Stranglehold

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jó akkor nálam mié megy2G rammal...
Havernál meg 1G rammal mié nem...
Ugyanazt az oprendszert használjuk!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szerintem ki kéne ide a banner alá írni hatalmas izzó vörös betûkkel, hogy a nincs összefüggésben a ram mennyisége és a játék futása.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Shep
Mondtam már, hogy szoftveres probléma van, csak hát a készítõk/kiadó szarnak rá a lényeg, hogy a nép megvegye.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

de az én gépembõl kivettem 1gb ramot és úgy is ment.a monitor meg bírja szerintem mert a játék nem nagyon állítja a felbontást tehát kb azt használja ami van.olvastam hogy a játék fórumán is sokan panaszkodnak erre a problémára pedig õk eredetiba vették meg.
Shep
A boltban láttátok az Early Standoff videot, hát kár hogy nem olyan lett a véglegesben is, mert az azért üt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Több mint 1g rammal megy....
Ha nincs legalább 1280-an ram az XP alatt a gépedben, akkor a kezdõ ingame videó után egy fekete képernyõt fogsz látni...Vagy pedig az LCD monitorod nem bírja azt a Hz-et, ami be van állítva....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nem tehetsz semmit, kábé.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

hello.lenne egy nagy problémám:elindítom a játékot bejön a menu indítom a new game-t és a loading mellett elkezdenek mozogni a pontok majd megálnak,nem csinál semmit és pár másodperc mulva kiírja a lcd monitor hogy no signal és ennyi.Mi lehet vele? kérlek segítsetek

A gép:gigabyte 945gzm,cor 2 duo 4400,1bg ram,8500gt és full szûz windows
ace kodekkal

ja nekem ezzel a windowssal és kodekkal ment ez egy haveromé.ja 162.18 as nvidia driver de megnéztem a legújabbal is.
DarkSector
Igen vagy felteszel Vista-t asszem a hírek szerint ott megy 1g-vel...gondolom akadozva...

hi, gondolom nem lett még megoldás erre a "kitesz a tálcára és vagy fekete a screen" dologra :S . Még a végén hnap memóriát kell vegyek, hátha :S

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Bence94
tudom iszonyat gép kellene de ez csak egy elképzelés.arra gondoltam hogy lennének normális feladatok de miközben ölöd a delikvenst minden ripityomra törik robban vagy egy autó üldözés 😊 üldözitek a másik kocsit közben ki nézel és lõsz még egyet mondok felkellrobbantani egy épületet boltot lakást..stb.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Shep
Na jó de akkor mibõl állna a játék, mert pl az elsõ küldetésnél lepusztítod a szigetet, utánna mi lenne?

Balumann
ahhoz még fejlõdni kell, hardverileg meg szoftverileg is rengeteget ^^

nincs valami patch mr kilép???
Bence94
ilyen just cause mert marha nagy játéktér vagy valamilyen gta szerû játékot kellene csinálni amiben így lehet rombolni képzeljétek egy házat lerombolsz meg a várost MINDENT marha király lenne<#violent><#gun><#phone><#buck>

Shep
Hát ott se lenne gyenge 😊

grebber
Én a FEAR-hez képzeltem hozzá apám <#merges2>

Next PC upgrade: 2022

Shep
Ezt ne nekem magyarázd, az erbórnban is milyen jó lett volna.

grebber
Ez lehet így van de szerintem rettentõ sokan tartják a Strangleholdban ezt a mértékû rombolást nagyon-de nagyon jónak.
Erre lehetne alapozni szerintem nem egy játékban.

Pl gondolj be valami kalozos,hajós gameben hajócsatában lövöd az ellen hajóját egyával azt ahol letörnek/leválnak róla a darbok és ott úsznak a bvíz felszinén.Olyan szinten dobna ez a hangulaton hogy csak na.És szerintem semmi kockázat nem lenne benne hogy esetleg nem fog tetszeni a népnek mivel sima hajós szarok már vannak több kevesebb sikerrel.

Shep
Nem a fejlesztõkkel van a baj, hanem a kidadókkal. A fejlesztõknél annyi az ötlet, hogy 10 játékra elég lenne, de a kiadók meg csak a biztosra mennek, nulla kockázat viselés, ami valahol érthetõ is, ezért van a fifanak már egymillió része, pedig a grafikán kívül szinte semmi nem változott az évek során, níd for spíd ugyanez, de lehetne még sorolni, amíg ezek a rókabõrök jövedelmezõek a kiadóknak nem érdeke újítani, meg persze az új dolgonál fent áll a veszélye annak, hogy mégsem lesz olyan sikeres mint várják és akkor az ugye ráfizetés, tehát ha van évi 1-2 olyan játék amiben van újítás akkor lehet sokat mondok.

Shep
Hát attól a Neos borzalomtól minden csak jobb lehet 😊

grebber
Ezzel az a baj hogy fejlesztõk ennyire nem kreativak hogy gondolkozzanak kicsit és megnéznék esetleg mi lenne a jó a játékosoknak!

Bence94
helo szerintem ezzel a rombolási cuccal meg az ue 3-mal kéne csinálni egy matrix-ot + meg jó sztorija van nagyon buli lenne.<#violent><#gun><#eljen>

Gunner
Majd lesz hozzá Matrix mod, visszajönnek még az emberek 😄
Itt is jó lenne az az irodaház Hall-ja ^^

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Shep
Én még csak a 3. pályán tartok, nem kapkodom el, de szerintem ahogy a kolléga egyel lentebb írta én is végig viszem még 1x 2x.

grebber
Én majd végigtolom még párszor.
Csak kár hogy nemértem mit beszélek azért jovolna tudni mi folyik körülöttem! 😞

Rage47
én még nem végeztem ki😊
AntiHero
Hát igen mint gondoltam. Mindenki kivégezte a játékot és a topik kihalt. A játék a sülyesztõbe kerûlt. Maradt róla 1 szép emlék. Ennyi....

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Airdekes hogmóriaigényes vistán 1gigával vidáman toltam xp-n meg baxaxik...minnyá kipróbálom ugyanazt a drivert mint amit vistán használtam hátha driver..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

no...ahogy nézem másnak is van ilyen baja más fórumon de még 2gb memóval is....
Vista alatt meg futott...miafax????😊

Öhm sejtem hogy azt a választ kapom hogy az 1gb memó miatt,de azét megkérdezem..Vistánt futott,xp alatt bejön a menü indítom a játékot de töltõkép és egyéb helyett a monitorom ki be kapcsol fekete képpel...5let?😊

Prince23
Na most már 2 g ramom van, és tökéletesen elindul!

DarkSector
Igen magyarul nekem nincs meg még párszáz embernek....

Balumann
Van az unreal 3-as motorba élsimítás, de csak DirectX 10-ben... (ne kérdezd miért). A DX10-et támogató unreal3-as motorú játékokba van/lesz élsimítás.

Shep
Semmit, csak a víz elég jó, meg mintha jobbak lennének a textúrák a piacos szürkefosnál.

DarkSector
Az U3 motornak a nayg hátránya hogy nincs élsimítás...

Rage47
mit csináltál vele? ugyanolyan mint nálam. vagy a pálya fest pofásan?
Shep
olvass egyel lejebb. csak beszûrtam, hogy itt már egész pofásan fest.

AntiHero
?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shep
Rosszat szúrtam be na tehát

Shep
Na itt már egész pofás

Balumann
szerintem a menüben, meg ilyen helyeken Yanni van, bár konkrétan a számot nem ismerem, csak stílusból következtetek (mivel nemrég ismertem meg, és tökre szeretem, és ez az õ stílusuk :-) ) Yanni honlapja (bár nekem vmiért nem jön be most... :S)

Vki tudná mi a zenéje plz?
Shep
Nekem nem is tölt be, a loading feliratnál megáll és kész, másik xp-n bejön, vistán bejön, tehát nem hardware gondja van, hanem valami szoftveres. Az egész egy hulladék port, ezért nem lehet a grafikát sem állítani. Amúgy xboxon nem szebb?

Balumann
Nem lehetséges, hogy nem csak a rendes memóriától függ, hanem a videókártya memóriájától is? Van valaki, akinek 512 MB-os kártyája van, de csak 1 gb ram és kifagy? Kinek hány megás?

Shep
Nekem 2 giga 8600 GT és nem megy, szóval valami összetett probléma lehet, a midway meg rohadjon meg ahol van.

NeoMaN
Ja, hd2600xt-vel elindult 1gigával is.
Itthon nem megy 1 gigával 8600gt-n, a töltõképernyõn kimerevedik.

Attelee
Nah ugy tünik megoldodott a probléma ELINDULT😊,és valoban 2GB kell neki ezzel a configgal!Illetve sztem Nvidiás karikkal!
Havernál x1600 1GB-al megy!!!
Nálam kifagyott a loading képernyönél 1gb-al,de ahogy bedugtam a másik 1GB-ot máris elindult!Semmit nem állitottam!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

bodesz
nem kapcsolja ki a moncsid csak nemkap jelet...legalábbis nálam

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Hát ja ez nekem 100Fps -el ment....