Sony Ericsson K800i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
beépített videolejátszó
külön kell elindítani, a szórakozás alatt találod

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

slime001
Telóról írok:-)

AVIRA - \"More than security.\"

slime001
Elvileg KD Player! De én azt nem tudom kezelni! Ha neked sikerül akkor oszd meg velem!

Hi
nem tudtok valami olyan videókat lejátszó porgit a telóhoz amiben lehet tekerni, mert filmet néznék a telón de tekerni nem lehet(vagy én nem tom hogy kell segitenétek valami progi piztos van 😛

elõre is köszönöm a válaszokat!
ZilogR
gondolom nem érdemes a frame rate-kat, meg a bitrate-kat magasabbra állítani, mint eleve a video-nak van 😉 😛

Ha 23 kép/s-os a videód, bisztos nem rajzol közé még párat, ha 30 kép/s-ra állítod a kimenõ videóét 😊))

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR

Mint látható, simán megcsinálja!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
#838?

Adatkábel és szinte nem kell tölteni, persze jó kérdés, h az akksi ezt szereti-e vagy sem... De mivel erre biztosan gondoltak Ericssonék, így valszeg nem nagyon csökkenti az élettartamot.

ZilogR
A TVC-nél lehet subtitle-t alápakolni, majd ma este megpróbálom - asszem az Advanced módot kell választani, de én is eddig 1 videót konvertáltam vele, hogy hogyan fest a telefonon, próbaképp. Ma átkonvertálok egy feliratos avi-t és elmesélem, hogyan ment.

Rage47
hmm ez jó kérdés, vmi vid. szerkesztõs progi kéne
Nekem közepes használat mellett kibír 3-4 napot, de ha nemsokat használom 6-7 napot is kibír.
Mike
ez a szokásos hiba
nekem sincsenek egy ideje játékaim, szerencsére az Opera mini fut, tehát nem vittem el szervízbe, mert ülnének rajta vagy 2 hetet

Mike
most nézem a MyPhoneExpléorerrel, hogy van a készülékben hõmérõ is, szal akár ki is irhatná hány fok van

Hejj 😊 Tietek hány napot bír ki egy töltéssel?
Hello! Van egy 8 hónapos vodás k800-as telóm. Azt csinálja, hogy ha be akarok lépni a játékok mappába ki írja hogy "A mûvelet végrehajtása sikertelen" , a többi java alkalmazás sem fut rajta. Tudja valaki mi lehet a gond?
Rage47
én magamnak készítem a témákat, így azok tökéletesek számomra😊
Köszi slime001. Annyit még hogy valami eszeveszetten jo témát keresek. Már megnéztem pár oldalt de 30-40-et találtam eddig. szoval tudtok valami oldalt ahol aránylag sok és jo téma van??
slime001
Köszi szépen én is ezzel próbáltam! Esetleg van valami ötleted, hogy mivel lehetne ráégetni a feliratot a filmre?

Rage47
Total Video Converter

beállítások:

Sony Cellphone 320*240-High quality

Audio Option:
Audio channel=Double channel
Audio codec=aac
Sampling rate=Custom-32000 frames/second
Bit rate=Custom-96
Volume=600level

Video Option:
Video codec=mpeg4
Frame rate=30 frames/second
Bit rate=Custom=192
Nekem nem ír senki?:S

slime001
Engem érdekelne, hogy mit ajánlasz mert jelenleg bajban vagyok! Eddig nem igazán sikerült olyan filmet konvertálnom ami nézhetõ volt!

Hali!
Na gondolkodtunk haverommal, és hát az jutott eszünkbe, bekéne tenni egy full fekete képet.. és azon meg nincsen pixelhiba meg ilyenek.. full széép fekete...
Innen jön az 5let: Nem lehet hogy az a világos pont a témának a része?

Rage47
Na raktam fel videókat a telomra, aviból konvertálva. Ha vkit érdekel, leírom a topikba melyik progi kell hozzá, és milyen beállítások.
Hali!
Tegnap vettem t-mobile nál ezt a k800i-t, és minden rendben van vele meg minden eddig csak evvel szórakozgattam, néztem mit tud aztán egyszer csak azt vettem észre hogy a kijelzõnek egy pixele világabb mint a képen kéne lennie, olyasmi pl hogy van a dark purple beépített téma, ott a menüben az internet ikon mellett van egy ilyen "világosabb pont", ami mindenhol ottmarad, ha menükbe megyek meg stb.. . Annyira nem erõs hogy most aztmondjam egybõl hogy pixelhiba, ezért kérdem hogy ez elfogadható e egy telefon kijelzõjénél? Mert úgyahogy átvizgsáltam, és több helyen is találtam párat.. habár azok jóval halványabbak. Ha ez pixelhiba akkor vihetem ezzel vissza a t-mobilhoz?

slime001
most 7400!

Rage47
HPM-82 tényleg jó, tavaly 10k volt, mikor vettem.
slime001
Ha boltban szeretnéd venni hozzá a cuccot és nem valami kamionról leesettet akkor szerintem az Extreme Digitalba vedd meg! Körülnéztem és viszonylag ott a legolcsóbb! 4gigás memória 10.400ft! Headsetnek meg ha valami jót akarsz akkor csak ajánlani tudom a HPM-82-es headsetet! Énis ilyet vettem és eszementen szól! Az Extreme Digitalon ezt is megtalálod!

Kurvajo, nem bántam hogy megvettem csak ez a szar t-mobile-os matrica az elején :/
Valaki tudna esetleg olyan oldalt ahonnan tudok memokártyát rendelni bele meg headsetet, fülhallgatót (tudom hogy google... de sajnos nem nagyon érek rá ebben a rohano világban)
Szoval azt megköszönném
Peace
Rage47
A Mobilhálózatoknál be van kapcsolva, hogy GSM és 3G hálózatokat is figyelembe vegyen a telód. Tehát az a fehér négyzet jelzi, hogy 3G-s szolgáltatások elérhetõk a telefonon.
És még azt szeretném kérdezni, hogy fennt az állapotjelzõ ikonoknál ahol van a térerõsség pl ott nekem a térerõsség mellett közvetlen van egy kis négyzet, ami fehér alapú, és van rajta 3 kék ovális kör.. az mit akar jelenteni? Havert kérdeztem de neki nincs olyan..

Rage47
alapból nincs beépítve ilyen funkció, de szoftverekkel lehet buherálni, és akkor a narancs színû kis lámpa mindig égni fog. vagy olyan progi(Light a neve) is van, ami a képernyõt elfehéríti, az is elég nagy fényt tud adni.
Hali!
K800i-m van, és azt szeretném megkérdezni hogy a zseblámpa funkcót hogy lehet alkalmazni ha van egyáltalán? (k750inél láttam asszem)..
Szal hogy a vaku világítson...

ZilogR
nagyon fontos észrevétel ezzel kapcsolatban:
mivel sûrûn áttöltöm a képeimet PCre és ahhoz az adatkábelt használom, így a kb. három hét alatt eddig 2x volt töltõn a telefon: egyszer a megvételkor és egyszer valamikor egy hete. Annyit lógatom az USB-n, hogy sokszor feltölti az idõ alatt, míg töltögetek.

Ja: és elég csak a kábelt vinnem, mert általában olyan helyen vagyok, ahol van USB-s PC. Nem kell kommunikációs szoftver, az XP meghajtóként felismeri.

Bocsi elolvastam😄 Már tisztázodtak bennem a dolgok e kérdéssel kapcsolatban😄
Hali én most akarok venni ha minden igaz holnap. Nekem a készenléti idõrõl lenne kérdésem. Mégpedig hogy átlagos használat mellet (nem egész nap nyomkodva) mennyit bír mert keveslem az adatok alapján. K750i-met szeretném lecserélni mert T-mobil-ban elõfizetésesen csak 19900. Sürgõsen kéne nekem egy válasz. Köszi elõre is köszi. Peace
R3TR0
http://www.photohall.hu/mobiltelefon_es_kiegeszitok/kartyafuggetlen_mobil/sony_ericsson_k800i/68545

David2
hol? itt mindenhol drágább

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

R3TR0
Nem kb 5-6 ezer asszem és függetlenül is mgveheted

David2
helló!
érdemest ezt a telót így megvenni?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Marci0115
na mostmár valaki elárulhatná hogy ha hiv valaki a t.könyvböl mér csak a számot irja ki?tmobilom van és dominos, de az egész családnak dominos a teloja és csak nálam csinálja ezt 1 honapja kb, de miért?

predat000r
Én Vista alatt használtam semmilyen különösebb gond nem volt.Sztem megéri ezt venni.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

Rage47
én nem bántam meg, legjobb telo😊 mp3 lejátszóként is használom, simán total commanderrel rakom rá a zenéket.
R3TR0
Használja valaki vista alatt? fut rendesen vistan a kis gép? érdemes ilyet venni? a zenéket hogy érdmes rárakni milen progival?

predat000r
Szánalmas a T-mobile eddigse csíptem de most...Ez az alkalmazott még mélyebbre ásta elõttem a "cégét"

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

ZilogR
...csak hogy rövidre zárjuk, a következõ párbeszéd zajlott le köztem és egy T-Mobile-os ügyfélszolgálaton dolgozó szervizes között:

- ...és igaz az, hogy önöknél az a szolgáltatás, hogy a telefonom kiírja, hogy ki keres, az havidíjas?!
- Igen - lehetne ingyen, miért is ne?! Lehetne ingyen telefonálni is: megépítettük a hálózatot, ti meg használjátok ingyen!

... ez volt az a pillanat, amikor kezdtem bánni, hogy a T-Mobile-lal bármilyen közelebbi kapcsolatba kerültem.
Kollégáim szerint meg kellett volna kérdezni, hogy az iménti mondatát hajlandó-e a fõnökei elõtt is elismételni?!
Én arra a következtetésre jutottam, hogy mindenhol van egy tirpák - nem is kell vele törõdni, biztos rossz napja van (barátnõje otthagyta, nem kapott túró rudit az automatából, nem szart egy hete, stb...)

Mellesleg amiért mentem, arra meg pláne nem tudott válaszolni. Emiatt gondolom, a "megépítettük a hálózatot" részbõl õ is intenzíven kivette a részét... 😛

##############################
#............................#
#..TEHÁT FIZETNI KELL ÉRTE!..#
#............................#
##############################

predat000r
Szedd le netrõl a legujabb progikat, amik már vistával is futnak.

slime001
PM

nfs world
én is visszaraknám az XP-t csak nekem nincs <#szomoru1>

slime001
Nekem se megy Vistán! Ezért vissza is raktam az xp-t! Ha jól tudom még a MyPhoneExplorer se megy!

nfs world
Sziasztok! Nemrég feltettem a gépre a vistát,ma felraktam volna a Sony Ericcson Pc -suite-ot és kiirta hogy nem kompatibilis az oprendszerrel. ilyenkor mit lehet csinálni?

Mike
nice