1819
>
  • Lord Nomak
    Persze, igy probaltam demonstralni a motivumok menu lenyeget. =) Mint irtam is hogy a felsonel automatat hasznaltam az alsonal pedig a dokumentum opciot. Hozzateszem 1mp-s kepek nem 3mp-sek =)
  • kabel15
    Az alsó képet is k800i vel csináltad?
  • Lord Nomak
    Nem rossz, de olyat amit Slime csinált az életben nem tudtam kihozni a telefonból ezért fura hogy neki hogyan is sikerült.
    Amúgy kedvencem az egész telefonban a motívum szekció. Az első kép automatikuson volt a második dokumentum módban, sry a témáért de hirtelen ez került a kezembe =D
    Szóval ezt nagyon kitalálták bele, meg persze a többin is meglátszik, hogy mennyire különbözik az automatikus beállítástól. Automatát őszintén szólva én csak akkor használok ha valamit gyorsan le akarok fényképezni a minőség kevésbé fontos egy ritka és esetleg egyszeri pillanatban ^^

• kovacsgeri
    Tegnap voltam Saturnban, és kibrópáltam pár telefont.
    A k800in kívül az LG kc550 volt még szerintem jó fényképezővel+elérhető áron.
    Még csodálkoztam is rajt, hogy 5 Megapixeles kamerája van az lg-nek és nekem nagyon bejött a dizájnja is (kameravédő csúszka pl).
    Esetleg nézdd meg te is az Lg-t de a k800i-t is tudom ajánlani, mert megéri az árát.
  • kabel15
    Szerintem iszanyat szép kép!
  • II Rocky II
    hoppá és milyen friss a kép :D ott is esős idő van ahogy elnézem :P
  • Lord Nomak
    Itt egy átlagos kép, automatán van minden belőve, semmi extra, ezen még lehet finomítani persze itt-ott (max mp), de mivel átlagosat kértél így ennyi. =)
  • Lord Nomak
    Ne haragudj de ha többen is nevetni kezdenek azon hogy telefonnal ilyen képet csináltál elvileg, akkor biztos nem bennem van a hiba, bár lehet az ismeretségi köröm a szellemileg visszamaradott =D

Amúgy tényleg szép képeket lehet kreálni a telóval de túlzásokba nem szabadna esni. Slime örülnék ha feltennél egy teljesen átlagos képet, esetleg egy olyat amin látszódik hogy te csinálod (értsd: hasonló mint amit geri rakott fel). Persze nem kell photoshoppozni hogy lássuk mennyire szépen tudod használni.
  • kabel15
    Most nézem hogy ez nem is olyan új telefon! 2007 elején már kijött a k810i szóval a sima k800i ez elött készült!
    Szerintetek megéri most ilyet venni?
    Vagy inkább vegyek egy most kijött telefont!
  • II Rocky II
    rallyautó ezt
    ratyiautónak olvastam elsőre :D
    megnéztem a képet elolvastam még1szer amit irtál:DDDDDD
    na majd ma lehet én is teszek fel képet :)
  • slime001
    A vége az nem neked szólt geri!
  • kovacsgeri
    kovacsgeri_k800i

itt a képem, ehhez hozzá kell tenni, hogy séta közben vettem fel és a kocsi is mozgott
    rögzített helyzetből lehet ennél jobbakat is
  • slime001
    Nem, nem lehet vele! Egy büdös csaló vagyok és a félmillióért vett szupertitkos digitális fényképezőmmel csináltam a képeket, hogy megtévesszelek titeket! Nevetséges már ez a fórum! Attól, hogy te nem tudsz ilyen képeket csinálni még nem jelenti azt, hogy más nem tud többet kihozni a gépéből!
  • kovacsgeri
    szerintem lehet vele ilyet csinálni!
    mindjárt teszek fel egyet én is, tegnap úgyis egy rallyautó jött velem szemben a sétálóutcában :D
  • kabel15
    Nomax feltennél 1 általad készítet átlagos képet?
  • slime001
    Köszönöm a bókot!
  • II Rocky II
    Bluetotth Remote Control
    ez a neve,eezzel lehet készíteni,de feltenni nmetudom sajnos :D :(
  • Lord Nomak
    Nem azért, nekem régóta van k800im és közel nem csinál ilyen képeket, de még a 80 ezres digit gépem sem. Telóval meg kb 600 képet csináltam már, ebben a mennyiségben volt tájkép, bulis fotók, éjszakai képek és minden ami lehetséges. Szép képeket lehet csinálni na de ez azért fáj.
  • sgt anderson
    Van egy progi, amivel lehet csinálni saját .hid fájlokat távvezérléshez, azzal fel is lehet küldeni a telóra a cuccot, a megfeleleő helyre felrakja, csak ne kérdezd meg, hogy mi a neve, mert nem tudom :D Ha eszembe jut, akkor leírom, ha érdekel. :D
  • II Rocky II
    mükszik a távvezérlés is,csak azt nemtom hogy a hid. file-kat hova kell másolnom hogy müködjenek?(mármnt a saját készítésűek:D)
  • sgt anderson
    Valaki meg tudná mondani, hogy a K810i mivel tud többet a K800i-nél, van valami szoftveres újítása, újdonsága neki, amiért érdemes lehet frissíteni a K800i-t?
  • slime001
    Igen, mind K800-al készültek!:) Köszi!
  • II Rocky II
    ezeket mind k800 al csináltad ?
    mert elég faszák lettek!
    grat
  • slime001
    Rossz a link! Képek
  • slime001
    Itt vannak a fotóim! Mind telós! Képek
  • II Rocky II
    köszi
    am most probálkozom a desktop vezérlésével de vmiért azt írja ki,hogy ellenőrizzem a másik készüléken (PC) a beállítást :S
  • kabel15
    Hello!

Ilyen telefont készülök venni!
    Gondoltam megkérdem hogy milyen képet csinál?
    Ha esetleg valaki fel tudna tenni 1 általa készítet képet annak nagyon örülnék!

Üdv:Kabel15
  • slime001
    WAP, E-mail, MMS beállítások
  • II Rocky II
    huh vki segítene beállítani a wapot vagy a wwalkat?:D
    nemsikerül és nem sikerül elolvasnom az emailjeimet sem :S
    gameiles vok.
  • Gaba9
    okks de nem bíztató mert állítolag két lehetőség vmi okosságokat mondott h nembiztos h életrekelthető ... :S majd írom amint tudok róla ...
  • kovacsgeri
    Azért majd írd le, hogy mi volt a baja - hogyha kiderült - mert engem érdekelne.
  • Gaba9
    átadva egy hozzáértő szervizesnek .. tárgytalan .. köszi
  • Gaba9
    Helo
    Segítség kéne .. meghalt a telóm :S elöször csak nem inditotta kamot mert állítólag másik alkalmazást bekéne zárni h elinduljon de és itt a csavar hagytam békén majd megfogta magát kikapcsolt .. azóta nemtom bekapcsolni bejön egy fehér kép rezeg kettöt és ennyi .. szoft frissitéssel probálkoztam ezzel az update service-el de azt írja h nemtudja mert napra kész a telón .. ugyanúgy se kép se hang csak a két rezgés és a folyamatos fehér kép .. s.o.s-ben tudna vki segíteni mielött kidobom a kukába :S:S:S ????? (:@) ha kell msnen is lehet .. adok címet csak vki ... :S
  • utgyuru
    nekem pár hónapja ugyanitt írták h K800-ra nincsen. K810 firmware-t tudsz rátenni esetleg
  • mkoch820
    Hi, egy kérdésem lenne... Olvastam arról, hogy k750i-re lehet rakni w800i firmware-t, és gond nélkül működik, csak walkman mobilos lejátszót használhatok onnantól, meg hasonló nyalánkságok. Állítólag azonos a w800i és a k750i hardver kiépítése, azért működik a dolog. K800i-re nem tudtok ilyet? Tök jó lenne... Előre is kössz
  • utgyuru
  • utgyuru
    mobilarena.hu-n nézz körül apróhirdetések között. De sztem sokkal ott se lesz olcsóbb mint licitnél
  • kovacsgeri
    Nem tudjátok, honnan lehetne a telefonba olcsón memóriakártyát szerezni?
    Eddig licitálós oldalakon találtam a legolcsóbban, de ha valakinek van jó ajánlata, az kérem jelezze.
  • sgt anderson
    Persze, itt van. Egyébként fasza game, jól el lehet vele szórakozni, csak szerettünk volna osztálytárssal nyomni egy Multit
  • skateout
    Nos a web'n'walk az internet szolgáltatás egyértelműen míg a wap az wap, és az is tény hogy miért jobb a web'n'walk mint a wap, hát a sebességben nagy különbség van. Én nem azt használom, de ismerem a szolgáltatást. Én a piros szolgáltató internet szolgáltatásat használom telefonon is és számgépen is.