Stranglehold

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
Már megoldódott! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Hello!
Ma tettem fel a játékot, de az a baj, hogy ha rémegyek a "New Game" menüpontra, akkor bejön a "betöltõ kép" és ott lefagy...egyszer már tovább ment, de akkor meg csak fekete képernyõ volt közepén az egérrel és néha bepislogott...

Van erre valami megoldás? A gépemmel nem hiszem, hogy baj lenne, mert 1 hónapja cseréltem.

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

tudom😛 de fennvan a régi nvidiás is, meg a legujab ami a timeshift-hez kellett, az is gyönyörüen fut, akadásmentesen, nem maxon de közel hozzá, a stranglehold meg ugyanugy kb néha megröccen és faxa😄 kurva jo a játék😛

Viktor9202
Ha Ati kártya van a gépbe, és még fennvan az nvidia driver, az nem lényeges mer a gép úgyse azt használja hanem az Ati drivert

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Eagle16
Nekem még mindig nem akarja betölteni az elsõ pályát, de szerdán lesz még 1gb ramom, addig már csak kibírom 😄 (pedig új béta driver van fennt)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

le volt formázva a gépem és ATI kártya volt benne, mert tönkrement az elözö 7600 GT, aztán mikor visszaadták a 93-as volt fenn, én meg leszedtem az ujat és felraktam, most meg leszedtem a teljes gamét és megy vele, ennyi

Balumann
Külön driver van 32 és 64 bites windowsra is. És úgy ajánlott telepíteni a drivert, hogy a korábbit letörlöd, restart, és utána telepíted a friss verziót.

adios
És a beta driver elõtt letörölted az elõzõ illesztõprogramot?Meg nekem azt is kiírja h 64-es XP kell nem 32-es...Neked milyen van?

nekem most jött le a játék mert ugy votlam vele h demo nem ment, de azért megnézem hátha.. hát, a héten lett meg ujra a 7600 GT😄 1 giga rammal, XP-n faszán fut vele, nekem legujabb BETA driver van fent! nagyon zsir a játék, pont olyan amilyenre vágytam😛 (másik ilyen a Timeshift, de amig az kijön addig ezt 20x végigtolom😄)

adios
Hello!
Nekem is az a problémám,mint sokatoknak(1GB Ram),és olvastam a Nvidia 163.76-os illesztõprogramot,ám amikor telepíteném föl a játékot ezt írja ki:"Az NVIDIA illesztõprogram nem talált olyan illesztõprogramokat,amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel.A telepítõ most kilép.".Ilyenkor mit kéne tennem?Van vmi megoldás az ilyenfajta problémára?
A válaszokat elõre is köszönöm!

grebber
Hehe ez jó full grafon mert mintha annyi beállítási lehetõség van lol!

Next PC upgrade: 2022

figy nekem 1g ramom van és full grafon nyomom a beta driver segített 😊
painkiller25
Áhoj all!Én szinte teljesen kizártnak találtam azt hogy a ram legyen a probléme és mégis!!!! eddig egy giga ram ma kilépett fekete képernyõvel.próbálkoztam mindennel de semmi.erre most vettem még 512 ramot és 1.5 gb rammal lássanak csodát elindult! a régi driverrel semmi más csak plusz 512 mb ram...Ki érti ezt??!!! na de mind1 csak gondoltam szólok!

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

letöltöttem azt az nVidia ForceWare 163.76 és azt irja telepítéskor hogy veszéjes telepíteni mert kárt okozhat a gépbe de hogyha meg nem rakom fel akkor semilyen féle képpen nem fog elindulni a játék ?
Segítene valaki? légyszi
na mosmár elindul a játék de mikor new gamera mék ujraindul a gép 😞
Core 2due 2Ghz 1g ram 8600Gt zsír uj gép nem tom mien driver van fent de csak be se lép a játékba sztem crack lehet mert van egy olyan file hogy rail - stranglehold éés crack is az és mindig azt irja arra a fájla hogy nem lehet elindítani
grebber
Milyen géped van ,milyen driver van fennt?

Légyszi valaki segítsen.
grebber
Drivercserét probálj meg!

Viktor9202
Nekem az a problémám, hogy elindítom a játékot, játszok vele vagy 10 percet, és megfagy, hiába indítom ujra, vmikor mindig megfagy. Help Pls!

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Sziasztok lenne egy kis problémám amikor elindítanám a játékot azt írja hogy az alkalmazást nem sikerült elindítani mert a konfigzrációja hellytelen az alkalmazás ujratelepítése megoldhatja a próblémat .Evvel a Reail - Stranglehold al van baja csak nem tom mi legyszi segítsetek
Bence94
helo újra raktam a gépet fel rektam a beta drivert és MÛKÖDIK baromi jó játék pusztítás ezerrel.bekéne írni faq-ba hogy a driver-rel mûködik a játék.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
helo rkhatom újra a gépet á megint több óra telepítés na mindegy utána megpróblom a drivert.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Ez nálam is bejött. Köszi a tippet. P4 2,4 Gh 1Gb ram GF 6200 LE 256 MbRam.
Üdv!
Akinek nvidia-s karija van és betöltésnél fekete képernyõt kap az próbálja ki a legújabb nvidia drivert:
nVidia ForceWare 163.76
idáig nálam is gondok voltak ezzel a fekete képernyõs xarral, de ez driver segített.
Elötte persze régi driver uninstall+driver cleaner.

Csak halkan, mert ez illegális...

Béla9248
Sziasztok! Az volna a gondom hogy elindítom a játékot lemegy a demo és kilép asztalra! Vmi ötlet?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

A settings.dattal sikerült elérni a kívánt hatást! Fasza!

Kösz!!!

grebber
Hát sajnos az a VGA szerintem nagyon gyenge márha azt veszem hogy 2300 a tipusszáma.Próbát megér de semmi jóra ne számíts!
Feltéve ha elindul egyátalán mert sokaknál nem megy!

watto
hello!
ilyen gépen hogy menne(notebook)???
Duo T2080
1gb ram
és ati mobility radeon X2300 256 Shader3.0

gondolom szarul de azér reménykedek😄
elõre is thx!

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

grebber
Feltettem neked ide!Checkpoint mappám!

Légyszíves! [email protected]! THX!

Vagy aki már túlvan ezen a pályán, a checkpoint fájl elküldené, vagy olyat, amivel lehet a chaptereket unlockolni?

Sziasztok. A kérdésem: csak nekem lép ki mindig egy adott pálya után, programleállással, vagy másnak is? Mit lehet vele kezdeni? Ott lép ki, miután a 16 drogkészítõt elöltem.

fery02
OK, köszi a választ, akkor inkább egy jó darabig még hanyagolom a játékot 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

vista de akkor szaggatni fog or 256 mb ram akkor megy xp alatt is 😄 sok mas nincs

fery02
Nem mûködik a keresõ, így a böngészõ keresõjével az elsõ oldalon keresgéltem, "fekete" kulcsszóval. 😊 De a találatok alapján nem tudom, hogy másnak is azok-e a gondjai, mint most nekem. Nálam ugyanis az van, hogy a játék indul, a menüig is eljutok, rákattolok a New game-ra, látom a betöltõképernyõt, majd kb 20 másodperc után jön be a feketeség, a monitornak LED-je, meg zöldrõl átvállt sárgára, mintha nem lenne bekapcsolva a gép. Ilyenkor nem tudom van-e más megoldás, mindenesetre újra szoktam indítani a gépet, és visszajön a kép. Legkisebb grafikára állítva is elõjön a probléma, szóval nem tudom mûködésre bírni a játékot? Megoldás van esetleg pénz költés nélkül? 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

painkiller25
hy all!!!Lécci privátba valaki küldje már el nekem h a teljes verziónál is csinálja e azokat amiket a demónal... meg pár tapasztalatot.Elõre is THX!!

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

DarkSector
Nemtuom, te hogy vagy vele, de nekem eddig minden fullscreen-be ment alapon..
Nem widescreen akart az lenni?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

de józsefvárosin ott van

jobban szétnézel még john woo-val is találkozol ott <#gun><#felkialtas>

én is végig toltam az eleje tök jó de a vége valahogy nem jó meg rövid de amúgy jó kis játék
Valaki meg tudná mondani hogy lehet nem fullscreen-be játszani, ha lehet-e egyátalán?
THX!
Shep
Fogalmam sincs

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Ezaz köcce...
Akkor én tévedtem...
Nagyon köllene ilyen primitív összegért...
DVD-n 5.1-ben..!
Ez sirály....

Tesco-Metro-Médiamárkt-ba nincs?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Mondjuk úgysincsen túl sok mondanivalója a filmnek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Én már megvárom hozzá a feliratot inkább 😄

Shep
Tessék jól írtam eresért meg is veheted annyit simán megér ráadásul 5.1 magyar hang.

dvd

Shep
Fegyverek istene, vagy valami ilyesmi.

Köszi a film linket!!!<#worship><#worship>