Sony Ericsson K800i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sgt anderson
Valaki meg tudná mondani, hogy a K810i mivel tud többet a K800i-nél, van valami szoftveres újítása, újdonsága neki, amiért érdemes lehet frissíteni a K800i-t?

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

slime001
Igen, mind K800-al készültek!😊 Köszi!

AVIRA - \"More than security.\"

II Rocky II
ezeket mind k800 al csináltad ?
mert elég faszák lettek!
grat

24 - Exile -Nov.23

slime001
Rossz a link! Képek

slime001
Itt vannak a fotóim! Mind telós! Képek

II Rocky II
köszi
am most probálkozom a desktop vezérlésével de vmiért azt írja ki,hogy ellenõrizzem a másik készüléken (PC) a beállítást :S

24 - Exile -Nov.23

kabel15
Hello!

Ilyen telefont készülök venni!
Gondoltam megkérdem hogy milyen képet csinál?
Ha esetleg valaki fel tudna tenni 1 általa készítet képet annak nagyon örülnék!

Üdv:Kabel15

BattleTag: kabel15#2672

slime001

II Rocky II
huh vki segítene beállítani a wapot vagy a wwalkat?😄
nemsikerül és nem sikerül elolvasnom az emailjeimet sem :S
gameiles vok.

24 - Exile -Nov.23

Gaba9
okks de nem bíztató mert állítolag két lehetõség vmi okosságokat mondott h nembiztos h életrekelthetõ ... :S majd írom amint tudok róla ...

Gaba323

kovacsgeri
Azért majd írd le, hogy mi volt a baja - hogyha kiderült - mert engem érdekelne.

Gaba9
átadva egy hozzáértõ szervizesnek .. tárgytalan .. köszi

Gaba323

Gaba9
Helo
Segítség kéne .. meghalt a telóm :S elöször csak nem inditotta kamot mert állítólag másik alkalmazást bekéne zárni h elinduljon de és itt a csavar hagytam békén majd megfogta magát kikapcsolt .. azóta nemtom bekapcsolni bejön egy fehér kép rezeg kettöt és ennyi .. szoft frissitéssel probálkoztam ezzel az update service-el de azt írja h nemtudja mert napra kész a telón .. ugyanúgy se kép se hang csak a két rezgés és a folyamatos fehér kép .. s.o.s-ben tudna vki segíteni mielött kidobom a kukába :S:S:S ????? (:@) ha kell msnen is lehet .. adok címet csak vki ... :S

Gaba323

utgyuru
nekem pár hónapja ugyanitt írták h K800-ra nincsen. K810 firmware-t tudsz rátenni esetleg

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Hi, egy kérdésem lenne... Olvastam arról, hogy k750i-re lehet rakni w800i firmware-t, és gond nélkül mûködik, csak walkman mobilos lejátszót használhatok onnantól, meg hasonló nyalánkságok. Állítólag azonos a w800i és a k750i hardver kiépítése, azért mûködik a dolog. K800i-re nem tudtok ilyet? Tök jó lenne... Elõre is kössz
utgyuru
<#worship>

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

utgyuru
mobilarena.hu-n nézz körül apróhirdetések között. De sztem sokkal ott se lesz olcsóbb mint licitnél

kovacsgeri
Nem tudjátok, honnan lehetne a telefonba olcsón memóriakártyát szerezni?
Eddig licitálós oldalakon találtam a legolcsóbban, de ha valakinek van jó ajánlata, az kérem jelezze.

sgt anderson
Persze, itt van. <#wink> Egyébként fasza game, jól el lehet vele szórakozni, csak szerettünk volna osztálytárssal nyomni egy Multit <#vigyor2>

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

skateout
Nos a web'n'walk az internet szolgáltatás egyértelmûen míg a wap az wap, és az is tény hogy miért jobb a web'n'walk mint a wap, hát a sebességben nagy különbség van. Én nem azt használom, de ismerem a szolgáltatást. Én a piros szolgáltató internet szolgáltatásat használom telefonon is és számgépen is.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

utgyuru
tudsz adni linket a gamehez ? kipróbálnám, meg talán tok akkor segíteni is

sgt anderson
jaja, az egy és ugyan az 😄
----
II Rocky II-nek:
Én is próbáltam már távvezérelni a gépet BT-n, nekem is elég volt egy BT adapter, meg a teló. 😄
----

És egy kérdés, gondolom van, aki ismeri a Micro Counter Strike-ot, na én leszedtem az 1.4-est és elvleg lehet vele multizni, de hiába Hostotok, a másik teló nem talál szerót. Valaki próbálta már ezt? Esetleg valami tanács? Tom, hogy ez nem épp game fórum, de mind1. 😄

II Rocky II
egyet nem értek, web&walk vagy wap kapcsolodás:S miért jobb az elsõ ?
most épp probálom beállítani hogy tudjam olvasni a gmailes fiokom leveleit 😛

24 - Exile -Nov.23

slime001
Az adatforgalom után fizetsz!

II Rocky II
ugye ha az email-t akarom elolvasni akkor az pénzbe kerül😄
mennyibe kerül a díja?:S

24 - Exile -Nov.23

Rage47
jah, én régebben próbáltam, akkor elég volt
II Rocky II
ki az aki probálta a távvezérlést ?
gondolok itt a desktopra a media playerre az IE-re ..stb
szóval egy sima BT adapter (mint a pendrive) és kész elég is ennyi ?

24 - Exile -Nov.23

utgyuru
hát ha gépen nincs BT összeköttetés, akkor a telón hiába van meg minden, ha nincs ami fogadja az utasításokat

II Rocky II
na olvastam hogy lekell tölteni ilyen hid file.kat hogy tudjam kezelni a gépet.
de akkor is kell vmi BT eszköz a gépre nem?

24 - Exile -Nov.23

utgyuru
jajj, bocs, aszittem seria-t írtad.
akkor ez

II Rocky II
ugyanaz mint az se portal 😄

24 - Exile -Nov.23

Rage47
jah itt
van szótár a telóra? gondolok itt angol-magyar és forditva?

utgyuru
pappfer.hu -ez is jó lehet

II Rocky II
nos elvileg lehet vele irányítani a media playert a gépen.
milyen alkatrész kell hozzá?menynibel kerül kb..vki vmi infot tud mondani?😊
amugy nemtom de én ezt az oldalt találtam és itt van háttérkép,játékok,témák és egyebek a telora!
ismeritek?ha vki tud még vmi jo oldalt ahol hasonlokra lehet lelni akkor bátran linkelje be 😊
ja még ezt találtam itt témábol rengeteg van 😄

24 - Exile -Nov.23

sgt anderson
Nekem pikk-pakk eljön a hátlap, nem gecizik, viszont már próbáltam alkohollal is pucolni a telóban, és az aksin is az érintkezõket és utána is ezt csinálta. Tegnap szoftvert is frissítettem SEUS-al, de most is szar.

kovacsgeri
Idézek a hivatalos honlapról:
Ha eredeti Sony Ericsson akkumulátorral rendelkezik, és a telefonja "idegen akkumulátort" jelez, a tisztítás segítheti a probléma javítását.

vagyis vedd ki és törölgesd le szépen a port és a szennyezõdéseket az érintkezõkrõl (hátlapot nem könnyû leszedni elõre szólok)

utgyuru
és ugyanaz az akksi amit gyárilag kaptál hozzá, vagy ugyanaz a típus ? Akksi ki-be-t tom én is javasolni, ha meg nem segít akkor marad a szervíz

Aksi ki-be ugye megvolt?

skateout
Hát merem remélni hogy garanciás még a telód, mert ez valóban komoly probléma. Ha már kezdetektõl fogva ez a baja, akkor tuti kicserélik, de ha közben történt vmi vele akkor gondold át hogy mi és hogyan. Mellesleg nem is tudtam hogy képes érzékelni hogy milyen aksi van benne, tényleg okos teló 😄 Ja és ha elázott vagy esett egyet akkor szerintem meg van rá az esély hogy rosszul érzékeli és ezért van baja.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

sgt anderson
Heló!
Olyan gondom van, hogy töltéskor a teló állandóan azt mondja, hogy "Idegen akkumulátor" van benne, holott ugyan azt használja, amit alapból kaptam hozzá és korábban még normális volt. A töltöttségjelzõ ikonnak is csak 3 állása van, egy teljesen töltött, és félig töltött és egy üres. Na most a kérdés, hogy ezt miért csinálja és hogy hogyan tudnám ezt megoldani, mert eléggé irritáló. Válaszokat elõre is köszi.

skateout
Nos a zenelejátszásról és rendezésrõl annyit hogy szerintem jobb mappákban kategorizáltan feltenni a zenéket, mert ha listát akarsz majd a lejátszáshoz csinálni akkor ne kelljen már mindegyik zenén át lépned, elõször is idõbe telik, másodszor meg a joystick használata igen magas lesz, ami fölösleges. Mappákba helyezve elõadó vagy mûfaj szerint, aztán te magad csinálsz lejátszási lisát, ez a legjobb és legoptimálisabb szerintem. Nekem spec. a Media Manager nem jön be, mert elõször is Fájlátviteli módban kell használni, akkor már inkább én magam teszem a cuccot a telóra, a másik meg hogy sztem semmi extra szolgáltatást nem nyújt, ugyanezt a Media Player vagy más zenelejátszó is meg tudja csinálni. Nos kb ennyit errõl.

skateout
Nos az objektívtakaró nálam is csattanással nyílik és zárul, szóval szerintem is jobb ha visszaviszed, az nem természetes hogy zsebretételnél kinyílik.

kovacsgeri
Nem én csináltam, ez szerintem már a dobozában lötyögött kicsit. Mivel tesóm hozta el az üzletbõl a készüléket nem vette észre és nem cseréltette ki.

utgyuru
nálam K750-nél volt ez, K800-nál épp ellenkezõleg, relatíve "nagy" erõ kell hogy kinyissam. Az sztem garis javítás lesz, hacsak nem te csináltál vele vmit

kovacsgeri
Hello! Vettem én is egy k800i-t, és lötyög rajt a kameravédõ, illetve könnyen kinyílik, amikor zsebre vágom a telót. Valamelyikõtöknél jelentkezik ugyanez a probléma?

Én semmilyet.. 😊 sorry..😄

Met
Milyen bluetooth progit használtok?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Szerintetek hogy érdemes feltölteni a telóra zenét? A music mappába csak simán egyre az összes mp3 fájlt, mert ugyis mind1, a zenelejátszó elõadó szerint rendezi. stb.. vagy pedig úgy ahogy azt a media manager teszi, hogy minden egyes albomhoz id3 tag alapján létrehoz egy egy mappát a zenéknek.. Érdekelne itt hogy melyikkel lenne gyorsabb a zeneelérés, illetve tényleg melyik a jobb...

Köszi, igazából csak ismerkedek még a telcsimmel és nem is gondoltam, hogy net kellene az alkalmazásnak. van errõl valahol bõvebben?
megpróbálom én is valamikor a progikat, ha összejön, akkor megírom!