1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#1416 Hát attól a Neos borzalomtól minden csak jobb lehet :) -
#1415 Ezzel az a baj hogy fejlesztők ennyire nem kreativak hogy gondolkozzanak kicsit és megnéznék esetleg mi lenne a jó a játékosoknak! -
#1414 helo szerintem ezzel a rombolási cuccal meg az ue 3-mal kéne csinálni egy matrix-ot + meg jó sztorija van nagyon buli lenne. -
#1413 Majd lesz hozzá Matrix mod, visszajönnek még az emberek :D
Itt is jó lenne az az irodaház Hall-ja ^^ -
#1412 Én még csak a 3. pályán tartok, nem kapkodom el, de szerintem ahogy a kolléga egyel lentebb írta én is végig viszem még 1x 2x. -
#1411 Én majd végigtolom még párszor.
Csak kár hogy nemértem mit beszélek azért jovolna tudni mi folyik körülöttem! :( -
#1410 én még nem végeztem ki:) -
#1409 Hát igen mint gondoltam. Mindenki kivégezte a játékot és a topik kihalt. A játék a sülyesztőbe kerűlt. Maradt róla 1 szép emlék. Ennyi.... -
Skyline #1408 Airdekes hogmóriaigényes vistán 1gigával vidáman toltam xp-n meg baxaxik...minnyá kipróbálom ugyanazt a drivert mint amit vistán használtam hátha driver..:)
-
Skyline #1407 no...ahogy nézem másnak is van ilyen baja más fórumon de még 2gb memóval is....
Vista alatt meg futott...miafax????:)
-
Skyline #1406 Öhm sejtem hogy azt a választ kapom hogy az 1gb memó miatt,de azét megkérdezem..Vistánt futott,xp alatt bejön a menü indítom a játékot de töltőkép és egyéb helyett a monitorom ki be kapcsol fekete képpel...5let?:) -
#1405 Na most már 2 g ramom van, és tökéletesen elindul! -
#1404 Igen magyarul nekem nincs meg még párszáz embernek.... -
#1403 Van az unreal 3-as motorba élsimítás, de csak DirectX 10-ben... (ne kérdezd miért). A DX10-et támogató unreal3-as motorú játékokba van/lesz élsimítás. -
#1402 Semmit, csak a víz elég jó, meg mintha jobbak lennének a textúrák a piacos szürkefosnál. -
#1401 Az U3 motornak a nayg hátránya hogy nincs élsimítás... -
#1400 mit csináltál vele? ugyanolyan mint nálam. vagy a pálya fest pofásan? -
#1397 olvass egyel lejebb. csak beszűrtam, hogy itt már egész pofásan fest. -
#1396 ? -
#1395 Rosszat szúrtam be na tehát
-
#1394 Na itt már egész pofás
-
#1393 szerintem a menüben, meg ilyen helyeken Yanni van, bár konkrétan a számot nem ismerem, csak stílusból következtetek (mivel nemrég ismertem meg, és tökre szeretem, és ez az ő stílusuk :-) ) Yanni honlapja (bár nekem vmiért nem jön be most... :S) -
vgvg #1392 Vki tudná mi a zenéje plz? -
#1391 Nekem nem is tölt be, a loading feliratnál megáll és kész, másik xp-n bejön, vistán bejön, tehát nem hardware gondja van, hanem valami szoftveres. Az egész egy hulladék port, ezért nem lehet a grafikát sem állítani. Amúgy xboxon nem szebb? -
#1390 Nem lehetséges, hogy nem csak a rendes memóriától függ, hanem a videókártya memóriájától is? Van valaki, akinek 512 MB-os kártyája van, de csak 1 gb ram és kifagy? Kinek hány megás? -
#1389 Nekem 2 giga 8600 GT és nem megy, szóval valami összetett probléma lehet, a midway meg rohadjon meg ahol van. -
#1388 Ja, hd2600xt-vel elindult 1gigával is.
Itthon nem megy 1 gigával 8600gt-n, a töltőképernyőn kimerevedik. -
#1387 Nah ugy tünik megoldodott a probléma ELINDULT:),és valoban 2GB kell neki ezzel a configgal!Illetve sztem Nvidiás karikkal!
Havernál x1600 1GB-al megy!!!
Nálam kifagyott a loading képernyönél 1gb-al,de ahogy bedugtam a másik 1GB-ot máris elindult!Semmit nem állitottam! -
#1386 nem kapcsolja ki a moncsid csak nemkap jelet...legalábbis nálam -
strebacom #1385 Hát ja ez nekem 100Fps -el ment.... -
#1384 Ahhoz képest ezt a Stranglehold az optimalizáció fellegvára.
Jericho olyan szinten nincs optimlaizálva hogy az már nevetséges! -
ellington #1383 60 fps volt, és a játék utolsó kétharmadában már nem is nagyon szívózott, úgyértem max pálya betöltéskor, vagy kilépéskor. -
#1382 Aha, épp a Jerichóról érdeklődök odaát, h most mi van?" szitu. -
vgvg #1381 nekem is igen,kikapcs + fekete monitor.. mostmeg semmi,faszán megy,1giga kevés volt..lehet vmi bug v fasztuggya de egyébként sem jön rosszul a +1 giga,jag meg amugy tölthető a jericho demo:D -
#1380 Neked is fekete képernyőzött a newgém betöltése után? Hm? asszem te vagy az emberem... nekem az volt a gondom, h kikapcsolta a moncsimat -
#1379 És jól futott 1 ramon?? Élvezhető volt? -
vgvg #1378 nemtom nekem 1gigával nem ment,elmentem,vettem még 1 gigát és azota semmi gond... -
ellington #1377 te se olvasol vissza látom. semmi köze a memóriamennyiségnek a játékhoz. egy giga rammal én is véggijátszottam, tovább tartott, de megvan, két giga rammal is van ember akinek nem jön. vegyél inkább videokártyát. -
vgvg #1376 Nem tudja vki véletlenül hogy mi a cime a menü és a telepités alatti zenének?
Előre is köszi
(jah még ma v hnap jön a JERICHO demo,na az ütni fog:D) -
#1375 Holnap nagy valószínű, h veszek + 1 g ramot a 7300 Gt-éhez párosítva, utóbbi már rég meg van, má egy éve.... ha ezzel se jönne be ez a fosh, akkor így is úgy is jól járok ----> Crysis, CoD4...