1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• ricsa008
    tehát nem :(
  • grebber
    Hehe itt gyakorlatilag nincs is a szinte semmi beállítási lehetőség.
    A gépemen sok résznél erősen szagatott.
  • ricsa008
    üdv
    ezzel a konfiggal szerintetek menne? ha másnem minimumon ?
  • grebber
    Na most volt Midway pénzügyi jelentése melyben többek között ez szerepel:

"A meglehetősen lapos játékmenettel "megáldott" Stranglehold azonban meglepően jól fogyott, bár Zucker pontos számot nem árult el. Annyit azonban kibökött, hogy a Hard Boiledon alapuló mászkalövölde több, mint egy millió példányban kelt el, "közel a Midway által várt 1.5 millió eladáshoz". "

Remélem ez a szám elegendő egy folytatáshoz!
  • rayx
  • rayx
    Szép a grafikája és jo.
  • Bence94
    ja szarnak a pc-re nagyívben
  • rayx

• grebber
    Konzolba persze nyomatnak új pályákat :(
  • Balumann
    És ez élet rövid, vagy hosszú? ^^ Bírom az ilyen relatív kérdéseket :D
  • Bala10
    röveden, hosszú. de nem mindig
  • rayx
    Hosszú ez a játék????? vagy rövid?
  • rayx
    Hi! Én a demot tolom most :P de nem tom hogy a teljes játék mien hosszú valaki meg tudná mondani hogy hosszú-e vagy nem?
  • Lord Myn
    Csupán 3 dologban hibádzik a géped, hogy menjen a játék: processzor, memória és videókártya, a többi jó... ;)

(Elvileg Dual-Core-os proci kell neki, 2 GB RAM (bár lehet, hogy 1 GB is elég), az viszont biztos, hogy SM 3.0-t tudó videókártya kell, a tiéd meg csak SM 2.0-t tud).
  • krys002
    hali!! Tudom naon béna a gépem: amd sempron 3200+ 512mb ram ati radeon x600 pro. De letöltöttem a játékot és feltelepítettem. Lehet hogy a konfigom miatt, de elindítom a játékot, be is jönnek a videók, de amikor az utolsónak is vége lesz akkor kijön egy olyan hibával hogy: a program szabálytalan műveletet hajtott végre ezért leállt. rákattintok a részletekre és valami d3d9...dll a hibás. Nem tudom mi lehet a baja.
    Légyszi segítsetek!
  • Norsz
    szasztok
    lenne vele egy kis problémám mégpedig:
    egy kis idő után vagy lefagy vagy ujra indul a gépem vagy kidob valami memoria hibával ilyen gépem van:
    msi k9n neo v2 alaplap
    asus eah 2600XT videokártya
    1 giga ram
    amd 4000+ dual core proci
    választ előre is köszönöm
  • Balumann
    Vegas-ba azért volt egy pár állítási lehetőség
  • grebber
    Nemlehet semmit állítani, RS Vegas is ilyen volt meg még valami.
  • drop
    na 1gb ramal megy a játék egy kérdés a grafikát hogy lehet állitani ugy értem nekem csak felbontást meg a két dolog maxon van enyi lenne
  • adios
    akkor lehet a Ramod miatt van télleg.nálam kevés az 1GB...
  • grebber
    Nálam mind a régivel 162.x és mind az újal müködik a game!
  • Vanek
    vki linkeljen egy megbizható nvidia7600gt drivert,mert nálam a bétával behoza a menüt,de utána levág...
  • RedDevilsza
    Sziasztok! Nekem olyan problémámvan hogy a játéknéha iszonyatosan beszaggat, beáll. Ha hagyom egyhelbe állni akkor rendbejön, de ha megfordulok, vag elindulok megint elkezd szaggatni, aztán ha eláll a szaggatás és visszanézek oda amit már láttam akkor semmi probléma sincsen, oyaln mintha akkot töltené be a textúrákat amikor rájuknézek :S
    Gépem: AMD Athlon 64 x2 5600+
    nVidia 8800GTS (320mb)
    Vista, 1 giga ram

Lehet kevés a Vistával a Giga ram? :S Valaki segítsen pls
  • grebber
    Lehet állítani a felbontást nem értem mi a baj nálad probáld ki ami a FAQ-ba van irva!
  • Vanek
    hi! leszedtem a legujabb driverfrissitést,nvidia7600gt hez,és még a menü előtt befagy...
  • skyli991
    nem lett jó. nincs patch? Másnál is csak 800*600 a max?
  • skyli991
    Újraindítás után jó lesz? Vagy van patch?
  • skyli991
    Nekem 848*648 a legmagasabb felbontás. Hogy lehet feljebb rakni? Telepítés óta még nem indítottam újra a gépet.
  • Kis Szabó
    közbe megoldottam vmi béta legújabb driverrel. hát nem tom. kicsit agyatlan :D
  • steweee
    nem is rossz. most próbáltam. ha nem is egy max payne, de azért egynek jó. igen magas a gépigénye hgoy röccenéstelenül menjen és szépen lehessen vele célozni, viszont tényleg sok is a szétlőtt tágy
  • Kis Szabó
    énis megcsináltam, lecseréltem a drivert, sőt még a driver cleanerrel is kiírtottam előtte mindent de továbbra se megy a new gamenél, csak fekete képernyő :( lécci ha vki tud más megoldást is írjon! köszi
  • adios
    Nah most meg a driver telepítésénél ezt írja ki:
    "A következő szoftvert telepíti ehhez az eszközhöz:
    NVIDIA GeForce 7600GT

Ez a szoftver nem ment át a Windows Logo tesztelésén,amely a Windows XP-vel való kombatibilitást vizsgálja.

Ez a hardvereszköz nem lesz telepítve.Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával."

Nah ilyenkor mi a teendő?Valaki esetleg tudna rá megoldást?
  • Japep
    Jaja, driver-csere.
  • csoola
    err azt szokták mondani h n00b:P de örülök h müködik, én élvezem a gyümölcsét annak h megvan ujra a 7600:D
  • Eagle16
    Mostmár megy 1gb rammal, csak kevés ideig hagytam tölteni, és azthittem hogy megfagyott :D
  • ricsa008
    hányas hsz volt amely leírta a 3dvd-s megoldást?
  • grebber
    Nem! Crysisra tartogatom a pénzem.
  • Bence94
    helo grebber te meg vetted a játékot?
  • grebber
    Driverek cseréje szerintem mret már írták hogy az megoldotta a gondot!
  • McKangi
    Mi a megoldás ? Nekem is pont ez a baj.