Sony Ericsson K800i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudtommal sima .txt fájlokat beolvas magától is..

skateout
Na le is teszteltem a progit, de nekem vhogy nem megy, elindul, kiirja hogy csatlakozás, aztán azt irja hogy online, de se kép se "hang". Szóval az a progi nekem nem megy, de lehet az én hibám, van a beállitásokban olyan hogy port, meg egy weboldal ahová küldi a képeket stb, de nekem ahhoz még nem sok tudományom van, na mind1, a lényeg hogy nekem nem megy, de ha menne is nem lenne megfelelõ meg nem is ideális mert nem a netre akarom küldeni a képeket és vissza, hanem egyenesen át a másik félnek, amihez egy másik progi kéne, mint pl volt a SE webcam progi vagy vmi hasonló, de az nekem K800i vel nem mükszik sajna. :S

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

skateout
Nos a második linked láthatólag egy java alkalmazás, amit ismerek, de még 100% osan nem teszteltem, de ha akarod letesztelem minden irányból. Nem tudom hogy tisztában vagye vele és az alkalmazás mûködésével de a telefonodnak internethozzáférési lehetõséget kell bíztosítania az alkalmazásnak. Na mind1, majd beszámolok errõl.:-D

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

Üdv,tud valaki word dokmentumolvasó alkalmazásról ami mûködik a telefonnal?

utgyuru
sztem semmi köze ennek a K800i topikhoz. Amúgy meg sztem max 10 körül

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

igazad van, de emberbõl vagyok, kétszer átolvastam, de ezek szerint ...

más, webkam megint: két figyelemre méltó oldalt találtam, ismeritek, próbáltátok?

http://www.upfone.hu/?q=node/50
http://www.getjar.com/products/13610/J2MEWebCam
adeex7
sziasztok! erõsen gondolkodok egy ilyen telefon beszerzésén,mivel nagyon olcsó rózsaszínéknél (22k),jövõ hónap elején,de még elõtte beszeretném adni vhova a W300i-met. És az lenne a kérdésem,mennyiér vennék be szerintetek? Töltõvel,eredeti dobozban,2007. márciusi telefon?

Bocsi tudom hogy ez köcsögnek hangzik de ez még abba a kis 20 oldalas használati utmutatóban is le van írva.. :S El kéne olvasni...

Hiába, új még nekem ez a telefon. Igazad van, ha rövidke kattintásra hangosít, egy kicsit hosszabbra már ugrik a következõ videóra.

kár, kár, kár,...
, hogy nem megy ez a webkamos dolog, de ma nekilátok este keresgélni e témában.
skateout
Nos a webcamos dolgot már én is próbáltam de még nem sikerült, azt a progit használtam amit K700 ra írtak, de nekem nem mûködött. A videólejátszással kapcsolatban annyit hogy nekem funkciójának megfelelõen mûködik, azaz a hangerõt szabályozza. Nem értem nálad miért nem. Gondolom másnak sem volt ilyen problémája még.

skateout
Kössz a segítséget, de annyira nem fontos a skin:-D csak spec az tetszett meg, de elleszek másikkal is.

Hali!
Két kérdésben kérném a segítségeteket:
1, honnan lehet letölteni olyan progit, amelyikkel webkameraként tudnám használni a k800-as valamelyik kameráját?
2, miképpen lehet videó lejátszás alatt a hangerõn állítani? A jobb oldalsó gombokkal, amely hangfájloknál ebben segít, videóknál a következõ felvételre ugrik!

Köszi!
azt meg lehet oldani h az almenükben is lehessen számmal belépni a kívánt menübe? mert a fõmenüben még mûködik h megnyomom a számot, és belelép... de azon belül már nem megy :S pl a fájlkezelõben is jólenne... meg máshol is. szal van rá megoldás? mert a k550i nél simán ment minden.
elõre is kösz a válaszokat

Metwork
Azt ki lehet kapcsolni, hogy ha sms érkezik akkor ne jelenítse meg az események ablakot? Csak írja azt, hogy új sms érkezett :)

I will use google before asking stupid questions.

Adsz msn en címet átdobom seperc alatt..

skateout
THX a linkért, a Boss témát sajna nem szedtem le mert vmi más is kell az oldal miatt ahol van, de majd megnézem jobban mit is akar, de a többi az coll :D Na még egyszer kösssz. Csáo.

Röhejes válasz, ez van, mindenkinek lehet szar napja..

link
Itt vannak igényes skinek, 320*240 esbõl a walkamn -2.0 boss t ajánlom..

Xboxos ott nincs 320*240 esben, máshol kell keresni, google esetleg kidobja..

Tudja.

Metwork
A Nokia PC Suite progival meg lehet csinálni, hogy sms-t írni benne és elküldeni.
A SE Pc Suite nem tud ilyet véletlenül?

Shrike ne válaszolj, neked ez biztos röhejes kérdés, bár nagyjából leszarom, hogy neked mi minek számít.

I will use google before asking stupid questions.

Hozzád van patch? Kicsit bugol az agyad...

skateout
Na vazz, én nem találom vagy nem tom, de vki adna egy pontos linket azokról a skinekrõl amik nemrégiben felkerültek ide? Spec az Xbox meg a többire gondolok, mert ami alatta volt link az egy fórum, de ott nem találom a linket. Szal megköszönném ha vki bedobná ide. :D Na csáo mindenkinek.

ZilogR
bazz, van egér a telóhoz??? HÚÚÚHAAAA! <#idiota> <#wow3> <#banplz> <#violent>

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

<#confused>

Örülök hogy átérzed <#worship>

utgyuru
LOOOL, ezek ám problémák...

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

Különbenis egy fps gémernek az egér olyan mint futónak a cipõ...

Azért szenvedtem vele hetekig mert nem volt még akkor Diamondback 3G ebben a "kurva osrszágban"..

Met
na igen, ez semmiség egy olyannak aki egy kurva egér vásárláson hetekig szenved....
szóval jobban teszed ha hallgatsz

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

slime001
Valamilyen elf fájlal biztos ki lehet szedni onnan. Gondolom az ikonokat is lehet cserélni. Én csak a fõmenû ikonokat cseréltem le eddig!:)

AVIRA - \"More than security.\"

Sztem mindkjettõ kérdésre "négátíív" a válasz, de ezek kicsit röhejesen bagatelnek tünnek a számomra...

Met
Hogy lehet eltüntetni, hogy mikorra van ébresztés beállítva?
Az üzemmódok ikonjait nem lehet megváltoztatni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Vagy van olyan akinek elmentõdnek a cuccai?

Na áttanulmányoztam a KD playert. Átnéztem vagy 20 skint, most vmi iszonyatszép walkman skin van rajta, a 2.0 ás boss. Addoltam a zenéket, mappánként, kb 6 perces munka.. gondolom csak az tudja egyszerre addolni az össze sszámot akinek az mp3 ak egy mappába vannak.. szal nem a media centerrel töltötte fel a számokat hanem csakúgy intézõvel vagy mittomén.. Ami viszont felbasz, hogy újrainditásnál ezt a listát egyszerüen elveszti.. probáltam listákat is létrehozni azt is elfelejti... szal addig jó a dolog amíg a progit ki nem nyomod.. így meg egy kalap szar sem ér szvsz.

Gaba9
hívás közben nyomsz egy egyebek-et és van egy opció h rögzítés .. azzal veszed fel!

Gaba323

Nivea
elárulod h lehet rögziteni? még uja telo

Leirhatnád hogyan kell...

kuci06
egyszerre is hozzá tudod adni a zenéket :S
kijelölöd a mappát, és már meg is van

skineket az bal softkeyyel elõhozható menüben tudsz állítani.

amúgy ugyanúgy szól, ahogy a sima lejátszó

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

slime001
Megtudja nyitni csak kell hozzá program!

AVIRA - \"More than security.\"

txt t meg másikat nemtudom de szokás mondani hogy google barátod..

de meg tudja nyitni ezeket vagy nem ?

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

Ilyenre inkább okos nokiákat szoktak venni amiben van mindenféle irodai cucc rakva.

Ez játék gondolom én alkalmazásokra gondoltam.
Pl számológép, átváltó, térkép, stb...

Érdemes 1 ilyen telót venni? (a T-mob-nál most 22K)Tud xls, doc. txt fájlokat megnyitni ?

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

utgyuru
Guitar Legend -unalmas órákra <#idiota> bár csak hanggal jó

Én ezt a kd playert rohadtul nemtom kezelni hogy lehet hozzáadni számokat? egyet tudok, de gondolom nem egyesével kell addolni mind a 300 számot mert abba beleõszülök. Amúgy beállításokba van olyan hogy vizsgálandó mappák, beraktam az e/music ot ahol vannak a zenék és nem nagyon addol semmit.. szal nekem még ködös ez a progi.. skineket se tom hogy kell beállitani..

Esetleg ha valaki vené a fáradtságot leirhatna nekem pár "hasznos" alkalmazást, amit jónak tart, megköszönném!

Ez jobb hangzásban vagy bármiben mint a beépített zenelejátszó?

utgyuru
faintos <#worship>