Sony Ericsson K800i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuci06
namégegyszer a skinek

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
Van egy, ami a KD Player névre hallgat.
Elég komoly, már rengeteg verzió kijött belõle 😊
Skinek támogatása, equalizer-állítás, több formátum támogatása, playlistek használata ...

ez a jelenlegi legújabb verzió, magyarul:
http://www.files.to/get/264016/k9qvx04lxy

skineket például itt találsz:
30 oldalnyi KD Player

néhány skin kedvcsinálónak:

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

k800 hoz van proginak zenelejátszó? Szal amit te raksz fel nem ami alapból fennvan.. Másik hogy az jobb? Fut a háttérben.. stb..?

utgyuru
én ezt csak úgy olvastam. k800 akkor is jobb

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Mondjuk nem mondanám hogy egy megcsupaszított k800, mert pár dologban többet tud, pl formátumtámtámogatás video és zenei téren is.. jameg ugyláttam hogy van rajta fényérzékelõ.. MEg legalább nem joyos hanem navis. Negatívumnak csak annyi hogy a K770 undorító...

Azt hogy kell?

Hát ha lenne navis k800 tuti azt vettem volna..

Elérhetõ a 3G s kapcsolat.

Met
A térerõ erõsség jelzõ pálcikák mellett van egy kék ikon, az mi? Átnéztem a papírokat de nem találtam és olyan ábra sincs mint a régi kézikönyvekben ahol bemutatták, hogy mit jelentenek az ikonok a kijelzõn.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
már lejött, hát ezt nem fogom sûrûn nyitogatni :S

Met
na megvettem, hogy a picsmarekben kell leszedni az akssi takarót? egyszer lejött de most az istennek se akar, hol kell megnyomni?

slime001
Nem félni kell a joysticktól hanem vigyázni rá!😊 A beszélgetés rögzítése pedig mûködik (próbáltam)!

AVIRA - \"More than security.\"

II Rocky II
na a telorol anynit,hogy én naon félek a joyos teloktol:S
mennyire kell ettõl is félni?
valóban mükszik az a funkcioja hogy rögziteni tudom a hivo és hivott fél közti beszélgetést?

24 - Exile -Nov.23

utgyuru
a 770 egy lebutított 800. most megéri venni, naon lement az ára

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

megvan a k800i-m 😄 nagyon jónak tartom. csak annyi kis negatívum van, h ahogy elkezd megtelni a memóriája, akkor a képeket sokkal több ideig menti😞 ha meg úgy állítom be h a memóriakártyára mentse, akkor meg megintcsak tök sokáig menti. memóriakártyára mindnekinek lassan menti? vagy ez kártyafüggõ?

Met
Nekem most Nokiám van 2-3 mm-el vékonyabb, de majd csak belegyömöszölöm a zsebembe valahogy 😊

Rage47
K800 az eddigi legjobb teló számomra, mindent tud amire szükségem van, és magas fokon. Max. annyi negatívuma lehet, hogy eléggé vastagocska, ez akkor jutott eszembe, mikor megláttam tesóm vékony Nokia-ját.😊
Metwork
Jobb a K800 i mint a 770?
Dominó csomagban most 21k<#zavart1>

I will use google before asking stupid questions.

utgyuru
engem is érdekelne

Nivea
szevasztok. azt szeretném megkérdezni, h wifire van e vmi eszköz amivel csatlakozni lehetne k800ivel?

skateout
Egyértelmû hogy K800i. Nos most azt kérdezném tõletek hogy lehet Shoutcast-et használni a telóval? Mármint van netem meg minden rajta, szóval megoldható? Mert szeretnék nagyon netrádiózni, igy akkor már ismét a maxot hoznám belõle 😄 Nos várom a tippeket, tanácsokat. Köszi elõre is.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

slime001
K800i egyértelmûen jobb!

utgyuru
gsmarena.com alapján:
K800 - 2006.03
K550 - 2007.03

Ettõl eltekintve sztem mindenben jobb a K800

kuci06
K800 jobb, de régebbi (?) és ezért olcsóbb
nagyobb, szebb kijelzõ
jobb kamera (szerintem a legjobb SE kamera még most is, a 3.2-es mpx-ben)
nagyon gyors (az egyik leggyorsabb java telefon, mindent visz)
zenét gyönyörûen viszi

utgyuru
nagyobb,jobb

a k800i nagyobb mint a k550i? ha igen mennyivel? és most a t mobile nál olcsóbb a k800i mint a k550i, de a k800i a jobb nem? Mert tudomásom szerint a k550i csak annyival jobb esetleg, h nem joystick-os. elõre is köszönöm a válaszokat.

skateout
Üdv. Kössz az infót a videó konvertálásról, ki is póbálom amint lehet aztán írok róla. Nos a GPS rõl annyit hogy nekem Voda Internetem van, olyan módon hogy a telót használom modemnek, azaz hordozható net. Na mind1, a lényeg hogy elõtte egy T610-em volt, és ahol én élek ott nem igazán tudnak DSL-t hozni, más meg nem kell. Na ez sem lényeg szal ez van nekem, na de mióta K800i-m van rájöttem hogy ez a szépség olyan okos hogy ugyanazt az APN címet használja mint a számgép amikor csatlakozik a netre, szóval vagy telefonon netelek vagy gépen, ugyanaz a számlázás, vagyis adatforgalom. Nos a GPS, hát az úgy van hogy egy jó progi, és net kapcsolat telefonon, és kész is, na de ne értsétek félre, szószerint, azért nem mindegyik progi tudja megmondani hogy hol vagy, ugyhogy nem mindegyik használható szószerinti Helymeghatározó Rendszernek, némelyik csak térkép. Nos kb ennyi. Vmi kérdés szivesen válaszolok, bár ti jobban tudjátok amint olvastam itt a dolgokat 😄 Nos további szép napot mindenkinek.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

utgyuru
arra én is rájöttem h GPS vevõ + program = vidámáság, de részleteiben se lett vna sértés

ZilogR
...gondolom vett hozzá egy BT-os GPS vevõt, netrõl meg akasztott egyprogramot hozzá, aztán összepározta és most vidáman használja... 😛

engem azért érdekelne még mindíg a M2-be dugható nem csak memóriabõvítõ kártyák világa...

az is érdekel, hogy az alján levõ "pop-port"-ra (Nokia omg) dugdosható eszközök között vannak-e GPS vagy WiFi modulok?! Esetleg épített már vki otthon ilyet? 😉 😛

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

utgyuru
K800 GPS használatát vki leírná, vagy vmi linket plz ?

kuci06
vedd lejjebb a videó fps-ét. olyan 15 körül tökéletes lesuz, nem fog akadozni. ilyenkor feljebb is mehetsz a bitrátával.

skateout
Üdv ismét. A telót már a maxon használom, netelek vele gépen keresztül, gép nélkül a buszon, GPS-ként használom, zenét hallgatok, fényképezek stb. Ami még hátra van az a videó konvertálás és nézés. Nos nekem a Nero Vision elnyerte a tetszésemet minõségben, sõt, tökéletes a kép minõség, de egy gond van, szaggat néha a telón mert hogy a bitráta túl nagy, ha nem tévedek akkor 256 vagy annál kisebb kell hogy a telón ne szaggasson, na de a Nerot nem tom rávenni kisebbre. Nem tudjátok hogyan tudnék erre megoldást találni? Már minden progit próbáltam, de a minõségük messze meg sem közeliti a Nero-t épp ezért kéne nekem a Nero, csak kisebb bitrate-el. Nos HELP

utgyuru
és akkor a symbian se WM alapú?

slime001
Akkor itt hazudnak, sajnálom! Én is szívesen használnám a telómat webcamként!

Rage47
a fejlesztõ honlapján nincs K800
slime001
Néhány Nokia és Sony Ericcson készülékkel is mûködik, íme a kompatibilis készülékek listája: P800, P900, P910, P990, K610, K618, W610, V630, W710, Z610, Z710, K790, K800

slime001
Nem, de támogatott típusoknál felsorolták a K800-at!

utgyuru
"Windows Mobile alapú készülékünkbõl webkamerát." K800i is Windows Mobile alapú ? 😮OOO

slime001
Nézd meg ezt!

Korábban kérdeztem de nem válaszoltak szal a k800i-t valamilyen módon lehetne webkameraként használni? Skype-hoz.. stb..

utgyuru
nem hallottam ilyenrõl, de engem is érdekelne ha van. GPS kártyát nem hinném, mivel annak antenna is kell

ZilogR
tud vki olyasmit, hogy a MemoryStick helyére bepakolni GPS vagy WiFi kártyát a K800i-ben?! Léteznek ilyen kártyák? Pl. egy WiFi kártya, ami WiFi is, nameg 2GB memó is!? 😛 (csak hogy jó legyen...)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Kb 0,1% ban használom a telefonom telefonálásra. Nekem a multimédiás képességei kellenek csak.

utgyuru
ja értem, hát akkor nem tok segíteni. de ha van mellette másik telefonod, a csere idejére az nem elég ?

Ja mondták ha most visszaküldöm gariba egy jobb telót kapok egy d750et..
Még mindig nem érted mi a bajom én minden nap folyton használom a készüléket, csak akkor szeretném feladni ha biztosan tudom hogy lesz is vele vmi.. nem mint most..

utgyuru
hát ha megkapnál egy komplett új készüléket, szerintem azzal csak jól járhatsz. z520 helyett meg d750-et akartak adni?

Elvileg lehet kérvényezni készülékcserét, 3 napon belül meg kapok levelet hogy megkapom e vagy sem. Figy itt nem azzal van a bajom.. ha kijelentenék hogy 8 napon belül maximálisan jól kapom vissza akkor ment is volna.. egyszerüen az baszott fel a tpontos kolléga semmit se baszik a témához, csak feltudja adni postán.. És szerintem megint kurvára az lesz hogy visszakpom 8 nap mulva ugyanígy a mobilt. A z520iból meg már kurvára elegem van.. habár most d750i t kaptam volna...

utgyuru
hát ha van garancia, akkor azt sztem tartsd meg mindeképp, ne vidd gsm boltba. többit döntsd el, hogy cserélteted-e vagy jó neked így. "Vagy cserét kérjek?" - itt komplett telefon cserére gondolsz, vagy joy-ra?

Hali!
Visszajött 8 nap után a telóm, bementem érte itt van, lefele már jó a joystick, mindig jót ad, bajra viszont megmaradt.. erre mondták hogy visszaküldhetik megint.. sztetek visszaküldjem? Vagy cserét kérjek? Esetleg gsm szervizbe 3 ezerért csinálnak rá uj joyt de akkor ugrik a gar. Vagy hagyom ugy az egészet, mert végülis 10 bõl "csak" 3x hibázik..

Mér nem jó neked gépen keresztül?