Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szoftverfrissités az ingyenes? Net/wapon keresztül megy? Fizetni kell érte, ha wapos? Mert kiirta h. van ujabb verzio..
Ha ingyenes, akkor rámegyek a softwarefrissitésre és meg is csinálja automatánm?
Honda - The Power of Dreams
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Nekem 4GB-os van benne és semennyire se lassítja le!
AVIRA - \"More than security.\"
Annak csak kell mûködnie... (magyar nyelven is "beszél")
"Nekem 2007-es szoftver van rajta, érdeme szerintetek frissítenem"
Egy szoftver-verzió jobban jönne 😊
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Amugy a k800i n beépitett téma a nightshot.. legalábbbis én ki sem tudtam törölni...
Valaki nézze már meg nekem, hogy ugye betesz a témával együtt egy alap hátteret.. az rendesen mozog e.. mert ma megnéztem a k800it sonyericssson.hu-n ott tudjátok ahol meglehet nézni a telefont.. lehet nyomkodni egérrel a billentyûit meg ilyenek.. és ott az a háttré villámgyorsan ment.. nekem pedig lassan.. kiis vettem.. ilyen rossz darabot fogtam volna ki? asszem za lesz ha visszajön a teló szervizbõl és nem lesz minden pöppet akkor kijelentem hogy ez még mindig szar, adnak helyette egy másikat.. ha az is szar lesz akkor legalább nem lesz karcos.. habér most belegondolok lehet a t-moblie os szoftver miatt van.. habár barátomnak k510 i je van neki ugyanaz a kép nagyon szépen gyorsan animál..
köszi a tippet <#worship>#worship>
3.2mpx-es kamera
symbian UIQ oprendszer
érintõképernyõ
komoly zenelejátszó, megabassal

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!
Csalódni fogtok benne. Inkább a C szériát ajánlanám, ha kamerás SE kell.
A K850i az A200-es platform egyik elsõ képviselõje, és sajnos elég bugosra, lassúra sikerült. (+ a kamerája sem a legjobb, ugyanazon a felbontáson a K800 simán szebb képet csinál)
amúgy következõ telefonnak én is K850-re gondoltam, csak hát nincs annyim nekem telefonra. Eddigi mobiljaim: K700->K750->K800-> ezért illene K850-el folytatnom
Üdv
Ám rájöttem hogy iszonyat baromságot mondtam hogy folyik "az akku", még reggel nem néztem meg eléggé hogy ott ki sem folyhatna.
Na de sebaj... akku is megtud halni most volt elõször és pont igy balszerencsésen ennyi... Remélem egy 5 bõl kijön vagy olcsóbban :S
A pixelhiba menükben meg akárhol feltünõ, csak a teszten nem.
Másik hogy ezt a mobilt gépre kötve lehet használni webkameraként?
Nekem ilyenkor mindig az szokott lenni hogy minden megjavul egy hibát sem mutat aztán furcsán néznek rám hogy miért viszek be egy hibátlan telót.XD
Hülye technika...
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Nemis csodálom, olyan gyorsan pattognak össze vissza a szinek, nemis lehet nyugodtan megnézni. Meg ez sötétebb szineknél látszik, nem olyannál mint itt a 3 szin, piros sárga kék...
Egy T-mobile T-pontnál vettem.
Nekem egy hónapja van k800i m és több prpblémám van vele. Szal segíthetnétek mit hogyan. Hova kell vinnem a telót stb..
Egyrészt nekem is van egy hibás pixelem, világosas zölden mutat mindig, dehát nem írt senki.. (#847)
Másik ugye van a joystick, nemtudom nálatok ogy van, de nálam csak az esetek 80% ában müxik.. van hogy lenyomom, és totál nem veszi be amit mondok.. olyan is volt, hogy a menüben vagy 3x nyomtam balra-t, és csak 4edszerre ment balra.
3.ik problem hogy néha elszáll az m2, ami alatt azt értem hogy hallgatok róla zenét, egyszerre csak leáll a zene, berak valami alapot, asszem a musifolia idegesítõ 3gp-t, és a hátterem is gyári lesz, ilyenkor ujra kell inditani, és jó lesz...csak tegnap vagy 4edik inditásra lett újra.. :S
Kb ennyi. Kössz.
De ez nagyon érdekes mert tényleg... sosem szedtem ki belõle, a teló totál vizmentes sõt mikor még a buliban kiszedtem még akkor sem érhette folyadék :/ de ki is szedtem a telóbol nehogy véletlen az aksi "szivárogjon" biztos ami biztos, mert csak a szélei sziinezõdtek el körbe, és a közepe fehér és ebbõl következtetek nehogy "szivárogjon".
Üdv
Hétfõ go servis.
lehet az aksival van baj... egy kérdés az aksiról. Tehát ha kiszeded az aksit akkor ott található 3 "réz" (asszem) érintkezõ meg egy fehér olyan "papirszerüü" Tehát nektek az a papirszerüü fehér vagy pirossas?... mert msot nézem, hogy hát az nekem sztem nem volt piros.. vagy esetleg az akuból szivárok ki az anyag és azért lett olyan kicsit piros a széle... ?:/ mert leönteni tuti nem öntöttem le 😄
Üdv
Köszi mégegyszer
Üdv
AVIRA - \"More than security.\"