Nos további szép napot mindenkinek. -
#992 arra én is rájöttem h GPS vevő + program = vidámáság, de részleteiben se lett vna sértés -
#991 ...gondolom vett hozzá egy BT-os GPS vevőt, netről meg akasztott egyprogramot hozzá, aztán összepározta és most vidáman használja... :P
engem azért érdekelne még mindíg a M2-be dugható nem csak memóriabővítő kártyák világa...
az is érdekel, hogy az alján levő "pop-port"-ra (Nokia omg) dugdosható eszközök között vannak-e GPS vagy WiFi modulok?! Esetleg épített már vki otthon ilyet? ;) :P -
#990 K800 GPS használatát vki leírná, vagy vmi linket plz ? -
#989 vedd lejjebb a videó fps-ét. olyan 15 körül tökéletes lesuz, nem fog akadozni. ilyenkor feljebb is mehetsz a bitrátával. -
#988 Üdv ismét. A telót már a maxon használom, netelek vele gépen keresztül, gép nélkül a buszon, GPS-ként használom, zenét hallgatok, fényképezek stb. Ami még hátra van az a videó konvertálás és nézés. Nos nekem a Nero Vision elnyerte a tetszésemet minőségben, sőt, tökéletes a kép minőség, de egy gond van, szaggat néha a telón mert hogy a bitráta túl nagy, ha nem tévedek akkor 256 vagy annál kisebb kell hogy a telón ne szaggasson, na de a Nerot nem tom rávenni kisebbre. Nem tudjátok hogyan tudnék erre megoldást találni? Már minden progit próbáltam, de a minőségük messze meg sem közeliti a Nero-t épp ezért kéne nekem a Nero, csak kisebb bitrate-el. Nos HELP -
#987 és akkor a symbian se WM alapú? -
#986 Akkor itt hazudnak, sajnálom! Én is szívesen használnám a telómat webcamként! -
#985 a fejlesztő honlapján nincs K800 -
#984 Néhány Nokia és Sony Ericcson készülékkel is működik, íme a kompatibilis készülékek listája: P800, P900, P910, P990, K610, K618, W610, V630, W710, Z610, Z710, K790, K800 -
#983 Nem, de támogatott típusoknál felsorolták a K800-at! -
#982 "Windows Mobile alapú készülékünkből webkamerát." K800i is Windows Mobile alapú ? :OOOO -
#981 Nézd meg ezt! -
shrike7973 #980 Korábban kérdeztem de nem válaszoltak szal a k800i-t valamilyen módon lehetne webkameraként használni? Skype-hoz.. stb..