Stranglehold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jericho olyan szinten nincs optimlaizálva hogy az már nevetséges!
Next PC upgrade: 2022
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Elõre is köszi
(jah még ma v hnap jön a JERICHO demo,na az ütni fog😄)
Retail-Stranglehold.exe -language=eng -ResX=800 -ResY=600
mostmár csak ledob winfosba :S jöhetne már vmi megoldás kezdek kilenni :S
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
viszont még ezt találtam:
From Midway Support Customer site about Stranglehold:
Quote:
Stranglehold Known Issues
* N/A
--Edit:
(Did anyone with the black screen problem try to disable the firewall(if any active?)
Further down:
I get a black screen on launching the game/the game crashes back to the Windows desktop on launch.
....Ensure the game has access to the internet through any firewall software you are using. You can also temporarily disable your firewall software to overcome this problem.
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
bocs, ha már volt, most olvastam:
To change the resolution, you'll need to add the following switch to the shortcut target field:
–resx=XXXX –resy=XXXX
hátha ez segít! én jelenleg meloban vagyok, de amikor engem kidob fekete képernyovel, akkor átállítja a monitorom felbontását és ki tudok jonni desktopra, de 640x480-at kapok.
esetleg refreshfix? azt prbobáltam már vki?
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
i7 azt szevasztok :P
tegnap ment a "csójunfet" az RTL-en <#banplz>#banplz>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Engem is zavar hogyha azt mondja a haverom hogy kivitte a játékot mondom neki hova vitted. Miért nem lehet azt mondani hogy végigjátszottam.De mondjuk lehet hogy csak engem zavar.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
10ropi oszt kész . Hamarosan máshoz is kell majd ...
Anno '99 õszén 64MB SD 24 ezer volt és a (jobb) játékokhoz 128MB kellett ...na akkor jogos volt a <#merges3>#merges3><#duhos2>#duhos2>
rcsaby: VISTA kell neki 1 giga ramnál, vagy vegyél még egy gigát XP-hez, addig nem fog menni sajnos
ownd
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Csupán 1 giga DDR2-es memória van a gépben és Vista alatt szépen fut!
Jól le lehet ezzel a játékkal vezetni a napi stresszt.
Grafika király + tökig rombolható környezet....
Ez egy akciójáték...és senki ne várja azt, hogy kalandjáték legyen...
Ha az kell, akkor ott vannak a Final Fantasy-k...(Ez nem neked szólt....)<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
TÉMA LEZÁRVA!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Next PC upgrade: 2022
max fullra végigjátszottad
de túl nem vitted 😞
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬