1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• hunbalee
    de józsefvárosin ott van

jobban szétnézel még john woo-val is találkozol ott
  • neptum
    én is végig toltam az eleje tök jó de a vége valahogy nem jó meg rövid de amúgy jó kis játék
  • rémrendescrysis
    Valaki meg tudná mondani hogy lehet nem fullscreen-be játszani, ha lehet-e egyátalán?
    THX!
  • Shep
    Fogalmam sincs
  • DarkSector
    Ezaz köcce...
    Akkor én tévedtem...
    Nagyon köllene ilyen primitív összegért...
    DVD-n 5.1-ben..!
    Ez sirály....

Tesco-Metro-Médiamárkt-ba nincs?
  • Shep
    Mondjuk úgysincsen túl sok mondanivalója a filmnek :)
  • grebber
    Én már megvárom hozzá a feliratot inkább :D
  • Shep
    Tessék jól írtam eresért meg is veheted annyit simán megér ráadásul 5.1 magyar hang.

dvd
  • Shep
    Fegyverek istene, vagy valami ilyesmi.
  • strebacom
    Köszi a film linket!!!
  • DarkSector
    Címe mi volt?
  • barosg
    császtok nekem nemtutom miért de kifagy amikor beakar lépni a játékba! betölt és utána meg elkezd le-fel ugrálni az asztalra meg visza a játékba! valaki segitsen mer ez egy marha jo játék a gépem: P4 3GhZ proci 2GB-ram 8600GT kari
  • Shep
    Na én is végigvittem 1x :), de avége nem tetszett, amilyen jó interaktív pályák volt az elején a vége annyira összecsapott lett, bár mikor a heli lebontotta a fél pályát, na az tetszett :)
  • Shep
    Hát akkor én biztos álmodtam, a kazettára meg magától került fel nem?
  • ellington
    nem. hamarosan jönnek ezek a kártyák.
  • Balumann
    nem 1950pro és 1950 xt? :P
  • grebber
    Én is atiban gondolkodok de csakis 2950pro ill 2950XT-ben.
  • Shep
    Senki nem tudja játszál vele vistán azon megy.
  • TottiZsolt
    Szevasztok!
    Légyszi segítsetek, hogy mi lehet a gond: amikor indulna a játék, a monitor jelzőlámpája elkezd villogni, és a képernyő is... Ez mitől lehet? Nem tudja a felbontást \ frekit kezelni, vagy más a gond? Legújabb driver van fent pedig... :S Köszi előre is !
  • Boboka12
    szióka! nekem a töltőképernyőnél akad meg nincs fekete kép stb...
    viszont 2 gigám van és 8800gtsem(320mb) legújabb driverwhql...
    valaki adna tippet mi lehet a gond??
  • strebacom
    Hát hála egy nagyon jó barátomnak, sikerült megszabadulnom a 8800Ultrától, és az ö révén szert tettem egy 2900XT-re és mit mondjak elámultam, sokkal szebben és jobban fut a game, nem értem miért???? Megszüntek az akadozások, amelyekröl a játék megjelenésekor irtam, és igy van ez a Bioshockal, és a Jerichoval is ez nem igaz ilyen jó az ATI hát beszarás...Remélem azt mindenki tudja, hogy a 8800-as szériának van egy baja engem is ez késztetett az eladásra még pedig a "texture leak" egy idézet Abu85 irásából:

"Az egy kicsit más jellengő baj. Ez egy régóta ismert, de csak manapság bejelentett "texture leak" probléma. Ez lényegében azt jelenti, hogy a GF8800 nem képes minden texturát eltávolítani a memóriájából, és egy idő után a nem használt és bentmaradt texturák miatt betelik a memória. Az orvoslás egyelőre annyi, hogy lépj ki ALT-TAB-bal és vissza, esetleg lépj ki a játékból és indítsd újra."

Na ezért akadt a game, mert az Nv fórumán is irták, hogy tán nem is lesz javitható, mert a hv-n is változtatni kellene.....
  • DarkSector
    Háát ez nem volt kérlek szépen semmilyen tv-ben...
  • grebber
    Hát szerintem kifog ha nem akkor Midway elmehet a csába!
  • Borat
    Szerintetek kijön valami javítás a játékhoz?
  • Shep
    Ja itt fent van a remastered edition is én azt szedtem le annak idején.
  • Shep
    Tessék én is ezek egyikéről szedtem le, feliratot meg csak angol találtam hozzá, de alapvetően nem túl bonyolult a szöveg, még ha nem érted mit mondanak akkor sincs gond. Ja amúgy kb egy hónapja volt a tv2-n is szinkronosan.link
  • DarkSector
    Csak szinkron kéne:D
    De nemsokára kiadják felújjítva....
  • strebacom
    És a filmet honnan lehet megszerezni, tedd már fel valahová, légyszi!!
  • Skyline
    Nemtom én nemnéztem az időt csak 2szer ültem neki és kilett végezve...
    Úgy a 3-4. epizódig nagyon nem is halltam meg csak néhanéha...A fő idő nekem inkább azzal ment el hogy sok helyen arra mentem hogy MINDENT szarrálőjjek...Főleg a kaszinóban....Namonnyuk a kaszinó végén emiatt anyáztam is aki ott tart majd megérti miért:)))
  • ellington
    az ötttizenkettő ram kevés lenne szerintem.
  • Shep
    Nekem is megvan film :)
  • momo99
    Hello Fontos lenne!
    Msi alaplap
    3 gigaherces proc
    512 ram
    geforce 6600 128mb
    hdd az van böven
    el megy ezen a játék??
    sürgüs lenne
    help
    elöre is köszönöm
  • grebber
    Én szerintem eltököltem vele vagy 6-8 órát!Mer pl sokszor meghaltam :D
  • Skyline
    Jó de ennyi erővel azért az összes játk oltható,mert az egyszemélyes hadsereg azért kicsit vicces,ha innen nézzük..:)
    Amúgy nehéz fokozaton is ennyi kell belénk?:)
    Amúgy annyira szerintem ne csodálkozzon senki hogy nem elég az 1 giga memória..A bioshockal,Moha-val és R6-al ellentétben itt igencsak magas a pálya amortizáció szint,és szinte minden a földön is marad (hullákat kivéve),a kaszinót igenlátványosan leamortizáltam pl a nagy csatáriázásban..:)
    A legnagyobb baj a játékkal inkáb az hogy rövid..:(
    Vannak hosszabb fejezetek,de sajna a 7ből 2-3 fejezet kb 10 perc...
  • Prince23
    Nekem se indult 1 g-vel, vettem + 1-et, és már elindult, szal a ram tehet, legalábbis nálam ez a helyzet:D
  • DarkSector
    Háát nem állhat olyan rosszul..
  • grebber
    Nekem tetszik a game nagyon is. És remélem is hogy ezt a szintű rombolhatoságot továbbviszik vagy csiszolnak rajta de viszontlátható lesz majd UE3-as játékokban! Vagy esetleg egy Stranglehold 2-ben :D Bár fogalmam sincs eladások terén hogyan produkált!
  • DarkSector
    Nem csak te...
    Nekem a film is megvan...
  • Shep
    Ja nézd meg a shopban az early standoff movie, vagy mi a neve az azért nem gyenge :) (bár lehet csak én imádom az ilyen jeleneteket)
  • Shep
    Nem egy MaxPayne, de azért szerintem király játék