Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tud tekereni, képet menteni, stb
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Pl Nokia 6500 slideal készített videóknak csak a hangját játssza le az enyém.
Tudtok olyan mp4-et is lejátszó progit k880i-re amivel egy számon belül is lehet elõre-hátra tekerni, ja és persze ingyenes is?!
Köszi!
ha meg nem a kinain veszed, illetve nem vmelyik garázscégtõl, akkor a sony nem hamisítvány
sony egyébként drágább mint a sandisk, ergo sandisket kell venni, nem sonyt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
minek hozzáadott memkari, amikor olyat veszel mellé amilyet karsz
ha adnak mondjuk fél gigát, azzal meg mit csinálok, semmire nem jó
2hét múlva szülinapom arra kaptam vólna de ezek a ..<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>..
Felvitték az árát!<#falbav>#falbav>
BattleTag: kabel15#2672
Szerintem látogasd hetente vagy sûrûbben a webshopot, mert van amikor hasonlóan jó akciók vannak.
#1250 - Nem feltétlen gagyi, csak azt írtam h sok a Sony hamisítvány. Ha kapsz rá garit, no para, akkor cserélniük kell ha rosszalkodik. Amúgy én ezt még akkor olvastam, amikor a Memory Stick Pro (duo)-k mentek, de gondolom a kínai Csing-Csung gyárak most se restek 😄 anno K750-hez meg is vettem photohall-ba 12-ér a kártyát =/ Az ilyen hamisítványok inkább ott jönnek ki, amikor vaterán meg hasonló helyeken naon áron alul látsz egyet, fõleg ha gari sincsen rá
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
jah és a csomagban van töltõ+adatkábel+füles, memóriakártya nincs
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Prohardver fórumon az apróhirdetések között keresgélj, itt van 2ezer forintért is, de nekem helyileg ez volt a legközelebb!
Már vagy 5-6 éve a Siemens A60-ammal rohangálok azthiszem megérett a cserér. 😄 Egy ilyen telóra gondoltam. A T-mobil honlapján most 27k körül van kártyásan, ennyiért jó vásár szerintetek? És ugyanennyiért megkapom bármelyik T-mobil üzletben is? vagy változó az ár?
Elõre is köszi a válaszokat!
hol vettél annyiért?
(használd a válasz erre gombot)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ez gagyi?
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Hál' istennek...
akkor a pannon ezt nem árulta, csak a 790-est, 79k-ért
ott is hagytam a pannont
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Most voltam futni, és az utolsó 100 méternél kiesett a fülembõl a füles, mondom sebaj lefutom, feljövök haza, és látom hogy a jobb oldali fülesrõl leesett az a gumi rész... walkman füles ugye.. nemtudjátok hol lehet ilyet szerezni? nem akarok ezért uj fülest venni.. nincs is pénzem.. vagy van itt gsm es vki? MErtha igen mondja már meg hogy adnak e általában, csak hogy tudjam holnap segíteni fognak rajtam vagy kiröhögnek ha odamegyek?:S
bármilyen mûszaki cuccot veszel ugyan ez lesz, szóval nem érdemes ezen idegeskedni
K800ivel kifejezetten jól jártam, hogy olcsón hozzájutottam, de átérzem a helyzetet.
inkább ott zavaró az ilyen, amikor túl akarsz adni a telefonon. egybõl jön az a szöveg, h mér kerül ennyibe, amikor újonnan 22, bla bla, aztán az olyan gagyi mobilok ami fele annyit nem tud mint ez, az meg többe kerül. Mondjuk ez a vásárló részérõl meg érhetõ, mer gondolom senki se akarna egy használt telefonér többet adni, mint amennyiér újan megkapja garival.
utgyuru: Igen, nem ugyan az. De erre is van egy válaszom:
Sõt, lehet a kõben nem volt szines kijelzõ, de vadászni lehetett vele, iphonet meg ha eldobom a levegõben összetörik. -.-
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Téged nem bosszantana ha bemész a boltba, megveszed 40 ért a telódat, másnap mert 21 be kerül..? A haverok csak azért szivatnak mert tudják hogy felbaszott.. de mind1..
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
BattleTag: kabel15#2672