Stranglehold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyenlõre a történet,gépigény, meg egy demó letöltési link ami benne lehet!
Bár ezt gondolom te is olvastad ...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Feltettem a demot, de amikor végig megy a videó az elején, és már a játék menne, akkor egy fekete képernyõt kapok.Nem fagy le a játék, mert hallom, hogy mennek az autók, meg megy az ember is.Csak képem nincs.Viszont, a menü meg mindenhol van kép. x1950GT-ém van.És 7.4-es Catalyst.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ez azér már elég durva...fõleg , ha a multiba is lesz ilyen...
KATT (YouTube)
Na kiprobáltam a demót és apszolult Max Payne. Az irányitás,a Bullet-Time,a vetõdések... minden. De ezt nem rossz értelemben mondom hanem kifejezetten tetszik! Én szerettem a Max Payne 1-2 szerintem mind grafikailag, mind játékélményileg nagyon jó volt. És ez is nagyon tetszik a grafika egyik kis hibája, hogy nincs AA de ez sajnos az Unreal 3 Engine hátulütõje. De sebaj ennyi belefér.<#eljen>#eljen>
Bye All!
PS3 ID: SDani456
Hogy a fenébe oldották meg a multiba az idõlassítást? Mert néztem pár vidit és aztmondja , hogy az ellenfeleknek nem lassul az idõ , csak neked , másik mp gameplay vidibe még az se értette , aki játszott vele<#vigyor>#vigyor>
Ha valaki tudja hogy, pls írja le , mert nem tok rájönni <#vigyor2>#vigyor2>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mert demóban nemvolt , eléggé idegesít a 2 fekete csík <#vigyor>#vigyor>
Gondolom futás közben szebb. Jó lett a banner.
Holnap jön a USA-ba, szóval holnap ha látja valaki valahol a teljeset, az említse már meg 😊
ÉS: nem túlviszel egy játékot, hanem végigviszel, vagy végigjátszol...de ez a "túlviszem" nagyon durva 😄 /de azért jó hogy így összefoglaltad a demót/<#wink>#wink>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
- Túl vittem az összes nehézségi fokozaton
- Megtaláltam minden lila és piros hattyút
- Megszereztem minden képességet (4 van)
1. GYÓGYÍTOD MAGAD
2. FÓKUSZÁLT LÖVÉS (1db)
3. GYORS EGYMÁS UTÁN LÖVÉS (NINCS FEGYVER TÖLTÉS)
4. GYORS LÖVÉS KÖRBE KÖRBE (IDÕ LE LASSÍTVA)
- Megtaláltam az össze fegyvert:
Künnyû megtalálni: Sima pistoly, Sörétes Puska
"nehéz" megtalálni/ keresni kell:GOLDEN PISTOL, SUBMACHINE GUN, SUBMACHINE GUN.
(Ha van még más fegyver vagy akármi szoljatok)
Pár kép a fegyverekrõl, technikákról, meg funny:
Lehet csapkodni is.
Fal mögül lövöldözni is.
Speciális Technika(2.) közben...
...és Speciális Technika(2.) után.
Speciális Technika(3.) közben...
Speciális Technika-ra(4.) készülõdés...
GOLDEN PISTOL
HEAVY MACHINE GUN
SUBMACHINE GUN
Nice Shoot
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
respect!