1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• royaltom
    Köszi sikerült!
  • grebber
    Hát erre már nem emlékszem pontosan de a vége felé azthiszem lesz egy olyan rész ahol át kell menni a túloldalra.De ezt csak úgy tudod megvalósítani hogy a szemben lévő barikádok mögül (ahonnan mellesleg lönek ránk) ki kell löni azokat a dolgokat amiknek a következménye hogy ledöl egy "hídszerű" darab amin át tudunk menni.

Hogy ez neked már volt-e azt nemtudom rég volt már!
  • royaltom
    tudom sok oszlopot kilőttem meg ilyeneket csináltam már csak a legvégén valamiért nem enged tovább a játék,mert mögöttem ledobnak egy konténert és ezért nem tudok merre tovább menni bár ott van egy darunak a kampója ami világít és kilehetne lőni de a gép nem engedi!
  • grebber
    Hát sajnos épít jellegű segítségek nemtudok nyújtani,mert ez a rész nagyon könnyü.Ahogy mész elre szépen sorban le tudod tenni a bombákat minden nehézség nélkül.Esetleg amihez talán kicsit nehezebb hozzáférni használni kell a környezetet hogy feltudj jutni oda (pl oszlopok kilövése)
  • royaltom
    Sziasztok!
    most egy dokkban vagyok és 14 bombát kell elhelyezni és már megvan 13 de a 14-et már nemtudom megszerezni mert lezárul mögöttem egy ilyen konténer,de itt mit kell csinálni?
    A válaszokat előre is kösz!
  • grebber
    Nekem is ez van de ez szerintem csak crack miatt!
  • norbi2fraktal
    tehát akkor marad multiplayer game a call of duty....

kössz az infót
  • Shep
    Nem sokat vesztettél, én mikor utoljára próbáltam, egy árva lélek nem játszott vele multit.
  • norbi2fraktal
    neked is azt csinálja mint nálam???

Elinditom az Online részt és amikor készítenék egy profilt akkor a születési év után nem lép tovább és kiírja hogy a szerver szétkapcsolt..
    nem enged sajnos tovább

megoldása nincs ennek ?

válaszod előre is köszi
  • grebber
    Ja ezt már anno kitárgyaltuk egy hang mondja végig és mellette angol szöveg is hallható :(
    De ez van így legalább érteni miről szól a game!
  • norbi2fraktal
    nem azért de a szinkron elég ratyi lett:S
  • grebber
    Na látod ezt nemsikerült kiderítenem mivel crack nélkül nemigen indult el :( Pedig megnézném a multit.
  • norbi2fraktal
    értem, amugy azért nem jó a multi rész mert crack-elt??
  • balee4
    azért elég lol, hogy csak crack-kel megy az eredeti játék... xD
  • grebber
    Én vagyok itt a házigazda szóval max én törölném.De ez nem olyan szintű warez amit kéne,mivel mindkettőnknek eredeti van csak hát crack kell hozzá hogy menjen is.
  • norbi2fraktal
    jujjj tesókám nagyon szépen köszönöm már féltemem hogy nem lessz jó
    nagyon szépen köszönöm!!!!!!!
    a crack-et biztos ki moderálják.
    köszi!!!
  • grebber
    Ezt próbáld ki
  • norbi2fraktal
    hát szedtem hozzá crack-et de még azzal sem indul el, a crack-nak nincs ikonja lehet ez a baj???
    nem értem:(
  • grebber
    Szedjél le hozzá cracket hátha azzal jó lesz!
  • norbi2fraktal
    nekem sem indul el pedig eredeti a játék, nem rég vettem, és kéri a DVD-t,pedig benn van az eredeti lemez...

LÉCCI SEGÍTSETEK!
  • dezsolti78
    Sziasztok!
    Nem tudjátok, hogy az eredeti játék, miért kéri a cd-t?
    Nem akar indulni hiába minden.
    Más is volt már így? Van erre vmi megoldás, vagy vigyem vissza?
  • DoNLaCeee
    ja 2.0 sry:D
  • DoNLaCeee
    am ahoz az flt hez 20.ghz irtanak meg128 as kártyát sztem hülyeség...na m1:(
  • DoNLaCeee
    ja lehet de a gta4 nek nincs ekkora gépigénye
  • grebber
    Nem lehet hanem biztos anno nekem is 7600GT-m volt amikor elsőnek végigtoltam sokszor olyan akadások voltak hogy valami eszméletlen!
  • Bence94
    nebeszélj hülyeséget olyan nincs, hogy a másik verzióban kisebb a gépigény! Lehet a videokari a gyenge pont.
  • grebber
    7600GT sajnos kevés ehhez.
  • DoNLaCeee
    császtok nekem Geforce 7600gt van 2gb ram 3.2 es proci azt ugy szagat mint az állat...van egy oan verzió vmi flt annak látam a min gépigényt és kisebb mint amit leirtam az enyámnél talán az yo lenne?? mert én nema zt töltötem vagy kell vmi patch h yol menjen vagy mi?? vki segitsen pls msn em: [email protected]
  • balee4
    Na majd 7végén vmikor megnézem.
  • grebber
    A Játékhoz magyar szinkron Probáljátok ki!
  • grebber
    Akit érdekel a magyar nyelv!
  • balee4
    A CD Projekt-től nem ezt várnánk, rohadt gagyi lett ez a szinkron.
  • Mayorpapa
    Ja, hogy ezzel meg is tudom nézni, nemcsak felvenni/kimenteni, én ugyanis erre gondoltam először...De azért kedves vagy, köszi...Nem esik nehezmre visszaolvasni, csak még nem értek mindent...De jó, hogy van, aki igen, és szívesen megossza tudását másokkal is.
  • Deajka
    Ezt a böszmeséget!
    Végre találtam értelmet ennek a szónak!
  • Shep
    Hát a legjobb narrátoros film amit láttam az dzsedáj visszatér volt, mikor a narrátor azt mondta, hogy -De az apám! akkor az valami gyilkos volt, egyszerűen nem lehetett kibírni röhögés nélkül és még volt jópár frankó megmozdulása a film alatt, teljesen beleélte magát, próbálta visszaadni a színészi játékot. Állítom sokkal jobb volt, mint jó pár játék szinkronja.
  • grebber
    Én nemértek hozzá nemtudom mi a technikai háttér,de ha ilyen honosításról van szó ami hivatalos akkor gondolom én elvileg a játék készítője rendelkezésre bocsátja a szerkesztő progikat.
    És nemtudom elhinni hogy miért nem feliratozták csak a videókat.
  • GanXstaZoleeWrk
    és ezt kiadta a cd projekt...
  • Deajka
    Öhöm, nem német karate mert az kínai volt de német szinkronja volt.
  • Deajka
    Áhh, ez nagyon gagyi ! Ez arra emlékeztet amikor 20 évvel ezelőtt a német karate videókat alámondással néztük. Az király volt. Meg a távirányító fóliázás Nnaa ezek 1 műfaj... Ilyet 2008-ban?
  • Maxtreme
    Úgy hogy veszed a fáradságot, és egyel visszaolvasol...