Stranglehold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma tettem fel a játékot, de az a baj, hogy ha rémegyek a "New Game" menüpontra, akkor bejön a "betöltõ kép" és ott lefagy...egyszer már tovább ment, de akkor meg csak fekete képernyõ volt közepén az egérrel és néha bepislogott...
Van erre valami megoldás? A gépemmel nem hiszem, hogy baj lenne, mert 1 hónapja cseréltem.
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nekem is az a problémám,mint sokatoknak(1GB Ram),és olvastam a Nvidia 163.76-os illesztõprogramot,ám amikor telepíteném föl a játékot ezt írja ki:"Az NVIDIA illesztõprogram nem talált olyan illesztõprogramokat,amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel.A telepítõ most kilép.".Ilyenkor mit kéne tennem?Van vmi megoldás az ilyenfajta problémára?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Akinek nvidia-s karija van és betöltésnél fekete képernyõt kap az próbálja ki a legújabb nvidia drivert:
nVidia ForceWare 163.76
idáig nálam is gondok voltak ezzel a fekete képernyõs xarral, de ez driver segített.
Elötte persze régi driver uninstall+driver cleaner.
Csak halkan, mert ez illegális...
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Feltéve ha elindul egyátalán mert sokaknál nem megy!
Next PC upgrade: 2022
ilyen gépen hogy menne(notebook)???
Duo T2080
1gb ram
és ati mobility radeon X2300 256 Shader3.0
gondolom szarul de azér reménykedek😄
elõre is thx!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Next PC upgrade: 2022
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Nem widescreen akart az lenni?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
jobban szétnézel még john woo-val is találkozol ott <#gun>#gun><#felkialtas>#felkialtas>
THX!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akkor én tévedtem...
Nagyon köllene ilyen primitív összegért...
DVD-n 5.1-ben..!
Ez sirály....
Tesco-Metro-Médiamárkt-ba nincs?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!