Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄 gondolom, amikor valami olyasmit olvastál a kézikönyvben, amit más SE teló is tudott, rögtön elmentél a SE Magyarországhoz és a pofájukba vágtad a kézikönyvet, hangosan üvöltve, hogy "nem ti szartátok a spanyolviaszt" 😄DD
inkább írtál volna #1156-ra, h egyik sem, sajnos
Én csak a legfontosabb telefonszámokat pakolom SIM-re, mivel eleve nem pakolom a SIM-et sem sehova. Errõl a telóról amúgy is elég leimátkozni a hátlapot.
Nameg SIM kapacitása eléggé véges, bár lehet az újabbak már több karaktert tudnak tárolni nevenként mint anno. (Régi pannonos 10 karakter/bejegyzés volt 1 telefonszámmal - lehet azóta van egy kis elõrelépés...)
A SIM hátránya az egy bejegyzés egy telefonszám, így jönnek létre a rohadtul bosszantó "AnyuOtthon", "AnyuMobil", "AnyuMeló", stb... bejegyzések.
Ez egyébként ritka nagy hiányossága a telónak: nem sikerült eddig egy bejegyzéshez pl. két mobilszámot létrehozni - biztos lehet, de elsõre nem jött össze, utána meg nem pöcsöltem vele.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
átkonvertálod-> telora feltolod az aac és mp3 file-t ->meghallgatod-> különbség nincs akkor aac-> ha rosszabb a hangminõség vagy vmi akkor mp3 😊
24 - Exile -Nov.23
jól tette hogy megosztotta velünk én pl a minap jöttem rá hogy a gombok megnyomásával egyes menüket lehet elérni 😊
ha vki idejön és viisszaolvas egy kicsit (vagy az ötletet bannerba belehetne tetteni mint tippek) akkor tudni fog egykét okosságot!
amugy a kézikönyben nincs benne hogy pl a 3as gombal a játékokhoz ugrik 😊
de az email és wap beállítást vki betolhatná és remélem nem osszátok le hogy õ találta fel a spanyol viszat <#wink>#wink>
24 - Exile -Nov.23
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
2.suliba, magyaróra, törióra, infóóra, rajzóra...
3.hazamenet.
4. lemegyek sétálni, akkor is viszem.
5. ha vhova tömegközlekedéssel egyedül meek (mivel nem fosom a benzint, ez gyakori)
stb...
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Akkor megértem a 2 gigát ha 1 hétre mész el gép melõl de amúgy nem vágom.
Azt szeretném kérdezni, hogy olvastam hogy az aac sokkal hatékonyabb helyileg mint az mp3. Le is szedtem vmi aac mp3 konvertert, gyorsan átraktam egy fájlt, 12 mb helyett lett 7,vmennyi.. mondom faxa.. De kérdésem hogy ennek van e hátulütõje mp3 al szemben? Megéri az összes fájlt átkonvertálni ebbe? Mert tudtommal kezeli az aac-t is a k800... és hát kb 1 mb van szabadon a 2 gigás karin mp3 ak miatt..😄 Szal jólenne a plusz hely...
És mekkorát érdemes és hól?
Nekem fényképeknek és telefonal felvett videókra kéne csak a kártya max 7-8 szám tárolására!
BattleTag: kabel15#2672
sony ericcson szervizmenü: jobbra csillag balra balra csillag balra csillag
Pl van olyan hülye ,h nem várja meg hogy az automatika fókuszoljon, és csodálkozik h szar képet csinál? másik: makro a közeli dolgokhoz milyen jó. erre való.
a 3x4-es trükk, az meg télleg minden SE-be benne van.
Szal nem te találtad fel a spanyol viaszt
- ha zoomolsz rohamosan romlik a minõség
- érdemes megvárni, míg az automata befejezi a mérést
- érdemes félig lenyomva az élesnek kívánt tárgyat élesre állíttatni az automatikával, majd még mindíg nyomva félig az exponálógombot megkeresni a képkivágást és akkor ellõni a képet
- a joy fel-le gombokkal lehet korrigálni a fényességet
- érdemes nem a joy-al exponálni
- közeli dolgokhoz makró! nagyon jól mûködik rajta!
...majd még biztosan eszembe jut ez-az
MÁS:
ugye mindenki észrevette, h a menü 3x4 ikonjához a billentyûzet 3x4 gombjával közvetlenül hozzá lehet férni?!
pl.: CyberShot menü: 4-es gomb, Beállítások menü #-gomb...
Tudom, biztosan benne van a kézikönyvben, de én valszeg átugrottam ezt a részt... 😛
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Itt is minden automatán, ráadásul két-három napja volt meg ekkor a telóm - az alkonyat fényviszonyai persze sokat dobnak a dolgon, de ez valóban átlagos: elõkaptam, kattintottam!
De én is azért vettem meg a k800ast mert bármi ami kell a jövõben benne van. Hiányt ne szenvedjek ez a lényeg =)
Amúgy igen elég lenne az is ha tetszene, amúgy se értem egy telefonnak minek kell mindent tudnia már, lassan fõznek mosnak takaritanak kb.
de ha csak telozásra és smsre használok akkor neked tökéletes elég egy alcatel one touch club is 😄DD
na majd vki akinek megy az email és wap az a beállításait beirhatná ide.
ja igen meg a hid fileokat hova tegyem:S mert nme akar jo lenni :S
24 - Exile -Nov.23
Mennyi idõs ? Fogalmam sincs =D De beszéltem róla már 370 órát tehát nem mai darab. 😊
az email olvasása megy?
esetleg az adatokat megmondanád? vki linketl be nekem vmit,de ott beállitottam és elküldte a beálításokat de sajnos még mindig nemjo 😞
24 - Exile -Nov.23
Soha nem volt sony ericson-om ALCATEL SAGEM em volt csak!<#nyes>#nyes>
Amúgy kedvencem az egész telefonban a motívum szekció. Az elsõ kép automatikuson volt a második dokumentum módban, sry a témáért de hirtelen ez került a kezembe =D
Szóval ezt nagyon kitalálták bele, meg persze a többin is meglátszik, hogy mennyire különbözik az automatikus beállítástól. Automatát õszintén szólva én csak akkor használok ha valamit gyorsan le akarok fényképezni a minõség kevésbé fontos egy ritka és esetleg egyszeri pillanatban ^^
A k800in kívül az LG kc550 volt még szerintem jó fényképezõvel+elérhetõ áron.
Még csodálkoztam is rajt, hogy 5 Megapixeles kamerája van az lg-nek és nekem nagyon bejött a dizájnja is (kameravédõ csúszka pl).
Esetleg nézdd meg te is az Lg-t de a k800i-t is tudom ajánlani, mert megéri az árát.
Amúgy tényleg szép képeket lehet kreálni a telóval de túlzásokba nem szabadna esni. Slime örülnék ha feltennél egy teljesen átlagos képet, esetleg egy olyat amin látszódik hogy te csinálod (értsd: hasonló mint amit geri rakott fel). Persze nem kell photoshoppozni hogy lássuk mennyire szépen tudod használni.
Szerintetek megéri most ilyet venni?
Vagy inkább vegyek egy most kijött telefont!
ratyiautónak olvastam elsõre 😄
megnéztem a képet elolvastam még1szer amit irtál😄DDDDD
na majd ma lehet én is teszek fel képet 😊
24 - Exile -Nov.23
itt a képem, ehhez hozzá kell tenni, hogy séta közben vettem fel és a kocsi is mozgott
rögzített helyzetbõl lehet ennél jobbakat is
AVIRA - \"More than security.\"
mindjárt teszek fel egyet én is, tegnap úgyis egy rallyautó jött velem szemben a sétálóutcában 😄
ez a neve,eezzel lehet készíteni,de feltenni nmetudom sajnos 😄 😞
24 - Exile -Nov.23
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.