1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
royaltom #1698 Köszi sikerült! -
#1697 Hát erre már nem emlékszem pontosan de a vége felé azthiszem lesz egy olyan rész ahol át kell menni a túloldalra.De ezt csak úgy tudod megvalósítani hogy a szemben lévő barikádok mögül (ahonnan mellesleg lönek ránk) ki kell löni azokat a dolgokat amiknek a következménye hogy ledöl egy "hídszerű" darab amin át tudunk menni.
Hogy ez neked már volt-e azt nemtudom rég volt már! -
royaltom #1696 tudom sok oszlopot kilőttem meg ilyeneket csináltam már csak a legvégén valamiért nem enged tovább a játék,mert mögöttem ledobnak egy konténert és ezért nem tudok merre tovább menni bár ott van egy darunak a kampója ami világít és kilehetne lőni de a gép nem engedi! -
#1695 Hát sajnos épít jellegű segítségek nemtudok nyújtani,mert ez a rész nagyon könnyü.Ahogy mész elre szépen sorban le tudod tenni a bombákat minden nehézség nélkül.Esetleg amihez talán kicsit nehezebb hozzáférni használni kell a környezetet hogy feltudj jutni oda (pl oszlopok kilövése) -
royaltom #1694 Sziasztok!
most egy dokkban vagyok és 14 bombát kell elhelyezni és már megvan 13 de a 14-et már nemtudom megszerezni mert lezárul mögöttem egy ilyen konténer,de itt mit kell csinálni?
A válaszokat előre is kösz! -
#1693 Nekem is ez van de ez szerintem csak crack miatt! -
#1692 tehát akkor marad multiplayer game a call of duty....
kössz az infót -
#1691 Nem sokat vesztettél, én mikor utoljára próbáltam, egy árva lélek nem játszott vele multit. -
#1690 neked is azt csinálja mint nálam???
Elinditom az Online részt és amikor készítenék egy profilt akkor a születési év után nem lép tovább és kiírja hogy a szerver szétkapcsolt..
nem enged sajnos tovább
megoldása nincs ennek ?
válaszod előre is köszi -
#1689 Ja ezt már anno kitárgyaltuk egy hang mondja végig és mellette angol szöveg is hallható :(
De ez van így legalább érteni miről szól a game! -
#1688 nem azért de a szinkron elég ratyi lett:S -
#1687 Na látod ezt nemsikerült kiderítenem mivel crack nélkül nemigen indult el :( Pedig megnézném a multit. -
#1686 értem, amugy azért nem jó a multi rész mert crack-elt?? -
#1685 azért elég lol, hogy csak crack-kel megy az eredeti játék... xD -
#1684 Én vagyok itt a házigazda szóval max én törölném.De ez nem olyan szintű warez amit kéne,mivel mindkettőnknek eredeti van csak hát crack kell hozzá hogy menjen is. -
#1683 jujjj tesókám nagyon szépen köszönöm már féltemem hogy nem lessz jó
nagyon szépen köszönöm!!!!!!!
a crack-et biztos ki moderálják.
köszi!!! -
#1682 Ezt próbáld ki -
#1681 hát szedtem hozzá crack-et de még azzal sem indul el, a crack-nak nincs ikonja lehet ez a baj???
nem értem:(
-
#1680 Szedjél le hozzá cracket hátha azzal jó lesz! -
#1679 nekem sem indul el pedig eredeti a játék, nem rég vettem, és kéri a DVD-t,pedig benn van az eredeti lemez...
LÉCCI SEGÍTSETEK! -
dezsolti78 #1678 Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy az eredeti játék, miért kéri a cd-t?
Nem akar indulni hiába minden.
Más is volt már így? Van erre vmi megoldás, vagy vigyem vissza? -
DoNLaCeee #1677 ja 2.0 sry:D -
DoNLaCeee #1676 am ahoz az flt hez 20.ghz irtanak meg128 as kártyát sztem hülyeség...na m1:( -
DoNLaCeee #1675 ja lehet de a gta4 nek nincs ekkora gépigénye -
#1674 Nem lehet hanem biztos anno nekem is 7600GT-m volt amikor elsőnek végigtoltam sokszor olyan akadások voltak hogy valami eszméletlen! -
#1673 nebeszélj hülyeséget olyan nincs, hogy a másik verzióban kisebb a gépigény! Lehet a videokari a gyenge pont. -
#1672 7600GT sajnos kevés ehhez. -
DoNLaCeee #1671 császtok nekem Geforce 7600gt van 2gb ram 3.2 es proci azt ugy szagat mint az állat...van egy oan verzió vmi flt annak látam a min gépigényt és kisebb mint amit leirtam az enyámnél talán az yo lenne?? mert én nema zt töltötem vagy kell vmi patch h yol menjen vagy mi?? vki segitsen pls msn em: [email protected] -
#1670 Na majd 7végén vmikor megnézem. -
#1669 A Játékhoz magyar szinkron Probáljátok ki! -
#1668 Akit érdekel a magyar nyelv! -
#1667 A CD Projekt-től nem ezt várnánk, rohadt gagyi lett ez a szinkron. -
#1666 Ja, hogy ezzel meg is tudom nézni, nemcsak felvenni/kimenteni, én ugyanis erre gondoltam először...De azért kedves vagy, köszi...Nem esik nehezmre visszaolvasni, csak még nem értek mindent...De jó, hogy van, aki igen, és szívesen megossza tudását másokkal is. -
Deajka #1665 Ezt a böszmeséget!
Végre találtam értelmet ennek a szónak! -
#1664 Hát a legjobb narrátoros film amit láttam az dzsedáj visszatér volt, mikor a narrátor azt mondta, hogy -De az apám! akkor az valami gyilkos volt, egyszerűen nem lehetett kibírni röhögés nélkül és még volt jópár frankó megmozdulása a film alatt, teljesen beleélte magát, próbálta visszaadni a színészi játékot. Állítom sokkal jobb volt, mint jó pár játék szinkronja. -
#1663 Én nemértek hozzá nemtudom mi a technikai háttér,de ha ilyen honosításról van szó ami hivatalos akkor gondolom én elvileg a játék készítője rendelkezésre bocsátja a szerkesztő progikat.
És nemtudom elhinni hogy miért nem feliratozták csak a videókat. -
#1662 és ezt kiadta a cd projekt... -
Deajka #1661 Öhöm, nem német karate mert az kínai volt de német szinkronja volt. -
Deajka #1660 Áhh, ez nagyon gagyi ! Ez arra emlékeztet amikor 20 évvel ezelőtt a német karate videókat alámondással néztük. Az király volt. Meg a távirányító fóliázás Nnaa ezek 1 műfaj... Ilyet 2008-ban? -
#1659 Úgy hogy veszed a fáradságot, és egyel visszaolvasol...