Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
külön kell elindítani, a szórakozás alatt találod
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
AVIRA - \"More than security.\"
nem tudtok valami olyan videókat lejátszó porgit a telóhoz amiben lehet tekerni, mert filmet néznék a telón de tekerni nem lehet(vagy én nem tom hogy kell segitenétek valami progi piztos van 😛
elõre is köszönöm a válaszokat!
Ha 23 kép/s-os a videód, bisztos nem rajzol közé még párat, ha 30 kép/s-ra állítod a kimenõ videóét 😊))
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Mint látható, simán megcsinálja!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Adatkábel és szinte nem kell tölteni, persze jó kérdés, h az akksi ezt szereti-e vagy sem... De mivel erre biztosan gondoltak Ericssonék, így valszeg nem nagyon csökkenti az élettartamot.
nekem sincsenek egy ideje játékaim, szerencsére az Opera mini fut, tehát nem vittem el szervízbe, mert ülnének rajta vagy 2 hetet
beállítások:
Sony Cellphone 320*240-High quality
Audio Option:
Audio channel=Double channel
Audio codec=aac
Sampling rate=Custom-32000 frames/second
Bit rate=Custom-96
Volume=600level
Video Option:
Video codec=mpeg4
Frame rate=30 frames/second
Bit rate=Custom=192
Na gondolkodtunk haverommal, és hát az jutott eszünkbe, bekéne tenni egy full fekete képet.. és azon meg nincsen pixelhiba meg ilyenek.. full széép fekete...
Innen jön az 5let: Nem lehet hogy az a világos pont a témának a része?
Tegnap vettem t-mobile nál ezt a k800i-t, és minden rendben van vele meg minden eddig csak evvel szórakozgattam, néztem mit tud aztán egyszer csak azt vettem észre hogy a kijelzõnek egy pixele világabb mint a képen kéne lennie, olyasmi pl hogy van a dark purple beépített téma, ott a menüben az internet ikon mellett van egy ilyen "világosabb pont", ami mindenhol ottmarad, ha menükbe megyek meg stb.. . Annyira nem erõs hogy most aztmondjam egybõl hogy pixelhiba, ezért kérdem hogy ez elfogadható e egy telefon kijelzõjénél? Mert úgyahogy átvizgsáltam, és több helyen is találtam párat.. habár azok jóval halványabbak. Ha ez pixelhiba akkor vihetem ezzel vissza a t-mobilhoz?
Valaki tudna esetleg olyan oldalt ahonnan tudok memokártyát rendelni bele meg headsetet, fülhallgatót (tudom hogy google... de sajnos nem nagyon érek rá ebben a rohano világban)
Szoval azt megköszönném
Peace
K800i-m van, és azt szeretném megkérdezni hogy a zseblámpa funkcót hogy lehet alkalmazni ha van egyáltalán? (k750inél láttam asszem)..
Szal hogy a vaku világítson...
mivel sûrûn áttöltöm a képeimet PCre és ahhoz az adatkábelt használom, így a kb. három hét alatt eddig 2x volt töltõn a telefon: egyszer a megvételkor és egyszer valamikor egy hete. Annyit lógatom az USB-n, hogy sokszor feltölti az idõ alatt, míg töltögetek.
Ja: és elég csak a kábelt vinnem, mert általában olyan helyen vagyok, ahol van USB-s PC. Nem kell kommunikációs szoftver, az XP meghajtóként felismeri.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
érdemest ezt a telót így megvenni?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
- ...és igaz az, hogy önöknél az a szolgáltatás, hogy a telefonom kiírja, hogy ki keres, az havidíjas?!
- Igen - lehetne ingyen, miért is ne?! Lehetne ingyen telefonálni is: megépítettük a hálózatot, ti meg használjátok ingyen!
... ez volt az a pillanat, amikor kezdtem bánni, hogy a T-Mobile-lal bármilyen közelebbi kapcsolatba kerültem.
Kollégáim szerint meg kellett volna kérdezni, hogy az iménti mondatát hajlandó-e a fõnökei elõtt is elismételni?!
Én arra a következtetésre jutottam, hogy mindenhol van egy tirpák - nem is kell vele törõdni, biztos rossz napja van (barátnõje otthagyta, nem kapott túró rudit az automatából, nem szart egy hete, stb...)
Mellesleg amiért mentem, arra meg pláne nem tudott válaszolni. Emiatt gondolom, a "megépítettük a hálózatot" részbõl õ is intenzíven kivette a részét... 😛
##############################
#............................#
#..TEHÁT FIZETNI KELL ÉRTE!..#
#............................#
##############################