1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• Japep
    Már megoldódott! :D
  • Japep
    Hello!
    Ma tettem fel a játékot, de az a baj, hogy ha rémegyek a "New Game" menüpontra, akkor bejön a "betöltő kép" és ott lefagy...egyszer már tovább ment, de akkor meg csak fekete képernyő volt közepén az egérrel és néha bepislogott...

Van erre valami megoldás? A gépemmel nem hiszem, hogy baj lenne, mert 1 hónapja cseréltem.

Előre is kössz!
  • csoola
    tudom:P de fennvan a régi nvidiás is, meg a legujab ami a timeshift-hez kellett, az is gyönyörüen fut, akadásmentesen, nem maxon de közel hozzá, a stranglehold meg ugyanugy kb néha megröccen és faxa:D kurva jo a játék:P
  • Viktor9202
    Ha Ati kártya van a gépbe, és még fennvan az nvidia driver, az nem lényeges mer a gép úgyse azt használja hanem az Ati drivert
  • Eagle16
    Nekem még mindig nem akarja betölteni az első pályát, de szerdán lesz még 1gb ramom, addig már csak kibírom :D (pedig új béta driver van fennt)
  • csoola
    le volt formázva a gépem és ATI kártya volt benne, mert tönkrement az elözö 7600 GT, aztán mikor visszaadták a 93-as volt fenn, én meg leszedtem az ujat és felraktam, most meg leszedtem a teljes gamét és megy vele, ennyi
  • Balumann
    Külön driver van 32 és 64 bites windowsra is. És úgy ajánlott telepíteni a drivert, hogy a korábbit letörlöd, restart, és utána telepíted a friss verziót.
  • adios
    És a beta driver előtt letörölted az előző illesztőprogramot?Meg nekem azt is kiírja h 64-es XP kell nem 32-es...Neked milyen van?
  • csoola
    nekem most jött le a játék mert ugy votlam vele h demo nem ment, de azért megnézem hátha.. hát, a héten lett meg ujra a 7600 GT:D 1 giga rammal, XP-n faszán fut vele, nekem legujabb BETA driver van fent! nagyon zsir a játék, pont olyan amilyenre vágytam:P (másik ilyen a Timeshift, de amig az kijön addig ezt 20x végigtolom:D)
  • adios
    Hello!
    Nekem is az a problémám,mint sokatoknak(1GB Ram),és olvastam a Nvidia 163.76-os illesztőprogramot,ám amikor telepíteném föl a játékot ezt írja ki:"Az NVIDIA illesztőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat,amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel.A telepítő most kilép.".Ilyenkor mit kéne tennem?Van vmi megoldás az ilyenfajta problémára?
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • grebber
    Hehe ez jó full grafon mert mintha annyi beállítási lehetőség van lol!
  • Tomika123
    figy nekem 1g ramom van és full grafon nyomom a beta driver segített :)
  • painkiller25
    Áhoj all!Én szinte teljesen kizártnak találtam azt hogy a ram legyen a probléme és mégis!!!! eddig egy giga ram ma kilépett fekete képernyővel.próbálkoztam mindennel de semmi.erre most vettem még 512 ramot és 1.5 gb rammal lássanak csodát elindult! a régi driverrel semmi más csak plusz 512 mb ram...Ki érti ezt??!!! na de mind1 csak gondoltam szólok!
  • Tomika123
    letöltöttem azt az nVidia ForceWare 163.76 és azt irja telepítéskor hogy veszéjes telepíteni mert kárt okozhat a gépbe de hogyha meg nem rakom fel akkor semilyen féle képpen nem fog elindulni a játék ?
  • Tomika123
    Segítene valaki? légyszi
  • Tomika123
    na mosmár elindul a játék de mikor new gamera mék ujraindul a gép :(
  • Tomika123
    Core 2due 2Ghz 1g ram 8600Gt zsír uj gép nem tom mien driver van fent de csak be se lép a játékba sztem crack lehet mert van egy olyan file hogy rail - stranglehold éés crack is az és mindig azt irja arra a fájla hogy nem lehet elindítani
  • grebber
    Milyen géped van ,milyen driver van fennt?
  • Tomika123
    Légyszi valaki segítsen.
  • grebber
    Drivercserét probálj meg!
  • Viktor9202
    Nekem az a problémám, hogy elindítom a játékot, játszok vele vagy 10 percet, és megfagy, hiába indítom ujra, vmikor mindig megfagy. Help Pls!
  • Tomika123
    Sziasztok lenne egy kis problémám amikor elindítanám a játékot azt írja hogy az alkalmazást nem sikerült elindítani mert a konfigzrációja hellytelen az alkalmazás ujratelepítése megoldhatja a próblémat .Evvel a Reail - Stranglehold al van baja csak nem tom mi legyszi segítsetek
  • Bence94
    helo újra raktam a gépet fel rektam a beta drivert és MŰKÖDIK baromi jó játék pusztítás ezerrel.bekéne írni faq-ba hogy a driver-rel működik a játék.
  • Bence94
    helo rkhatom újra a gépet á megint több óra telepítés na mindegy utána megpróblom a drivert.
  • Zoli Zoltan
    Ez nálam is bejött. Köszi a tippet. P4 2,4 Gh 1Gb ram GF 6200 LE 256 MbRam.
  • zsotee
    Üdv!
    Akinek nvidia-s karija van és betöltésnél fekete képernyőt kap az próbálja ki a legújabb nvidia drivert:
    nVidia ForceWare 163.76
    idáig nálam is gondok voltak ezzel a fekete képernyős xarral, de ez driver segített.
    Elötte persze régi driver uninstall+driver cleaner.
  • Béla9248
    Sziasztok! Az volna a gondom hogy elindítom a játékot lemegy a demo és kilép asztalra! Vmi ötlet?
  • Drizzthsz
    A settings.dattal sikerült elérni a kívánt hatást! Fasza!
  • Drizzthsz
    Kösz!!!
  • grebber
    Hát sajnos az a VGA szerintem nagyon gyenge márha azt veszem hogy 2300 a tipusszáma.Próbát megér de semmi jóra ne számíts!
    Feltéve ha elindul egyátalán mert sokaknál nem megy!
  • watto
    hello!
    ilyen gépen hogy menne(notebook)???
    Duo T2080
    1gb ram
    és ati mobility radeon X2300 256 Shader3.0

gondolom szarul de azér reménykedek:D
    előre is thx!
  • grebber
    Feltettem neked ide!Checkpoint mappám!
  • Drizzthsz
    Légyszíves! [email protected]! THX!
  • Drizzthsz
    Vagy aki már túlvan ezen a pályán, a checkpoint fájl elküldené, vagy olyat, amivel lehet a chaptereket unlockolni?
  • Drizzthsz
    Sziasztok. A kérdésem: csak nekem lép ki mindig egy adott pálya után, programleállással, vagy másnak is? Mit lehet vele kezdeni? Ott lép ki, miután a 16 drogkészítőt elöltem.
  • fery02
    OK, köszi a választ, akkor inkább egy jó darabig még hanyagolom a játékot :)
  • BlackWolf
    vista de akkor szaggatni fog or 256 mb ram akkor megy xp alatt is :D sok mas nincs
  • fery02
    Nem működik a kereső, így a böngésző keresőjével az első oldalon keresgéltem, "fekete" kulcsszóval. :) De a találatok alapján nem tudom, hogy másnak is azok-e a gondjai, mint most nekem. Nálam ugyanis az van, hogy a játék indul, a menüig is eljutok, rákattolok a New game-ra, látom a betöltőképernyőt, majd kb 20 másodperc után jön be a feketeség, a monitornak LED-je, meg zöldről átvállt sárgára, mintha nem lenne bekapcsolva a gép. Ilyenkor nem tudom van-e más megoldás, mindenesetre újra szoktam indítani a gépet, és visszajön a kép. Legkisebb grafikára állítva is előjön a probléma, szóval nem tudom működésre bírni a játékot? Megoldás van esetleg pénz költés nélkül? :)
  • painkiller25
    hy all!!!Lécci privátba valaki küldje már el nekem h a teljes verziónál is csinálja e azokat amiket a demónal... meg pár tapasztalatot.Előre is THX!!
  • DarkSector
    Nemtuom, te hogy vagy vele, de nekem eddig minden fullscreen-be ment alapon..
    Nem widescreen akart az lenni?