1819
>
-
#1419 Újra kell tenned a szoftot. -
krisz940122 #1418 császtok.
van egy sony ericsson k800i-m és azt szeretném kérdezni hogy hogy tudnám kicserélni a főmenüm gyári vodafonos menüikonjait.ha lehetne részletes leírást szeretnék.előre is köszi -
#1417 elviszem szervizbe, remélem adnak valami jó kis cseretelefont -
#1416 ja igen, és SEUS-szal tettem rá új szoftot, de ettől nem javult meg -
#1415 pappfer.hu -
#1414 bizony nem egyedi
formázd le a memóriakártyát
másik, kiveszed a memkártyát
az lakalmazásokben mivel nekem az Opera mini ezután ment, a többi nem érdekelt, de később tettem fel játékot is, de az lakalmazásokba, majd később próba csresznye alapon a játékokba is, onnan sem tünt már el
kivéve talán a lego sw-t, de ha azt ujrarakom, akkor tudja meddig jutottam (ergo újra hazsnálja a file-ait)
máig nem tudom mi történt, szervízbe nem vittem
kábelem nekem is van, ha kell szoftverem is -
#1413 közben "rágugliztam" és nem egyedi probléma:(
pl:itt egy példa -
#1412 Srácok! nálatok is előfordult, hogy nem indultak el a java alkalmazások?
korábban törlődtek az alkalmazások és a játékok is a telefontól, de ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget. Ma tettem rá új játékokat, amik régen gond nélkül elindultak a telefonon, de most egyiket sem engedi feltelepíteni... Nem tudom, mi lehet a baja... próbáltam már a telefon memóriáról, és a memóriakártyáról is, de semmi! ki/bekapcs sem segít -
#1411 :) -
#1410 ÓÓ! Én nyaller!
Beköptem egy HBD-t! ... Nyugodj meg! 365napon belül nem fog még 1* megtörténni! -.- -
#1409 ennyire nem kéne nyalni :) -
#1408 +fav!
K800i own3r!
HBD G_ArchAngel! :) -
#1407 nem -
#1406 Nem lehet valahogy adatkábel segítségével megosztani a netet gépről telóra? -
#1405 seria -rol ezt is le lehet tolteni. egyenkent lassu szemet, felesleges kuzdeni ezzel. keressel valami mast ami tetszik mert ez........ -
#1404 elugrott a telefon boot szoftvere ennyi az egesz :D
vidd a szervizbe aztan rakasd fel - ilyen nekem is volt mar... nem kell beszarni tipikusnak mondhato :) -
#1403 Én se tudok németül, de K800i-re lehetetlen flash menüt tenni szóval biztos nem az. Sima gif. -
#1402 blabla szted tudok külföldiül?:) -
#1401 Nem, de ez benne is van a videó címében. -
#1400 ez flash? -
#1399 Ha a K800i támogatná a flash menüt... -
#1398 ha már a uj menüt raknéka telefonomra akkor flash menü lenne. nemde? -
#1397 nem garanciális az a probléma. idén julius 1 én lejárt a garancia...:( -
#1396 Próbálkozz még vele egy ideig. Ha garis a telefonod akkor szerintem ingyen megcsinálják. -
#1395 sehogy sem akarja az igazat...
a szerviz az hogy mennyibe kerül kb? -
#1394 Képet nem tudsz róla dobni? Érdekelne!:) -
#1393 de a kamera ikon nagyon tetszik -
#1392 hat nekem origi t-mobilos -
#1391 Nem tudok mit mondani, próbálgasd. Vagy vidd el szervizbe. -
#1390 ráteszem töltöre , de nem történik semmi. nem jelzi hogy töltené a telefont. de ugyanúgy nem tudom bekapcsolni! -
#1389 Valahol olvastam már erről, de fogalmam sincs hol. Dugd fel töltőre aztán szedd le. Kapcsolgasd ki-be. Vedd ki az akkut majd tedd vissza. Menni fog!:) -
#1388 valaki segítsen pls!
be szeretném kapcsolni a telefonomat és csak az infránál lévő kis piros led kivillan de nem kapcsol be a telefon...!?
mi ilyenkor a teendő? már rátettem töltőre is , de semmi!? -
#1387 1132 Tudom már elég rég volt, de nem látogattam a topicot szóval mégis csak reagálnék. A képeket én csináltam telefonnal és nem használtam photoshoppot. Ha nem hiszed el nem érdekel, nem fogok leállni vitatkozni.
1137
A motívum szekcióba nincs semmi érdekesség vagy olyan nagyon jól eltalált dolog. (Nem is szoktam használni, sokkal jobb ha te állítod be kézzel a körülményeknek megfelelően a fehéregyensúlyt, stb.) A 2 kép között annyi a különbség, hogy az elsőnél rosszul fókuszáltál és elhomályosodott. Ennyit akartam. -
#1386 Nem csak menü van cserélve! Betűtípus, kamera driver, acoustic driver, display driver, layout. Neked milyen menüd van, hogy nem láttál még olyat másnál?:O -
#1385 nem rossz de nekem fullra megfelel az eredeti menu,bar mondjuk ilyet meg nem is lattam mint az enyem -
#1384 Én a telefon megvétele után 2 héttel szétmodoltam!:) Szerencsére nincs semmi baja és még nem kellet szervizbe vinni. Ha valakit érdekel az ilyesfajta "tuning" az a Seria fórumán elég sok segítséget kaphat. -
#1383 akkor várok májusig, mikor lejárt a gari :) -
#1382 FarManagerrel kb 5 perc megcsinálni. Csak sajna ugrik a garancia. -
#1381 wow, ez tetszik -
#1380 Sikerült képet kimenteni a telefonomból, szóval megmutatom a menümet!
(Az animált menü miatt vannak a csíkok)
Menü:
KD Player: