1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• Eagle16
    Én is remélem, ha már 12gb...
  • Ivinorbi
    Végre megjelent. A haver már tűkön ült. Remélem jól lesz optimizálva. Nem kell neki erőmű.
  • strebacom
    Hol olvastad? Csak nem a tenyeredböl.....
  • CalebJoe
    Valami ilyesmit olvastam hogy ez multilanguage verzió és van rajta magyar nyelv is.
  • Carlos HUN
    Most tettem fel pirateclubra és savariára amugy meg sztem kurva jó game!
  • chalezlopez
    Nekem 2 hónappal ezelőttig 2db 80GB-os vinyóm volt, a konfigomat megnézheted lent...és mégis kiszolgált rendesen, igaz írtam a DVD-ket mint a bajnok.
  • Shep
    Én is, téma lezárva, de akkor is hülységet írtál akár elismered akár nem. Na jöhet grebber takarítani. :)
  • reaper4
    na én befejeztem. elég volt az off ból mára...
  • gaben4
    oksa már itt sem vagyok. Bocsi.
  • reaper4
    elhiszed h egyáltalán nem érdekell h milyen a géped? csak ha valakinek van 1 fullos gépe akkor 99% ban nem 80 as meg 40 es winyója van.
  • Eagle16
    7300GT GDDR3 AGP tizenvalahányezer. De most már tényleg ne offolj már ide légyszi...
  • Shep
    Ezt írtad
    kinek van már 40-80 as winyója? akinek igen annak a gépén el se indul szvsz...

Nem hülyeség szerinted?
  • Eagle16
    Jaja. kb. A vinyó aligha számít játékok alatti teljesítményben. De ne menjünk már át megint hardvertopicba...
  • gaben4
    Tényleg nem tud itt valaki olyan videókártyát amin tutira fut a Haulin mert a jelenlegi Ati9600se-n alig megyeget valamit... De lényeg az, hogy olcsó legyen.
  • AntiHero
    TÉMA LEZÁRVA. AMÚGY....
  • reaper4
    szerintem neked van értelmezési problémád... én azt mondtam az elején h aki bővíti a gépét az a winyót is vesz h ne legyen gondja a hellyel. ennyi. és ha nem bővíted a gépet(nem kifejezetten a winyót) akkor valszeg nem fognak indulni az új játékok. remélem tudsz követni. az h nem írok le mindent szájbarágósan az az én hibám. más megérti...
  • Shep
    Az eszed tokja, lassabban tölt be 5mp-el ennyi, az már régen rossz ha menet közben a vinyó töltését észreveszed.
  • gaben4
    Hát a magyaritasok.hu nem mindig reális, de szar így angolul mert nem sokat értek a játékból éshát elég bonyolúlt.
  • AntiHero
    Igen mert tuti nem sata 2 a 80gb vinyód ezért lassúb:)
    Rosszabúl fut valamennyivel a játék.
  • gaben4
    Aham hát tényleg rossz helyre jöttem itt is leveőnek tekintenek, vagy csak senki nem tud segíteni. Nah mind1... azért kösz a semmit.
  • Eagle16
    Én úgy láttam hogy nincs hozzá honosítás. (magyaritasok.hu)

Ha valaki kipróbálta a játékot, majd írjon már egy kis véleményt...
  • Shep
    Hallod nem vagy semmi figura, te a vinyó méretéből tudod milyen a gépem többi alkatrésze, azért ez nem gyenge látnoki képességre vall, na kiváncsiságból írd már be mit tippelsz milyen konfigom van, ha szerinted a jövő játékai nem fognak menni rajta.
  • gaben4
    Sziasztok. Tudom rossz helyen járok ezzel a kérésemmel de még ez a legfrisebb topik. tudna nekem vki Evil Genius magyarítást küldeni az alábbi címre? [email protected] megköszönném..
  • Shep
    Mondom szövegértelmezés, nem azt írtam ,hogy nincs helyem, hanem hogy tartogatom a cuccokat a kettő nem ugyanaz. Azt magyarázd már el, hogy azért mert 80as vinyóm van miért nem fog menni pl a jövő ilyenkor megjelenő akármilyen játék, mert erre roppant kiváncsi vagyok.
  • reaper4
    mégis panaszkodsz... na mind1 hagyjuk. legyen igazad :)
  • reaper4
    mármint nem a winyót hanem a gépet... ( a zárójeles részre vonatkozik)
  • Shep
    Te most miről beszélsz? Hogy jön ide az ára, meg hogy duplája, te nem olvasod amit írok, vagy szövegértelmezési gondjaid vannak? Nincs szükségem nagyobb vinyóra.
  • reaper4
    de most mondtad h nincs hely a winyódon. nem érzed szükségét h nagyobbat vegyél? akkor meg ne panaszkodj h nincs helyed. ja és lehet h ez a game elindul de sok más új game nem (ha nem fejleszted) sajna...
  • AntiHero
    meg még gyorsabb is sokkal.
  • reaper4
    főleg, h 23000 ért 400gb os samsungot veszel (nem a legolcsóbb ár). ez 2x annyi mint ami most van neked és nem kell évente újat venni.szal...
  • Shep
    Hát de, mert a vinyónak nem sok köze van ahoz, hogy elindul e a gépen vagy sem ha van elég hely. Különben meg nem érzem szükségét nagyobb vinyónak ennyi (amire nincs szükség nem veszem meg), és van DVD íróm képzeld el, de pont az a bajom, hogy amíg van hely a vinyón nem írom ki, ha nagyobb a vinyó tovább gyűlik a sok cucc.
    Szerintem reggelre lesz kisebb méretben is.
    Ha mégsem, szedem a nagyot.
  • Djemba
    jaj amíg ez lejön megöregedek most vok 2.5 gb
    "* HDD: 3 GB of free space required"

ez pöppet hibás :)
  • reaper4
    már bocs,de arról én nem tehetek,h a gépfejlesztésből kihagyod a winyót. ja és ahogy te fogalmazol a sok szart csak tárolod. ez csak a te hibád.kitalálták a dvd lemezt, h ha kell tudj kiírni. ettől még cseppet sem hülyeség amit írtam...
  • Shep
    Hülyeséget ne beszéljél már, nekem 2 80as meg egy 40es van ennyi, ezekkel is csak abaj van, mert minden szart tartogatok rajtuk.
  • Eagle16
    Igaz. Nagy gép --> nagy vinyó :D
  • AntiHero
    ennyi...
  • reaper4
    kinek van már 40-80 as winyója? akinek igen annak a gépén el se indul szvsz...
  • Eagle16
    Aha, megnéztem és ott van :D