1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• nyirog
    annyira azértnem volt kimerítő :D, már régebben leírtm magamnak egy jegyzettömbe, hogy ha elfelejteném,akkor emlékezzek rá, így csak elég volt beszúrnomide :p
  • mickemoto
    Köszönöm szépen a gyors és kimerítő választ!
    Végigpróbálom a leírtakat aztán remélem menni fog.
  • nyirog
    nekem is ez volt a gondom és én így tudtam elindítani ( saját módszer, saját fogalmazás, szóval ha vmi érthetetlen, akkor szólj :P ):

1 - a biztonság kedvéért, ez am a nekem a splinter cell double agentes gondomat is megoldotta - leszeded a videokaridnak a legújabb driverét
    2 miután már fel van rakva a játék ( NE HOGY LECRAKKELD NEKEM ), utána leszeded a mini imget a strangleholdhoz
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_st...Stranglehold%20[MULTI6]%20No-DVD/Fixed%20Image
    3 a Y.A.S.U. -t is leszeded, érdemes 1.3 -as verzió felettit leszedni
    http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml
    4 a YASU.exe -t a daemon tools főmappájába másolod
    5 bemountolod a mini image -t, érdemes a Daemon Tools 4.06- os verzió fölötti verziókat használni
    6 na szal akkor mostmár elvielg be van mountolva, akkor megnyitoda a yasu -t a daemon tools főmappájából és rányomsz a CLOAK gomobocskára, FONTOS, HOGY MINDEKÖZBEN A MINI IMAGE BE LEGYEN MOUNOLTVA, akinke eddig nem lett volan világos
    7 elindítod a játékot biggrin.gif
  • mickemoto
    Hello!
    Gondok vannak a játékkal ( két dvd-s változatával- ha ez számítana )!
    Először is csak kis ablakban indul el, és amikor új játékot akarok kezdeni akkor mindíg lefagy.
    Ha tudtok valami ötletet vagy valakinél előfordult ilyen?
    Köszi!
  • nyirog
    a nem után kéne egy vessző :D
  • nyirog
    nem a törés volt hozzá rossz :S :D, habár ezt nem ide kéne írnom ,mert itt elvileg a warezos hszek törőlve lesznek :D
  • Prince23
    Gondolom ageia vagy Mic visual 2005+++ hiányod volt akkor:D
  • nyirog
    már rájöttem a megoldásra :P
  • nyirog
    2 GB ddr 2 -es ramom van ami 667 MHZ -s, szóval nem hinném h ez lenne a gond :D
  • Prince23
    Sajnos kevés a ramod.
  • nyirog
    hy, lenne egy kis gondom, amikor new gamet szeretnék kezdeni, és utána ott kiválsztom h cassual, a betöltő képrenyő egy idő után kifagy ( KB 3-2 másodperc múlva ), szóval a játék így el sem indúl :S, vki nem tud segíteni?
  • Prince23
    Sztem ennek a játéknak nincs multi közössége... most, főleg mostanra
  • grebber
    Na az áprilisi megjelenésből május-június lett.Ez persze a magyar verzióra vonatkozik.

Van valakinek eredetije? Multizni szoktatok vele?Sok szervere van ?Mert a magyar verziót megvenném emiatt feltéve ha tolják vele rendszeresen és vannak szerverek!
  • Prince23
    Ez alap kell legyen... sztem megoldják...
  • grebber
    Én meg azt remélem hogy valahogy megoldották az átvezető videók feliratozását máskülönben a magyarításnak semmi értelme mert csak a mneüt tudják azonkivül!
  • Prince23
    Hm nekem eléggé tetszik ez az U3-as technologiajú gém... itt mondjuk a környezet sokkaltadaszebb mint a mostani Turokban!!!!!! és ez tény!
  • Prince23
    Basszus remélem nem hónap végén jön ki:D mert akkor szívtam
  • grebber
    Abban jó hogy rombolható sokminden.Remélem nemsokára jön a magyar verzió azt végigtolom megint!Csak kár hogy nincsenek feliratozva a videók :(
  • Prince23
    Hát ja, már a 3 chapternél (a dokknál) vok asszem, ahol ilyen drog palackokat(laborszerűség) kell kilőjjek, de már a második szakaszánál, ott ahol megkapom a 3.ik tulajdonságomat, most valami 13 palackost kell kilőjjek, 3 meg van, de egyszerűen nem találom a kiútat, vagy is a többit, mivel nem tok menni sehová sem:S már szét lőttem a bódékat is, de semmi...
  • Qwerty4
    Hamar ki lehet ezt akasztani. :D
    Jó szórakozás, de azért nem top-játék. :)
  • Prince23
    Na most telepítem... most kiszeretném akasztani a gémet...:)
    :D
  • grebber
    Ilyen szintű rombolást betehetnének minden játékba mert nagyon frankó!
    Alig várom a magyar verziót bár ha jól emlékszem nincsenek a vidók alatt feliratok tehát a történetet ugyanugy nemfogom érteni :(
  • Encore
    Én is végigjátszottam a játékot. Meg kell mondanom nagyon tetszett, pedig nem szeretem az ilyen konzolszagú játékokat. Sokan lehúzták mert szerintem túl komolyan vették, már a demoról is üvöltött, hogy ez direkt hozza a B kategóriás filmek hangulatát. Aki szerette a régi akció filmeket (köztük a játék alapjául szolgáló filmet), az vigyorogva nyomja végig. Minden benne van, mai egy igazi B kategóriás akcióba kell, jelvényét a fönöknek odadobó zsaru, idióta beszólások, stb.
    Viszont nem játszottam volna vele ha csak ennyit nyújtott volna. A legtöbb mai játék felmutat egy, jobb esetben két olyan fícsört, amire ráépítik az egész játékmenetet (Gears of war fedezék rendszere például) aztán kész. Nem csoda, hogy az ember fél óra után megunja. A Strangleholdban szerencsére több ilyen fícsőr is van (időlassítás, rambo mód, mesterlövész mód, pálya rombolás stb), igaz hogy egyik sem újdonság, mindegyik elemet láttuk már más játékban, de így együtt még nem nagyon, és épp ezek miatt lesz annyi változatosság a játékban, hogy érdemes legyen végignyomni. És persze mindez egy feszültség levezetésre szolgáló játékban, ami ha nem egy ültőhelyében nyom végig az ember, hanem csak levezetésként nyomja naponta egy kicsit, akkor biza kellemes kikapcsolódást biztosít. Idősebb generációnak javallott, akik szeretik a B kategóriás filmek feelingjét és akik munka után egy jó játékkal akarják levezetni a feszültséget.
  • Qwerty4
    El kell induljon mindenképpen ilyen konfiggal, ha nem akkor anyázhatsz. :)
  • grebber
    Ezt nem tudja megmondani neked senki ki kell probálni.
    Mert van akinél 1gb rammal is ment.
  • Pacal17
    Korábban írtátok hogy XP-n minimum 1,2 giga ram kell neki. Na most annyim van, mellette 7600GS, meg 3.0ghz es proci. Elindul végre ez a szar?
  • grebber
    Hoho akkor lehet majd végigviszem úgy még1x értsem is mi a téma!
  • Bence94
    üdv most néztem a cdgalaxist és magyar felirattal fog megjelenni áprilisban.
  • Balumann
    Ott nekem is viszonylag sokat állt, én lőttem össze-vissza aztán továbbment :I
  • Killer18
    Sziasztok!

Nekem olyan gondom lenne, hogy nemtudom hányadik pálya de szerintem a 3. ahol legelőször kell menni helikopterrel!
    Itt egy kép róla:

Egyszerűen nem megy tovább a játék.
    Csak egy helyben lebeg a helikopter, kinyírtam mindenkit, és nem csinál semmit. Hogy lehet, ésmiért lehet ezt? hogy lehet tovább menni? Először mikor körberepülte a hajókat voltak futó emberek azokat megöltem néha 1-et néha 2-t, gondoltam rá hogy nemfutottak oda és azért állt meg, mert nem öltem meg akkor őket amikor kellett volna, újrakezdtem vagy 50x, és volt mikor nem öltem meg azokat sem, de hiába. bármit csinálok csak lebeg és nemtörténik semmi.

Valami ötlet vagy tipp??
    Nagyon jó lenne, mert tuti game, és végigakarom vinni nagyon.
    esetleg valami mentést lehet berakni?

előre is köszönöm.
  • Qwerty4
    Megoldva!!!
  • Qwerty4
    Gyors segítségre lenne szükségem.
    Innen hova-tovább miután mindenkit legyaktam?Egyszerûen nem látom, pedig körbe jártam a terepet legalább 10x.Különleges feladat nincs itt.

Képlink:ITT
  • Bence94
    grebber ha majd fel rakod a játékot játszhatnánk egyet.
  • grebber
    Igen tetszett.Amugy mostanában sok gamet tolok végig 2x. Far Cry-t pl 3x Crysist is most viszem 3x-ra.
  • Qwerty4
    Miért pont ezt tolod végig 2x?Nagyon megtetszett a gém? :)
  • grebber
    Nekem meg holnap jön új VGA elvileg azt végigtolom megint azon már nem fog akadni mint 7600GT-n.
  • Qwerty4
    + fav topik

Nekem hamarosan indul a játék. :)
  • ricsa008
    a Demo facán megy jöhet a full
  • Bence94
    helo valakinek fennt van még ? úgy játszanék egy kis multit összejöhetnénk
    páran.
  • egyetlen
    üdv mindenkinek
    Nekem olyat csinál a játék hogy elindul tölti be a küldetést
    és ujraindul a gép valaki nem tudja mi lehet a gond?
    köszi előre is