Stranglehold

← ElőzőOldal 35 / 35

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
faxom én akartam nyitni:))

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Hola all!<#mf1>
M@TriX
én kerestem akkor még nem volt ;)
pedig olyan szépen megcisnáéltama topicot fejlécben megjelenési dátum stb, dehát ez van ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

grebber
Trailer nagyon hangulatos.
Remélem tarták szavukat és télen már tolhatjuk is.

Next PC upgrade: 2022

Super Mario
Már látom, hogy törölték a topicot. De hogy kapott-e "jutalmat" a másik topic létrehozója, azt nem tudom.

https://supermario4ever.wordpress.com

Ugyanabban a percben nyitották... fura, de keresõ használata mellett is elõfordulhat ilyen, hiszen amikor kereste, hogy van-e ilyen topic, akkor még nem volt, akkor M@trix is kereeste, hogy van-e ilyen. Na ilyenkor hozzanak döntést a modik :)

Super Mario
Miért van ebbõl a topicból kettõ???

https://supermario4ever.wordpress.com

0ppika
Pont a napokban gondoltam hogy milyen jó lenne egy Mexpéjn 3 FPS-be.

http://epica.nl

grebber
Stranglehold: Max Payne akció Unreal 3 motorral

Sogun, 09:30 - PC X360 PS3

(VE) Legendás Hard Boiled mozifilmhez hûen érkezik a Stranglehold címû, Nézdahátam akció-kalandjáték PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokra. John Woo és Chow Yun-Fat mozipápák rendezik!! Filmben megszokott fenséges mozdulatokkal levegõben uszikáló, közben két pisztollyal lövõ húzásokat próbálják áthozni. Mindez kitûnõen sikerült a Remedy Entertainmentnek a Max Payneben. Kicsi az esélye, hogy a valószínûleg nagypénzes mozibefektetõk segítette szerzõpáros és a felbérelt - feltehetõen - szuperprofi animátorok elbaltázzák a játékot. John Wootól mozis kamerabeállításokra, lendületes akciókövetésre számíthatunk. Chow Yun-Fat meg ontja a fejlesztõknek a fegyveres-harcmûvészeti mozdulatok elméleti részleteit.

Mátrix filmben látott csempés oszlop szétlövöldözéseket és kocsmák meg szobák berendezésének totális megsemmisítési módozatait elegánsan Massive D névre keresztelt rendszerben foglalták össze. Chow Yun-Fat visszatér fõszereplõként, mint Tequila felügyelõ. Csikágó és Hong Kong gengszterbandáinak szitává lyuggatása meg darabokra robbantása során nem ejt foglyokat. Szétlõ mindent és mindenkit. Tequila rendõri esküjéhez való hûségét próbára teszi majd a csikágói orosz maffia azon trükkös húzása, melynek során elrabolják volt feleségét. Tequila dilemmázik a törvény precíz követése és családjának megvédése között.

Pörgõs akciókba lendülünk, miközben ujjaink szorgalmasan nyomkodják az elsütõbillentyûket. Korlátokon rohanunk fel, csillárokon himbálózunk, mozgó tárgyakra ugrálunk. Tequilának is lesznek idõlassító képességei. Újítás itt, hogy nagyobb pontossággal egyszerre célozhatunk és lõhetünk ellenfelekre.

UNREAL 3.0 és HAVOK rendszerek hajtják az akciót. Épület részei és berendezési tárgyak szétlõhetõek vagy más módon interaktívak. Emiatt a harcmodorunktól függ, mekkora rumli alakul ki, tehát hogy az általunk teremtett mindig aktuális romhalmazban mennyi helyünk marad pörögni.

info: Hardwired

Képek + trailer

Next PC upgrade: 2022

← ElőzőOldal 35 / 35