1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#1374 eddig fekete kép nekemis most írtam egy xy.bat filet beleírtam hogy:
Retail-Stranglehold.exe -language=eng -ResX=800 -ResY=600
mostmár csak ledob winfosba :S jöhetne már vmi megoldás kezdek kilenni :S -
strebacom #1373 Mi a film cime amiböl készült a játék, mert nekem kellene honnan, segits??? -
#1372 FAQ frissitve!! Kösz bodesz! -
strebacom #1370 ja én is végigtoltam kétszer osz doszt....ennyi jöhetne már valami jó game... -
ellington #1369 ha simán menne, énis nekiállnék mégegyszer, de így köszönöm, nem. annyira nem nézhet hülyének a midway. -
#1368 Az nálam többször végigvivős game az tuti! -
ellington #1367 huszonöt részletben végig tudtam játszani, így is megakadt sokszor fél percre, mikor pálya elején voltam, de végre vége. lesz 20 giga szabad helyem újra. -
strebacom #1366 Ja utcsó pálya és end.... -
ellington #1365 nekem ez nem segített. autóval üldöztem a pálya végén az öreg faszit aki elrabolt a lányát Tequilának. ez már a vége? -
#1364 Hát akinek fekete képernyős baja van az kiprobálhatja ezt! -
#1363 hopp, szotyi!
viszont még ezt találtam:
From Midway Support Customer site about Stranglehold:
Quote:
Stranglehold Known Issues
* N/A
--Edit:
(Did anyone with the black screen problem try to disable the firewall(if any active?)
Further down:
I get a black screen on launching the game/the game crashes back to the Windows desktop on launch.
....Ensure the game has access to the internet through any firewall software you are using. You can also temporarily disable your firewall software to overcome this problem.
-
#1362 Ez benne van a FAQ-ba is hogyan lehet felbontást állítani az exe fájlal! -
#1361 nálam is fennáll a blank screen szindroma. a ramnak tényleg semmi köze hozzá, ez világosan kiderul a midway forum hozzászolásaibol!
bocs, ha már volt, most olvastam:
To change the resolution, you'll need to add the following switch to the shortcut target field:
–resx=XXXX –resy=XXXX
hátha ez segít! én jelenleg meloban vagyok, de amikor engem kidob fekete képernyovel, akkor átállítja a monitorom felbontását és ki tudok jonni desktopra, de 640x480-at kapok.
esetleg refreshfix? azt prbobáltam már vki? -
#1360 A víz az nagyon szép a játékban! -
ellington #1359 egymilliószor el lett már mondva, hogy a fagyásoknak köze nincs a a ram mennyiségéhez. -
#1358 mit sirtok a memoria miatt?2GB van nekem,1xer nem akadt meg.vidikari meg ddr3 512 amin vegig vittem,egyszer nem akadt meg az egesz.hja es XP sp2.Ennyi a mutatvany.mar elkezdtem 2xorra is vegig vinni.de ugy mar nem oan izgi :(Vegen jo az a dagadt foellenseg, meg amikor a helit kilovom raketa vetovel.lol -
#1357 ugyanez a gép 2giga rammal, és kidobál, nagyon ritkán de kidob.
tegnap ment a "csójunfet" az RTL-en -
Borat #1356 Szerintem ugyanilyen a kipörgetés is. :D -
#1355 na igen a magyar nyelv rejtelmei XD -
Gabesz026 #1354 Hi!
Engem is zavar hogyha azt mondja a haverom hogy kivitte a játékot mondom neki hova vitted. Miért nem lehet azt mondani hogy végigjátszottam.De mondjuk lehet hogy csak engem zavar. -
#1353 Én is ezt mondom, hogy ezen má nem múlik és nem csak ehhez az 1 játékhoz lesz csak jó... -
#1352 AZ RTL KLUB-on kendvenc rendőrünk lövöldöz. aka.:Tequila -
strebacom #1351 Ja most nyomtam végig másodjára de aszem elég volt belöle, nagyon jó game,de isznyat gépigénye van, aminek nem kéne igy lennie, pl a procit annyira kihasználja, hogy ha a háttérben a torrent letöltött valamit egy pillantra mikor halottam a torrentkliensem csippantó hangját megröccent a kép, monjuk ilyet már rég láttam még annó.... -
evetke007 #1350 Szerintem meg kár ezen az +1GB RAM-on rinyálni .
10ropi oszt kész . Hamarosan máshoz is kell majd ...
Anno '99 őszén 64MB SD 24 ezer volt és a (jobb) játékokhoz 128MB kellett ...na akkor jogos volt a -
#1349 De mondom ez azért is furcsa, mert feladatkezelőbe 700 megát foglal nálam a játék. 1 GB elég kellene neki XP-n is (max akkor lehet gond, ha lefoglaljátok a memóriákat mindenféle skinező progikkal, meg ilyenek). Vista-nak igaz, hogy elméletileg jobb a memóriakezelése, de nemhiszem, hogy ott azért kisebb lenne a követelmény. -
csoola #1348 U G Y E E L M O N D T A M ?:D nah erröl ennyit-elején megmondtam-most büszke vagyok, lehet megdicsérniXD nem értem, viszont nekem vistán szaggatott mint a halál, remélem XP-hez csinálnak vmit, nehogy már azon legyen nagyobb a követelményeXD
rcsaby: VISTA kell neki 1 giga ramnál, vagy vegyél még egy gigát XP-hez, addig nem fog menni sajnos
ownd -
#1347 Na ennyit arról hogy nem elég neki 1gb ram...itt csak szoftveres gondok vannak, de azok nagyon... -
Borat #1346 Hoho,felraktam a Vistát és lássanak csodát,rögtön elindult.
Csupán 1 giga DDR2-es memória van a gépben és Vista alatt szépen fut!
Jól le lehet ezzel a játékkal vezetni a napi stresszt. -
rcsaby #1345 Ilyen a gépem Intel 3000 1GBram Geforce 7600GT.Szerintetek ha veszek még 512 ramot,az segit hogy ne akadjon ki.Mert ha nem akkor meg sem probálom. -
#1344 Na ez a lényeg...
Grafika király + tökig rombolható környezet....
Ez egy akciójáték...és senki ne várja azt, hogy kalandjáték legyen...
Ha az kell, akkor ott vannak a Final Fantasy-k...(Ez nem neked szólt....) -
#1343 Senki nem tudja mi az igazi baj, és mi az univerzális megoldás a Midway meg szarik rá. Próbálj sp2-t felrkani, ha az van akkor legújabb drivert (beta) ha az is van akkor vista alatt próbáld ha úgy se megy hajítsd ki a gépet az ablakon, csak előtte szólj nekem ... :) -
rcsaby #1342 Valaki meg tudná mondani mi lehet a baj.Már előzőleg is olvastam hogy valakinek kikapcsolgatta a monitorát.Nálam is ez a baj lehet hogy nem tetszik neki a 7600GT kártya,mart ha jól emlékszem a másiknál is ez volt a baj.Van valami gyógyir. -
#1341 Kár ezt magyarázni valami hülye kitalálta elterjedt ti meg használjátok, ugyanúgy mint a kiolvastamot. Ha valamit túlviszel akkor azt túlvitted, nem túlestél rajta ahogy te mondod, ez ilyen erőltetett gyenge magyarázkodás, próbálj meg inkább leszokni róla. -
#1340 Mer nem érted azért. -
#1339 Hát ez elég érdekes magyarázat. -
#1338 Meg amúgy is ha túlviszel valamit az nem azt érti csak hogy átviszem mondjuk a szomszádba. Több jelentése van. A túlviszem szó kb. jelentése eggyezik a túlestem rajta és a túlvagyok rajta szavakkal is. Mindeggyiknek van több lehetősége mint jelentsen.
TÉMA LEZÁRVA! -
#1337 Ez igaz, de attól még irtó nagy marhaság, kb mint a kiolvastam az xy című könyvet. -
#1336 Jaj ne kötekedjél már mindeki úgy hivja ahogy akarja mindenki tudja miről van szó! -
#1335 Érsd jól-.- -
Hellsing47 #1334 a játékot akkor sem vihetted túl :/
max fullra végigjátszottad
de túl nem vitted :(