1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• grebber
    Azért nagyon nincsenek egybe a dolgok benne.Az oké hogy játék,de pl mekkora szar már hogy a bárban a faszi rakétavetővel jön ellenünk és ugrol lassitva leesel a földre elcsuszol háttal a csávó mellett az meg 2cm-reől rakétavetővel rádzuz - 1 te sem halsz meg csak lemegy némi életerönk -2 ő nem sérül semmit.Meg annak a rakétavetőenk alig van hatása.Meg amugy is nagyon sok golyo kell belénk is és ellenbe is hogy meghaljanak.
    Meg a rombolás is elvan tulozva.
  • DarkSector
    Igen ezt már tapasztaltuk mi is..
    Én a kopasznál vagyok abban a múzeumban vagy mi..
    Nem volt könnyű átjutnom a termeken...
  • Skyline
    Vistán nállam elindult 1 giga rammal de kb percenként olyanokat swappolt hogy a hajamat téptem..Xp-n feketekép...Becsürtem még 1gb ramot és víígan elindult zökkenésmentesen fut 1280*1024-ben fullon.:)
    Most toltam végig 167millás kárt okozva a világnak:))))
    Jó kis hentjáték akciófeelinggel,ezekután viszont sajna morogni fogok minden játékra amiben nem lehet ilyenszinten szétlőni a terepet..Itt kibaxottkirály,főleg hogy tényleg minden fegyvernek más a hatásfoka az elemekre..:)
    A helikopter pl úgy szétszedte a kisházat amibe bebújtam mint a szart,elenben mezei géppityk nemigazán:)
  • DarkSector
    Jah..Ha nem jön már több ember, akit le kell lőnöd, akkor tovább kellene mennie magától...
  • grebber
    Pedig tovább kellene neki haladni.Mert az amit jelez oda neked majd bombát kell rakni de ahhoz lefog tenni a haelikopter!
  • KeKKSZike
    Hali!

Itt mit kell még lőni, mert a helikopter nem akar továbbhaladni... Ott jelez valamit, de hiába lövöm!
    KÉP
    Köszi a segítséget!
  • grebber
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hehe a kis Jerry gyerek végig segít azt ellenünk volt.De sajnos elkentem az arcát párszáz golyóval :D

Amúgy vannak benne olyan dolgoka amik kicsit zavaroak.Pl a dinoszauruszos kiállítási terembe felfutok a dinó fátán azt magasról leesek azt semmi bajom.Szarrá lönek véres lesz a ruhám azt hirtelen eltünik a vér!Lehet hogy ez csak kukacoskodás de nekem szembetünöek.
  • ellington
    xp sp2, bocs
  • ellington
    3800+, 1g ram, hd2600xt
  • DarkSector
    És configod...meg rendszered milyen?
  • ellington
    nálam a demo tökéletesen futott, meg se akadt, hírből se volt fekete képernyő, out of range, general protection fault. a teljesnél viszont megérkeztek.
  • Gideon Wieth
    nálam az a vicces...hogy a demó elindult, játszottam vele 1 percet és fekete képernyőt kaptam, viszont 512 mb rammal, alap beállításokon, tűrhetően futott, csak néha akadt meg kissebb pillanatokra...//sok mindent levettem, árnyékok stb..stb../
    Aztán átraktam vistára a teljest ami nem ment xp-n
    VISTÁN ELINDULT----DE diavetítés volt a játék... szóval vistan minimum 1,5 giga ram ajánlott...
  • grebber
    Ez kb olyan kérdés mintha az 5-ös lottó számait kérdeznéd.Lehetetlen rá vaélaszolni.De remélem Midway-nél tudják.És kiadnak majd rá valami patchet. (Engem nem érint mert nálam futtot a game) De sok embernek nagyon jó lenne!!
  • zsotesz
    én is xp alatt játszok 1 GB rammal. Eddig nem volt semmi gondom
  • Shep
    Nyilván azért nem tudod te,se meg én se, mert tőlünk okosabbak se tudják, lehet nem is fog kiderülni soha, de a legfőbb gond az, hogy sokan megvették aztán nem tudnak vele játszani és a patch meg sehol.
  • DarkSector
    Akkore már csak azt nem értem, hogy ha nem ram...és nem oprendszer...
    Akkor milyen más szoftveres gond lehet?
  • Shep
    Ja és 2 giga ram van a gépben, de ha akarod megnézhetem 1 gigával a másik xp-n is, hogy továbbra is elindul -e.
  • Shep
    Figyeljél már ide, elmondom utoljára. 3 rendszerem van két xp mindkettő sp2-es meg egy vista. Az egyik xp-n elindul másikon nem, ugyanaz a dirver van pedig fent, vistan szintén megy. Úgyhogy fogd végre fel ,hogy nem a memória mennyiségtől függ, hogy megy -e vagy sem.
  • DarkSector
    Mert Vista-n megy....
    Azé montam lejjebb, hogy "XP-n kell 1G ram-nál több, vagy Vista-ra kell váltani"
    Ha szoftveres gond lenne, akkor 2G rammal sem menne....
  • grebber
    És akkor Vistán mér meg 1GB rammal.
    Szerintem ha fizetnének bárkinek se tudnák megmondani mi ez a elindul-e vagy sem szarság!
  • DarkSector
    Jó akkor nálam mié megy2G rammal...
    Havernál meg 1G rammal mié nem...
    Ugyanazt az oprendszert használjuk!
  • ellington
    szerintem ki kéne ide a banner alá írni hatalmas izzó vörös betűkkel, hogy a nincs összefüggésben a ram mennyisége és a játék futása.
  • Shep
    Mondtam már, hogy szoftveres probléma van, csak hát a készítők/kiadó szarnak rá a lényeg, hogy a nép megvegye.
  • zoral1000
    de az én gépemből kivettem 1gb ramot és úgy is ment.a monitor meg bírja szerintem mert a játék nem nagyon állítja a felbontást tehát kb azt használja ami van.olvastam hogy a játék fórumán is sokan panaszkodnak erre a problémára pedig ők eredetiba vették meg.
  • Shep
    A boltban láttátok az Early Standoff videot, hát kár hogy nem olyan lett a véglegesben is, mert az azért üt.
  • DarkSector
    Több mint 1g rammal megy....
    Ha nincs legalább 1280-an ram az XP alatt a gépedben, akkor a kezdő ingame videó után egy fekete képernyőt fogsz látni...Vagy pedig az LCD monitorod nem bírja azt a Hz-et, ami be van állítva....
  • ellington
    nem tehetsz semmit, kábé.
  • zoral1000
    hello.lenne egy nagy problémám:elindítom a játékot bejön a menu indítom a new game-t és a loading mellett elkezdenek mozogni a pontok majd megálnak,nem csinál semmit és pár másodperc mulva kiírja a lcd monitor hogy no signal és ennyi.Mi lehet vele? kérlek segítsetek

A gép:gigabyte 945gzm,cor 2 duo 4400,1bg ram,8500gt és full szűz windows
    ace kodekkal

ja nekem ezzel a windowssal és kodekkal ment ez egy haveromé.ja 162.18 as nvidia driver de megnéztem a legújabbal is.
  • DarkSector
    Igen vagy felteszel Vista-t asszem a hírek szerint ott megy 1g-vel...gondolom akadozva...
  • c3124c
    hi, gondolom nem lett még megoldás erre a "kitesz a tálcára és vagy fekete a screen" dologra :S . Még a végén hnap memóriát kell vegyek, hátha :S
  • Bence94
    tudom iszonyat gép kellene de ez csak egy elképzelés.arra gondoltam hogy lennének normális feladatok de miközben ölöd a delikvenst minden ripityomra törik robban vagy egy autó üldözés :) üldözitek a másik kocsit közben ki nézel és lősz még egyet mondok felkellrobbantani egy épületet boltot lakást..stb.
  • Shep
    Na jó de akkor miből állna a játék, mert pl az első küldetésnél lepusztítod a szigetet, utánna mi lenne?
  • Balumann
    ahhoz még fejlődni kell, hardverileg meg szoftverileg is rengeteget ^^
  • hirtwarez
    nincs valami patch mr kilép???
  • Bence94
    ilyen just cause mert marha nagy játéktér vagy valamilyen gta szerű játékot kellene csinálni amiben így lehet rombolni képzeljétek egy házat lerombolsz meg a várost MINDENT marha király lenne
  • Shep
    Hát ott se lenne gyenge :)
  • grebber
    Én a FEAR-hez képzeltem hozzá apám
  • Shep
    Ezt ne nekem magyarázd, az erbórnban is milyen jó lett volna.
  • grebber
    Ez lehet így van de szerintem rettentő sokan tartják a Strangleholdban ezt a mértékű rombolást nagyon-de nagyon jónak.
    Erre lehetne alapozni szerintem nem egy játékban.

Pl gondolj be valami kalozos,hajós gameben hajócsatában lövöd az ellen hajóját egyával azt ahol letörnek/leválnak róla a darbok és ott úsznak a bvíz felszinén.Olyan szinten dobna ez a hangulaton hogy csak na.És szerintem semmi kockázat nem lenne benne hogy esetleg nem fog tetszeni a népnek mivel sima hajós szarok már vannak több kevesebb sikerrel.
  • Shep
    Nem a fejlesztőkkel van a baj, hanem a kidadókkal. A fejlesztőknél annyi az ötlet, hogy 10 játékra elég lenne, de a kiadók meg csak a biztosra mennek, nulla kockázat viselés, ami valahol érthető is, ezért van a fifanak már egymillió része, pedig a grafikán kívül szinte semmi nem változott az évek során, níd for spíd ugyanez, de lehetne még sorolni, amíg ezek a rókabőrök jövedelmezőek a kiadóknak nem érdeke újítani, meg persze az új dolgonál fent áll a veszélye annak, hogy mégsem lesz olyan sikeres mint várják és akkor az ugye ráfizetés, tehát ha van évi 1-2 olyan játék amiben van újítás akkor lehet sokat mondok.