1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#1658 elnézést a láma kérdésért, de hogy is kell megnézni ezt a .bik kiterjesztésű videót? -
#1657 Hát akkor ezek szerint jobban jártam anno, hogy az oroszt vettem meg 3eFt-ért (angol van benne) -
#1656 Köszönöm! És akkor ahogy ígértem:
Átvezető videó magyar szinkronnal -
#1655 A RAD Video Tools progi lejátsza. -
#1654 Xp-n sem ment csak 1000. inditásra.Lehet vistán is ment volna.
BIK videókat mivel lehet simán lejátszani?? Mert keresnék egy kisebb mérteű videót és szívesen felrakom hogy meghallgassátok milyen így az alámondás! De max este mert mennek kell melóba. -
#1653 Itt a kulcshiba szó: "pista" -
#1652 Hát én majdnem elbögtem magam.Feltettem az eredeti magyart vistára nem indult.Kéri az eredeti lemezt állítgattam xp kompatibilitásra de semmi :(
Jólvan mondom akkor átlépek xp-re felteszem ott nem indul exe hibával leáll mondom oké.Inditgattam még vagy 30x semmi :(
Mondom crackel azzal nem történik semmi még töltés sem na mondom akkor vissza eredeti exe és 500-adikra csak elindult a rohadék.
Szinkron szerintem nagyon rossz lett,nemtudom miért nem feliratozták inkább.Hallod a videók alatt az angol szöveget is és alábeszélnek magyarul de csak 1 ember mindig :(
-
#1651 Olyan géped van azt nem tellik eredeti gamera.Mellesleg vki dobhatna ferl videt a szinkronról.Kiváncsi vagyok rá h mien.Nekem ám szopás,nekem angolul van meg eredetiben:(. -
#1650 Nem minden játék szereti az alt+tabot szal ne csináld és nem lesz gond! -
#1649 sziasztok!Miért van az hogy ha alt tabolok a game közben akkor kifagy? és nemtudok vele mit csinálni ujra kell inditani a játékot mert nem lép vissza! (eredeti gama) -
#1648 Na megvettem én is a magyar verziót! -
#1647 Nem tudnád felrakni legalább a feliratot? -
#1646 1 ember beszél végig magyarul kicsit zavaró :) -
#1645 Ja és hadarnak de rendesen én sem beszélek gyorsan de a két szöveg egymáson és a szinkron gyorsan mondva azért érdekes néha :) -
#1644 akkor van benne magyar szinkron ? vagy csak én vagyok a hülye? feltudnád rakni a fájlokat valahova? -
#1643 Nah ez elég röhejes tényleg rámondással van a szinkron, de néhol feliratos a videó szóval nem értem ez mire volt igy jó, jobb lenne ha feliratos lenne. Mindenesetre nem rossz játék elsőre. -
#1642 várjuk a tapasztalokat. -
#1641 Na kezemben a doboz magyar felirat matrica van a külső fóliára ráragasztva. Este megnézem de biztos hogy videók is feliratosak lesznek szvsz. Viszont 2 DVD mi a pöcs ebben ilyen sok? :) A Doboz+tok igényes.
Bár most megnézve szinkronrendező is van szóval tök tudja :) -
#1640 hali! ma kipróbáltam a játékot és pár perc lövöldözés után egy "rendering thread exception" hibaüzenetet kapok. mit csináljak? pls help! -
#1639 Igyekszem -
#1638 Oké.Remélem jó hírrel fogsz szolgálni! -
#1637 megrendeltem, csütörtökön megírom milyen. -
#1636 Nos megkérdeztem a Strangleholdod a cd projektnél hogy a magyar verzióban átvezető videók feliratozásra kerültek-e.
A válasz:
"A videók alámondással készültek."
Ez sokatmondó csak a kérdésemre nem válasz :(
-
#1635 hátha jön ha nem lehet írok én is.ha szerencsénk van valahogy mebuherálták és van felirat a beszédnél .te megveszed ? -
#1634 Írtam mailt a CD Galaxisnak.Visszaírtak kérdezzem meg a CD Project-től :D
Megkérdeztem de tőlük nagyon nem jön válasz :( -
#1633 lehet remélem mert akkor újra végigvinném úgy hogy érteném. -
#1632 Végre megjelent magyarul is
Már csak azt kell kideríteni hogy átvezetők feliratosak-e! -
#1631 Angolul csak 1990Ft a game! -
#1630 ne is jelenjen meg, nem nagy cucc a gém -
#1629 Ezt a magyar megjelenést egyre csak tolják mostmár augusztus első fele :( -
atesszan #1628 Hello!Tudna valaki küldeni teljes játékmentést küldeni, sajnos elszállt az Xp-m és nem akarom ujrakezdeni az egészet.Köszi -
#1627 pl. Crysis -
#1626 Nyilván nagy munka. :) -
#1625 Csak azt nem értem többi unreal engine 3-as gamebe miét nincs meg ez ? Pl a Gears of Warba is elég látványos lett volna. -
#1624 Rombolhatóság szempontjából biztos kiemelkedő. :) Nagyon jó munka.
Nem is tudnék mondani még egy címet se ami hasonló környezetrombolhatósággal rendelkezik. -
#1623 Rombolhatóság nagyon jó lett nekem a játékmenet is tetszett és a vége fele a víz grafikája egy részen na az odab... rendesen! -
#1622 Bár (sztem) annyira nem csúcsjáték, de 1-2-3 napot fel lehet áldozni rá.
Szóval jöjjön csak nyugodtan a következő rész! :) -
strebacom #1621 Ez jó hír nekem nagyon bejött ez a game!! -
#1620 Stranglehold - Készül a folytatás?
Hivatalos bejelentésről szó sincs, ám nem tartozna a világ legnagyobb csodái közé, ha folytatódna Tequila nyomozó ügye.
A 2007. esztendő őszén bújhattak első alkalommal a játékosok a Chow Yun-Fat által megformált Tequila felügyelő bőrébe, s ha nem is élhettek át May Payne-i magasságokba emelkedő kalandot, azért elég sokan elszórakoztak vele. Halkan súgom meg, lehet (figyeljetek a hangsúlyra!), hogy már zajlanak egy folytatás munkálatai. Mindezt arra alapozzák forrásaink, hogy a chicagói DePaul Egyetemen elhangzott néhány érdekesség Brian Eddy, a Stranglehold executive producere szájából. Brian elsősorban a jól, illetve kevésbé jól (gy.k.: rosszul) sikerült játékelemekről tartott előadást, amikor finoman utalt egy lehetséges folytatásra. "Csak annyit fűzhetek hozzá, hogy határozottam megvan rá az esély."
Info: Gamestar
Remélem tényleg lesz neki folytatása!
-
strebacom #1619 Megint elövettem isteni game......csak a játék alatt látszik az egér kurzor..????...miért???