1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• kirol
    Nem is hallottam errő la játékról, mondom leszedem a demo-t, de 2 GB az durva.

Inkább keresek valmi videót, vagy képet.
  • grebber
    Felesleges ezt a 3-napot már kibirjuk aztán jön majd a warez téma!
  • AntiHero
    banner alá kikel írni hogy 18.-án jelenik meg!
  • Djemba
    tom
  • EmThor
    na, letoltam pc-s stranglehold demót, néhol csúnyán beakadt a gépemen, amúgy 20-30fps között "száguldozott".

ugyanolyan isten mint ps3-on, pc-n könnyebb célozni, viszont a standoff jelenetek kontrollerrel voltak élvezhetőbbek. kb ennyi, továbbra is tuti vétel :)

szal örülünk. azért nagy tv-n jobb :)
  • Tatyla
    18
  • Hellsing47
    antihero-é
  • Djemba
    mikor jön ki?
  • Tatyla
    grebberé
  • grebber
    Kérem szavazzatok mert nem akarok senkit se megbántani hogy 1 szavazat alapján cseréltetem.

Maradjon a mostani banner vagy legyen Antihero-é vagy az enyém (IGN-é)?
  • Ioles
    Értem, max a ram lesz nálam necces de ezért nem fogok venni még 1GB-t, majd megy ahogy akar :), köszi
  • AntiHero
    Aha az enyémre:)

Mer nem szeretem a Tekila fejét:D
  • Eftörsokk
    sztem a tiédre cseréld a mostanit
  • Eftörsokk
    csá
    nálam 3500+,1,75gbram,7600gt-n tökéletesen fut
  • grebber
    Banner az ign-ről!
    Cseréljük valamelyikre a mostanit??

• AntiHero
    Egyszerű és nagyszerű bannerem:D :

• Tatyla
    skacok ez nagyon tuti játék,hangulat nagyon ott van amugy is hong-kong-i akciófilm imádó vagyok,legelöször az anno dreamcast-es Shenmue jutott eszembe csak feltúrbózva...
    alig várom hogy kijöjjön a full
  • Ioles
    Hali!

Ha vkinek hasonló gépe van mint az enyém, leírhatná hogy megy. Köszi!
  • marco2
    szerintem nagyon jó játék
  • Rage47
    nyelvtan:p "18-án" csak azért kötöttem bele, mert nagyban írtad:)
  • grebber
    A játék szeptember 18.-án jelenik meg!!!!!

Nem hiszem el hogy nemtudjátok használni a netet!
  • ellington
    a teljes mikor jön ki?
  • grebber
    Már linkeltem lejjebb:

Gameplay-wise demo is the same as the 360 and PS3 demo – it’s a good portion of the first level of the game – the Hong Kong Marketplace.
  • Gideon Wieth
    valaki pls választ... van különbség a két demo között? vagy a pc-sben is a tokioi pálya van?
  • grebber
    Az ég világon semmitse :(
  • rémrendescrysis
    A felbontáson kívül lehet-e mást állítani?
  • grebber
    Másold be ide mi van neked a cél mezőben! Lehet csak elirtál valamit!
  • painkiller25
    Emberek! van it valakinek valmi elindítási tippje a felbontás áállításon kívül mert az nekem nem ment!!!!
  • Eagle16
    Akkor ez is fog.
  • Bence94
    ha ment a bishock meg a r6 vegas ez is fog?
  • Eagle16
    Ezt nem tudom megmondani, de azért egy 6600GT-n még valahogy elkéne hogy fusson szerintem...
  • Bence94
    akkor megpróbáljam és úgy normális sebességem lenne?
  • Bence94
    valaki fontos lenne mert nem akarok fölösleges 2 gigát leszedni.
  • Eagle16
    Hát, low-on esetleg menne szerintem. ( 800x600-ba)
  • grebber
    The Stranglehold PC Demo is out now and ready for downloading. So if PC is your platform of choice, head over to FilePlanet and download that bad-boy. I’m actually downloading it right now myself, which has become a bit of a ritual for me each time we release a demo. Sure, I could grab it from our file-server, but where’s the fun in that?

Gameplay-wise demo is the same as the 360 and PS3 demo – it’s a good portion of the first level of the game – the Hong Kong Marketplace. You can play through multiple times, each time unlocking a new difficulty level and a new Tequila Bomb. The demo is chocked full of hidden guns, and the PC and PS3 demos have an extra hidden gun that wasn’t in the 360 demo. :-)

It’s always a little weird for me playing the PC version, having spent so much time thumbing joysticks and pulling triggers during development. But after a couple minutes in Stranglehold PC my old mouse-and-keyboard skills come back and I’m pulling off ridiculously accurate shots from across the room again. Ahh, just like the good ol’ days.

Of course there’s plenty in the retail game that’s different from the demo. This is just a demo, after all. In the full game the Tequila Bombs are awarded over the first three levels, your progress is saved (duh), and there’s multiplayer. Also in the full-game you can remap your controls, set your resolution, tweak the visual settings, etc.

Patrick Curry
    Senior Game Designer

Forrás: IGN

Már csak azt kéne tudni a demó milyen beállításokban van medium vagy miben.

• Bence94
    helo az én gépemen menne szerintetek normálisan?
  • painkiller25
    van valami más help????!?!?!?!
  • painkiller25
    ÁÁÁÁÁ!!Sajnos nem ment... mostmár még csak a menü se jöttt be...:(:(:(
  • Gideon Wieth
    van valami különbség az Xbox360as demo és e között? Ha nincs akkor nem szedem le :)
  • Gideon Wieth
    és tegyük hozzá hogy igen van különbség, de az Advent Rising mind storyban mind zenében mind hangulatban veri bármelyik társág ebben a kategóriában eddig.. kár h nem folytatják :(