Sony Ericsson K800i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
Hali!

A szoftverfrissités az ingyenes? Net/wapon keresztül megy? Fizetni kell érte, ha wapos? Mert kiirta h. van ujabb verzio..
Ha ingyenes, akkor rámegyek a softwarefrissitésre és meg is csinálja automatánm?

Honda - The Power of Dreams

Nekem is 2gb os van és ugyanezt tudnám elmondani ha visszajött már volna a telóm.. <#falbav>

Nyugodtan frissitheted, mert nekem is 2007 es volt, kifogja irni hogy a legfrissebb van fenn azt csá...😄

skateout
Kössz a szoftverfrissítésrõl az infót, majd utána nézek. A memóriakártyákhoz szólnék én is, nekem is 2G van benne, Sandisk és nagyon is meg vagyok elégedve vele, semmi lassulás, viszont a 4G-re kiváncsi lennék, gondolom szoftver csere után már támogatja nekem is. 😄

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

utgyuru
én is 2 Gb-os kártyával használom (sandisk), és nem tapasztaltam semmi lassulást.

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

slime001
"ha én a K800-ba teszek egy 2GB-os memókártyát, az milyen mértékben lassítja le a telefonomat?"

Nekem 4GB-os van benne és semennyire se lassítja le!

AVIRA - \"More than security.\"

kuci06
Miért ne sikerült volna a frissítés? Végülis a Sony Ericssonnak van hivatalos szoftverfrissítõ programja 😄
Annak csak kell mûködnie... (magyar nyelven is "beszél")

"Nekem 2007-es szoftver van rajta, érdeme szerintetek frissítenem"
Egy szoftver-verzió jobban jönne 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

skateout
Sziasztok. Ebben a topicban új vagyok még, a K800i-ben nem annyira 😄 Végig olvastam az egész történetet ebben a topicban, volt szép és rossz idõszak is. Nekem ez a telefon a második szerelmem jelenleg, az elsõt nem árulom el (magánügy 😛 ). Nos nekem 1 hete van meg péntek óta és semmilyen problémám nem volt még, remélem nem is lesz. Amire kíváncsi lennék hogy sikerülte bárkinek is gond nélkül frissíteni a szoftverét a telóra és ha igen akkor utána is gond nélkül mûködött-e a teló? Nekem 2007-es szoftver van rajta, érdeme szerintetek frissítenem? Kösz elõre. Üdv.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

Sziasztokk! Lenne hozzátok egy olyan kérdésem, hogy ha én a K800-ba teszek egy 2GB-os memókártyát, az milyen mértékben lassítja le a telefonomat? Válaszotok elõre is köszi!
Rage47
sztem azon a honlapon el van cseszve, mert ha ilyen gyors lenne, idegesítene. jó az, ahogy a telefonban van, lassan...
utgyuru
nekem is akadozik

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

jönne már vissza a telefonom.. <#falbav><#falbav>
Amugy a k800i n beépitett téma a nightshot.. legalábbbis én ki sem tudtam törölni...
Valaki nézze már meg nekem, hogy ugye betesz a témával együtt egy alap hátteret.. az rendesen mozog e.. mert ma megnéztem a k800it sonyericssson.hu-n ott tudjátok ahol meglehet nézni a telefont.. lehet nyomkodni egérrel a billentyûit meg ilyenek.. és ott az a háttré villámgyorsan ment.. nekem pedig lassan.. kiis vettem.. ilyen rossz darabot fogtam volna ki? asszem za lesz ha visszajön a teló szervizbõl és nem lesz minden pöppet akkor kijelentem hogy ez még mindig szar, adnak helyette egy másikat.. ha az is szar lesz akkor legalább nem lesz karcos.. habér most belegondolok lehet a t-moblie os szoftver miatt van.. habár barátomnak k510 i je van neki ugyanaz a kép nagyon szépen gyorsan animál..

utgyuru
na erre pont nem gondoltam, de most hogy írod...
köszi a tippet <#worship>

kuci06
a http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/g700?cc=hu&lc=hu sem egy rossz vétel...

3.2mpx-es kamera
symbian UIQ oprendszer
érintõképernyõ
komoly zenelejátszó, megabassal

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

DannyToyota
a k850-est csak azért mert a k800 most 1 éves

Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!

DannyToyota
nekem a c905 lesz a következõ amit megjelenik

utgyuru
a c905 még a c902-nél is drágább, de mivel c902-re sincs pénzem, c905 annál inkább kizárt 😄

utgyuru
faterom amikor bevitte t-mobileba szervízeltetni, cseretelefonnak neki is vmi nõi telót adtak, csak nokiát. az kívülrõl is piros/rózsaszín volt 😄 úgy látszik azok a nyakukon maradtak 😄

AMugy beadtam Tpontnál tmobile hoz a telómat, 10 napon belül vagy visszahozzák megjavitva, vagy kapok ujat helyette, remélem utobbi teljesül, mert akkor legalább karcmentes lesz a képernyõ ^^... Helyette kaptam egy nõi telefont.. vmi z520i.. de poénra vettük, benn is maradt a rózsaszín téma..^^

C905?<#eplus2>

utgyuru
ja, másik amin gondolkoztam az C902 volt.

kuci06
K850? Kerüljétek el. Komolyan!

Csalódni fogtok benne. Inkább a C szériát ajánlanám, ha kamerás SE kell.

A K850i az A200-es platform egyik elsõ képviselõje, és sajnos elég bugosra, lassúra sikerült. (+ a kamerája sem a legjobb, ugyanazon a felbontáson a K800 simán szebb képet csinál)

utgyuru
jó hogy ezt megosztottad velünk <#idiota>
amúgy következõ telefonnak én is K850-re gondoltam, csak hát nincs annyim nekem telefonra. Eddigi mobiljaim: K700->K750->K800-> ezért illene K850-el folytatnom

DannyToyota
Sziasztok nekem is k800i-m van kb. két hete volt a komplett joystick benne cserélve és most nesokára ha minden igaz veszek mellé egy k850i-t

tehát beadtam a telót... nem az akkuval van a baj hanem a szoftver omlott össze benne- ezt mondta. Valamint azt is mondta hogy ez most hirtelen gyakori eset lett, de szerencsére megcsinálja garisan, amúgy nagyon korrekt egy bolt 😊.
Üdv
hétfõn megyek (ma holnap kinek hogy) majd megiirom neten kerestem akkut 4600 körül van a sony. Nem ázott be mint mondtam... az akkura meg úgyis csak 1 hónap gari volt ahogy olvastam a telómra 2 év van most jár majd le október körül.
Ám rájöttem hogy iszonyat baromságot mondtam hogy folyik "az akku", még reggel nem néztem meg eléggé hogy ott ki sem folyhatna.
Na de sebaj... akku is megtud halni most volt elõször és pont igy balszerencsésen ennyi... Remélem egy 5 bõl kijön vagy olcsóbban :S
A joyt mindenféleképpen ki kell cseréltetni, vagy nemtom.
A pixelhiba menükben meg akárhol feltünõ, csak a teszten nem.
Másik hogy ezt a mobilt gépre kötve lehet használni webkameraként?

predat000r
Hát ha nem lehet észrevenni akkor téged miért zavar?

Nekem ilyenkor mindig az szokott lenni hogy minden megjavul egy hibát sem mutat aztán furcsán néznek rám hogy miért viszek be egy hibátlan telót.XD
Hülye technika...

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

utgyuru
Nincs mit. Kipróbáltam, nekem meg átlóst nem nagyon sikerült összehoznom 😄

okke.. kössz mindent..

Szerintem a kijelzõteszten nem látszik.. akkor nem pixelhiba? 😮

utgyuru
na ezt én végképp nem tudhatom, de a szervíz menü ebben is segíthet 😉

Asszem rájöttem közben hogy miért nem értelmezi a joyomat többször. Amit én balra nyomokm azt õ csomószor átlósnak veszi. Lehet csak rosszul nyomom<#confused><#confused><#confused>

Ott nincs 😄
Nemis csodálom, olyan gyorsan pattognak össze vissza a szinek, nemis lehet nyugodtan megnézni. Meg ez sötétebb szineknél látszik, nem olyannál mint itt a 3 szin, piros sárga kék...

utgyuru
alapállásban nyomd a következõket: joystick balra, csillag, joystick jobba 2x, csillag, joystick jobbra, csillag. Ezt belép a szervízmenübe, ahol a szervíz tesztek almünet kiválasztva tesztelheted a telefon perifériát, és pl kijelzõtesztnél meglátod van-e hiba

Milyen kijezõ teszt?😄 Nemvágom ezt a (-> * <- <- * <- * )-t..

utgyuru
hát én nem értek hozzá, szervízbe megmondják a frankót majd 😊 Ott úgyis SW reinstallal indítanak. Az érintkezési problem az meg helybõl cserés. A pixelhibára annyit tok javasolni hogy nézd meg szervízmenüben a kijelzõtesztet, ott eldõl, télleg hibás-e (-> * <- <- * <- * )

Milyen telefont?

Az utolsó problemhez annyit hozzátennék, hogy 3adik kikapcsolás után memory card ki, majd be, szal lehet csak érintkezési problem.. szal azt nem mondanám hibának. A pixellel meg az a baj hogy nehéz észrevenni... gondolj bele... kis területen 320*240= 76800 pixel ebbõl egyetlen kicsit zöldebb hát nemtom hogy észreveszik e... . A joystickról meg hallottam, mondták is, de gondoltam csaknem, meg max 1 év mulva.. dehát mégis.. szal verem a fejem a falba.. Ami egyébként furi, hogy játék közben sosincs baj a joy al, máshol sem pl fotózás közben meg egyéb belsõ részeken, csak a menüben fordul ez elõ néha, lehet hogy a szoftver szar? amugy 1x er más okból volt ujratelepitve a teló, akkor az update alkalmazást futtattam, amit a se.com ról szedtem, hogy a legfrissebb szoftver legyen rajta..

utgyuru
fogalmam sincs. Faterom telója már 3. hete van szervízben (nemtom h T-szervíz vagy hivatalos Nokia), de sztem egy hét minimum, de inkább 2 felé húz. De addig kapsz cseretelefont.

Mennyi idõ mulva kapom vissza?
Egy T-mobile T-pontnál vettem.

utgyuru
Hát ez elsõ hallásra mind benne van a garanciális javításba, hacsak nem áztattad meg vagy törted össze. Vidd vissza oda ahol vetted, + papírokat, és el kell küldeniük szervízbe

Csáó!
Nekem egy hónapja van k800i m és több prpblémám van vele. Szal segíthetnétek mit hogyan. Hova kell vinnem a telót stb..
Egyrészt nekem is van egy hibás pixelem, világosas zölden mutat mindig, dehát nem írt senki.. (#847)
Másik ugye van a joystick, nemtudom nálatok ogy van, de nálam csak az esetek 80% ában müxik.. van hogy lenyomom, és totál nem veszi be amit mondok.. olyan is volt, hogy a menüben vagy 3x nyomtam balra-t, és csak 4edszerre ment balra.
3.ik problem hogy néha elszáll az m2, ami alatt azt értem hogy hallgatok róla zenét, egyszerre csak leáll a zene, berak valami alapot, asszem a musifolia idegesítõ 3gp-t, és a hátterem is gyári lesz, ilyenkor ujra kell inditani, és jó lesz...csak tegnap vagy 4edik inditásra lett újra.. :S
Kb ennyi. Kössz.

utgyuru
beázást meg gari nem cseréli, szal azt vehetsz újat sztem. Majd megírnád az árát, hogy mennyiért adják szervízbe? csak h képben legyen

köszi szépen... gondoltam is hogy van valami köze a jó régi kis kémiaórákhoz, "lúgos" "savas" 😄 stb
De ez nagyon érdekes mert tényleg... sosem szedtem ki belõle, a teló totál vizmentes sõt mikor még a buliban kiszedtem még akkor sem érhette folyadék :/ de ki is szedtem a telóbol nehogy véletlen az aksi "szivárogjon" biztos ami biztos, mert csak a szélei sziinezõdtek el körbe, és a közepe fehér és ebbõl következtetek nehogy "szivárogjon".
Üdv
fehér, mert ha elszinezödik akkor azt jelenti hogy viz/folyadék érte

Semmi pozitiv eredmény.
Hétfõ go servis.
lehet az aksival van baj... egy kérdés az aksiról. Tehát ha kiszeded az aksit akkor ott található 3 "réz" (asszem) érintkezõ meg egy fehér olyan "papirszerüü" Tehát nektek az a papirszerüü fehér vagy pirossas?... mert msot nézem, hogy hát az nekem sztem nem volt piros.. vagy esetleg az akuból szivárok ki az anyag és azért lett olyan kicsit piros a széle... ?:/ mert leönteni tuti nem öntöttem le 😄
Üdv
köszi szépen a válaszokat... rakosgatom itt az akut még semmi.. de ha lesz eredmény majd szólok. HA meg nem akkor go servis
Köszi mégegyszer
Üdv
slime001
Olyan hogy kivettem az akkut, majd visszaraktam és nem kapcsolt be velem is elõfordult már. Ráadásul én épp fájlokat másoltam a telefonra far managerrel és azt hittem, hogy megöltem. Elég ha kiveszed az akkut majd visszateszed a telefonba! Utána be fog kapcsolni! Legalábbis nekem bekapcsolt!

AVIRA - \"More than security.\"