Május 23-án rajtol a Blu-ray
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
17-est már most is kapsz ennyiért. Kicsit többért már 19-est is. Persze egy igazán jó 19-es már 100K körül van.
Egyébként azt a CRT TV-t, ami 50K-be kerül én nem mondanám rendesnek.
Jah és továbbra se tom h a HD-DVDvel mivan. Nekem nem kell ez az agyon másolásvédelmezett szar
Nem attól igénytelen valaki (pontosabban : kevésbbé igényes), hogy nincs pénze ilyen cuccosra, hanem attól, hogy ha nem is kellene neki olcsón se. És azt is hozzátenném, hogy ez sem feltétlen rossz dolog.
Mint már mondtam, én azon háborodtam fel, hogy valaki azt mondta, hogy szerinte nem is lenne szabad ilyen technológiát kifejleszteni, mert a DVD is elég.
Erre mondtam, hogy ha nem kell neki, ne vegyen, de ne szólja le azokat, akik igénylik a jobb minõséget.
De azért, aki azt hiszi, alig vehetõ észre különbség a sima és a HD között, az néz majd nagyokat. 😊
Ugyanakkor, nem egy olyan hiperdimenzionális dolog, hogy most minden hétköznapi, kevésbé technika-b**i ember is erre tegye félre az utolsó fillérjét. Ezért szerintem egy átmeneti idõ után alaposan fognak esni az árak. (Gyorsabban, mint korábban a DVD esetén.)
Butaság (vagy "figyelemfelverés") azt az 1800 dollárt úgy emlegetni, hogy "ennyi lesz egy BD lejátszó". Ez egy top-class cucc, az átlagosabb lejátszók már az elején is jóval olcsóbbak lesznek ennél.
A HD-s LCD-TV-k árainak esése is várható. Most volt errõl itt is hír, hogy pl. az Albacomp is fog gyártani, jóval olcsóbban, mint az ismertebb külföldi márkák. (Ettõl még nem biztos, hogy rosszabb lesz, mert a panelt õk is külföldi gyártótól szerzik be, és hacsak nem valami elfekvõ készletet vásárolnak fel, ilyen méretben már csak elég jók vannak.)
Nem kell ijedezni, hogy mi kimaradunk ebbõl, miközben majd' mindenkinek ilyen lesz, mert csak akkor lesz majd' mindenkinek, ha elég olcsó lesz (épp azért lesz majd' mindenkinek 😊 ). Addig meg igen, azoknak lesz, akiknek mélyebb a zsebe a szokásosnál. De hát így szokott lenni.
Ja, egyébként attól, hogy te írót is meg lejátszót is csak most vettél, mások ezeket is jóval elõbb vettek. Akkor õk burzsuj g*cik? Vagy van pl. munkahelyük...?
Most vettem pl 1 hónapja az MMben egy "ratyi" E:MAX DVD lejátszót 13k-ért. Lejátszik mindent, XviD, DivX+felirat..ez már manapság nem újdonság. DVD íróm is csak kb egy hete van...És na és?szar, igénytelen ember vagyok?
Tudom ,mindjárt jön dez és megmondja ,hogy "Igen te egy megalkuvó igénytelen vagy" Persze ezt úgy teszi ,hogy közben õ megtudja venni akár 2 kilóért a legdúrvább projektort, jah és mi több HDTVvel is rendelekzik ,de min 100cmessel.LOL<#vigyor1>#vigyor1>
Ha a bluerayt akarom élvezni ,akkor mindenképpen kell vennem egy HDTVt is ,ami megint csak nem két fillér.kösz.Majd egyszer.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Ez rendben van. De te nem azt mondtad, hogy sokan nem fogják venni, hanem lényegében azt is megtiltanád, hogy bárki vegyen. Ezen háborodtam fel. Akinek nincs pénze rá, vagy nem igényli, az ne vegyen és kész.
Persze. De a HDTV bõven az igényesség határain belül van.
F
Hiradóra marad nekem a CRT, de filmre biztosan egy jó HD vetitõt fogok venni, ha a mostani modellek ára leesik egy jó 30-40%-ot...
Forza.
Azért egy 50 gigás lemezre többminden ráfér mint egy 4.8-asra... enyhén szólva, ha mindenki igy gondolkodna mint te még fel se találták volna a számítógépet...
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Persze, letöltöd a netrõl, gondolom... De akkor meg hogyan (/mirõl) kerül a netre? Gondolom a stúdiók nem fogják Neked odaadni a pár kilóméternyi streamert, vagy mittudomén most épp miken tárolják a filmeket. De persze a reményhal hal meg utoljára. De õ is meghal.
"a gépre 100% jobb hangázst és képminõség érhetõ el ": hát, ez attól függ. Ha a gépedhez van egy 21"-es LCD-d, esetleg projektorod, meg egy 7.1-es hangfalrendszered, a TV-d meg egy 20 cm képátlójú, fekete-fehér monó cucc, akkor nyilvan igazad van...
nem azt mondom nincs mert van de alig észlelhetõ és ilyen kis mértékre ennyi lóvét elb***ni hát... megvan arról is a véleményem.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
a gépre 100% jobb hangázst és képminõség érhetõ el mint akármienz zõld kékék hiber directrionálisoss akármises izés lejátszón és képsz azt is végülis számíótógép segítségével alkották meg tehát jobb már úgyse lesz.
én ne vitatkozzatok mert úgy is csak 2 véleményt fogadok el.
az enyémet ami az igaz és a többiekét ami kamu. 😛
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A másik, hogy az 50 mozgásfázisos videofilmek (tehát nem a mozifilmket mondom, ahol a két félkép egy mozgásfázis) is mind 25fps-essé vannak konvertálva, azaz a páros és páratlan félképek egyszerûen össze vannak mosva, pedig ilyenkor nem így kellene deinterlace-elni, ha meg akarjuk tartani a teljes tartalmat.
Az mpeg4-es cuccokat fejlesztõ mérnököknek épp az lenne az érdekük, hogy minnél kisebb sávszél-arányt adjanak meg, de mégis csak 0.5-ös szorzót adnak meg, nem 1/7-est...
Én a 2x-es arányt nem a kisujjamból szoptam, hanem a mûszaki leírásokban szerepel.
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Tehát az MPEG4-nek inkább a tömörítése jobb az MPEG-2-nél, NEM pedig a minõsége.
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Az ötödik elem... - ha nem láttam 5x, akkro egyszer sem.
A randigur: <#vomit>#vomit>
Gondolom, a többi cím is hasonló lehet...
Adattárolásra még ne gondoljatok, az még messze van, amikor bemehetsz a sarki PC-boltba és néhány ezerért hónod alá vághatsz egy BD-RW-t...! Nagyon messze...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.