1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#759 Én is remélem, ha már 12gb... -
Ivinorbi #758 Végre megjelent. A haver már tűkön ült. Remélem jól lesz optimizálva. Nem kell neki erőmű. -
strebacom #757 Hol olvastad? Csak nem a tenyeredböl..... -
#756 Valami ilyesmit olvastam hogy ez multilanguage verzió és van rajta magyar nyelv is. -
#754 Most tettem fel pirateclubra és savariára amugy meg sztem kurva jó game! -
#752 Nekem 2 hónappal ezelőttig 2db 80GB-os vinyóm volt, a konfigomat megnézheted lent...és mégis kiszolgált rendesen, igaz írtam a DVD-ket mint a bajnok.
-
#751 Én is, téma lezárva, de akkor is hülységet írtál akár elismered akár nem. Na jöhet grebber takarítani. :) -
#750 na én befejeztem. elég volt az off ból mára... -
gaben4 #749 oksa már itt sem vagyok. Bocsi. -
#748 elhiszed h egyáltalán nem érdekell h milyen a géped? csak ha valakinek van 1 fullos gépe akkor 99% ban nem 80 as meg 40 es winyója van. -
#747 7300GT GDDR3 AGP tizenvalahányezer. De most már tényleg ne offolj már ide légyszi... -
#746 Ezt írtad
kinek van már 40-80 as winyója? akinek igen annak a gépén el se indul szvsz...
Nem hülyeség szerinted?
-
#745 Jaja. kb. A vinyó aligha számít játékok alatti teljesítményben. De ne menjünk már át megint hardvertopicba... -
gaben4 #744 Tényleg nem tud itt valaki olyan videókártyát amin tutira fut a Haulin mert a jelenlegi Ati9600se-n alig megyeget valamit... De lényeg az, hogy olcsó legyen. -
#743 TÉMA LEZÁRVA. AMÚGY.... -
#742 szerintem neked van értelmezési problémád... én azt mondtam az elején h aki bővíti a gépét az a winyót is vesz h ne legyen gondja a hellyel. ennyi. és ha nem bővíted a gépet(nem kifejezetten a winyót) akkor valszeg nem fognak indulni az új játékok. remélem tudsz követni. az h nem írok le mindent szájbarágósan az az én hibám. más megérti... -
#741 Az eszed tokja, lassabban tölt be 5mp-el ennyi, az már régen rossz ha menet közben a vinyó töltését észreveszed. -
gaben4 #740 Hát a magyaritasok.hu nem mindig reális, de szar így angolul mert nem sokat értek a játékból éshát elég bonyolúlt. -
#738 Igen mert tuti nem sata 2 a 80gb vinyód ezért lassúb:)
Rosszabúl fut valamennyivel a játék. -
gaben4 #737 Aham hát tényleg rossz helyre jöttem itt is leveőnek tekintenek, vagy csak senki nem tud segíteni. Nah mind1... azért kösz a semmit. -
#736 Én úgy láttam hogy nincs hozzá honosítás. (magyaritasok.hu)
Ha valaki kipróbálta a játékot, majd írjon már egy kis véleményt... -
#735 Hallod nem vagy semmi figura, te a vinyó méretéből tudod milyen a gépem többi alkatrésze, azért ez nem gyenge látnoki képességre vall, na kiváncsiságból írd már be mit tippelsz milyen konfigom van, ha szerinted a jövő játékai nem fognak menni rajta. -
gaben4 #734 Sziasztok. Tudom rossz helyen járok ezzel a kérésemmel de még ez a legfrisebb topik. tudna nekem vki Evil Genius magyarítást küldeni az alábbi címre? [email protected] megköszönném.. -
#733 Mondom szövegértelmezés, nem azt írtam ,hogy nincs helyem, hanem hogy tartogatom a cuccokat a kettő nem ugyanaz. Azt magyarázd már el, hogy azért mert 80as vinyóm van miért nem fog menni pl a jövő ilyenkor megjelenő akármilyen játék, mert erre roppant kiváncsi vagyok. -
#732 mégis panaszkodsz... na mind1 hagyjuk. legyen igazad :) -
#731 mármint nem a winyót hanem a gépet... ( a zárójeles részre vonatkozik) -
#730 Te most miről beszélsz? Hogy jön ide az ára, meg hogy duplája, te nem olvasod amit írok, vagy szövegértelmezési gondjaid vannak? Nincs szükségem nagyobb vinyóra. -
#729 de most mondtad h nincs hely a winyódon. nem érzed szükségét h nagyobbat vegyél? akkor meg ne panaszkodj h nincs helyed. ja és lehet h ez a game elindul de sok más új game nem (ha nem fejleszted) sajna... -
#728 meg még gyorsabb is sokkal. -
#725 főleg, h 23000 ért 400gb os samsungot veszel (nem a legolcsóbb ár). ez 2x annyi mint ami most van neked és nem kell évente újat venni.szal... -
#723 Hát de, mert a vinyónak nem sok köze van ahoz, hogy elindul e a gépen vagy sem ha van elég hely. Különben meg nem érzem szükségét nagyobb vinyónak ennyi (amire nincs szükség nem veszem meg), és van DVD íróm képzeld el, de pont az a bajom, hogy amíg van hely a vinyón nem írom ki, ha nagyobb a vinyó tovább gyűlik a sok cucc. -
#722 Szerintem reggelre lesz kisebb méretben is.
Ha mégsem, szedem a nagyot. -
Djemba #721 jaj amíg ez lejön megöregedek most vok 2.5 gb -
#720 "* HDD: 3 GB of free space required"
ez pöppet hibás :) -
#719 már bocs,de arról én nem tehetek,h a gépfejlesztésből kihagyod a winyót. ja és ahogy te fogalmazol a sok szart csak tárolod. ez csak a te hibád.kitalálták a dvd lemezt, h ha kell tudj kiírni. ettől még cseppet sem hülyeség amit írtam... -
#718 Hülyeséget ne beszéljél már, nekem 2 80as meg egy 40es van ennyi, ezekkel is csak abaj van, mert minden szart tartogatok rajtuk. -
#717 Igaz. Nagy gép --> nagy vinyó :D -
#716 ennyi... -
#715 kinek van már 40-80 as winyója? akinek igen annak a gépén el se indul szvsz... -
#714 Aha, megnéztem és ott van :D