Sony Ericsson K800i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predat000r
Sztem mire válaszol valaki már be fog kapcsolni😄
Néha csinálhatnak ilyet.
Attól hogy teljesen lemerült az akksid még nem lenne semmi gond.Töltõn be kéne kapocsolnia.
Ha tönkremenne akkormeg nem hiszem hogy villogna akármi is.Nincs pótakku szal akkor semmi nem történne.
Próbálgasd ki be rakni kicsit megpucolni az érintkezõket stb.

Ha ezsem segít akkor próbáld ki más akkujával illetve más telójába a te akkud.Ha nincs hasonló telefonja senkinek akkor meg go szervíz.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

helo
nekem olyan problémám lenne hogy állitólag mások azt mondják lemerült a telóm... mert mikor kapcsolnám be villog az infra... úgy történt hogy buliban voltam felba***tam hogy állanódan hivnak és kikapcsoltam de az túl lassunak tünt számomra és kiszedtem inkább az akut. Utánna vissza is raktam nyomban csak tudod olyan gyors kikapcsolás kihúzom akut visszahúzom az akut.
Tehát 2 óra múlva kapcsoltam volna be és se kép se hang.. csak a piros infra villog arra nem emléksek hogy mennyire volt feltöltve... de most ráraktam a töltõre és még igy sem akar egybõl bekapcsolni... majdnem 2 éve van meg és sosem meriitettem le ezért kérdem hogy ez normális hogyha rajta van a töltön és nem kapcsol be? :/ mert szerintem bekéne hogy kapcsoljon
ötleteket várok remélem nem halt meg a telóm :/
közsi elõre is üdv
utgyuru
ja értem. Hát passz hol kapsz ilyet 😊

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

slime001
A ledek fölé akarok egy narancssárga fóliát! Így narancssárgán fognak világítani a gombok!😊

AVIRA - \"More than security.\"

utgyuru
hogyan a billenytû alá? nem értem mire gondolsz =S. A billentyûzet, meg a panel közé?

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

slime001
Valaki nem tudja, hogy átlátszó fóliát hol kapok a billentyû alá? Papírboltban nem néznek hülyének ilyen kéréssel?😊

Én is akartam fóliát, de egy lusta állat vagyok.. meg vigyáztam is rá, de hát több mint egy éve van meg, óhatatlan hogy történnek balesetek..😊 Azért majd utána járok, hogy mennyi.

slime001
Igen van! FlashLight a neve! De a Torch sokkal jobban világít😊

Mike at home
szerintem maga a képernyõ is elég világos, ha jól tudom ilyen java softver pedig van

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

utgyuru
az sztem komplett elõlap csere lesz, ami azzal jár hogy egy komplett házat kell venned. Én V630-hez akartam cseréltetni, az originált ház pedig 9.000 forint lett vna. Ebbõl kiindulva nem túl biztató, de egy kérdést megér, hátha szerencséd lesz.
Amúgy én amint megvettem, lefóliáztattam 3M fóliával, (500 Ft.-) úgyhogy karcoknak esélyük sincs 😊 Persze úgy vigyáztam rá, hogy a fólián sincs semmi karc még (6 hetes a készülék)

Kicsit karcos már a kijelzõje az enyémnek. Ahogy nézem, ez csak egy mûanyag lap, nem a képernyõ szerves része. Sztetek mennyiért cserélik ki (ha kicserélik)?

utgyuru
hát ha garis sztem azt megcsinálják gariba, hacsak nem a felhasználó hibája miatt lett hibás

AlieN911
Hali!
Pixelhibát javitanak? 1 db rossz ha jol vettem észre...Most vettem nemrég!

Honda - The Power of Dreams

utgyuru
pontosan ilyenre gondoltam, köszi szépen! 😊
Amúgy lusta voltam leírni, de a narancssárga segédfénnyel gondoltam vna én is, mer a xenont gondoltam h nem lehet.
kössz még 1x.

slime001
"és így ugrott a garid?:S"
Igen és teljes mértékben megérte!😊

"tudnám a xenonvakut zseblámpának használni?"
Ez nem fog sikerülni! Meg a teló amúgy is elég hamar lemerülne! De van egy hasonló alkalmazás ami a narancssárga segédfényt kapcsolja be! Sötétbe az is jól tud jönni! A garanciád pedig nem ugrik miatt mert csak egy java alapú alkalmazás! Itt a program: http://torchk800.matlista.se/Torch.jar

kuci06
"k800-ra nem lehet kompletten W-szériás szoftvert tenni"

nem lehet. legalábbis úgy nem, hogy minden funkció menjen (ha esetleg nem kell a billentyûzet, vagy a joy, akkor megoldható 😄)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

utgyuru
meg hardveres módósításoktól is, ha jól tudom. K800-ra nem lehet kompletten W-szériás szoftvert tenni? Olyanra gondolok mint pl K750-re W800, V630-W660 ...
Másik: vki nem tud olyan programot hozzá, amivel garanciavesztés nélkül tudnám a xenonvakut zseblámpának használni? Szal hogy folyamatosan világítson, arra gondolok.

kuci06
A tuningolás után ugrik a gari. (a tuning minden formája ezt vonja maga után)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Rage47
és így ugrott a garid?:S
slime001
Ugrott az egész hozzászólásom, mert képfeltöltésrõl linkeltem! Sux SG! Akkor röviden leírom mit tettem fel!
Camera Driver: Genus v.6.3
Display Driver: -
Acoustic Driver: SE W880
VKP: Kiterjesztések megjelenítése,
Hosszú fájlnevek gyorsabb görgetése, "Nyomja meg a *, majd a feloldás billentyüt..." üzenet törlése, "Háttérkép megváltozott..." üzenet törlése
Menü: http://kuci06.cjb.hu/pafiledb/uploads/nonamek800pre.png
Téma: SE K850i
Layout: Operátorlogó eltüntetése!

Elõször is k810i szoftvert tettem rá, amibe van TrackID, PhotoFIx és Photomate. Ki még nem próbáltam ezeket mert idõm nem volt, de a szoft tökéletesen müködik.
VKP patchet Far manager jdflasher plugin-jával lehet, de elötte kicsit szórakozni kell a main-el, nem nagy dolog mert elsõre sikerült...lehet pl a walkman mobilokbol ismerös megabass-t is a szoftra tenni vkp-val.
Camera meg acoustic-bol rengeteg van neten, szerintem ez egyén függö hogy kinek melyik tetszik jobban, azokat is lehet Far-al vagy xs++ -al.
Másik camera driverrel jobb fps-t lehet elérni videofelvételnél, vagy szebb képeket, vagy jobb tömöritést, fehéregyensúlyt stb..mindegyiknél általába le van irva, hogy mi változott benne.

utgyuru
nem próbáltam, mivel akkor ugrik a garancia. De azért a tapasztalatok érdekelnének.

ilyen sorrendben, csak az utolsót nem

slime001
Ti hogy álltok a mobiltuningal? Valaki rakott már fel VKP-t, camera drivert, acoustic drivert? flash menüt?

slime001
Én egyértelmûen a K800-at ajánlom! Megfogod majd bánni ha nem azt veszel! 😄

R3TR0
THX hamarosan veszek egyet valszeg azt felkészülök de lehet hogy W910et veszek még nmtom majd elválik

slime001
http://data.hu/get/457786/Total_Video_Converter.rar.html
A program +serial +képekkel illusztrálva a mûködése!

R3TR0
ehheza convert progihoz kéne link me nmtalálom sehol gogl e nm segit kéne letöltési link

ez nagyon jó

slime001
Aki egy kicsit jobban beleakar merülni a k800i-vel való fotózás rejtelmeibe annak ajánlom ezt a két cikket!
http://seria.hu/cikkeink/Cybershot_tanfolyam_1/Cybershot_tanfolyam_1.html
http://seria.hu/cikkeink/Cybershot_tanfolyam_2/Cybershot_tanfolyam_2.html

utgyuru
nagyon sok beállítási elhetõség van, és függ attól, milyen körülmények között fényképezel. fény, közeli vagy messzi tárgyra, stb...
Mindhez külön beállítás való, de azt én már nem tom hova mi jó. Közeli tárgyra a makró való, asszem 😊

megvan a telefon
makro módba nagyon szép éles képeke csinál
viszont normál képeknél mintha kicsit homályos lenne, én vagyok csak béna, vagy valamit kellene állitani? 😊

nos, van valami a témobil reklám alatt?

Mike
megoldottam a játék kérdést
nem a játékok alá kell installálni, hanem az alaklmazások alá 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
mondjuk 3 naponta
bár van amikor naponta rádugom, LiPo akksi bírja ezt
mondjuk mp3-mat hallgatok rajta

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Értem, köszi ráprobálok. mp4-hez meg kellene akkor valami lejátszo hogy a videot is lássam?
predat000r
Mondjuk a legjobb hogy T-mobilnál a k800i képén a cybershot szerepel XD
Kamugépek ezek megmondtam.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

predat000r
1.Sztem nem.Mivel ha jól tudom(bár T-mobile-t csak messzirõl nézem)a cybershot felirat nagyobb.Meg amúgyis abszurd hogy takarásba ragassza rá.
De próbát megér óvatosan szedd le aztán vagy üres lesz vagy cybershot😄

De a legjobb ha nem T-mobilnál veszitek.

utgyuru
akkor 2 linkkel én is hozzájárulnék a topikhoz, ha vki esetleg nem ismerné:
http://gallery.mobile9.com
http://ownskin.com

nagyrészt témák vannak rajtuk, de az elsõn van mindenféle cuccos mobilra

utgyuru
köszi a linkeket

Császtok
Két kérdésem lenne:
1. Eltávolíthato a T-mobile-os szar felirat minden különösebb segédeszköz nélkül? (és alatta van cyber shot vagy semmi?)
2. Mp4-et csak hang ként játsza le. Esetleg kellene leszednem valami videolejátszot? és ha igen milyet?
köszi elõre is
<#confused>

kuci06

www.isohunt.com -> search: k800i és amit akarsz pl themes vagy games

utgyuru
ja még vmi:
Tud vki neten vmi jó oldalt, ahol erre a telóra vannak témák, alkalmzások, ilyenek? De az ilyen bóvli cuccokat inkább hanyagoljuk, ha lehet 😊

utgyuru
4 hete én is büszke tulajdonosa vagyok egy ilyennek 😊
Nekem nagyon tetszik, aki gondolkozik vásárlásán, azt csak bátorítani tudom.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kinek meddig bírja az akksi, illetve meddig kell töltenie?
Én ma délelõtt töltöttem fel, kijelzõ világítás 80%-on, takarékos óra bekapcsolva, 3G hálózatot nem használok, és most már csak 94%-on van az akksim. Mondjuk ebbe volt ma egy jó adag zenehallgatás is...
Max mekkora memkarit bír el?

Hali!
Ha teljesen gyári állapotba szeretnék mindent visszaállitani akkor annyit kel tenni, hogy az m2 t leformázom windows alól, a telóban meg kiválasztom a viszaállitás alapállapotra pontot és kész? Olyan lesz akkor mint mikor elõször kézbeveszem?

már én is büszke tulajdonosnak mondhatom magam..1-2 nap mig megérkezik a telo <#wave>

Kössz..
Most tettem fel egy southpark epizódot, 190 mb helyett 35 mb a megadott paraméterekkel, és tényleg gyorsan játsza le .. 😊
SO perfect.<#worship>

ZilogR
jaja, mondani is akartam - ugyanaz, mint a beépített MP3 lejátszó: ha hosszan nyomot a joyt, akkor teker, egyébként a következõre ugrik

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!