1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
hunbalee #1496 de józsefvárosin ott van
jobban szétnézel még john woo-val is találkozol ott -
neptum #1495 én is végig toltam az eleje tök jó de a vége valahogy nem jó meg rövid de amúgy jó kis játék -
rémrendescrysis #1494 Valaki meg tudná mondani hogy lehet nem fullscreen-be játszani, ha lehet-e egyátalán?
THX! -
#1493 Fogalmam sincs -
#1492 Ezaz köcce...
Akkor én tévedtem...
Nagyon köllene ilyen primitív összegért...
DVD-n 5.1-ben..!
Ez sirály....
Tesco-Metro-Médiamárkt-ba nincs? -
#1491 Mondjuk úgysincsen túl sok mondanivalója a filmnek :) -
#1490 Én már megvárom hozzá a feliratot inkább :D -
#1489 Tessék jól írtam eresért meg is veheted annyit simán megér ráadásul 5.1 magyar hang.
dvd -
#1488 Fegyverek istene, vagy valami ilyesmi. -
strebacom #1487 Köszi a film linket!!! -
#1486 Címe mi volt? -
barosg #1485 császtok nekem nemtutom miért de kifagy amikor beakar lépni a játékba! betölt és utána meg elkezd le-fel ugrálni az asztalra meg visza a játékba! valaki segitsen mer ez egy marha jo játék a gépem: P4 3GhZ proci 2GB-ram 8600GT kari -
#1484 Na én is végigvittem 1x :), de avége nem tetszett, amilyen jó interaktív pályák volt az elején a vége annyira összecsapott lett, bár mikor a heli lebontotta a fél pályát, na az tetszett :) -
#1483 Hát akkor én biztos álmodtam, a kazettára meg magától került fel nem? -
ellington #1482 nem. hamarosan jönnek ezek a kártyák. -
#1481 nem 1950pro és 1950 xt? :P -
#1480 Én is atiban gondolkodok de csakis 2950pro ill 2950XT-ben. -
#1479 Senki nem tudja játszál vele vistán azon megy. -
TottiZsolt #1478 Szevasztok!
Légyszi segítsetek, hogy mi lehet a gond: amikor indulna a játék, a monitor jelzőlámpája elkezd villogni, és a képernyő is... Ez mitől lehet? Nem tudja a felbontást \ frekit kezelni, vagy más a gond? Legújabb driver van fent pedig... :S Köszi előre is ! -
Boboka12 #1477 szióka! nekem a töltőképernyőnél akad meg nincs fekete kép stb...
viszont 2 gigám van és 8800gtsem(320mb) legújabb driverwhql...
valaki adna tippet mi lehet a gond?? -
strebacom #1476 Hát hála egy nagyon jó barátomnak, sikerült megszabadulnom a 8800Ultrától, és az ö révén szert tettem egy 2900XT-re és mit mondjak elámultam, sokkal szebben és jobban fut a game, nem értem miért???? Megszüntek az akadozások, amelyekröl a játék megjelenésekor irtam, és igy van ez a Bioshockal, és a Jerichoval is ez nem igaz ilyen jó az ATI hát beszarás...Remélem azt mindenki tudja, hogy a 8800-as szériának van egy baja engem is ez késztetett az eladásra még pedig a "texture leak" egy idézet Abu85 irásából:
"Az egy kicsit más jellengő baj. Ez egy régóta ismert, de csak manapság bejelentett "texture leak" probléma. Ez lényegében azt jelenti, hogy a GF8800 nem képes minden texturát eltávolítani a memóriájából, és egy idő után a nem használt és bentmaradt texturák miatt betelik a memória. Az orvoslás egyelőre annyi, hogy lépj ki ALT-TAB-bal és vissza, esetleg lépj ki a játékból és indítsd újra."
Na ezért akadt a game, mert az Nv fórumán is irták, hogy tán nem is lesz javitható, mert a hv-n is változtatni kellene..... -
#1475 Háát ez nem volt kérlek szépen semmilyen tv-ben... -
#1474 Hát szerintem kifog ha nem akkor Midway elmehet a csába! -
Borat #1473 Szerintetek kijön valami javítás a játékhoz? -
#1472 Ja itt fent van a remastered edition is én azt szedtem le annak idején. -
#1471 Tessék én is ezek egyikéről szedtem le, feliratot meg csak angol találtam hozzá, de alapvetően nem túl bonyolult a szöveg, még ha nem érted mit mondanak akkor sincs gond. Ja amúgy kb egy hónapja volt a tv2-n is szinkronosan.link -
#1470 Csak szinkron kéne:D
De nemsokára kiadják felújjítva.... -
strebacom #1469 És a filmet honnan lehet megszerezni, tedd már fel valahová, légyszi!! -
Skyline #1468 Nemtom én nemnéztem az időt csak 2szer ültem neki és kilett végezve...
Úgy a 3-4. epizódig nagyon nem is halltam meg csak néhanéha...A fő idő nekem inkább azzal ment el hogy sok helyen arra mentem hogy MINDENT szarrálőjjek...Főleg a kaszinóban....Namonnyuk a kaszinó végén emiatt anyáztam is aki ott tart majd megérti miért:)))
-
ellington #1467 az ötttizenkettő ram kevés lenne szerintem. -
#1466 Nekem is megvan film :) -
momo99 #1465 Hello Fontos lenne!
Msi alaplap
3 gigaherces proc
512 ram
geforce 6600 128mb
hdd az van böven
el megy ezen a játék??
sürgüs lenne
help
elöre is köszönöm -
#1464 Én szerintem eltököltem vele vagy 6-8 órát!Mer pl sokszor meghaltam :D -
Skyline #1463 Jó de ennyi erővel azért az összes játk oltható,mert az egyszemélyes hadsereg azért kicsit vicces,ha innen nézzük..:)
Amúgy nehéz fokozaton is ennyi kell belénk?:)
Amúgy annyira szerintem ne csodálkozzon senki hogy nem elég az 1 giga memória..A bioshockal,Moha-val és R6-al ellentétben itt igencsak magas a pálya amortizáció szint,és szinte minden a földön is marad (hullákat kivéve),a kaszinót igenlátványosan leamortizáltam pl a nagy csatáriázásban..:)
A legnagyobb baj a játékkal inkáb az hogy rövid..:(
Vannak hosszabb fejezetek,de sajna a 7ből 2-3 fejezet kb 10 perc... -
#1462 Nekem se indult 1 g-vel, vettem + 1-et, és már elindult, szal a ram tehet, legalábbis nálam ez a helyzet:D -
#1461 Háát nem állhat olyan rosszul.. -
#1460 Nekem tetszik a game nagyon is. És remélem is hogy ezt a szintű rombolhatoságot továbbviszik vagy csiszolnak rajta de viszontlátható lesz majd UE3-as játékokban! Vagy esetleg egy Stranglehold 2-ben :D Bár fogalmam sincs eladások terén hogyan produkált! -
#1459 Nem csak te...
Nekem a film is megvan... -
#1458 Ja nézd meg a shopban az early standoff movie, vagy mi a neve az azért nem gyenge :) (bár lehet csak én imádom az ilyen jeleneteket) -
#1457 Nem egy MaxPayne, de azért szerintem király játék